Milloin on BET Awards 2021: Päivämäärä, kellonaika ja katselupaikat!

Kun kesäpäivät pitenevät, mustan viihteen fanit odottavat innokkaasti BET Awards -gaalaa, joka on arvostettu vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan mustien taiteilijoiden ja luovien henkilöiden poikkeuksellista työtä musiikki-, viihde- ja urheilualalla. Tänä vuonna on luvassa ikimuistoinen hetki, jossa on mukana erinomaisia esiintyjiä ja merkittäviä palkinnon saajia.

Monet fanit ovat kiinnostuneita tietämään, milloin BET Awards lähetetään ja mitä odottaa tulevasta tapahtumasta. Onneksi meillä on tiedot kaikista tärkeimmistä tarvitsemasi tiedot valmistautuminen suurta päivää varten. Tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä BET Awards 202x -gaalan lähetyspäivästä, paikasta, juontajista, palkituista ja esiintyjistä.

Alkaen BET Awards -lähetyksestä, seremonia televisioidaan LIVE BET:llä, BET Herillä ja suorana lähetyksenä kansainvälisesti BET Africa -kanavalla, tasan klo 20.00 ET, kesäkuun XX. päivänä 202x. Kanava esittelee yksinoikeudella ja vertaansa vailla olevan pääsyn historialliseen tapahtumaan "BET Awards Live Red Carpet Show" -ohjelmalla alkaen klo 19.00 ET.

Los Angelesin Microsoft-teatterin vilkkaalta punaiselta matolta BET Awards -seremonia tarjoaa joukon sähköistäviä esityksiä, liikuttavia kunnianosoituksia ja unohtumattomia palkintohetkiä. Esiintyjät, palkittavat ja palkintokategoriat ovat ainutlaatuisia, ja ne palvelevat ainutlaatuista yleisöä ja edustavat mustan Amerikan parhaimmistoa. Seuraavassa jaksossamme syvennymme show'n yksityiskohtiin, kuten esiintyjiin, palkittuihin henkilöihin ja palkintoehdokkaisiin, jotta saamme selville, mitä BET Awards -tapahtuma tuo tullessaan vuonna 202x LeoVegas.

Milloin voit katsoa BET Awardsin?

BET Awards on yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista hiphop- ja R&B-musiikin faneille. Tämä vuosittainen seremonia kunnioittaa viihdeteollisuuden suurimpia ja kirkkaimpia tähtiä, ja se on pakollinen katselukohde musiikin ystäville kaikkialla maailmassa. Milloin BET Awards -gaala nähdään televisiossa??

BET Awards esitetään yleensä kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa, ja tarkka päivämäärä vaihtelee vuosittain. Tarkista paikalliset ohjelmat tai vieraile BET:n verkkosivuilla, jos haluat tietää, milloin seremonia lähetetään tänä vuonna.

Et halua missata tämän vuoden BET Awards -show'ta, josta lupaa tulla tähtien täyttämä tapahtuma, joka on täynnä unohtumattomia esityksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Muista merkitä kalenteriin, ettet menetä hetkeäkään tapahtumasta!

Olitpa sitten katsomassa, miten suosikkiartistisi vievät palkinnot kotiin, tai halusitko vain nähdä uusimmat trendit muotia ja tyyliä, BET Awards on musiikkifaneille ehdoton tapahtuma. Istu alas, rentoudu ja nauti show'sta!

Tietoa BET Awardsista

BET Awards on vuosittainen musiikkiseremonia, jossa juhlistetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, urheilun, television ja elokuvien alalla. Seremonian järjestää Black Entertainment Television (BET), joka on suosittu amerikkalainen kaapeliverkko, joka perustettiin vuonna 1980.

Vuonna 2001 tapahtuneen perustamisensa jälkeen BET Awardsista on tullut yksi maailman katsotuimmista palkintoshow'ista. Seremoniassa esiintyy joitakin musiikin suurimpia nimiä, ja siinä palkitaan sekä alan veteraaneja että nousevia artisteja.

