NRFI:n ymmärtäminen: Mitä se tarkoittaa vedonlyönnissä?

Nettivedonlyönti on mullistanut ihmisten tavan pelata ja nauttia urheilusta. Erilaisista vedonlyöntityypeistä Non-Runner No Bet (NRFI) on saavuttanut valtavan suosion viime vuosina. Se on eräänlainen vedonlyöntivaihtoehto, jossa vedonlyöjä saa panoksensa takaisin, jos valitsemansa hevonen, joukkue tai urheilija ei osallistu tapahtumaan.

NRFI-vaihtoehto on yksinkertainen mutta mielenkiintoinen valinta online-vedonlyönnissä, ja on tärkeää ymmärtää täysin sen edut ja haitat ennen onnistuneen vedonlyönnin aloittamista. Tämä vedonlyöntityyppi on valloittanut uhkapelialan myrskyn, ja siitä on tullut monien vedonlyöjien suosima valinta, jolla minimoidaan häviämisriski…

Tässä lopullinen opas Non-Runner No Betiin, annamme sinulle yleiskatsauksen NRFI-vaihtoehdosta ja miten se toimii. Keskustelemme myös NRFI:n käytön hyvistä ja huonoista puolista sekä siitä, miten siitä saa parhaan hyödyn irti. Olitpa sitten kokenut uhkapelaaja tai aloittelija tässä maailmassa, tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään Non-Runner No Bet -vaihtoehtoa, sen etuja ja sitä, miten voit tehdä älykkäitä päätöksiä parantaaksesi online-vedonlyöntistrategiaasi.

NRFI:n ymmärtäminen vedonlyönnissä: Kattava opas Non-Runner No Bet -kilpailuun

Kun lyöt vetoa hevoskilpailuista, saatat törmätä termiin 'NRFI' eli 'Non-Runner No Bet'.' Se viittaa eräänlaiseen vedonlyöntiin jossa voit saat panoksesi takaisin, jos valitsemasi hevonen ei päädy kilpailuun.

NRFI on suosittu vetotyyppi hevosurheilun harrastajien keskuudessa, koska se pienentää riskiä rahojen menettämisestä, jos valitsemasi hevonen ei osallistu. Non-Runner No Bet on yhä suositumpi urheiluvedonlyöntimarkkinoilla, ja voit nyt käyttää sitä myös muissa urheilutapahtumissa, kuten jalkapallossa ja tenniksessä LeoVegas.

On tärkeää huomata, että NRFI-kertoimet voivat vaihdella valitsemastasi urheiluvedonlyönnistä riippuen. Jotkut vedonvälittäjät saattavat jopa tarjota "parannettuja NRFI-kertoimia" houkutellakseen lisää pelaajia panostamaan. Olisi parasta vertailla eri vedonvälittäjiä ja NRFI-kertoimia parhaan tarjouksen löytämiseksi ennen vedonlyöntiäsi.

Kaiken kaikkiaan NRFI on loistava vaihtoehtoinen vedonlyöntivaihtoehto vedonlyöjille, jotka haluavat minimoida riskinsä ja pitää mielenrauhan yllä. Kannattaa harkita tämäntyyppistä vetoa, kun lyö vetoa tulevista hevoskilpailuista tai urheilutapahtumista.

Mikä on NRFI?

NRFI on lyhenne sanoista Non-Runner No Bet, joka on suosittu vedonlyöntitermi, joka viittaa vedonlyöntityyppiin, joka asetetaan hevoskilpailuun, mutta veto peruuntuu, jos valittu hevonen ei juokse kilpailussa. Vedonlyöjä menettää panoksensa, jos hevonen on juoksija. NRFI-vedonlyönti varmistaa, että vedonlyöjä ei menetä rahojaan, jos hänen valitsemansa hevonen ei osallistu kilpailuun.

NRFI-vedonlyönti on hyvä tapa vähentää hevoskilpailuvedonlyönnin riskejä, sillä se suojaa vedonlyöjää menettämästä rahojaan, jos hänen valitsemansa hevonen vetäytyy kilpailusta. Se on suosittu vetotyyppi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muilla hevosurheilualueilla, joilla on yleistä, että hevoset vetäytyvät kilpailuista eri syistä.

