Vuoden 2016 World Series of Pokerin voittaja: Selvitä, kuka vei pääpalkinnon kotiin!

Pokerista innostuneille World Series of Poker (WSOP) on tapahtuma, jota ei voi jättää väliin. Joka vuosi pokerinpelaajat ympäri maailmaa kokoontuvat Las Vegasiin kilpailemaan tässä arvostetussa tapahtumassa ja kilpailevat mahdollisuudesta kruunata WSOP-mestari ja viedä kotiin himoitun rannekkeen. Vuonna 2016 turnaukseen osallistui tuhansia pelaajia, jotka toivoivat pääsevänsä testaamaan taitojaan maailman parhaita pelaajia vastaan.

WSOP on uuvuttava kilpailu, jossa pelaajat taistelevat useiden päivien ajan erilaisissa pokeripeleissä. Päätapahtuma, joka on kaikista arvostetuin ja odotetuin, järjestetään yhdeksän päivän aikana, ja se on 10 000 dollarin sisäänostolla pelattava no-limit Texas hold ’em -turnaus. Tämän vuoden mestari vie kotiin paitsi rannekkeen ja kunnian tulla nimitetyksi WSOP:n mestariksi, myös muhkean miljoonien dollarien palkintopotin.

Vuoden 2016 WSOP oli täynnä jännitystä, kun pelaajat ympäri maailmaa kilpailivat kiivaasti mestaruudesta. Saman vuoden marraskuussa pidetyssä finaalipöydässä oli mukana joitakin parhaita maailman pelaajat, jotka kilpailevat perimmäisestä palkinnosta. Lopulta vain yksi pelaaja voitiin nimetä WSOP:n mestariksi, ja tämän vuoden voittaja osoittautui mahtavaksi vastustajaksi, joka teki vaikutuksen katsojiin taidoillaan ja strategiallaan. Kuka vei himoitun tittelin kotiin vuonna 2016?? Katsotaanpa turnauksen jännittävää lopputulosta ja selvitetään se.

Matka finaalipöytään

World Series of Poker on uuvuttava ja intensiivinen kilpailu, jossa testataan maailman parhaiden pelaajien taitoja ja kestävyyttä. Matka finaalipöytään on pitkä ja haastava, ja pelaajien on selviydyttävä useista pelikierroksista ja vastustajista päästäkseen huipulle asti LeoVegas.

Matka alkaa alkukierroksilla, joissa pelaajat taistelevat erilaisissa peleissä ja formaateissa. Näiden kierrosten tarkoituksena on karsia heikommat pelaajat ja esitellä parhaat ja taitavimmat kilpailijat. Panokset ovat korkeat ja pelit ovat kovia, mikä tekee matkasta jännittävän ja arvaamattoman.

Jos pelaaja selviytyy alkukierroksilta, hän joutuu kohtaamaan joitakin parhaita pelaajia maailman pokerinpelaajat sarjassa pudotuspelejä. Nämä pelit ovat intensiivisiä ja vaativat suurta keskittymistä ja taitoa. Virhemarginaali on pieni, ja yksi virhe riittää, jotta pelaaja putoaa kilpailusta.

Finaalipöytä on lopullinen palkinto, ja sinne pääseminen vaatii taitoa, strategiaa ja onnea. Finaalipöytään päässeet pelaajat ovat osoittaneet, että heillä on edellytykset kilpailla korkeimmalla tasolla. Se on uskomaton saavutus ja osoitus kovasta työstä ja omistautumisesta pokerin parissa.

Matka finaalipöytään on haastava mutta palkitseva. Pelaajilla on mahdollisuus esitellä taitojaan ja todistaa, että heillä on edellytykset maailmanmestaruuteen. Ja katsojalle se on tilaisuus todistaa draamaa ja jännitystä yhdessä maailman arvostetuimmista pokeriturnauksista.

Tapaa yhdeksän finalistia

Vuoden 2016 World Series of Poker Championship -tapahtumaan osallistui tuhansia pelaajia eri puolilta maailmaa ympäri maailmaa kokoontuivat yhteen kilpailemaan himotusta tittelistä. Useiden intensiivisten pelikierrosten jälkeen vain yhdeksän pelaajaa selviytyi finaalipöytään asti. Nämä yhdeksän finalistia olivat sekoitus kokeneita veteraaneja ja uusia kasvoja, joilla kaikilla oli taitoa ja päättäväisyyttä voittaa.