BET Awards on paljon muutakin kuin pelkkä musiikkiseremonia. Se on myös ollut foorumi yhteiskunnallisille ja poliittisille kysymyksille, jotka vaikuttavat vähemmistöihin Amerikassa. Voimakkaiden puheiden, tärkeiden viestien ja yhteistyön kautta BET Awardsista on tullut muutoksen megafoni, joka on inspiroinut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kategoriat ja ehdokkaat

BET Awards -gaalassa on laaja valikoima kategorioita, joissa tunnustetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen lahjakkuudet. Kategorioihin kuuluvat muun muassa paras naispuolinen hiphop-artisti, paras miespuolinen hiphop-artisti, paras uusi artisti, paras yhteistyö, vuoden paras video ja monet muut kategoriat.

Joka vuosi kussakin kategoriassa on useita ehdokkaita, ja asiantuntijoista ja alan virkamiehistä koostuva raati valitsee parhaat ehdokkaat. Sen jälkeen ehdokkaat julkistetaan yleisölle, ja fanit voivat äänestää suosikkiartistejaan.

BET Awards on erittäin odotettu tapahtuma joka vuosi, ja miljoonat ihmiset virittäytyvät seuraamaan seremoniaa suorana lähetyksenä televisiosta tai verkossa. Jos olet musiikin, urheilun tai viihteen ystävä, et halua missata tätä upeaa tapahtumaa!

BET Awardsin aikataulu ja lähetyspäivämäärät:

BET Awards 2021 Air Date: BET Awards 2021

BET Awards on vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia viihdeteollisuudessa. Vuoden 2021 BET Awards järjestetään sunnuntaina 27. kesäkuuta 2021. Suora lähetys lähetetään BET:llä ja sen tytäryhtiöillä klo 8/7c.

BET Awards -kilpailun aikataulu:

BET Awards -seremonia alkaa yleensä ennakko-ohjelmalla, joka sisältää punaisen maton kattauksen ja nousevien artistien esityksiä. Esitys alkaa klo 7/6c. Esilähetyksen jälkeen päätapahtuma alkaa kello 20.7. BET Awards kestää yleensä noin kolme tuntia.

Missä voit katsoa BET Awards -gaalan:

Voit katsoa BET Awardsin suorana lähetyksenä BET:ltä ja sen tytäryhtiöiltä. Jos sinulla ei ole kaapeliverkkoa, voit suoratoistaa BET Awards -gaalan suorana lähetyksenä esimerkiksi Sling TV:n, fuboTV:n ja Philon kautta. Voit myös suoratoistaa ohjelmaa BET:n verkkosivustolla ja sovelluksessa kaapelitunnuksilla tai rekisteröitymällä BET:hen+.

Juontaja ja esiintyjät:

BET Awards -gaalassa on yleensä julkkisjuontaja, ja siinä esiintyy joitakin musiikin ja viihteen suurimpia nimiä. Vuoden 2021 BET Awards -gaalan juontajaa ja esiintyjiä ei ole vielä julkistettu, mutta aiempia juontajia ovat olleet muun muassa Regina Hall, Jamie Foxx ja Anthony Anderson, ja aiempia esiintyjiä ovat olleet muun muassa Beyonce, Kendrick Lamar ja Rihanna.

Palkinnot ja ehdokkaat:

BET Awardsissa on yli 20 kategoriaa, joissa palkitaan muusikoiden, näyttelijöiden ja urheilijoiden saavutuksia. Osa suosituin kategorioihin kuuluvat paras mies/nainen R&B/Pop-artisti, paras näyttelijä/näyttelijä ja vuoden video. Vuoden 2021 BET Awardsin ehdokkaita ei ole vielä julkistettu.

BET Awardsin historiaa:

BET Awards järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja siitä on sittemmin tullut yksi tärkeimmistä tapahtumia viihdeteollisuudessa. Show on palkinnut monia musiikin, elokuvan ja television ikonisia henkilöitä, kuten Whitney Houstonin, Princen ja Denzel Washingtonin.

BET Awards: A Celebration of Black Excellence in Entertainment (Musta huippuosaaminen viihteessä)

BET Awards on vuosittainen tapahtuma, joka juhlistaa mustien taiteilijoiden ja viihdyttäjien saavutuksia musiikki-, urheilu- ja näyttelijäteollisuudessa. Vuosien varrella show'sta on tullut yksi merkittävimmistä kulttuuritapahtumista afroamerikkalaisessa yhteisössä.