Miten NRFI toimii?

NRFI-vedonlyöntivaihtoehto on saatavilla vedonvälittäjän harkinnan mukaan, eikä sitä tarjota kaikissa hevoskilpailuissa. Vedonvälittäjä asettaa NRFI-vedonlyönnille määräajan ennen kilpailun alkua, ja kun määräaika on kulunut, vedonlyöjä ei voi muuttaa päätöstään. NRFI-vetoa tarjotaan yleensä suurissa hevoskilpailuissa, kuten Grand Nationalissa tai Cheltenham Festivalissa.

Jos valittu hevonen vedetään pois kilpailusta NRFI:n määräajan jälkeen, vedonlyöjä saa panoksensa takaisin ja veto mitätöidään. Jos valittu hevonen osallistuu kilpailuun ja voittaa, vedonlyöjä saa voittonsa tavalliseen tapaan. Jos valittu hevonen ei jostain syystä juokse, veto mitätöidään ja vedonlyöjä saa panoksensa takaisin.

Miten NRFI toimii?

Non-Runner No Bet (NRFI) on suosittu vedonlyöntivaihtoehto, jonka avulla vedonlyöjä voi lyödä vetoa hevosesta tietäen, että jos hevonen ei juokse, veto on mitätön ja panos palautetaan.

Kun lyöt vetoa NRFI-vedonlyönnillä, lyöt periaatteessa vetoa sitä vastaan, että hevonen ei juokse. Jos hevonen julistetaan ennen kilpailua pois kilpailusta, vedonvälittäjä palauttaa panoksesi kokonaisuudessaan. Jos hevonen kuitenkin juoksee ja häviää, menetät panoksesi, aivan kuten missä tahansa muussa vedossa.

NRFI on erityisen hyödyllinen, kun lyöt vetoa hevosen puolesta suuressa kilpailussa ja haluat suojata panoksesi siltä varalta, että hevonen peruuntuu. Se eliminoi riskin rahojen menettämisestä, jos hevonen ei juokse, ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ison kilpailun vedonlyönnin jännityksestä.

On tärkeää huomata, että NRFI-vedonlyönti koskee vain vetoja, jotka on lyöty ennen lopullisten ilmoitusten tekemistä, mikä tapahtuu yleensä 24-48 tuntia ennen kilpailun alkua. Kun lopulliset ilmoitukset on tehty, kaikki ei-juoksijat katsotaan häviäjiksi riippumatta siitä, asetitko NRFI-vedon vai et.

Ei-juoksijan ei-vedonlyönnin tyypit

Yksittäiset NRFI-vedot

Yksittäinen NRFI-veto on yksinkertainen veto yhdestä valinnasta kilpailussa tai tapahtumassa. Jos valintasi jää juoksematta ennen kilpailun tai tapahtuman alkua, veto on mitätön ja panoksesi palautetaan.

Useita NRFI-vetoja

Moninkertainen NRFI-veto on veto, joka kohdistuu useisiin valintoihin eri kilpailuissa tai tapahtumissa. Jos yksi valinnoistasi jää juoksematta, panoksesi pysyy voimassa jäljellä olevien valintojen perusteella. Vedon kertoimet lasketaan kuitenkin uudelleen jäljellä olevien valintojen perusteella, mikä tarkoittaa, että mahdolliset voittosi voivat olla pienemmät.

Each-Way NRFI-vedot

Each-way NRFI-veto on veto, jossa veikataan valinnan voittavan ja sijoittuvan (yleensä 2, 3 tai 4 parhaan joukkoon) kilpailussa tai tapahtumassa. Jos valintasi jää juoksematta ennen kilpailun tai tapahtuman alkua, vetosi paikkaosuus maksetaan alennetulla kertoimella (yleensä 1/2 tai 1/3 alkuperäisestä kertoimesta).

