Milloin BET Awards 2017? Päivämäärä, kellonaika ja kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

BET Awards on vuosittainen musiikkipalkintoseremonia, jossa palkitaan afroamerikkalaisia ja muita vähemmistötaiteilijoita musiikin, näyttelemisen, urheilun ja viihteen alalla. Siitä on tullut mustan viihteen fanien erittäin odotettu tapahtuma. BET Awards Vuosi 2017 ei ole poikkeus, ja fanit odottavat innokkaasti tapahtuman päivämäärän ja tapahtumapaikan julkistamista.

Niille, jotka eivät tiedä, BET Awards -gaalan järjestää Black Entertainment Television (BET), joka on Viacom Inc:n tytäryhtiö. Palkintogaala tunnetaan tähtien tähdittämistä esityksistä, mustan kulttuurin juhlinnasta ja joistakin mustan viihteen historian ikimuistoisimmista hetkistä. Koska BET Awards 2017 on pian tulossa, tässä on, mitä fanien on tiedettävä seuraavista asioista päivämäärät ja tietoa vuosittaisesta tapahtumasta.

Vuoden 2017 BET Awards tuo varmasti mukanaan vaikuttavimpia esityksiä ja mustan huippuosaamisen tunnustamista. Tämänvuotinen tapahtuma vetää varmasti puoleensa lahjakkaita esiintyjiä ja lisää tietoisuutta mustan kulttuurin vaikutuksesta. Näin ollen on tärkeää tietää, milloin BET Awards 2017 -gaala järjestetään ja mitä tietoja on tähän mennessä julkaistu. Sukelletaanpa siis siihen, mitä tiedämme tulevasta vuoden 2017 BET Awardsista.

Mitä BET Awards on?

BET Awards on vuosittainen seremonia, jossa juhlistetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, urheilun, television ja elokuvien alalla. Tapahtuman järjestää Black Entertainment Television (BET), ja se sisältää eri tyylilajien huippuartistien esiintymisiä sekä palkintojenjakoja eri kategorioissa LeoVegas.

BET Awardsista on tullut kulttuuri-ilmiö Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella, ja se houkuttelee vuosittain miljoonia katsojia ja faneja. Show tunnetaan jännittävistä esityksistä, upeasta muodista ja unohtumattomista hetkistä, jotka ovat jättäneet pysyvän vaikutuksen popkulttuuriin.

BET Awards toimii myös foorumina, jossa tuodaan esiin afroamerikkalaisyhteisöön vaikuttavia tärkeitä asioita, kuten rotujen välinen tasa-arvo, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja edustus tiedotusvälineissä. Ohjelmistonsa ja aloitteidensa avulla BET pyrkii antamaan vähemmistöjen äänille ja tarinoille enemmän painoarvoa ja nostamaan niitä esiin sekä edistämään yhtenäisyyttä ja monimuotoisuutta.

 • BET Awardsin kategoriat:
 • Paras nais-/miespuolinen R&B/Pop-artisti
 • Paras nais-/mieshiphop-artisti
 • Paras uusi artisti
 • Paras ryhmä
 • Paras yhteistyö
 • Vuoden video
 • Katsojan valintapalkinto

BET Awardsin historia

BET Awards perustettiin vuonna 2001 Black Entertainment Television -verkoston toimesta. Seremonia perustettiin juhlistamaan afroamerikkalaisten saavutuksia ja panosta viihteessä, musiikissa ja urheilussa. Perustamisestaan lähtien BET Awardsista on tullut yksi maailman katsotuimmista palkintogaaloista.

Ensimmäiset BET Awards -palkinnot järjestettiin 19. kesäkuuta 2001 Paris Las Vegas Casino Resortissa Nevadassa. Seremonian isäntinä toimivat koomikot Steve Harvey ja Cedric the Entertainer, ja siinä esiintyivät Whitney Houston, Destiny's Child ja OutKast.

Vuosien varrella BET Awards on palkinnut lukemattomia afroamerikkalaisia artisteja ja viihdyttäjiä, kuten Beyoncé, Prince, Michael Jackson ja Whitney Houston. Seremoniassa on myös tunnustettu afroamerikkalaista yhteisöä koskettavia sosiaalisia ja poliittisia kysymyksiä, kuten poliisiväkivaltaa ja Black Lives Matter -liikettä.

