Tutustu eeppisiin esityksiin BET Awards 2015 -gaalassa

BET Awards on yksi viihteen suurimmista illoista. Palkintogaalassa juhlistetaan joka vuosi afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, näyttelemisen, urheilun ja muiden alojen alalla. Yksi tapahtuman kohokohdista on joidenkin musiikin suurimpien nimien esiintymiset.

BET Awards 2015 ei ollut poikkeus. Tapahtuma järjestettiin 28. kesäkuuta 2015 Microsoft Theaterissa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Lavalla nähtiin alan parhaiden artistien uskomattomia esityksiä.

Jos missasit show'n tai haluat vain kokea esitykset uudelleen, tässä on täydellinen luettelo kaikista BET Awards 2015 -gaalan esiintyjistä. Valmistaudu kokemaan illan jännitys ja energia uudestaan ja uudestaan!

Lista BET Awards 2015 -gaalan esiintyjistä

Beyoncé, R&B-musiikin kuningatar, esiintyi BET Awards lavalle voimakkaalla esityksellään hittikappaleestaan "Freedom". Sielukkaalla äänellään ja hurjilla tanssiliikkeillään Beyoncé jätti yleisön kunnioituksen valtaan. Esitys edusti täydellisesti kappaleen sanomaa vapautumisesta yhteiskunnallisista rajoitteista ja itsensä puolustamisesta.

Kendrick Lamar, hiphopin kuningas, esitti myös sähköistävän esityksen BET Awards 2015 -gaalassa. Hän esitti hittibiisinsä "Alright" intohimoisesti ja intensiivisesti, tanssijoiden saattelemana. Kappaleen sanat esteiden voittamisesta ja toivon löytämisestä vaikeina aikoina puhuttelivat yleisöä ja tekivät esityksestä ikimuistoisen.

Sekä Beyoncé että Kendrick Lamar tunnetaan voimakkaasta ja poliittisesti latautuneesta musiikistaan, eivätkä heidän esiintymisensä BET Awards -gaalassa olleet poikkeus. He käyttivät alustaansa lähettääkseen viestin ja inspiroidakseen fanejaan ja todistaakseen, että musiikki voi olla voimakas protestin ja aktivismin muoto LeoVegas.

Chris Brown ja Omarion esiintyvät BET Awards 2015 -gaalassa

R&B- ja hiphop-maailman kaksi suurta nimeä, Chris Brown ja Omarion, nousivat lavalle BET Awards 2015 -gaalassa esiintyäkseen Heidän hittisinkkunsa. Chris Brown esitti listaykköseksi nousseen singlensä "Post to Be" kun Omarion esitti "I'm Up".

Chris Brown ja Omarion saivat yleisön tanssimaan ja laulamaan mukana sähköistävillä esityksillään ja osoittivat, miksi he ovat niin vaikutusvaltaisia hahmoja alalla. Heidän pehmeä lauluäänensä ja tanssiliikkeensä jättivät yleisöön lähtemättömän vaikutuksen.

"Post to Be" ja "I'm Up" ovat molemmat suosittuja kappaleita, jotka hallitsevat edelleen listoja ja radioaaltoja. Fanit olivat innoissaan nähdessään näiden kahden lahjakkaan artistin esittävän hittejään livenä BET Awards 2015 -gaalassa.

Yksittäisten esitysten lisäksi Chris Brown ja Omarion tekivät yhteistyötä kappaleessa "Post to Be". Heidän kemiansa lavalla oli kiistaton ja yleisö reagoi innostuneesti.

Kaiken kaikkiaan Chris Brownin ja Omarionin esitykset olivat BET Awards 2015 -gaalan kohokohtia, jotka osoittivat heidän uskomatonta lahjakkuuttaan ja vahvistivat heidän asemaansa musiikkialan johtavina ääninä.

Kaksi mieleenpainuvaa esitystä BET Awards 2015 -gaalassa

Alicia Keysin sielukas "All Eyes on Me" -versio..