Ensimmäinen finalisti oli John Cynn, Indianasta kotoisin oleva pokeriammattilainen, joka oli aiemmin päässyt WSOP:n pääturnaukseen vuonna 2013. Toinen finalisti oli Tony Miles, WSOP:n tulokas, joka oli pelannut pokeria ammattimaisesti vasta muutaman vuoden ajan.

Michael Dyer, 32-vuotias pokeriammattilainen Teksasista, pääsi myös finaalipöytään asti. Hän oli aiemmin voittanut useita muita turnauksia ja häntä pidettiin vahvana mestaruusehdokkaana.

Toinen finalisti oli Aram Zobian, Rhode Islandista kotoisin oleva pokerinpelaaja, joka oli pelannut ammattimaisesti vasta muutaman vuoden ajan. Hänet tunnettiin aggressiivisesta pelityylistään ja kyvystään lukea vastustajiaan.

Australialainen Alex Lynskey oli puolestaan voittanut aiemmin useita muita turnauksia ja häntä pidettiin yhtenä finaalipöydän kokeneimmista pelaajista. Artem Metalidia, ukrainalaista pelaajaa, pidettiin myös tummana hevosena, ja hän oli aiemmin voittanut useita nettipokeriturnauksia.

Joe Cada, joka oli aiemmin voittanut WSOP:n pääturnauksen vuonna 2009, oli toinen finalisti. 30-vuotias Michiganista kotoisin oleva pelaaja oli pitänyt taukoa pokerista, mutta palasi kovalla kädellä kilpailemaan vuoden 2016 mestaruuskilpailuihin.

Tony Miles, 32-vuotias pokeriammattilainen Floridasta, oli toinen finalisti. Hänet tunnettiin rennosta pelityylistään ja kyvystään pysyä rauhallisena paineen alla.

Lopuksi oli Nicolas Manion, 35-vuotias pelaaja Michiganista, joka oli pelannut pokeria vasta muutaman vuoden, mutta jolla oli merkittävää kokemusta muista korttipeleistä. Häntä pidettiin kilpailun jokerina arvaamattomalla pelityylillään.

Finaalipöytä oli asetettu, ja vaiheessa oli asetettu eeppinen taistelu määrittää 2016 WSOP Main Event Champion.

Onnennumero seitsemän: Seitsemänneksi sijoittunut

Kovassa kilpailussa yksi pelaaja erottui muista, seitsemänneksi sijoittunut pelaaja. Vaikka tämä pelaaja ei päässytkään finaalipöytään, hän taisteli uskomattomasti ja teki suuren vaikutuksen yleisöön.

Tämä kotimaataan Australiaa edustava pelaaja tuli paikalle kiihkeällä intohimolla peliä kohtaan. He olivat päättäneet mennä niin pitkälle kuin mahdollista ja pelasivat jokaisen käden tarkasti ja strategisesti.

Vaikuttavasta pelaamisesta huolimatta onni ei ollut heidän puolellaan turnauksen loppuvaiheessa. Tämän pelaajan suoritus muistetaan kuitenkin vielä vuosien päästä, ja hän palaa epäilemättä World Series of Pokeriin hakemaan voittoa vielä jonain vuonna.

 • Merkittäviä saavutuksia:
 • Johdonmukainen aggressiivinen pelaaminen koko turnauksen ajan
 • Pudotti onnistuneesti useita muita huippupelaajia
 • Lopetti turnauksen merkittävän merkkipotin turvin

Voimme vain spekuloida, mitä olisi voinut tapahtua, jos onni olisi ollut heidän puolellaan turnauksen loppuhetkillä. Yksi asia on kuitenkin varmaa: tämä pelaaja on jättänyt jälkensä World Series of Pokeriin, ja hänet tullaan muistamaan tulevina vuosina.

Yllättävä kuudes sija

Yksi vuoden 2016 World Series of Pokerin yllättävimmistä sijoituksista oli kuudes sija, jonka nappasi suhteellisen tuntematon pelaaja. Harva oli kuullut Vojtech Ruzickasta ennen turnausta, mutta hän onnistui tekemään uskomattoman juoksun koko turnauksen ajan.