Tärkeimmän palkintogaalan lisäksi BET Awards -tapahtumaan kuuluu myös useita muita tapahtumia, kuten BET Experience, jossa järjestetään konsertteja, seminaareja ja verkostoitumismahdollisuuksia viihdeteollisuuden nouseville tähdille.

BET Awards on edelleen vahva voima viihdeteollisuudessa, ja se juhlistaa ja edistää afroamerikkalaista kulttuuria, taidetta ja viihdettä maailmanlaajuisesti.

Miksi BET Awards on tärkeä?

BET Awards on yksi tärkeimmistä Vuoden odotetuimmat palkintogaalat afroamerikkalaisessa yhteisössä ja sen ulkopuolella. Ne ovat tärkeitä, koska niillä juhlistetaan ja tunnustetaan afroamerikkalaisten taiteilijoiden poikkeuksellista lahjakkuutta ja panosta musiikin, viihteen ja urheilun alalla.

Lisäksi BET Awards tarjoaa näille taiteilijoille tilaisuuden esitellä työtään ja inspiroida yhteisön nuoria. Seremonia toimii myös keinona korostaa afroamerikkalaisen kulttuurin monimuotoisuutta ja rikkautta sekä sen vaikutusta populaarikulttuuriin.

BET Awards -gaala on myös auttanut kiinnittämään huomiota tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja poliittisiin kysymyksiin, jotka vaikuttavat afroamerikkalaisiin yhteisöihin. Seremoniassa on palkittu taiteilijoita, jotka ovat käyttäneet alustaansa tietoisuuden lisäämiseen ja muutoksen edistämiseen. Esimerkiksi vuonna 2016 Jesse Williams piti voimakkaan kiitospuheen, jossa hän käsitteli poliisiväkivaltaa, rasismia ja kulttuurista omimista - ja herätti näin kansallisen keskustelun.

Kaiken kaikkiaan BET Awards on muutakin kuin pelkkä glamourin ja viihteen ilta; se on afroamerikkalaisen yhteisön huippuosaamisen, luovuuden ja monimuotoisuuden juhla - ja tärkeä kulttuurihetki, jota kaikkien on syytä seurata ja arvostaa.

BET Awards 2017 -kilpailun isännöinti

Kuka on BET Awards 2017 -gaalan isäntä??

Vuoden 2017 BET Awards on tähtien täyttämä tapahtuma, jossa on joukko esiintyjiä, juontajia ja viihdealan suurimpien nimien esiintymisiä.

Joka vuosi valitaan uusi juontaja tai juontajaryhmä johtamaan show'ta ja tuomaan lavalle ainutlaatuista huumoria ja energiaa.

Tänä vuonna BET Awards 2017 -gaalaa isännöi koomikko ja näyttelijä Leslie Jones. Rohkeasta ja anteeksipyytelemättömästä komediallisesta tyylistään tunnettu Jones tuo palkintoshow'hun varmasti uuden näkökulman.

Kokemuksensa Saturday Night Live -ohjelmasta ja Ghostbusters-uudelleenfilmatisoinnista omaava Jones lupaa valloittaa katsojat nokkelalla huumorillaan ja kiistattomalla lahjakkuudellaan.

Vuoden 2017 BET Awardsista on tulossa yksi kesän puhutuimmista tapahtumista, ja sen esiintyjä- ja juontajakokoonpano on varmasti otsikoissa. Älä missaa tätä unohtumatonta musiikki-, komedia- ja juhlailtaa!

Missä BET Awards 2017 järjestetään?

BET Awards on vuosittainen palkintoseremonia, jossa palkitaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen panosta viihteessä, urheilussa ja muilla aloilla. Tapahtuma houkuttelee joka vuosi valtavan määrän julkkiksia, muusikoita ja alan ammattilaisia kaikkialta maailmasta.