Grammy-palkittu artisti Alicia Keys hurmasi yleisön BET Awards 2015 -gaalassa intohimoisella esityksellään "All Eyes on Me"." Kappale esittelee Keysin sielukkaan äänen, jota täydentää hänen vaikuttava pianonsoittonsa. Fanit saivat nauttia ikimuistoisesta hetkestä, kun laulaja lausui sanat raa'alla tunteella, mikä nosti huoneen tunnelmaa.

 • Grammy-palkittu artisti
 • Sielukas soundi
 • Vaikuttava pianonsoitto
 • Mieleenpainuva hetki faneille

The Weekndin sensuelli esitys "Earned It" -kappaleesta

The Weekndin esitys kappaleesta "Earned It" BET Awards 2015 -gaalassa oli sensuelli ja viettelevä showstopperi. Kanadalaislaulajan pehmeä lauluääni ja huumaava lavaesiintyminen sai yleisön lumoutuneeksi. Hienostunut lavastus ja koreografia lisäsivät kokonaisvaltaista tuotantoarvoa ja loivat unohtumattoman esityksen.

 • Sujuva laulu
 • Huumaava lavaesiintyminen
 • Huolellinen lavastus
 • Unohtumaton esitys

Esiintymiset BET Awards 2015 -gaalassa

Tyga esittää "Rack Cityn"

BET Awards 2015 -gaalassa esiintyi riemastuttava esitys amerikkalaisräppäri Tyga. Hän rokkasi lavan hittisinglellään "Rack City". Yleisö innostui hänen energisestä esityksestään, eikä Tyga tuottanut pettymystä sanoituksellisella taitavuudellaan ja tarttuvilla biiteillään.

Jason Derulo esittää kappaleen "Want to Want Me"

BET Awards 2015 -gaalassa esiintyi myös monilahjakas laulaja ja lauluntekijä Jason Derulo. Hän sai talon valloilleen hitillään "Want to Want Me". Yleisö oli jalkeilla, tanssi ja lauloi hänen tarttuvien sanoitustensa ja tunnusomaisten tanssiliikkeidensa tahdissa.

BET Awards 2015 esitteli todella musiikkialan parhaita kykyjä. Tygan ja Jason Derulon esiintymiset olivat vain kaksi tähtien täyttämän tapahtuman monista kohokohdista.

Tinashe ja Janelle Monáe rokkaavat lavalla BET Awards 2015 -gaalassa

BET Awards 2015 -gaalassa esiteltiin musiikkialan suurimpia kykyjä. Kaksi illan merkittävintä esiintyjää olivat Tinashe ja Janelle Monáe.

Tinashe häikäisi yleisön hitillään "All Hands on Deck". Hänen laulunsa oli huippuluokkaa ja hänen dynaamiset tanssiliikkeensä saivat yleisön hurraamaan. Kappaleen tarttuva rytmi sai kaikki nousemaan jaloilleen, ja Tinashe näytti kaikille, miksi hän on yksi R&B-maailman nousevista tähdistä.

Janelle Monáe oli illan toinen kohokohta, joka esitti hittibiisinsä "Yoga". Hänen energisyytensä oli käsin kosketeltavissa, kun hän asteli lavalla itsevarmasti ja lausui sanat kuin todellinen kuningatar. Hänen tunnusomainen tyylinsä oli täysin esillä, ja hänen tavaramerkkinsä hiukset ja värikkäät asut lisäsivät hänen jo ennestään hallitsevaa läsnäoloaan.

Kaiken kaikkiaan BET Awards 2015 tarjosi unohtumattoman musiikki- ja viihdeillan, jossa Tinashe ja Janelle Monáe todistivat jälleen kerran, miksi he ovat kaksi lahjakkainta esiintyjää.

Lista BET Awards 2015 -gaalan esiintyjistä

Lionel Richien ikoninen medley hiteistä

Yksi BET Awards 2015 -gaalan kohokohdista oli Lionel Richien eeppinen esitys suurimmista hiteistään. Legendaarinen laulaja nousi lavalle ja esitti medleyn rakastetuimmista kappaleistaan, kuten "Hello" "Dancing on the Ceiling" "All Night Long" ja "Easy."

Richien pehmeä lauluääni ja intohimoinen esitys lumosi yleisön. Medley esitteli hänen vaikuttavaa äänialaansa ja hänen musiikkinsa ajatonta vetovoimaa.