BET Awards -show tarjoaa mustille viihdetaiteilijoille tilaisuuden esitellä kykyjään ja saavutuksiaan ja tunnustaa samalla mustan kulttuurin vaikutuksen valtavirtayhteiskuntaan. Vuosittainen tapahtuma tarjoaa vaikuttavan kokoonpanon, jossa esiintyvät eräät musiikin suurimmista nimistä, sekä kunnioittaa eräitä viihdealan ansioituneimpia henkilöitä.

BET Awards on paljon muutakin kuin vain mustien huippuosaamisen juhlinta. Ne ovat tilaisuus inspiroida ja voimaannuttaa nuoria mustia ihmisiä uskomaan unelmiinsa ja tavoittelemaan tavoitteitaan. Tapahtuma korostaa mustien ihmisten panosta viihdemaailmassa ja muistuttaa mustan yhteisön lahjakkuudesta, voimasta ja merkittävistä saavutuksista.

 • Merkitkää siis kalenterinne ja valmistautukaa BET Awards -gaalaan, joka lähetetään yleensä kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa.
 • Varmista, että pysyt kuulolla saadaksesi tarkempia tietoja tulevien BET Awards -gaalojen lähetyspäivästä, esitysaikataulusta ja erikoisesityksistä!

Selvitä, ketkä ovat ehdolla ja ketkä esiintyvät:

BET Awards on mustien huippuosaamisen juhla musiikin, viihteen ja urheilun alalla. Joka vuosi palkintogaalassa palkitaan alan parhaat ja kirkkaimmat artistit ja urheilijat. Yksi BET Awards -gaalan jännittävimmistä osista on selvittää, ketkä ovat ehdolla ja ketkä esiintyvät...

BET Awards -gaalan ehdokkaita odotetaan aina innolla. Sekä fanit että alan sisäpiiriläiset odottavat innokkaasti, mitkä artistit saavat tunnustusta kovasta työstään ja lahjakkuudestaan. Tämän vuoden ehdokkaat eivät ole poikkeus. Palkintojenjakoiltana on varmasti luvassa paljon draamaa ja jännitystä, sillä kategoriat, kuten paras naispuolinen R&B/Pop-artisti, paras miespuolinen Hip Hop-artisti ja paras yhteistyö, ovat täynnä draamaa ja jännitystä.

Ehdokkaiden lisäksi fanit ovat uteliaita myös siitä, mitkä artistit esiintyvät BET Awards -gaalassa. Show on tunnettu näyttävistä esityksistään, eikä tämä vuosi poikkea tästä. Kun kokoonpanoon kuuluvat muun muassa Cardi B, Migos ja H.E.R., katsojat voivat odottaa, että näytteillä oleva lahjakkuus räjäyttää heidät tajunnan kankaalle.

 • Tämän vuoden BET Awards -gaalan ehdokkaita ovat mm:
 • DaBaby
 • Megan Thee Stallion
 • Drake
 • Lil Baby
 • BET Awards -gaalassa lavalle nousevat muun muassa seuraavat esiintyjät:
 • Cardi B
 • Migos
 • H.E.R.
 • Meghan Trainor

BET Awards ja sen vaikutus musiikkiteollisuuteen:

BET Awards on vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan afroamerikkalaisia ja muita vähemmistöjä viihdeteollisuudessa. Black Entertainment Television -verkosto perusti sen vuonna 2001 juhlistamaan mustien muusikoiden, näyttelijöiden ja urheilijoiden saavutuksia. BET Awardsista on tullut yksi television katsotuimmista palkintoesityksistä, ja sillä on ollut merkittävä vaikutus musiikkiteollisuuteen.

Yksi BET Awardsin suurimmista vaikutuksista musiikkiteollisuuteen on sen kyky esitellä nousevia lahjakkuuksia. Monet artistit ovat saaneet esiintymisalustan BET-lavalla, ja he ovat jatkaneet menestyksekästä musiikkiuraansa. BET Awards on myös auttanut käynnistämään useiden artistien, kuten Chris Brownin ja Nicki Minajin, uran.