Vuoden 2017 BET Awards järjestetään Microsoft Theaterissa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa 777 Chick Hearn Court, ja sinne pääsee helposti autolla, bussilla tai junalla. Microsoft Theater on yksi maan tärkeimmistä viihdetapahtumapaikoista, ja se on vuosien varrella isännöinyt useita korkean profiilin tapahtumia.

Jos aiot osallistua BET Awards 2017 -tapahtumaan, on suositeltavaa saapua paikalle vähintään tuntia ennen tapahtuman alkua. Näin sinulla on riittävästi aikaa löytää pysäköintipaikka, mennä turvatarkastuksen läpi ja päästä paikoillesi. Pukukoodi on yleensä muodollinen, mutta se riippuu tapahtuman luonteesta.

Kaiken kaikkiaan BET Awards 2017 lupaa olla jännittävä ja ikimuistoinen tapahtuma kaikille osallistujille. Kun niin monet lahjakkaat esiintyjät ja taiteilijat ovat tulossa paikalle, siitä tulee varmasti ikimuistoinen ilta..!

Milloin BET Awards 2017 järjestetään?

BET Awards 2017, vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan afroamerikkalaisen yhteisön ja muiden vähemmistöjen parhaita viihdealan edustajia musiikin, näyttelemisen ja urheilun alalla, järjestetään 25. kesäkuuta 2017. Tapahtuma järjestetään Microsoft-teatterissa Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja se lähetetään suorana BET-verkossa.

Tänä vuonna järjestettävä seremonia on 17. BET Awards -gaala, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001. Siitä on tullut yksi viihdeteollisuuden odotetuimmista ja katsotuimmista palkintogaaloista, joka houkuttelee miljoonia katsojia ympäri maailmaa ympäri maailmaa.

BET Awards 2017 lupaa olla ilta täynnä sähköistäviä esityksiä, ikimuistoisia hetkiä ja ansaittuja tunnustuksia. Tapahtuma kokoaa yhteen joitakin musiikin, elokuvien ja urheilun suurimpia nimiä juhlistamaan afroamerikkalaisen yhteisön ja muiden vähemmistöjen saavutuksia viihdeteollisuudessa.

BET Awards 2017 -gaalan aika

BET Awards 2017 on erittäin odotettu palkintoshow, jossa juhlitaan mustan viihteen, musiikin, urheilun ja muiden alojen parhaimmistoa. Fanit odottavat innokkaasti seremonian alkua ja ihmettelevät, mihin aikaan se alkaa...

BET:n mukaan BET Awards 2017 -gaala esitetään 25. kesäkuuta 2017 kello 20.00 ET. Tämä tarkoittaa, että fanien kannattaa virittäytyä katsomaan seremoniaa tähän aikaan, sillä show alkaa ajoissa.

Fanit, jotka haluavat nähdä kaiken esitystä edeltävän jännityksen, voivat virittäytyä BET Awards 2017 Pre-Show'hun, joka alkaa kello 19.00 (ET). Tässä esiohjelmassa nähdään punaisen maton muotia, haastatteluja ja asiantuntijoiden kommentteja, jotka valmistavat katsojia päätapahtumaan.

Muistakaa, että BET Awards 2017 lähetetään suorana BET-kanavalla, joten asettakaa DVR tai virittäytykää kello 20.00 ET nähdäksenne tämän jännittävän show'n!

Kuinka katsoa BET Awards 2017 -gaalaa?

BET Awards 2017 lähetetään suorana BET-kanavalla 25. kesäkuuta kello 20.00 (ET). Voit katsoa show'ta kaapelitelevisiosta tai suoratoistaa sitä verkossa BET:n verkkosivustolla.

Jos sinulla on kaapelitilaus, voit seurata BET Awards 2017 -gaalaa suorana lähetyksenä televisiosta tai mobiililaitteesta BET Now -sovelluksen avulla. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään kaapelipalveluntarjoajasi tiedoilla suoratoistaaksesi tapahtuman.

Jos sinulla ei ole kaapelitilausta, voit katsoa BET Awards 2017 -kilpailun verkossa useiden suoratoistopalveluiden, kuten Hulun, Sling TV:n, DirecTV Now:n ja PlayStation Vue:n kautta. Nämä palvelut tarjoavat suoraa tv-lähetystä ja tarjoavat uusille tilaajille ilmaisen kokeilujakson.