Ruzicka suorituskyky oli erityisen vaikuttava, koska hän tuli tapahtumaan suhteellisen pienellä merkkipinolla, jonka monet ajattelivat vaikeuttavan hänen selviytymistään ensimmäisten kierrosten jälkeen. Hän onnistui kuitenkin pelaamaan uskomattoman hyvin koko turnauksen ajan hyödyntäen vankkaa strategiaa ja varovaista peliä kasvattaakseen merkkipinonsa.

Yksi Ruzickan pelin kohokohdista oli hänen kykynsä lukea vastustajiaan hyvin. Hän oli erityisen taitava havaitsemaan bluffit ja onnistui kutsumaan esiin useita pelaajia, jotka yrittivät huijata häntä. Tämä auttoi häntä pitämään pelimerkkipinonsa terveenä koko turnauksen ajan ja antoi hänelle vahvan perustan, jonka varaan rakentaa turnauksen edetessä.

Lopulta Ruzicka putosi kuudennelta sijalta, mutta hänen vahva esityksensä herätti varmasti kulmakarvoja ja toi hänelle paikan kuin yksi Jännittäviä pelaajia, joita kannattaa seurata koko World Series of Pokerin ajan. Monet fanit odottavat innokkaasti, pystyykö hän toistamaan vaikuttavan suorituksensa tulevissa turnauksissa, vai oliko hänen kuudes sijansa kertaluonteinen vahinko.

Ja sitten oli viisi

Vuoden 2016 World Series of Poker Championship oli vihdoin saavuttanut toiseksi viimeisen vaiheensa, ja jännitys oli käsin kosketeltavissa, kun yli 6000 pelaajan joukosta oli karsittu vain viisi kilpailijaa. Nämä viisi pelaajaa kilpailivat WSOP-rannekkeesta ja maailmanmestarin tittelistä, mutta myös huikeasta, yli 63 miljoonan dollarin palkintopotista.

Vaikka viidellä jäljellä olevalla pelaajalla oli hyvin erilaiset pelityylit, oli selvää, että he kaikki olivat ansainneet paikkansa pelkällä taidolla ja päättäväisyydellä. Tunnelma Rio All-Suite Hotel and Casinossa oli sähköinen, kun katsojat seurasivat jokaisen pelaajan jokaista liikettä ja odottivat, kuka selviytyisi voittajana.

 • Ensimmäinen pelaaja, joka pääsi finaaliviisikkoon, oli Cliff Josephy, erittäin kokenut pelaaja, jolla oli yli 2 miljoonaa dollaria turnausvoittoja nimissään.
 • Qui Nguyen, joka on suhteellisen uusi tulokas pokerikentällä, oli esittänyt vaikuttavaa aggressiivisuutta, ja hänestä oli nopeasti tullut fanien suosikki.
 • Gordon Vayo oli kiivennyt tasaisesti ylöspäin ja oli juuri pudottanut vuoden 2013 mestarin Ryan Riessin jännittävässä kädessä.
 • Michael Ruane, joka oli ollut short stack suurimman osan finaalipöydästä, oli osoittanut uskomatonta sitkeyttä ja onnistunut pysymään pinnalla vaikeista käsistä huolimatta.
 • Veteraanipelaaja Vojtech Ruzicka oli tehnyt laskelmoituja ja strategisia siirtoja ja onnistunut pitämään puoliaan nuorempia vastustajiaan vastaan.

Nyt, kun jäljellä oli enää viisi pelaajaa, panokset olivat suuremmat kuin koskaan aiemmin. Vain yksi näistä lahjakkaista pokerinpelaajista voittaisi maailmanmestarin tittelin ja veisi kotiin elämänsä mullistavat palkintorahat... Kuka se olisi?

Neljä pelaajaa, jotka eivät päässeet mukaan

1. Joe McKeehen

Joe McKeehen, vuoden 2015 Word Series of Pokerin pääturnauksen mestari, ei pystynyt voittamaan himoittua titteliä toista kertaa. Hän sijoittui 50. sijalle ja sai palkintorahaa 137 300 dollaria. Vaikka hän oli hyvässä kunnossa, kortit eivät vain menneet hänen toivomallaan tavalla tänä vuonna.