Ante-Post NRFI-vedot

NRFI-veto on veto, joka on asetettu valinnalle hyvissä ajoin ennen kilpailua tai tapahtumaa ja yleensä paremmalla kertoimella kuin kilpailupäivänä tai tapahtumapäivänä. Jos valintasi ei ole juoksija ennen kilpailun tai tapahtuman alkua, vetosi on yleensä mitätön ja panoksesi palautetaan, vaikka jotkut vedonvälittäjät saattavat soveltaa sääntöä 4 vähennystä mahdollisiin voittoihisi.

Non-Runner No Bet (NRFI) edut

1. Vähennetty riski

NRFI:n avulla voit pienentää riskiä, että menetät panoksesi juoksemattomuuden vuoksi. Tämä johtuu siitä, että panostasi ei menetetä, jos hevonen tai joukkue, jonka puolesta löit vetoa, ei aloittanut kilpailua tai ottelua.

2. Suuremmat voittomahdollisuudet

NRFI:n avulla voit lyödä vetoa ilman huolta muista kuin juoksijoista. Tämä tarkoittaa, että sinulla on suurempi mahdollisuus voittaa, jos valitsemasi hevonen tai joukkue osallistuu tapahtumaan.

3. Paremmat kertoimet

Jotkin vedonvälittäjät tarjoavat NRFI-vedoille paremmat kertoimet kuin tavallisille vedoille. Tämä johtuu siitä, että riski ei-juoksijoiden aiheuttamasta tappiosta poistuu, mikä parantaa panoksesi arvoa.

4. Enemmän joustavuutta

NRFI:n avulla voit valita vedot ja tapahtumat, joista haluat lyödä vetoa, joustavammin. Voit myös muuttaa vetojasi lähempänä alkamisajankohtaa ilman lisäkustannuksia.

5. Ei vähennyksiä

Kun tavallisissa vedoissa esiintyy ei-juoksevia pelaajia, vedonvälittäjät voivat tehdä vähennyksiä voitoistasi. NRFI:ssä ei kuitenkaan tehdä vähennyksiä, ja saat täyden voiton, jos valitsemasi hevonen tai joukkue voittaa.

Vedonlyönnissä ei-juoksijan ei-vedonlyönnin haitat

1. Pienemmät kertoimet

Yksi NRFI:n suurimmista haitoista vedonlyönnissä on vedonvälittäjien tarjoamat alhaisemmat kertoimet. Kertoimet ovat yleensä pienemmät, koska NRFI antaa vedonlyöjille lisäturvaa ei-juoksevien hevosten varalta ja mahdollisuuden saada panoksensa takaisin. Tämä voi johtaa pienempiin voittoihin onnistuneista vedoista.

2. Rajoitettu saatavuus

Kaikki vedonvälittäjät eivät tarjoa NRFI:tä, eikä se välttämättä ole saatavilla tietyissä kilpailuissa tai tapahtumissa. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät saattavat jäädä paitsi mahdollisuudesta käyttää NRFI:tä, jos heidän suosikkivedonvälittäjänsä ei tarjoa sitä.

3. Panosrajoitukset

Jotkin vedonvälittäjät saattavat asettaa NRFI-vedoille panosrajoituksia, mikä tarkoittaa, että vedonlyöjät eivät voi asettaa suuria panoksia tämäntyyppisiin vetoihin. Tämä voi rajoittaa vedonlyöjien mahdollisesti saavuttamia voittoja.

4. Rajoitetut vaihtoehdot

NRFI:tä sovelletaan vain tiettyihin vedonlyöntimarkkinoihin, kuten voitto- ja välilaskuvedonlyöntiin. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät eivät voi käyttää NRFI:tä muilla markkinoilla, kuten ennuste- tai tricast-vedoissa.

5. Varhaisen peruuttamisen rajoitukset

Kun hevonen julistetaan ei-juoksijaksi, vedonlyöjien voi olla pakko vetää NRFI-vedot pois aikaisemmin kuin muuntyyppiset vedot. Tämä tarkoittaa, että he saattavat jäädä paitsi mahdollisista voitoista, jos veto peruutetaan liian aikaisin tai jos juoksun ulkopuolelle jäänyt juoksija ilmoitetaan liian myöhään vedonlyönnin aikana.

Milloin kannattaa käyttää Non-Runner No Bet?