BET Awards on myös edistänyt musiikkialan monimuotoisuutta. Palkintogaalassa on palkittu artisteja eri tyylilajeista, kuten hiphopista, R&B:stä ja gospelmusiikista. BET Awards on myös antanut tunnustusta nouseville artisteille, jotka ovat jääneet muiden palkintogaalojen huomiotta.

Lisäksi BET Awards on toiminut katalysaattorina sosiaaliselle muutokselle musiikkiteollisuudessa. Palkintoshow on käyttänyt alustaansa herättääkseen tietoisuutta yhteiskunnallisista kysymyksistä, kuten poliisiväkivallasta ja rotuun perustuvasta epätasa-arvosta. BET Awards on myös rohkaissut artisteja käyttämään musiikkiaan keskustelun herättämiseen sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja muutoksesta.

Kaiken kaikkiaan BET Awards -gaalalla on ollut merkittävä vaikutus musiikkiteollisuuteen. Se on auttanut edistämään moninaisuutta, voimaannuttamaan nousevia kykyjä ja lisäämään tietoisuutta yhteiskunnallisista kysymyksistä. Kun BET Awards jatkaa kehittymistään, se on epäilemättä edelleen musiikkialan kantava voima tulevina vuosina...

BET Awardsin historia

BET Awards, joka tunnetaan myös nimellä Black Entertainment Television Awards, on vuosittainen mustan viihteen juhla. Black Entertainment Television -verkosto perusti palkintogaalan vuonna 2001, ja siitä on tullut viihdeteollisuuden keskeinen tapahtuma.

BET Awards perustettiin tunnustamaan ja kunnioittamaan afroamerikkalaisia ja muita vähemmistöjä musiikin, urheilun, television ja elokuvien alalla. Vuosien mittaan palkintokategoriat ovat laajentuneet kattamaan eri genrejä ja taidemuotoja, kuten gospelia, hiphopia ja reggaeta.

Ensimmäinen BET Awards -palkintoseremonia järjestettiin vuonna 2001 Las Vegasin Paris-hotellissa ja -kasinolla. Steve Harveyn isännöimässä avajaisseremoniassa esiintyivät muun muassa Destiny's Child, Usher ja Alicia Keys.

Perustamisestaan lähtien BET Awards on jatkuvasti houkutellut huippuluokan julkkiksia ja esiintyjiä. Show'n historian ikimuistoisimpia hetkiä ovat Beyoncen ikoninen esitys "Crazy in Love" vuonna 2003, Princen yllätysesiintyminen vuonna 2010 ja Kendrick Lamarin sähköistävä esitys kappaleesta "Alright" vuonna 2015.

Vuosien varrella BET Awards on kehittynyt muuksi kuin pelkäksi palkintogaalaksi. Siitä on tullut sosiaalisen ja poliittisen aktivismin foorumi. Viime vuosina artistit, kuten Beyonce, Kendrick Lamar ja J. Cole on käyttänyt esityksiään herättääkseen tietoisuutta poliisiväkivallasta ja muista sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyvistä asioista, jotka vaikuttavat mustaan yhteisöön.

Huomionarvoisia BET Awards -hetkiä:

BET Awards -gaalassa on ollut monia ikimuistoisia hetkiä vuosien varrella. Alla on vain muutamia esimerkkejä:

 • Beyoncén esitys vuonna 2016: Beyoncé esitti kappaleen "Freedom" hänen albumiltaan "Lemonade" ja hämmästytti yleisön energisellä ja voimakkaalla esityksellään... Hänen taustatanssijansa, jotka esiintyivät myös kappaleen musiikkivideolla, lisäsivät esityksen vaikuttavuutta.
 • Princen kunnianosoitus vuonna 2016: Princen yllättävän kuoleman jälkeen BET Awards -gaalassa kunnioitettiin edesmennyttä muusikkoa Stevie Wonderin ja Tori Kellyn johtamalla kohottavalla ja tunteikkaalla esityksellä. Myös monet muut artistit, kuten Jennifer Hudson ja Janelle Monae, osallistuivat.
 • Kendrick Lamarin esitys vuonna 2015: Kendrick Lamarin esitys oli taiteellinen mestariteos. Hän esitti kappaleen "Alright" hänen albumiltaan "To Pimp a Butterfly" seisoessaan vandalisoidun poliisiauton päällä, jonka takana U.S. lippu ja pyörivä maapallo.
 • Janet Jacksonin kunnianosoitus vuonna 2015: Janet Jackson palkittiin Ultimate Icon Award -palkinnolla vuonna 2015. Juhlistaakseen hänen panostaan musiikkiin ja popkulttuuriin Tinashe, Jason Derulo ja Ciara esittivät medleyn hänen hiteistään, mukaan lukien "Nasty" ja "If."