2. Phil Hellmuth

Phil Hellmuth, legendaarinen pelaaja, jolla on 14 WSOP-ranneketta nimissään, ei myöskään päässyt finaalipöytään asti. Hän sijoittui 84:nneksi ja voitti 49 500 dollaria palkintorahaa. Kokemuksestaan huolimatta hän ei pystynyt voittamaan vastustajiaan tällä kertaa.

3. Vanessa Selbst

Vanessa Selbst, ainoa nainen, joka on koskaan voittanut kolme WSOP-ranneketta, jäi myös finaalipöydästä pois. Hän sijoittui 73. sijalle ansaiten 72,514 dollaria palkintorahaa. Vaikuttavasta ennätyksestään huolimatta hän ei pystynyt pitämään vauhtiaan yllä koko turnauksen ajan.

4. Bertrand Grospellier

Ranskalainen pokeriammattilainen Bertrand Grospellier epäonnistui myös tänä vuonna. Hän sijoittui 63. sijalle ja voitti 96 445 dollaria palkintorahaa. Kokemuksestaan ja taidoistaan huolimatta hän ei päässyt finaalipöytään ja taistelemaan tittelistä.

Taistelu kolmannesta sijasta

Pettymys epäonnistumisesta

Vuoden 2016 World Series of Pokerin lähestyessä loppuaan jännitteet olivat korkealla, kun viimeiset kilpailijat kilpailivat maailmanmestarin tittelistä. Joidenkin pelaajien tavoitteena oli kuitenkin vain päästä palkintokorokkeelle ja varmistaa yksi himoituista kolmesta ensimmäisestä paikasta. Valitettavasti niiden, jotka jäivät tavoitteestaan, pettymys oli käsin kosketeltavissa. Erityisesti kolmanneksi sijoittunut pelaaja yritti peitellä pettymystään, kun hän oli niin lähellä, mutta ei kuitenkaan onnistunut varmistamaan titteliä.

Kova taistelu loppuun asti

Kolmanneksi sijoittunutta pelaajaa pidettiin yhtenä suosikeista turnaukseen lähdettäessä. Pelin edetessä kävi kuitenkin selväksi, että vastassa oli kova kilpailu. Taistelu kolmannesta sijasta oli taistelu viimeiseen asti, ja useat pelaajat kamppailivat paikasta. Lopulta kaikki oli kiinni onnekkaasta kädestä ja hyvin ajoitetusta bluffista, ja kolmanneksi sijoittunut pelaaja jäi vain niukasti vaille voittoa.

Saavutus siitä huolimatta

Huolimatta pettymyksestä, että hän jäi vain yhden sijan päämäärästään, kolmanneksi sijoittuneen pelaajan pitäisi olla uskomattoman ylpeä saavutuksestaan. World Series of Poker on yksi pokerimaailman arvostetuimmista tapahtumista, eikä kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen ole mikään pieni saavutus. Vaikka tavoitteesta jääminen on pettymys, on tärkeää muistaa, kuinka pitkälle on päässyt ja iloita ansaitsemastaan menestyksestä. Kolmanneksi sijoittunut pelaaja ei ehkä voittanut maailmanmestarin titteliä, mutta hän ansaitsi kunnioituksen ja ihailun niin ikätovereiltaan kuin faneiltakin.

Heads-Up mestaruudesta

Vuoden 2016 World Series of Pokerin viimeinen heads-up-ottelu sai kaikki istuintensa ääreen. Qui Nguyen ja Gordon Vayo taistelivat lähes kahdeksan tuntia mestaruudesta ja yli 8 miljoonan dollarin palkintopotista.

Nguyen tuli heads-upiin huomattavan merkkijohdon turvin ja onnistui säilyttämään sen lähes koko ottelun ajan painostaen Vayoa jatkuvasti. Vayo pystyi kuitenkin tekemään paluun ja johti peliä yhdessä vaiheessa, mutta Nguyen sai pelin nopeasti takaisin hallintaansa.

Viimeisessä kädessä Nguyenilla oli kuningaspari Vayon kuningatarta ja kymppiä vastaan. Floppi antoi Vayolle parin ja värinvedon, mutta turn ja river eivät antaneet hänelle tarvittavia kortteja. Nguyen nousi voittajaksi ja vei himoitun tittelin ja palkintorahat.