1. Ennen kilpailua

Jos harkitset vedonlyöntiä kilpailuun, mutta et ole varma, juokseeko tietty hevonen vai ei, NRFI on hyvä vaihtoehto. Näin voit välttää panoksesi menettämisen, jos hevonen vedetään pois kilpailusta.

2. Kun on vahva suosikki

Jos on hevonen, joka on selvä suosikki voittamaan kisan, ja pidät epätodennäköisenä, että mikään muu hevonen voittaa sen, NRFI voi olla hyvä vaihtoehto. Jos suosikki vetäytyy, saat panoksesi takaisin, etkä ole menettänyt mitään.

3. Pitkän aikavälin vedoissa

Jos lyöt pitkäaikaista vetoa suuresta tapahtumasta, kuten Grand Nationalista, ja arvelet, että osa hevosista saatetaan vetää pois ennen kilpailua, NRFI on erinomainen vaihtoehto. Näin voit silti pitää panoksesi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, jos tietty hevonen ei juokse.

4. Kun vedonlyönti tapahtuu kumpaankin suuntaan

Jos lyöt Each-way-vedon, NRFI on loistava vaihtoehto. Näin saat panoksesi takaisin, jos hevonen ei juokse, ja voit silti saada maksun, jos se sijoittuu kärkisijoille.

5. Kun kertoimet ovat lyhyet

Jos tietyn hevosen kertoimet ovat hyvin lyhyet ja olet huolissasi siitä, että se ei ehkä juokse, NRFI on hyvä vaihtoehto. Näin voit pitää panoksesi, jos hevonen vedetään pois, etkä menetä mitään.

Yhteenveto
NRFI on loistava vaihtoehto, jos et ole varma, juokseeko tietty hevonen vai ei. Sitä on hyvä käyttää myös silloin, kun kyseessä on vahva suosikki, pitkäaikaisissa vedoissa, kun panostetaan joka suuntaan ja kun kertoimet ovat lyhyet. Käyttämällä NRFI:tä voit välttää panoksesi menettämisen ja silti sinulla on mahdollisuus voittaa.

Ketkä vedonvälittäjät tarjoavat Non-Runner No Bet -vedonlyöntiä??

Jos olet kiinnostunut urheilutapahtumien vedonlyönnistä, kannattaa etsiä vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat Non-Runner No Bet -vedonlyöntiä. Kyseessä on vedonlyöntityyppi, jossa panos palautetaan, jos valitsemasi osallistuja ei osallistu tapahtumaan. Kaikki vedonvälittäjät eivät tarjoa tämäntyyppisiä vetoja, joten on tärkeää etsiä sellainen vedonvälittäjä, joka tarjoaa tällaisia vetoja.

Vaikka useimmat vedonvälittäjät tarjoavat Non-Runner No Bet -vedonlyöntiä korkean profiilin tapahtumiin, kuten Grand Nationaliin, kannattaa tarkistaa yksittäisiltä vedonvälittäjiltä, tarjoavatko ne sitä myös vähemmän suosittuihin tapahtumiin. Joitakin vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat tämäntyyppisiä vetoja, ovat Bet365, William Hill ja Ladbrokes.

On tärkeää huomata, että vaikka jotkut vedonvälittäjät saattavat tarjota Non-Runner No Bet -vedonlyöntiä tietyissä urheilutapahtumissa, ne eivät välttämättä tarjoa sitä toisissa. Tämän vuoksi on aina viisasta tarkistaa yksittäisiltä vedonvälittäjiltä, tarjoavatko ne tämäntyyppistä vetoa tapahtumaan, josta olet kiinnostunut lyömään vetoa.

 • Bet365
 • William Hill
 • Ladbrokes
 • Paddy Power
 • 888sport
 • Betfair
 • Betway
 • Unibet
 • BoyleSports

Nämä ovat vain muutamia vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat Non-Runner No Bet -tarjouksia. Muista aina lukea tarjouksen ehdot huolellisesti ennen vedonlyöntiäsi, jotta ymmärrät säännöt ja mahdolliset tulokset varmasti.

Kuinka sijoittaa NRFI veto?