BET Awards on vuosien varrella esitellyt uskomattomia lahjakkuuksia ja kiinnittänyt huomiota yhteiskunnallisiin ja poliittisiin kysymyksiin. Nämä neljä hetkeä edustavat vain muutamia esimerkkejä monista unohtumattomista hetkistä, joita BET Awards on tarjonnut...

BET Awards -muoti:

Trendit punaisella matolla:

BET Awardsin punaisella matolla esitellään joka vuosi kuumimpia muotitrendejä. Tänä vuonna näimme paljon rohkeita värejä, metallisia aksentteja ja statement-koruja. Monet julkkikset pukeutuivat afrikkalaisvaikutteisiin kuvioihin kunnioittaen perintöään.

Parhaiten pukeutuneet julkkikset:

 • Beyoncé: Kuningatar Bey loisti vartaloa myötäilevässä paljettimekossa, jossa oli korkea halkio ja dramaattinen juna.
 • Rihanna: Kuten aina, Rihanna käänsi päitä rohkeassa asussaan... Hän valitsi läpikuultavan mekon, jossa oli monimutkaisia helmiä, ja siihen sopivan huivin.
 • Meghan Thee Stallion: Räppäri näytti upealta hohtavassa, muotoonsa istuvassa mekossa, jossa oli reiteen asti ulottuva halkio.

Huonoiten pukeutuneet julkkikset:

 1. Nimettömät julkkikset: Erään julkkiksen yritys rohkealla uudella lookilla epäonnistui. Heidän asunsa, joka koostui neonvihreästä haalarista ja yhteensopivasta peruukista, jätti monet raapimaan päätään.
 2. Toinen nimeämätön julkkis: Tämän osallistujan asu, jossa oli ylisuuri tekoturkistakki ja epäsopivat kengät, ei osunut kohdalleen.

Yleinen muotiarvio:

Muutamista kyseenalaisista muotivalinnoista huolimatta BET Awards 2021 toimitti silti muodin suhteen... Illan parhaiten pukeutuneet tähdet toivat A-pelinsä, emmekä malta odottaa, millaisia trendejä he asettavat ensi vuoden tapahtumaan.

JulkkiksetMuotiarviointi
Beyoncé10/10
Rihanna9/10
Meghan Thee Stallion8/10
Nimetön julkkis3/10
Toinen nimeämätön julkkis4/10

Kuinka katsoa BET Awards -gaalaa:

BET Awardsin katsomiseen on useita vaihtoehtoja. Voit katsoa sen suorana lähetyksenä BET-kanavalta tai suoratoistaa sitä verkossa BET:n verkkosivuilla tai muilla suoratoistoalustoilla, kuten Hulu, Sling TV ja DirecTV Now.

Jos haluat katsoa sen BET:n verkkosivustolta, sinun on kirjauduttava sisään kaapelipalveluntarjoajasi tunnuksilla. Jos sinulla ei ole kaapeliverkkoa, voit tilata ilmaisen kokeilujakson suoratoistopalvelusta, joka tarjoaa BET:tä, kuten Hulu tai Sling TV.

Jos et näe suoraa lähetystä, voit seurata BET Awardsia BET-sovelluksella, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteilla. Lisäksi kohokohdat ja esitykset ladataan BET:n YouTube-kanavalle lähetyksen jälkeen.

Toinen vaihtoehto on nauhoittaa BET Awards -gaala tallentimellesi ja katsoa se myöhemmin haluamallasi tavalla. Tarkista kaapeli- tai suoratoistopalvelun tarjoajasi aikataulu varmistaaksesi, että se on asetettu tallentamaan oikeaan aikaan ja oikealle kanavalle.