Heads-up-ottelu oli molemmilta pelaajilta todellinen taidon ja kestävyyden näyttö. Nguyenin aggressiivinen peli ja Vayon kyky palata takaisin tekivät vuoden 2016 World Series of Pokerista jännittävän finaalin.

Voittokäsi

Vuoden 2016 World Series of Pokerin finaalipöydässä Qui Nguyen nousi mestariksi ja vei himoitun tittelin sekä 8 miljoonaa dollaria käteistä kotiinsa. Mutta mikä oli voittokäsi joka sinetöi hänen voittonsa?

Tuntikausia kestäneen intensiivisen pelin jälkeen Qui Nguyen ja hänen vastustajansa Gordon Vayo kohtasivat viimeisessä kädessä. Nguyenilla oli kuningaspari, kun taas Vayolla oli jätkä ja herttakymppi. Vayo meni all-in, ja Nguyen maksoi, jolloin pelin kohtalo oli vaakalaudalla.

Floppi tuli: risti jätkä, pata ysi ja herttaseitsemän. Vayolla oli jätkäpari, kun taas Nguyenilla oli vain kaksi kuningasta. Turnilla tuli ruutukolmonen ja riverillä patakymppi. Dramaattisessa käänteessä Nguyenin kuningas-korkea käsi riitti voittamaan Vayon jätkäparin, mikä varmisti hänen voittonsa ja toi hänelle World Series of Pokerin mestarin tittelin.

Koko turnauksen ajan Nguyen oli tunnettu aggressiivisesta pelistään ja riskinottohalukkuudestaan. Viimeisessä kädessä hänen rohkea siirtonsa kannatti, ja hän pystyi lunastamaan lopullisen palkinnon.

Vuoden 2016 World Series of Pokerin mestari: Lähempi tarkastelu

Yli 6700 pelaajaa kilpaili himoitusta tittelistä, ja vuoden 2016 World Series of Pokerin mestari kruunattiin yli viikon intensiivisen kilpailun jälkeen. Kun finaalipöytä kutistui vain kahteen pelaajaan, Qui Nguyen voitti Gordon Vayoa vastaan käydyn uuvuttavan 182 käden heads-up-taiston jälkeen.

Ennen voittoaan pokerimaailmassa suhteellisen tuntematon Qui Nguyen vei kotiin yli 8 miljoonaa dollaria palkintorahoja vaikuttavasta suorituksestaan. Vaikka jotkut kilpailijoista saattoivat aliarvioida häntä, Nguyenin strateginen peli ja rauhallinen käytös osoittautuivat voittavaksi yhdistelmäksi.

Vietnamissa syntynyt Nguyen muutti Yhdysvaltoihin 2000-luvun lopulla ja uppoutui nopeasti pokerin maailmaan. Nguyen oli jo aiemmin voittanut muissa turnauksissa, ja hän oli jo osoittanut olevansa pelottava vastustaja, mutta hänen voittonsa World Series of Pokerissa 2016 vahvisti hänen asemaansa todellisena pokerimestarina.

Vaikka Qui Nguyenin voitto saattoi tulla joillekin yllätyksenä, hänen taitonsa ja omistautumisensa ovat kiistattomia. Hänen nimensä on nyt kaiverrettu pokerihistoriaan yhdessä joidenkin pelin suurimpia pelaajia, jähmettymässä hänen paikkansa legenda pokerin maailmassa.

Finaalipöydän voitot

Vuoden 2016 World Series of Pokerin finaalipöytä on päättynyt taitoa ja strategiaa sisältäneen intensiivisen pelin jälkeen. Pelaajat ovat ottaneet ennätykselliset voitot kotiin, ja mestari otti himoitun tittelin ja 8 miljoonan dollarin pääpalkinnon.