Vaihe 1: Valitse urheiluvedonlyönti

Jos haluat asettaa NRFI-vedon, ensimmäinen askel on valita urheiluvedonlyönti, joka tarjoaa tämäntyyppistä vetoa. Tutustu listaan suosituista urheiluvedonlyönnin vedonvälittäjistä ja niiden tarjonnasta löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vedonlyönnin.

Vaihe 2: Valitse tapahtuma ja markkina-alue

Kun olet valinnut urheiluvedonlyönnin, valitse tapahtuma ja markkinat, joihin haluat lyödä vetoa. NRFI-vedot ovat yleensä saatavilla hevos- ja vinttikoirakilpailuissa.

Vaihe 3: Valitse voittaja

Kun olet valinnut tapahtuman ja markkinat, valitse kilpailun suora voittaja. Valitsemasi valinnan on voitettava kilpailu, jotta voit saada voittosi.

Vaihe 4: Aseta vetosi

Kun olet valinnut voittajan, voit asettaa NRFI-vedon. Syötä haluamasi panos ja vahvista vetosi. Panoksesi asetetaan vetona siitä, että valitsemasi valinta voittaa kilpailun ilman muita kuin juoksijoita.

Vaihe 5: Vahvista vetosi

Kun olet asettanut panoksesi, vahvista se varmistaaksesi, että kaikki tiedot on syötetty oikein. Kun panoksesi on vahvistettu, se asetetaan, ja kilpailun tulos ratkaisee, voitatko vai häviätkö panoksesi. Jos kilpailussa on muita kuin juoksijoita, NRFI-vetosi pysyy silti voimassa.

NRFI-vedonlyönnin säännöt

Muu kuin juoksija Ei vetoa

NRFI-vedonlyöntisääntö on, että jos valintasi ei lähde kilpailuun, vetosi mitätöidään ja palautetaan. Jos kuitenkin lyöt vetoa kilpailusta NRFI-ehdolla ja hevosesi vedetään pois ennen kilpailua, panoksesi palautetaan sinulle.

Ante-Post-vedonlyönti

Ante-Post-vedonlyönti on vedonlyöntityyppi, joka asetetaan ennen kilpailupäivää. Jos asetat ante-post-vedon, joka ei ole NRFI-ehdon mukainen, ja hevosesi ei lähde matkaan, menetät panoksesi. NRFI-sääntöjen mukaan saat kuitenkin panoksesi takaisin, jos ante post -hevosesi ei juokse.

Useita vetoja

Jos asetat monivedon, johon sisältyy NRFI-ehdon mukainen valinta, kaikki kyseiseen valintaan liittyvät vedot mitätöidään ja panos palautetaan sinulle. Loput moninkertaisen vedon jäljellä olevat voimassa olevat vedot ovat kuitenkin edelleen voimassa.

Kuollut kuumuus

Jos NRFI koskee vetoasi ja valintasi on mukana umpikujassa, sovelletaan umpikujasääntöjä.

Each-Way-vedot

Jos asetat NRFI-ehtojen mukaisen Each-way-vedon ja valintasi ei lähde kilpailuun, voiton osuuden panos palautetaan. Panoksesi vedon sijoitusosasta säilyy kuitenkin ennallaan, ja mahdollisen tuoton laskennassa käytetään kisan sijoitusehtoja.

Ei-juoksija moninkertaisessa vedossa

Jos yksi valinnoistasi ei lähde kilpailuun NRFI-ehdon mukaisesti, veto jatkuu jäljellä olevilla valinnoilla. Jos tuloksena on vain yksi kelvollinen valinta, moninkertainen veto selvitetään yhtenä vetona.

Johtopäätös

On tärkeää ymmärtää NRFI-vedonlyönnin säännöt, jotta vältytään sekaannuksilta ja mahdollisilta tappioilta. Varmista, että tarkistat vedon ehdot ennen vedonlyöntiä, erityisesti jos asetat ennakkoon lyötävän vedon.