Lopuksi, jos järjestät BET Awards -juhlat, harkitse projektorin ja valkokankaan vuokraamista, jotta kokemuksesta tulee entistä vaikuttavampi. Älä unohda tarjota myös välipaloja ja juomia!

BET Awardsin kansainvälinen lähetys

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville, jotka haluavat katsoa BET Awards -gaalanäytöksen, on tarjolla useita vaihtoehtoja. Palkintogaalat lähetetään yleensä suorana BET International -kanavalla, joka on saatavilla monissa maissa ympäri maailmaa.

Kanadassa katsojat voivat seurata BET Awardsia MuchMusic-kanavalla, kun taas Yhdistyneessä kuningaskunnassa katsojat voivat seurata palkintoshow'ta Channel 5 -kanavalla. Afrikassa BET Awards -gaala lähetetään yleensä DStv-kanavalla. Palkintoshow on usein saatavilla myös suoratoistopalveluissa, kuten Amazon Prime Videossa.

On tärkeää tarkistaa paikalliset lähetyslistat tarkkojen lähetyspäivien ja -aikojen osalta, sillä aikataulu voi vaihdella maasta tai alueesta riippuen. Lisäksi jotkin lähetystoiminnan harjoittajat saattavat tarjota viivästettyjä tai editoituja versioita BET Awards -gaalasta, joten muista valita sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Kaupunkimusiikin ja -kulttuurin fanit ympäri maailmaa odottavat BET Awards -gaalaa joka vuosi. Koska niin monet kansainväliset lähetystoiminnan harjoittajat välittävät ohjelmaa, katsojat kaikkialta maailmasta voivat nauttia esityksistä, kunnianosoituksista ja juhlallisuuksista, jotka tekevät BET Awards -gaalasta niin erityisen tapahtuman.

BET Awardsin aikana jaettavat erityispalkinnot:

BET Awards -palkinnoilla ei juhlisteta ainoastaan erinomaisia saavutuksia musiikin, urheilun ja viihteen alalla, vaan myös tunnustetaan erinomaisuus aktivismissa ja yhteiskuntapalvelussa. Nämä erityispalkinnot myönnetään henkilöille, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen eri aloilla ja jättäneet pysyvän vaikutuksen yhteisöihinsä ja maailmaan.

Humanitaarinen palkinto on yksi arvostetuimmista palkinnoista, jotka jaetaan BET Awards -gaalassa. Tällä palkinnolla palkitaan henkilöitä, jotka ovat tehneet merkittäviä humanitaarisia ponnisteluja ja edistäneet yhteiskunnallista muutosta globaalilla tasolla. Palkinnon aiempia saajia ovat muun muassa Muhammad Ali, Quincy Jones ja Danny Glover.

Elämäntyöpalkinto on toinen erityinen palkinto, joka myönnetään viihdeteollisuuden uranuurtajille. Palkinnolla palkitaan merkittävistä saavutuksista musiikin, elokuvan, television ja muiden viihdealojen alalla ja juhlistetaan sellaisten taiteilijoiden saavutuksia, jotka ovat jättäneet pysyvän perinnön. Palkinnon aiempia saajia ovat muun muassa Prince, Whitney Houston ja James Brown.

BET Awards palkitsee myös henkilöitä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen urheilun ja yleisurheilun hyväksi. Vuoden urheilija -palkinto myönnetään urheilijoille, jotka ovat kunnostautuneet omilla aloillaan ja käyttäneet alustaansa inspiroimaan ja voimaannuttamaan muita. Palkinnon aiempia saajia ovat LeBron James, Kobe Bryant ja Muhammad Ali.

Näiden palkintojen lisäksi BET Awards -palkinnot myöntävät tunnustusta poikkeuksellisille henkilöille useissa eri kategorioissa, kuten yhteiskuntapalvelussa, yrittäjyydessä ja johtajuudessa. BET Awards juhlistaa näiden erityispalkintojen avulla huippuosaamista ja innostaa meitä kaikkia tavoittelemaan suurempia asioita.