Tässä ovat finaalipöydän voitot:

 • Ensimmäinen sija: 8 000 000 dollaria
 • Toinen sija: 4,658,452 dollaria
 • Kolmas sija: 3 451 175 dollaria
 • Neljäs sija: 2 574 808 dollaria
 • Viides sija: 1 934 579 dollaria
 • Kuudes sija: 1 463 906 dollaria
 • Seitsemäs sija: 1 250 000 dollaria
 • Kahdeksas sija: 1 100 000 dollaria
 • Yhdeksäs sija: 1 000 000 dollaria

Loppupöydässä oli sekä kokeneita pokerinpelaajia että ensikertalaisia, jotka kaikki tavoittelivat pääpalkintoa ja mahdollisuutta kruunata mestari. Loppujen lopuksi pelaaja, jolla oli eniten taitoa, strategiaa ja onnea, vei tittelin ja World Series of Pokerin historian suurimman voiton.

Pääturnauksen kohokohdat

Ennätykselliset osallistujamäärät

World Series of Pokerin vuoden 2016 pääturnauksessa tehtiin uusi osallistujaennätys, kun yli 6700 pelaajaa 79 maasta kilpaili himoitusta tittelistä. Kyseessä oli osallistujamäärältään kaikkien aikojen suurin pääturnaus, mikä johti WSOP:n historian suurimpaan palkintopottiin.

Marraskuun yhdeksän

Main Eventin finaalipöytä, joka tunnetaan myös nimellä November Nine, koostui yhdeksästä pelaajasta, jotka päihittivät tuhannet muut pelaajat. Tämän vuoden ryhmä koostui kilpailijoista kuudesta eri maasta, kuten Belgiasta, Kanadasta ja Yhdysvalloista.

Voittaja vie kaiken

Lopulta Qui Nguyen nousi vuoden 2016 World Series of Pokerin pääturnauksen mestariksi ja voitti himoitun rannekkeen ja huikeat 8 miljoonaa dollaria palkintorahaa. Nguyenin aggressiivinen pelityyli ja arvaamattomat liikkeet pitivät vastustajat hermostuneina koko turnauksen ajan, minkä ansiosta hän voitti lopulta maailmanmestaruuden.

Katsaus vuoden 2016 World Series of Pokeriin

Vuoden 2016 World Series of Poker oli jännittävä tapahtuma, joka toi mukanaan parhaat pokerinpelaajat eri puolilta maailmaa kokoontuivat kilpailemaan himoitusta tittelistä ja mahdollisuudesta voittaa miljoonien dollareiden palkintorahoja. Turnaus järjestettiin 31. toukokuuta - 18. heinäkuuta Rio All-Suite Hotel and Casinossa Las Vegasissa, Nevadassa, ja siihen osallistui ennätykselliset 107 844 pelaajaa 107 maasta.

Turnauksen päätapahtumaan, 10 000 dollarin No-Limit Hold'em Championshipiin, osallistui 6 737 pelaajaa, ja palkintopotti oli 63 327 800 dollaria. Loppupöytään osallistui yhdeksän pelaajaa kuudesta eri maasta, muun muassa seuraavat pelaajat Yhdysvallat, Belgia, Tšekin tasavalta, Espanja, Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Finaalipöytä oli jännittävä, ja johtoasema vaihtui useita kertoja, ennen kuin Qui Nguyen nousi voittajana World Series of Pokerin vuoden 2016 mestariksi. Nguyen, vietnamilainen maahanmuuttaja, joka asuu nykyään Las Vegasissa, vei kotiin tittelin ja huikeat 8,005,310 dollaria palkintorahaa.

Vuoden 2016 turnauksessa nähtiin myös useita muita merkittäviä tapahtumia, kuten Colossus II -turnauksen debyytti, jonka sisäänosto oli vain 565 dollaria ja joka houkutteli huikeat 21 613 osallistujaa, jolloin palkintopotti oli yli 10 miljoonaa dollaria. Muita kohokohtia olivat Millionaire Maker -turnaus, Monster Stack -turnaus ja Little One for One Drop -hyväntekeväisyysturnaus.

Kaiken kaikkiaan World Series of Poker 2016 oli upea tapahtuma, joka esitteli pokerin parhaita kykyjä ja tarjosi tuntikausia jännittävää viihdettä sekä faneille että pelaajille.

Mitä päätapahtuman voittaminen vaatii

Tarkka pelaaminen

Menestyminen World Series of Pokerin pääturnauksessa vaatii uskomattoman paljon taitoa ja tarkkuutta. Kilpailun taso on uskomattoman korkea, ja vain kaikkein taitavimmat pelaajat voivat toivoa menestyvänsä. Voittaakseen pääturnauksen pelaajien on oltava taitavia lukemaan vastustajiensa vihjeet, ymmärtämään heidän strategiansa ja tuntemaan pelin sisältä ja ulkoa.