Richien esitys sai yleisöltä jyrisevät suosionosoitukset ja seisovat aplodit. BET Awards kunnioitti musiikki-ikonia hyvin ansaitulla elämäntyöpalkinnollaan.

Bad Boy Recordsin jälleennäkeminen BET Awards 2015 -gaalassa

Yksi BET Awards 2015 -gaalan odotetuimmista tapahtumista oli Bad Boy Recordsin jälleenyhdistyminen, jossa musiikin ikoneina toimivat Diddy ja Mase.

Diddyn vuonna 1993 perustama Bad Boy Records oli merkittävä toimija 90-luvun ja 2000-luvun alun hiphop- ja R&B-musiikkikentällä, ja se tuotti hittejä sellaisilta artisteilta kuin The Notorious B.I.G, Faith Evans ja 112.

BET Awards 2015 -gaalassa Diddy ja Mase esittivät klassikkohittejään, kuten "Mo Money Mo Problems" ja "Feels So Good". Esitys oli nostalginen kunnianosoitus Bad Boy Recordsin perinnölle ja sen vaikutukselle musiikkiteollisuuteen.

 • Diddy: "Tämä esitys on tarkoitettu kaikille unelmoijille. Tämä on kaikille niille ihmisille, jotka uskoivat meihin alusta asti."
 • Mase: "Oli uskomaton kokemus olla lavalla veljeni Diddyn kanssa jälleen monen vuoden jälkeen. Janice: Kiitos kaikille faneille, jotka ovat tukeneet meitä vuosien varrella."

Janet Jackson palkittiin BET Awards 2015 -gaalassa

Ultimate Icon Award

Yksi BET Awards 2015 -gaalan kohokohdista oli Ultimate Icon -palkinnon jakaminen legendaariselle Janet Jacksonille. Janetin uraauurtava panos musiikin, tanssin ja videoiden saralla. Häntä pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista artisteista, ja hänen vaikutuksensa viihdeteollisuuteen tuntuu yhä tänäkin päivänä.

Janetin kiitospuhe oli tunteikas ja sydämellinen, kun hän kiitti fanejaan tuesta ja kertoi matkastaan artistina. Hän osoitti myös kunnioitusta edesmenneelle veljelleen Michael Jacksonille, joka oli saanut saman palkinnon vuonna 2009. Janetin esiintyminen myöhemmin seremoniassa oli osoitus hänen lahjakkuudestaan ja taiteellisuudestaan, kun hän esitti medley-biisin suurimmista hiteistään yleisön suosionosoitusten saattelemana.

 • Janet Jackson: Vuoden 2015 Ultimate Icon Award -voittaja
 • Syntynyt: 16. toukokuuta 1966
 • Debyyttialbumi: Janet Jackson (1982)
 • Number One Hits: 10

Kaiken kaikkiaan BET Awards 2015 oli Janet Jacksonille ja hänen faneilleen ikimuistoinen ilta. Se oli sopiva kunnianosoitus musiikin ja viihteen todelliselle ikonille ja muistutus siitä, miten pitkäaikainen vaikutus hänellä on ollut alaan.

Michael Ealy ja Sanaa Lathan esittelevät parhaan miespuolisen R&B/Pop-artistin palkinnon BET Awards 2015 -gaalassa

BET Awards 2015 oli tähtien täyttämä tapahtuma, jossa juhlittiin afroamerikkalaisten saavutuksia musiikin, urheilun ja viihteen alalla. Yksi illan kohokohdista oli parhaan miespuolisen R&B/Pop-artistin palkinnon jako, jonka suoritti lahjakas kaksikko Michael Ealy ja Sanaa Lathan.

Michael Ealy on tunnettu näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan hittielokuvissa kuten "Barbershop" ja "Ajattele kuin mies." Osoitteessa Toisaalta, Sanaa Lathan on palkittu näyttelijä, joka on esiintynyt useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten "Love and Basketball" ja "The Affair."