Voit myös seurata BET Awards 2017 -gaalaa sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä ja Facebookissa. BET julkaisee yleensä live-päivityksiä, kohokohtia ja eksklusiivista sisältöä tapahtumaan liittyen.

Joten, katsoitpa show'ta mieluummin televisiosta, mobiililaitteesta tai kannettavasta tietokoneesta, sinulla on useita vaihtoehtoja, joilla voit nähdä kaikki jännittävät esitykset, puheet ja yllätykset BET Awards 2017 -gaalassa.

Esiintyjät BET Awards 2017 -gaalassa

BET Awards 2017 -gaalassa on luvassa musiikkialan suurimpia ja kuumimpia esiintyjiä.

Odotettujen esiintyjien joukossa ovat muun muassa Grammy-palkittu laulaja ja lauluntekijä Bruno Mars, listaykköseksi noussut räppäri Future ja R&B-supertähti Trey Songz.

Mukana ovat myös suosittu hiphop-ryhmä Migos, sielukas laulaja Mary J:n. Blige, ja lahjakas laulaja-lauluntekijä Tamar Braxton.

Lisäksi BET Awards 2017 -gaalassa esiintyvät nousevat tähdet, kuten Lil Yachty, SZA ja Khalid, sekä muistetaan edesmennyttä ja suurta muusikkoa Princeä.

BET Awards 2017 lupaa olla tähtien täyttämä ja unohtumaton ilta, jossa lavalle nousevat musiikin suurimmat nimet.

Juontajat BET Awards 2017 -gaalassa

Ketkä juontavat palkinnot tänä vuonna?

BET Awards 2017 lupaa olla jännittävä tapahtuma, jossa lavalle nousevat viihteen suurimmat nimet. Esiintyjien lisäksi palkintogaalassa on useita juontajia, jotka jakavat pokaalit illan voittajille.

Tämän vuoden palkintojenjakoon odotetaan muun muassa BET:n omaa Debra Leetä, näyttelijä Gabrielle Unionia, näyttelijä ja koomikko Jamie Foxxia sekä muusikko ja tuottaja DJ Khaledia. Nämä ja muut juontajat auttavat pitämään palkintogaalan käynnissä ja varmistavat, että voittajat saavat ansaitsemansa tunnustuksen saavutuksistaan viihteen alalla.

Juontajien lisäksi palkintogaalaa isännöi koomikko ja näyttelijä Leslie Jones, joka pitää yleisön varmasti viihdyttävänä ainutlaatuisella huumorillaan. Koska mukana on niin monia lahjakkaita henkilöitä, BET Awards 2017 on varmasti muistettava ilta musiikin, television ja elokuvan faneille.

Julkkikset, joita kannattaa varoa BET Awards 2017 -gaalassa

BET Awards 2017 lupaa olla tähtien täyttämä tapahtuma, johon osallistuvat musiikki- ja viihdeteollisuuden suurimmat nimet. Musiikin ikoneista Hollywoodin A-luokan näyttelijöihin, tässä muutamia julkkiksia, joita kannattaa varoa:

 • Beyoncé: Kuningatar Bey saa varmasti päät kääntymään punaisella matolla esiintymisellään. Fanit toivovat myös hänen tekevän yllätysesiintymisen.
 • Bruno Mars: Grammy-voittaja esiintyy BET Awards 2017 -gaalassa, eivätkä fanit malta odottaa, että hän saa talon valloilleen.
 • Rihanna: Popin supertähti on ehdolla useisiin palkintoihin, ja huhujen mukaan hän esiintyy tapahtumassa.
 • Chance the Rapper: Nouseva tähti on ehdolla useisiin palkintoihin ja fanit odottavat innoissaan hänen astumistaan lavalle.
 • Zendaya: Näyttelijä ja laulaja on aina muoti-ikoni punaisella matolla, eivätkä fanit malta odottaa, mitä hän pukeutuu BET Awards 2017 -gaalaan.

Muita huomionarvoisia julkkiksia ovat muun muassa Snoop Dogg, DJ Khaled, Chris Brown ja Nicki Minaj... BET Awards 2017 on ehdottomasti tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin.