Voittavat pelaajat ovat itsevarmoja ja varovaisia, valitsevat paikkansa huolellisesti eivätkä ota koskaan tarpeettomia riskejä. He tietävät, milloin maksaa, milloin luovuttaa ja milloin tehdä ison siirron. Kyky lukea vastustajia, ymmärtää peliä ja tehdä oikeita päätöksiä klo oikeaan aikaan on välttämätöntä pääturnauksen voittamiseksi.

Henkinen kestävyys

Päätapahtuman voittaminen ei ole vain korkeatasoiseen pelaamiseen vaadittavia taitoja - se vaatii myös uskomatonta henkistä kestävyyttä. Pelaajien on pystyttävä pysymään keskittyneinä ja hallitsevina myös vastoinkäymisten keskellä. Yksikin virhe tai huono tuuri voi osoittautua katastrofaaliseksi, mutta suurilla pelaajilla on kyky säilyttää tyyneytensä paineen alla ja pysyä itsevarmoina ja hallitsevina.

Tämän henkisen sitkeyden tason kehittäminen vaatii vuosien harjoittelua ja kokemusta, mutta se on olennainen edellytys voittamiselle pelin korkeimmalla tasolla. Loistavien pelaajien on pystyttävä pysymään rauhallisina, viileinä ja rauhallisina paineen alla ja tekemään oikeita päätöksiä silloinkin, kun vastustaja tekee kaikkensa saadakseen heidät pois pelistä.

Voittava ajattelutapa

World Series of Pokerin päätapahtuman voittaminen edellyttää voittavaa ajattelutapaa. Pelaajien on oltava omistautuneita pelille ja halukkaita käyttämään lukemattomia tunteja valmistautumiseen ja harjoitteluun. Heidän on oltava intohimoisia ja motivoituneita, pyrittävä aina kehittymään ja pysymään kehityksen kärjessä.

Suuret pelaajat eivät koskaan lopeta oppimista, strategioidensa hiomista ja taitojensa terävöittämistä. He etsivät aina uusia tapoja lähestyä peliä ja etsivät jatkuvasti uusia mahdollisuuksia parantaa voittomahdollisuuksiaan. Oikealla ajattelutavalla kaikki on mahdollista pokerin maailmassa - jopa World Series of Pokerin pääturnauksen voittaminen, joka on yksi ammattilaispelaamisen himoituimmista tittelistä.

6 World Series of Poker: Numeroiden mukaan

World Series of Poker houkuttelee joka vuosi tuhansia pelaajia kaikkialta maailmasta kilpailemaan miljoonien dollarien palkintorahoista. Seuraavassa on kuusi numeroa, jotka antavat käsityksen tämän vuotuisen turnauksen laajuudesta ja laajuudesta:

 • 50: World Series of Poker -tapahtumien voittajille vuosittain myönnettävien kultaisten rannekkeiden määrä, mukaan lukien himoitun Main Event -rannekkeen.
 • 107,833: Vuoden 2019 World Series of Pokerin kaikkien tapahtumien osallistujamäärä, joka on turnauksen historian suurin osallistujamäärä.
 • $293,183,345: Vuoden 2019 World Series of Pokerissa jaettavat palkintorahat yhteensä.
 • 14: Nuorimman koskaan World Series of Pokerissa pelanneen pelaajan, Joe Cadan, ikä. Hän voitti pääturnauksen vuonna 2009 21-vuotiaana.
 • 74: Prosenttiosuus World Series of Pokerin pääturnauksen mestareista, jotka ovat olleet amerikkalaisia.
 • 11: Niiden pelaajien määrä, jotka ovat voittaneet vähintään 10 World Series of Poker -ranneketta, joista Phil Hellmuth pitää ennätystä 15:llä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että World Series of Poker on massiivinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen pelaajia kaikkialta maailmasta kilpailemaan valtavista rahasummista ja arvostetuista titteleistä. Ennätyksellisistä palkintopoteista pelin legendoihin - turnauksessa on paljon kiehtovia numeroita ja tilastoja tutkittavana.