Yhdessä Michael ja Sanaa muodostivat hurmaavan parin, kun he kävelivät lavalle luovuttamaan palkinnon voittajalle. Heidän kemiansa oli ilmeinen, kun he vitsailivat ja vitsailivat ennen palkinnon saajan nimen julkistamista.

Paras miespuolinen R&B/Pop-artisti -palkinto on tunnustus R&B- ja popmusiikin genreissä kunnostautuneiden miesartistien erinomaisista saavutuksista. Kategoriasta käytiin kova kilpailu, ja useita huippuartisteja oli ehdolla palkinnon saajaksi. Voittaja julkistettiin yleisön hurraa-huutojen ja suosionosoitusten keskellä, mikä teki siitä todella ikimuistoisen hetken BET Awards 2015 -gaalassa.

Zendaya ja Michael B. Jordan esittelee parhaan naishiphop-artistin BET Awards 2015 -gaalassa

BET Awards 2015 oli tähtien täyttämä tapahtuma, jossa oli lukuisia esiintyjiä ja juontajia. Merkittäviin juontajiin kuuluivat näyttelijä ja laulaja Zendaya sekä Michael B. Jordan, näyttelijä. He jakoivat parhaan naispuolisen hiphop-artistin palkinnon.

Karismaattisella läsnäolollaan Zendaya ja Michael B. Jordan teki esityksestä ikimuistoisen. He vangitsivat yleisön mukaansatempaavalla vitsailullaan ja moitteettomalla tyylillään. Heidän kemiansa lavalla oli ilmeinen, ja he lisäsivät viihdettä jo ennestään sähköistävään tapahtumaan.

BET Awards on vuosittainen juhla afroamerikkalaisille saavutuksille musiikin, elokuvan ja urheilun alalla, ja se houkuttelee maailmanlaajuista yleisöä. Tämänvuotinen tapahtuma ei ollut poikkeus, sillä siellä esiintyivät muun muassa Big Sean, Kendrick Lamar ja Nicki Minaj. Palkinnoissa palkittiin myös merkittäviä henkilöitä, kuten Janet Jackson, joka sai Ultimate Icon: Music Dance Visual Award -palkinnon.

Parhaan naispuolisen hiphop-artistin palkinto, jonka Zendaya ja Michael B. Jordan esitteli, Nicki Minaj sai. Hänen valta-asemansa miesten hallitsemassa genressä ja hänen kykynsä esittää voimakkaita sanoituksia tyylikkäästi ovat tuoneet hänelle legioonan faneja. Hänen kiitospuheensa oli armollinen ja inspiroiva, ja se osoitti, miksi hän on todellinen musiikkialan ikoni.

Tamar Braxton ja K. Michelle esiintyvät lavalla yhdessä

BET Awards 2015 -gaalassa Tamar Braxton ja K. Michelle yllätti yleisön esiintymällä yhdessä -. Molemmilla R&B-laulajilla on ollut julkisia riitoja menneisyydessä, mutta tänä iltana he jättivät erimielisyytensä sivuun ja tarjosivat ikimuistoisen show'n.

Tamar Braxton, jonka uran käynnisti tosi-tv-ohjelma "Braxton Family Values" nousi lavalle ensimmäisenä esittämään hittibiisinsä "If I Don't Have You"." K. Michelle lauloivat yhdessä "I Luv This" kappaleesta, jonka molemmat olivat aiemmin riidelleet siitä, kumpi äänitti sen ensin.

Sen jälkeen kaksikko esitti yhdessä medleyn kappaleista, mukaan lukien "Can't Raise a Man" ja "Ehkä minun pitäisi soittaa." Heidän sielukkaat ja voimakkaat äänensä täydensivät toisiaan täydellisesti ja saivat yleisön hurraamaan ja taputtamaan.

Heidän yhteistyönsä BET Awards 2015 -gaalassa ei ollut vain hieno esitys, vaan myös merkki kahden lahjakkaan naisen yhdistymisestä ja intohimon osoittamisesta musiikkia kohtaan.

Tracee Ellis Ross ja Anthony Anderson esittelevät parhaan uuden artistin palkinnon

BET Awards 2015 -gaalassa parhaan uuden artistin kategorian esitti dynaaminen kaksikko Tracee Ellis Ross ja Anthony Anderson. Kaksi suosittua näyttelijää toivat lavalle tarttuvaa energiaa ja saivat yleisön nauramaan ja kannustamaan koko esityksen ajan.