BET Awards -kilpailun kiistat:

Rotuun liittyvät kiistat

Vuosien varrella BET Awards on kohdannut useita rotukysymyksiin liittyviä kiistoja. Vuonna 2016 BET joutui vastareaktion kohteeksi sen jälkeen, kun yhdessä heidän twiitissään pilkattiin Taylor Swiftin epäonnistunutta romanssia Tom Hiddlestonin kanssa. Monet kritisoivat BET:tä rotustereotypioiden käyttämisestä valkoisia ihmisiä vastaan.

Toinen rasistisesti latautunut kiista tapahtui vuonna 2013, kun olympiavoittaja Gabby Douglas joutui Twitter-käyttäjien verkkokritiikin kohteeksi ulkonäkönsä, erityisesti hiustensa, vuoksi, jotka olivat monien mielestä epämiellyttävät. BET vastasi artikkelilla, jota kritisoitiin voimakkaasti rasistisesti epäherkästä käytöstä.

Taiteelliset ristiriidat

BET Awards -gaalassa on myös nähty vuosien varrella useita taiteelliseen sisältöön liittyviä kiistoja. Vuonna 2010 Chris Brownin kunnianosoituskeikka Michael Jacksonille aiheutti vastareaktioita hänen väkivaltaisen menneisyytensä vuoksi. Jotkut katsojat kritisoivat BET:tä väkivaltaisen esiintyjän ylistämisestä.

Vuonna 2009 Janet Jacksonin esityksen aikana Lil' Mama hyppäsi kutsumatta lavalle ja esiintyi Jacksonin kanssa. Monet kritisoivat Lil' Mamaa epäkunnioittavuudesta ja Jacksonin valokeilan viemisestä pois.

Tekniset ristiriidat

BET Awards -esitysten aikana on esiintynyt myös teknisiä ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet ristiriitoja ja turhautumista katsojien keskuudessa. Vuonna 2015 suoran lähetyksen aikana monet katsojat valittivat huonosta äänenlaadusta ja keskeytyksistä ohjelmassa.

Vuonna 2014 BET Awards -kilpailun esittelytilaisuudessa juontajat ilmoittivat virheellisesti "parhaan uuden artistin" voittajan palkinto, joka aiheutti hämmennystä ja kiistaa katsojien ja taiteilijoiden keskuudessa.

BET Awardsin tulevaisuus

BET Awardsin suosion ja merkityksen kasvaessa monet ovat sitä mieltä, että mietitään, mitä tämän rakastetun vuosittaisen tapahtuman tulevaisuus.

Yksi mahdollisuus on, että palkintoshow voisi laajentua nykyistä musiikki- ja viihdekeskeisyyttään pidemmälle ja sisällyttää siihen entistä monipuolisempia kategorioita ja genrejä. Tämä voisi sisältää palkintoja yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta, urheilusuorituksista ja muista aloista, joilla afroamerikkalaiset ovat antaneet merkittävän panoksen.

Toinen mahdollinen muutos on se, että BET Awards -gaalasta voisi tulla kansainvälisempi, jolloin se keskittyisi enemmän artisteihin ja esiintyjiin eri puolilta maailmaa. Näin ohjelma voisi esitellä afroamerikkalaisten tekijöiden ja yhteistyökumppaneiden uskomattomia kykyjä aidosti maailmanlaajuisessa kontekstissa.

Kaikki BET Awards -kilpailuun tehtävät muutokset on tietenkin harkittava ja toteutettava huolellisesti, jotta ohjelman merkitys ja vetovoima sekä fanien että artistien keskuudessa säilyisi. Rikkaan historiansa ja elinvoimaisen kannattajayhteisönsä ansiosta ei ole epäilystäkään siitä, etteikö BET Awards olisi jatkossakin yksi viihdekalenterin kohokohdista monien tulevien vuosien ajan.

BET Awards ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus

BET Awards ei ole vain mustan kulttuurin juhlaa viihteessä, vaan se toimii myös foorumina sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksille, jotka vaikuttavat mustaan yhteisöön. Koko historiansa ajan palkintogaalassa on tuotu esiin muun muassa poliisiväkivaltaa, rotuepätasa-arvoa ja poliittista aktivismia.