Esimerkkejä NRFI-vedoista

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä Non-Runner No Bet (NRFI) -vedoista:

 • Hevosurheilu: Asetat vedon hevosen voittavan kilpailun, mutta se ei juokse. NRFI:n avulla saat panoksesi takaisin. Ilman sitä menettäisit koko panoksesi.
 • Jalkapallo: Lyöt vetoa joukkueen voittavan ottelun, mutta peliä lykätään tai se perutaan. NRFI:n avulla saat panoksesi takaisin. Ilman sitä menettäisit koko panoksesi.
 • Tennis: Asetat vedon pelaajan voittavan turnauksen, mutta pelaaja vetäytyy ennen turnauksen alkua. NRFI:n avulla saat panoksesi takaisin. Ilman sitä menettäisit koko panoksesi.

On tärkeää huomata, että NRFI:tä sovelletaan vain tietyillä markkinoilla. On aina parasta tarkistaa vedonvälittäjältä ennen vedonlyöntiä, että NRFI-vaihtoehto on käytettävissä.

Kaiken kaikkiaan NRFI-vedonlyönti voi tarjota turvaverkon vedonlyöjille, jotka haluavat lisäsuojaa ei-juoksijoita tai peruutuksia vastaan. Valitsemalla vedonvälittäjän, joka tarjoaa NRFI-vedonlyöntiä, voit olla varma, että et menetä koko panostasi, jos valintasi ei juokse tai kilpaile.

Yleisiä väärinkäsityksiä ei-juoksijan ei-vedonlyönnistä vedonlyönnissä

Myytti: Non-Runner No Bet on sama kuin Ante-Post-vedonlyönti

Yksi yleinen harhaluulo NRFI:stä on, että se on sama kuin Ante-Post-vedonlyönti. NRFI keskittyy kuitenkin vain kilpailuihin, joissa osa juoksijoista on vetäytynyt, kun taas Ante-Post-vedonlyönti on saatavilla ennen kilpailua, eikä siinä oteta huomioon vetäytymisiä. NRFI antaa paremman vakuutuksen tappioita vastaan ja antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa lähempänä kilpailua, kun taas Ante-Post ei tarjoa samanlaista joustavuutta.

Myytti: NRFI koskee vain tiettyjä rotuja

Jotkut vedonlyöjät uskovat, että NRFI koskee vain tiettyjä kilpailuja tai tapahtumia, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat NRFI:tä monissa eri kilpailuissa, ja se kannattaa aina tarkistaa ennen vedonlyöntiä. NRFI suojaa sinua siltä varalta, että hevonen ei juokse, kilpailusta tai tapahtumasta riippumatta.

Myytti: NRFI on käytettävissä vain hevoskilpailuissa

Toinen yleinen harhaluulo NRFI:stä on, että sitä sovelletaan vain hevoskilpailuihin. NRFI on kuitenkin saatavilla muihin urheilulajeihin, kuten jalkapalloon ja golfiin. Jalkapallossa sitä sovelletaan, kun pelaaja on vetäytynyt joukkueesta ennen ottelua, kun taas golfissa se suojaa sinua, jos pelaaja vetäytyy ennen turnauksen alkua.

Myytti: NRFI ei ole sen arvoinen

Jotkut vedonlyöjät ovat sitä mieltä, että NRFI ei ole sen arvoinen, koska kertoimet ovat pienemmät. NRFI tarjoaa kuitenkin lisävakuutuksen tappioiden varalta, mikä voi olla hyödyllistä, kun vedonlyönti kohdistuu suosikkeihin, joilla on alhainen kerroin. Sen avulla voit myös lyödä vetoa lähempänä kilpailua ilman pelkoa siitä, että menetät panoksesi, jos hevonen ei juokse. Siksi NRFI voi olla joidenkin vedonlyöjien kannalta sijoituksen arvoinen.

NRFI vs. Ante-Post-vedonlyönti

Hevosvedonlyönnissä on kaksi pääasiallista vedonlyöntityyppiä, jotka on otettava huomioon: ei-juoksija ei vedonlyöntiä (NRFI) ja ante post -vedonlyönti. Vaikka molemmissa on omat etunsa ja riskinsä, on tärkeää ymmärtää näiden kahden väliset erot, jotta voi tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, kumpi kannattaa valita.