Julkistaessaan ehdokkaat Ross ja Anderson korostivat jokaisen artistin ainutlaatuisia kykyjä ja panosta ja ilmaisivat ihailunsa heidän työtään kohtaan. Ehdokkaiden joukossa oli musiikkialan nousevia tähtiä, kuten Bobby Shmurda, DeJ Loaf, Fetty Wap, Rae Sremmurd ja Tinashe.

Lopulta totuuden hetki koitti, kun he paljastivat palkinnon voittajan - Fetty Wapin. Yleisö purskahti hurraa-huutoihin, kun New Jerseystä kotoisin oleva artisti saapui lavalle vastaanottamaan kunnianosoituksen.

Paras uusi artisti -kategoria on aina erittäin odotettu BET Awards -gaalassa, ja Rossin ja Andersonin esitys teki siitä unohtumattoman hetken sekä ehdokkaille että yleisölle.

Zendaya ja Terrence J ottavat isännöintitehtävät BET Awards -esityksessä

Näyttelijä ja laulaja Zendaya ja tv-persoona Terrence J muodostivat täydellisen tiimin, kun he isännöivät BET Awards 2015 -gaalan punaisen maton esittelytilaisuutta.

Zendaya, joka tunnetaan muodista ja suorapuheisesta persoonallisuudestaan, häikäisi kultaisessa mekossaan ja oli luonteva haastattelemaan tähtiä heidän saapuessaan paikalle. Terrence J, E! News fame, toi rooliin hänelle ominaisen charminsa ja nokkeluutensa, piti energian korkealla ja haastattelut viihdyttävinä.

Kaksi juontajaa haastatteli useita julkkiksia, kuten Nicki Minaj, Ne-Yo ja Jidenna, saadakseen heidän ajatuksiaan palkintoseremoniasta ja heidän uusimmista projekteistaan. Fanit voivat nähdä kaiken punaisella matolla tapahtuneen BET Awards 2015 -kilpailun esiohjelmassa, joka on katsottavissa verkossa ja televisiossa.

Nicki Minaj aloittaa BET Awards 2015 -gaalan dynaamisella esityksellä

BET Awards 2015 avattiin ryminällä, kun Nicki Minaj nousi lavalle ja esitti energisen medleyn suurimmista hiteistään. Yleisö räjähti, kun supertähti räppäri esitti voimakasta lahjakkuutta ja näyttävyyttä.

Nicki rokkasi lavalla tavaramerkkinsä tyylillä ja tyylikkyydellä, esitellen voimakasta lauluääntä ja moitteettomia riimejä. Yleisö oli jalkeilla, kun hän esitti hitin toisensa jälkeen "Anacondasta" alkaen "Only" ja "Truffle Butter".

Avajaisesitys antoi pohjan unohtumattomalle illalle, kun musiikin suurimmat nimet kokoontuivat yhteen juhlimaan mustan viihteen parhaimmistoa. BET Awards 2015 oli ikimuistoinen ilta, ja Nicki Minajin räjähtävä avajaisnumero oli vasta alkua uskomattomalle illalle.

Tärkeimmät asiat:

 • Nicki Minaj avasi BET Awards 2015 -gaalan medleyllä suurimmista hiteistään...
 • Esitys oli energinen ja esitteli Nickin lahjakkuutta ja showtaitoa.
 • Avausnumero antoi pohjan unohtumattomalle juhlaillalle.

John Legend ja Tyrese Gibson kunnioittavat Sam Cookea BET Awards -gaalassa

Voimakas esitys kunnioittaa edesmennyttä suurta laulajaa

John Legend ja Tyrese Gibson nousivat lavalle BET Awards -gaalassa kunnioittamaan ikonista Sam Cookea upealla esityksellä, joka jätti yleisön kunnioituksen valtaan...

Kaksi esiintyjää esitti voimakkaan esityksen Cooken ikimuistoisimmista kappaleista, kuten "A Change is Gonna Come" ja "Wonderful World." Heidän sielukkaat äänensä ja tunteikas esityksensä tekivät todella unohtumattoman kunnianosoituksen yhdelle kaikkien aikojen suurimmista laulajista.