Kategoriat BET Awards 2017 -gaalassa

BET Awards -palkinnoilla tunnustetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen erinomaisia saavutuksia viihteen, musiikin, urheilun ja hyväntekeväisyyden alalla. Tässä on muutamia BET Awards 2017 -kilpailun kategorioista:

 • Paras naispuolinen R&B/Pop-artisti: Tällä palkinnolla palkitaan naisartisti, joka on toimittanut menestyneimmän ja vaikuttavimman albumin ja/tai singlen viime vuoden aikana.
 • Paras miespuolinen R&B/Pop-artisti: Palkinto myönnetään miesartistille, joka on toimittanut menestyneimmän ja vaikuttavimman albumin ja/tai singlen viime vuoden aikana.
 • Vuoden video: Tällä palkinnolla palkitaan luovasta ja taiteellisesta visuaalisesta materiaalista, joka kuvaa parhaiten artistia ja hänen musiikkiaan.
 • Paras ryhmä: Tämä palkinto myönnetään yhtyeelle, joka on toimittanut menestyneimmän ja vaikuttavimman albumin ja/tai singlen kuluneen vuoden aikana.
 • Paras uusi artisti: Tämä palkinto myönnetään artistille, joka on julkaissut debyyttialbuminsa tai -singlensä viime vuonna ja osoittanut poikkeuksellista lahjakkuutta ja potentiaalia.
 • Paras näyttelijä: Tällä palkinnolla palkitaan naisnäyttelijä, joka on tehnyt poikkeuksellisia suorituksia elokuvassa tai televisiossa viime vuoden aikana.
 • Paras näyttelijä: Tällä palkinnolla palkitaan miesnäyttelijä, joka on tehnyt poikkeuksellisen hyviä suorituksia elokuvassa tai televisiossa viime vuoden aikana.
 • Paras elokuva: Tämä palkinto myönnetään viime vuonna julkaistulle merkittävimmälle ja vaikuttavimmalle elokuvalle, jossa keskitytään afroamerikkalaisten ja vähemmistöjen edustukseen ja tarinoihin.

Muita kategorioita ovat muun muassa paras gospel-/inspiraatioartisti, paras kansainvälinen esiintyjä ja vuoden paras urheilija/urheilijanainen. Näiden ja muiden kategorioiden voittajat julkistetaan BET Awards 2017 -gaalassa.

Ketkä ovat BET Awards 2017 -gaalan ehdokkaat??

BET Awards 2017 on julkistanut ehdokkaat tämän vuoden tapahtumaan, joka järjestetään 25. kesäkuuta. Ehdokkaiden listalla on joitakin tämän hetken musiikin ja viihteen suurimpia nimiä, ja tunnustusta saavat artistit eri genreistä ja medioista.

Seitsemällä ehdokkuudella kärjessä on Beyoncé, joka on ehdolla palkinnoille muun muassa parhaan naispuolisen R&B/Pop-artistin, vuoden videon ja vuoden albumin kategorioissa. Muita merkittäviä ehdokkaita ovat Bruno Mars, Solange Knowles, Chance the Rapper ja Migos.

Musiikin lisäksi BET Awards palkitsee myös elokuva- ja televisiosaavutuksia. Tänä vuonna parhaan naispääosan ehdokkaita ovat Taraji P. Henson, Viola Davis ja Issa Rae, kun taas parhaan miespääosan ehdokkaina olivat Denzel Washington, Donald Glover ja Mahershala Ali.

BET Awards tunnetaan mustan kulttuurin ja huippuosaamisen juhlistamisesta, ja tämän vuoden ehdokkaat ovat osoitus tästä perinnöstä. Ehdokkaat edustavat nykypäivän viihdealan lahjakkuutta ja saavutuksia, jotka ulottuvat läpimurtotähdistä vakiintuneisiin ikoneihin.

Ennusteita BET Awards 2017 -gaalan voittajista

Vuoden 2017 BET Awards -gaalaa odotetaan kovasti, sillä se palkitsee mustan viihteen ja popkulttuurin parhaimmistoa. Kun kunkin kategorian ehdokkaat on julkistettu, fanit ja kriitikot tekevät ennusteita siitä, kuka vie palkinnon.. kotiin himoitun palkinnot.