NRFI-vedot

NRFI-vedot ovat eräänlainen vakuutus vedonlyöjille. Niiden avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa tietyn kilpailun hevosista ilman, että heidän tarvitsee huolehtia siitä riskistä, että hevonen ei juokse. Jos hevonen ei lopulta juokse kilpailussa, vedonlyöjä saa panoksensa takaisin. Tämäntyyppiset vedot ovat erityisen suosittuja ennen suuria kilpailuja, joissa on suurempi todennäköisyys, että hevoset vedetään pois loukkaantumisen tai muiden tekijöiden vuoksi.

NRFI-vedot tarjoavat vedonlyöjille jonkinlaista turvaa, mutta niiden kertoimet ovat yleensä alhaisemmat kuin ante post -vedonlyönnissä. Tämä johtuu siitä, että vedonvälittäjät voivat ottaa huomioon riskin, että hevoset vetäytyvät kilpailusta, ja mukauttaa kertoimia sen mukaisesti.

Ante-Post-vedonlyönti

Ennakkoon lyöty vedonlyönti puolestaan tarkoittaa vedonlyöntiä kilpailusta hyvissä ajoin ennen varsinaista tapahtumaa. Tämä voi tapahtua päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia etukäteen. Vaikka tämäntyyppinen vedonlyönti voi tarjota korkeampia kertoimia, siihen liittyy huomattavasti suurempi riski. Jos hevosta lyödään vetoa ja se vedetään pois kilpailusta, vedonlyöjä menettää panoksensa.

Toinen seikka ante post -vedonlyönnissä on se, että kertoimet voivat usein vaihdella lähempänä kilpailua, erityisesti jos keskeisiä kilpailijoita vedetään pois tai jos sääolosuhteet muuttuvat merkittävästi. Tämä voi tarjota näppärille vedonlyöjille mahdollisuuksia tehdä kannattavia kauppoja, mutta siihen liittyy myös suurempi riski, ja se vaatii paljon tietoa ja tutkimusta, jotta siinä voi onnistua menestyksekkäästi.

NRFI vs. Each-Way-vedonlyönti

Hevoskilpailuissa ja urheiluvedonlyönnissä kaksi suosittua vedonlyöntivaihtoehtoa ovat NRFI- ja Each-way-vedonlyönti. Vaikka ne saattavat vaikuttaa samankaltaisilta, näiden kahden vedonlyöntityypin välillä on huomattavia eroja.


NRFI-vedonlyönti

NRFI on lyhenne sanoista Non-Runner No Bet, mikä tarkoittaa sitä, että jos hevonen, jonka puolesta lyöt vetoa, ei juokse kilpailussa, saat panoksesi takaisin. Tämäntyyppistä vetoa käytetään usein suurissa tapahtumissa, kuten Grand Nationalissa, jossa on paljon hevosia ja jossa voi sattua loukkaantumisia tai viime hetken muutoksia.

NRFI-vedonlyönti voi olla edullista, koska se vähentää riskiä rahojen menettämisestä, jos hevonen, jolle panostat, ei juokse. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos et ole varma hevosen kunnosta ja haluat odottaa lähempänä kilpailua nähdäksesi, juokseeko se vai ei.


Each-Way-vedonlyönti

Each-Way-vedonlyönti on vedonlyöntityyppi, jonka avulla voit voittaa rahaa, vaikka hevonen, jota vastaan lyöt vetoa, ei sijoittuisikaan ensimmäiseksi. Sen sijaan lyödään vetoa siitä, että hevonen joko voittaa tai sijoittuu (yleensä sijoittuu kahden, kolmen tai neljän parhaan joukkoon riippuen siitä, kuinka monta hevosta on käynnissä).

Tämäntyyppistä vetoa käytetään usein, jos olet epävarma siitä, mikä hevonen voittaa, mutta uskot, että sillä on hyvät mahdollisuudet sijoittua. Se voi olla myös hyvä vaihtoehto, jos tietyn hevosen voittokertoimet eivät ole kovin korkeat, mutta sen sijoituskertoimet ovat paremmat.