Yksi esimerkki tästä on vuoden 2016 BET Awards, jossa Jesse Williamsin voimakas puhe Black Lives Matter -liikkeestä herätti kansallisen keskustelun poliisiväkivallasta ja rotuepäoikeudenmukaisuudesta Amerikassa.

Sosiaalista oikeudenmukaisuutta käsittelevien puheiden ja esitysten lisäksi BET Awardsissa palkitaan myös yksilöitä ja organisaatioita, jotka vaikuttavat yhteisöissään Shine a Light -osion kautta. Tässä jaksossa tuodaan esiin niitä, jotka työskentelevät aktiivisesti yhteiskunnallisen muutoksen puolesta, usein aliedustetuissa yhteisöissä.

Aikana, jolloin rotuepätasa-arvo ja poliisiväkivalta vaivaavat Amerikkaa edelleen, BET Awards toimii foorumina, joka vahvistaa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta taistelevien ääniä ja kannustaa mielekkääseen muutokseen.

BET Awardsin kulissien takana

BET Awards on yksi musiikkialan odotetuimmista tapahtumista. Vaikka katsojat virittäytyvät katsomaan suosikkiartistiensa esiintymistä ja palkintojen vastaanottamista, kulissien takana on kokonainen tiimi, joka tekee show'n mahdolliseksi.

Tuottajista näyttämöryhmään, BET Awards on valtava tuotanto, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Tiimi työskentelee väsymättömästi varmistaakseen, että esitys sujuu moitteettomasti ja että kaikki esiintyjät pystyvät esittämään parhaan mahdollisen esityksen.

Tuotantotiimin lisäksi on myös pukustylistejä, hius- ja meikkaajia sekä koreografeja, jotka työskentelevät esiintyjien kanssa saadakseen heidän näkemyksensä elämään. Punainen matto on myös tärkeä osa tapahtumaa, ja valokuvaajat ja toimittajat vangitsevat kaiken muodin ja jännityksen.

Vaikka BET Awards on varmasti loistelias tapahtuma, se on myös valtava yritys, joka vaatii paljon kovaa työtä ja omistautumista. Ilman kulissien takana toimivaa tiimiä show ei pystyisi kokoontumaan yhteen ja luomaan unohtumatonta iltaa, jota katsojat ovat oppineet rakastamaan.

Mitä odottaa vuoden 2022 BET Awards -gaalassa?

Uusi juontaja ja esiintyjät

Vuoden 2022 BET Awards -gaalassa on tarkoitus esitellä uusi juontaja ja joukko jännittäviä esiintyjiä. Fanit voivat odottaa näkevänsä musiikkialan suurimpia nimiä lavalla ja unohtumattomia esityksiä.

Palkinnon voittajat

Kuten aina, BET Awards palkitsee alan lahjakkaimpia artisteja ja viihdyttäjiä. Fanit voivat odottaa näkevänsä voittajat sellaisissa kategorioissa kuin paras naispuolinen R&B/Pop-artisti, vuoden video ja paras uusi artisti.

Sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Sosiaalisia levottomuuksia täynnä olevan myrskyisän vuoden jälkeen BET Awardsin odotetaan käsittelevän sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyviä kysymyksiä ja olevan edelleen foorumi mustien äänille ja puolustukselle. Katsojat voivat odottaa voimakkaita puheita ja kunnianosoituksia yhteiskunnallisen muutoksen puolesta taistelleiden henkilöiden kunniaksi.

Virtuaalinen tai henkilökohtainen?

Kun maailma toipuu COVID-19-pandemiasta, jää nähtäväksi, järjestetäänkö vuoden 2022 BET Awards -gaala virtuaalisesti vai henkilökohtaisesti. Fanit voivat odottaa päivityksiä lähempänä tapahtumapäivää.

Yllätykset

BET Awards tunnetaan yllätyksistään, odottamattomista yhteistyökuvioista sydämellisiin kunnianosoituksiin. Katsojat voivat odottaa, että vuoden 2022 palkinnot tarjoavat entistäkin enemmän ikimuistoisia hetkiä ja yllätyksiä.