Yksi puhutuimmista kategorioista on paras naispuolinen R&B/Pop-artisti, jossa ovat mukana Beyoncén, Rihannan ja Kehlanin kaltaiset voimahahmot. Päätös on vaikea, sillä kaikilla heistä on ollut menestyksekäs vuosi, mutta monet ennustavat Beyoncén vievän palkinnon kotiin erinomaisen albuminsa "Lemonade" ansiosta.

Paras miespuolinen hiphop-artisti -kategoriassa nähdään suuria nimiä, kuten Chance the Rapper, Big Sean ja Kendrick Lamar. Kendrick Lamarin albumi "DAMN".. on saanut kriitikoiden suosiota, mikä tekee hänestä vahvan ehdokkaan palkinnon saajaksi.

Muissa kategorioissa, kuten paras näyttelijä ja paras näyttelijä, on ehdolla Taraji P. Henson ja Denzel Washington vastaavasti. On mielenkiintoista nähdä, kuka vie palkinnot kotiin näissä kategorioissa.

Kaiken kaikkiaan BET Awards 2017 lupaa olla upeiden esitysten ja ansaittujen voittajien ilta. Fanit voivat seurata, kuka vie palkinnot kotiin 25. kesäkuuta.

BET Awards 2017 -kilpailun kohokohdat

Beyoncén ja Bruno Marsin suuret voitot

Vuoden 2017 BET Awards -gaalassa Beyoncé ja Bruno Mars saivat suuria voittoja. Beyoncé voitti arvostetun parhaan naispuolisen R&B/Pop-artistin palkinnon, kun taas Bruno Mars sai parhaan miespuolisen R&B/Pop-artistin palkinnon. Bruno voitti myös vuoden videopalkinnon hittisinglellään "24K Magic".

Voimakkaita esityksiä

Vuoden 2017 BET Awardsissa nähtiin viime vuosien voimakkaimpia esityksiä. Xscape teki ensimmäisen televisioesiintymisensä yli vuoteen 15 vuotta, kun taas Mary J. Blige ihastutti yleisön tunteikkaalla "Set Me Free" -laulullaan. Muita merkittäviä esityksiä olivat Chance the Rapperin kunnianosoitus Muhammad Alille ja New Editionin sähköistävä medley suurimmista hiteistään.

Voittajat loivat historiaa

Vuoden 2017 BET Awardsissa monet voittajat loivat historiaa voitoillaan. Remy Ma:sta tuli ensimmäinen naisräppäri, joka voitti parhaan naispuolisen hiphop-artistin palkinnon seitsemään vuoteen. Chance the Rapper voitti Humanitarian-palkinnon panoksestaan yhteiskunnallisiin asioihin, ja hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin palkinnon saaja. Solange Knowles puolestaan voitti Centric-palkinnon albumistaan "A Seat at the Table", joka käsitteli mustien voimaantumista ja itsestä huolehtimista.

Poliittinen ja yhteiskunnallinen kommentaari

Vuoden 2017 BET Awards oli merkittävä poliittisen ja yhteiskunnallisen kommenttinsa vuoksi. Monet esiintyjät ja juontajat käyttivät lava-aikansa käsitelläkseen poliisiväkivallan, LGBTQ-oikeuksien ja maahanmuuton kaltaisia kysymyksiä. Show'n juontaja Leslie Jones käytti avausmonologiaan myös Hollywoodin ja viihdeteollisuuden moninaisuuden puutetta.

Tribuutit legendoille

BET Awards 2017 -gaalassa nähtiin useita koskettavia kunnianosoituksia viime vuosina menehtyneille musiikkilegendoille. Esityksessä kunnioitettiin Princeä The Rootsin, Erykah Badun ja Bilalin esityksillä, kun taas George Michaelia muistettiin El DeBargen ja Kamasi Washingtonin kunnianosoituksella. Edesmennyt räppäri Prodigy sai kunnianosoituksen myös Havocilta ja Lil Kimiltä.