NRFI vs. Kumpaankin suuntaan tapahtuvan vedonlyönnin vertailu
OminaisuusNRFI-vedonlyöntiEach-Way-vedonlyönti
Rahan menettämisen riskiAlhainenMedium
VoitotVoi olla pienempi kertoimista riippuenKorkeampi, jos hevonen sijoittuu
KilpailutyypitKäytetään usein suurissa tapahtumissa, joissa on paljon hevosiaVoidaan käyttää kaikenlaisissa kilpailuissa

Yhteenvetona voidaan todeta, että NRFI- ja Each-way-vedonlyönti ovat kaksi erilaista vedonlyöntityyppiä, jotka tarjoavat erilaisia etuja ja haittoja. On tärkeää ymmärtää kunkin tyypin riskit ja mahdolliset voitot ennen vedonlyöntiä.

Vinkkejä NRFI-vedonlyöntiin

1. Tee tutkimusta

Ennen kuin lyöt vetoa ei-juoksija ei-vedonlyöntimarkkinoilla, varmista, että teet perusteellisen tutkimuksen osallistuvista joukkueista tai urheilijoista. Tutki heidän aiempia suorituksiaan, saavutuksiaan ja kuntoaan, jotta saat tietoon perustuvan käsityksen heidän mahdollisuuksistaan. Tämä auttaa teet parempia päätöksiä ja kasvatat voittomahdollisuuksiasi.

2. Pysy ajan tasalla

Pidä itsesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista urheilussa tai tapahtumassa, josta lyöt vetoa. Tämä voidaan tehdä seuraamalla luotettavia uutislähteitä, tarkistamalla joukkueiden tai urheilijoiden sosiaalisen median sivut ja seuraamalla loukkaantumisraportteja. Nämä tiedot voivat vaikuttaa suuresti ei-juoksijan ei-vedonlyöntimarkkinoiden lopputulokseen, joten pysy ajan tasalla.

3. Hallitse pelikassaasi

Aivan kuten missä tahansa muussa vedonlyönnissä, pelikassan hallinta voi auttaa sinua välttämään rahojen menettämistä yli varojen. Aseta kullekin panokselle budjetti ja pidä siitä kiinni, älä koskaan jahtaa tappioitasi. On tärkeää lyödä vetoa vain siitä, mitä sinulla on varaa menettää, eikä innostuksesta saa innostua liikaa.

4. Etsi parhaat kertoimet

Katso aina parhaan kertoimet saatavilla ei-juoksijan ei-vedonlyöntimarkkinoilla. Vertaile eri vedonvälittäjien tarjoamia kertoimia ja valitse se, joka tarjoaa parhaan vastineen vedoillesi. Tämä auttaa sinua maksimoimaan voittosi ja vähentämään rahan menettämisen riskiä.

5. Harkitse useita vetoja

Sen sijaan, että asetat kaikki vetosi yhdelle markkinalle, harkitse useiden vetojen asettamista eri markkinoille. Näin saat paremmat mahdollisuudet voittaa ja vähennät riskiä, että menetät kaikki rahasi kerralla. Hajauta panoksesi eri markkinoille riskin hajauttamiseksi.

Lisätietoa

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää vedonlyönnistä ilman juoksijaa, netissä on saatavilla useita lähteitä. Tässä on joitakin artikkeleita ja verkkosivustoja, joihin kannattaa tutustua:

 • Oddschecker on kattava opas ei-juoksijan vedonlyöntiin ilman vetoa, mukaan lukien selitykset erilaisista saatavilla olevista vedonlyöntityypeistä.
 • Pinnaclen sivustolla on myös yksityiskohtainen artikkeli aiheesta, jossa annetaan vinkkejä ja neuvoja siitä, miten ei-juoksijan vedonlyöntiä ilman vetoa voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Jos haluat syvällisemmän katsauksen aiheeseen, Racing Post tarjoaa oppaan strategiasta ja psykologiasta ei-juoksijan vedonlyönnin takana.

Muista, että on aina hyvä idea tehdä tutkimusta ja lukea aiheesta ennen vedonlyöntiä, etenkin jos olet uusi vedonlyönnin maailmassa. Ymmärtämällä säännöt ja strategiat, joita ei-juoksijan vedonlyönnin takana on, voit tehdä seuraavia asioita tietoon perustuvia päätöksiä ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.