BET Awards toi yhteen joitakin viihteen suurimpia nimiä juhlimaan ja tunnustamaan mustien huippuosaamista musiikissa, elokuva, ja urheilu. Legendin ja Gibsonin kunnianosoitus Cookelle oli kuitenkin se, joka epäilemättä varasti show'n ja jätti lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin, jotka olivat sen todistajina.

Cooke, joka kuoli vuonna 1964, oli uraauurtava artisti, joka rikkoi esteitä ja viitoitti tietä tuleville mustien muusikoiden sukupolville. Tällä voimakkaalla kunnianosoituksella Legend ja Gibson varmistivat, että Cooken perintöä kunnioitetaan ja juhlitaan vielä vuosia eteenpäin.

Smoky Robinson, Ne-Yo ja Robin Thicke kunnioittavat Lionel Richietä BET Awards 2015 -gaalassa

Kolme musiikkialan lahjakkainta artistia kokoontui BET Awards 2015 -gaalassa kunnioittamaan yhtä soul- ja R&B-musiikin legendaarista hahmoa, Lionel Richietä. Smoky Robinson, Ne-Yo ja Robin Thicke esittivät sydämellisen esityksen Richien suurimmista hiteistä, kuten "Easy" "Three Times a Lady" ja "All Night Long."

Kunnianosoitus alkoi Smoky Robinsonilla, joka esitti sielukkaan tulkinnan Richien hitistä "Easy" täyden livebändin säestämänä. Ne-Yo nousi lavalle ja esitti voimakkaan "Three Times a Lady" -kappaleen jossa hän esitteli uskomatonta äänialaansa ja tunnesyvyyttään. Robin Thicke päätti kunnianosoituksen kappaleella "All Night Long" saada yleisö nousemaan jaloilleen ja tanssimaan kappaleen tarttuvan rytmikkään tahdin mukaan.

Kunnianosoitus oli sopiva tapa kunnioittaa Richien uskomatonta uraa ja hänen vaikutustaan musiikkiteollisuuteen. Smoky Robinson, Ne-Yo ja Robin Thicke toivat kaikki oman ainutlaatuisen tyylinsä ja kykynsä esitykseen tehden siitä todella unohtumattoman hetken BET Awards 2015 -gaalassa.

Janet Jackson päättää BET Awards 2015 -gaalan medleyllä suurimmista hiteistään

Kun BET Awards 2015 -gaala lähestyi loppuaan, ikoninen Janet Jackson nousi lavalle ja esitti huikean esityksen. Legendaarinen laulaja-lauluntekijä esitti medleyn suurimmista hiteistään ja ihastutti yleisöä uskomattomalla lahjakkuudellaan ja lavaesiintymisellään.

Janet Jacksonin ura on kestänyt useita vuosikymmeniä, ja häntä pidetään laajalti kuin yksi kaikkein kaikkien aikojen menestyneet ja vaikutusvaltaiset artistit. Janet Jackson on todellinen musiikkialan ikoni, jolla on lukemattomia listahittejä ja lukuisia ikonisia musiikkivideoita.

Hänen esiintymisensä BET Awards 2015 -gaalassa oli osoitus hänen jatkuvasta suosiostaan ja lahjakkuudestaan. Siitä hetkestä lähtien, kun hän astui lavalle, yleisö oli sähköistynyt hänen läsnäolostaan. Hänen voimakas laulunsa ja dynaamiset tanssiliikkeensä saivat yleisön ihastumaan, ja oli selvää, että Janet Jackson oli jälleen kerran osoittanut, miksi hän on yksi kaikkien aikojen suurimmista esiintyjistä.

BET Awards 2015 oli Janet Jacksonille täydellinen tilaisuus esitellä lahjakkuuttaan ja muistuttaa fanejaan hänen uskomattomasta perinnöstään. Janet Jackson päätti show'n huikealla esityksellään, jossa hän esitti suurimpia hittejään, ja vahvisti asemaansa musiikkiteollisuuden legendana.