Yhteenveto BET Awards 2016 -gaalasta

Mieleenpainuvia esityksiä

BET Awards 2016 -gaalassa nähtiin monia erinomaisia esityksiä suosituilta muusikoilta, kuten Beyoncé, Kendrick Lamar ja Usher.

 • Beyoncé esitti yllättävän "Freedom"-kappaleen Kendrick Lamarin kanssa, joka osoitti kunnioitusta Black Lives Matter -liikkeelle...
 • Usher esitti sähköistävän kunnianosoituksen Princelle medleyllä edesmenneen muusikon hittejä.
 • French Montana, Fat Joe ja Remy Ma yhdistivät voimansa ja esittivät hittibiisinsä "All the Way Up"."

Palkinnot ja voittajat

BET Awards 2016 -gaalassa oli useita palkintokategorioita, ja suurimpia voittajia olivat mm. seuraavat:

 • Beyoncé voitti vuoden videopalkinnon kappaleestaan "Formation" sekä Coca-Cola Viewer's Choice Award -palkinto samasta kappaleesta.
 • Kendrick Lamar voitti parhaan miespuolisen hiphop-artistin palkinnon toisena vuonna peräkkäin.
 • Drake voitti parhaan yhteistyökappaleen hitistään "Work" Rihannan kanssa.
 • Taraji P. Henson voitti parhaan naispääosan roolistaan elokuvassa "Empire" ja Samuel L. Jackson voitti parhaan miespääosan elokuvassa "The Hateful Eight"."

Merkittäviä hetkiä

Esitysten ja palkintojen lisäksi BET Awards 2016 -gaalassa oli useita muita ikimuistoisia hetkiä:

 • Show avattiin näyttelijä ja koomikko Jesse Williamsin yllätysesiintymisellä, joka piti voimakkaan puheen Black Lives Matter -liikkeestä.
 • Näyttelijä ja ohjaaja Spike Lee palkittiin Humanitarian Award -palkinnolla työstään yhteiskunnallisten kysymysten tunnetuksi tekemisessä.
 • Näyttelijä ja laulaja Jussie Smollett esitti liikuttavan kunnianosoituksen Orlandon yökerhoammuskelun uhreille.

Lopulliset ajatukset

BET Awards 2016 -gaalassa esiteltiin viihdealan parhaita lahjakkuuksia ja tunnustettiin afroamerikkalaisten kulttuurisaavutukset eri toimialoilla. Ilta oli täynnä uskomattomia esityksiä, inspiroivia puheita ja sydämellisiä hetkiä.

Mitä odottaa BET Awards 2017 -gaalassa?

Vuoden 2017 BET Awardsista odotetaan tähtien täyttämää tapahtumaa, jossa lahjakkaat muusikot ja loistavat näyttelijät kokoontuvat yhteen juhlistamaan mustien huippuosaamista viihteessä. Bruno Marsin, Futuren ja Migosin kaltaisten artistien esiintyessä yleisö voi odottaa jännittävää musiikkia täynnä olevaa iltaa.

Uskomattomien musiikkiesitysten lisäksi BET Awards 2017 -gaalassa nähdään myös ikimuistoisia ja tunteikkaita kunnianosoituksia alan menehtyneille legendoille, kuten Prince ja George Michaelille. BET Awards on aina ollut tunnettu mustien viihdyttäjien panoksen juhlistamisesta ja kunnioittamisesta, joten katsojat voivat odottaa illan tunnustusta tärkeille viihdealan henkilöille.

Musiikin ja kunnianosoitusten lisäksi katsojat voivat odottaa näkevänsä punaisella matolla myös näyttelijöitä, näyttelijöiksi muuttuneita muusikoita ja malleja, jotka ovat pukeutuneet parhaimpiinsa vaikuttavasti. BET Awards on aina ollut foorumi, jossa esitellään afroamerikkalaista muotia ja tyyliä parhaimmillaan hienoimmat.

Kaiken kaikkiaan BET Awards 2017 lupaa olla ilta täynnä erinomaisia esityksiä, tunteikkaita kunnianosoituksia ja upeaa muotia. Mustan viihteen ja musiikin ystävien ei kannata jättää tätä tapahtumaa väliin.