Tutustu Bet Plussan hintaan ja nauti rajattomasta striimauksesta

Oletko elokuvien ja TV-sarjojen fani? Haluatko nauttia kattavasta valikoimasta suosittuja tv-sarjoja ja elokuvia milloin ja missä tahansa?? Jos vastaus on kyllä, Bet Plus on täydellinen valinta sinulle! Bet Plus -palvelun avulla pääset käsiksi laajaan valikoimaan ohjelmia ja elokuvia, jotka vastaavat mieltymyksiisi. Rakastitpa mitä genreä tahansa, Bet Plus tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.

Ja mikä parasta? Bet Plus on edullinen eikä riko pankkia. Voit tilata Bet Plus -palvelun vaatimattomalla maksulla ja nauttia kaikista suosikkielokuvistasi ja -televisio-ohjelmistasi ilman lisämaksuja.

Joten, mitä sinä odotat? Aloita Bet Plus -palvelun jännittävään maailmaan tutustuminen jo tänään ja uppoa viihteen maailmaan. Tilaa nyt ja tutustu Bet Plusin jännittäviin etuihin!

Bet Plus Yleiskatsaus

Mikä on Bet Plus?

Bet Plus on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monipuolisen kokoelman TV-sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Voit katsoa alkuperäistä sisältöä johtavilta afroamerikkalaisilta tekijöiltä sekä suosittuja sarjoja BET:ltä, Tyler Perry Studiosilta ja muilta.

Paljonko se maksaa?

Bet Plus on saatavilla 9 dollarilla.99 dollaria kuukaudessa, 7 päivän ilmainen kokeilujakso uusille tilaajille. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilman seuraamuksia. Ei piilotettuja maksuja tai kuluja.

Mitä saat?

Bet Plus -palvelun avulla saat käyttöösi yksinoikeussisältöä, jota ei ole saatavilla muissa suoratoistopalveluissa. Voit katsoa hittisarjoja, kuten "The Oval", - ja "Siskot", sekä klassikkoohjelmia kuten "Martin" ja "Tyttöystävät". Voit myös nauttia menestyselokuvista, kuten "The Best Man" ja "Boyz n the Hood" LeoVegas.

Bet Plus tarjoaa myös alkuperäisiä dokumentteja, kuten "American Gangster: Trap Queens" ja "The Comedy Underground Series".

Miten voit katsella?

Bet Plus on saatavilla Apple TV:ssä, Amazon Fire TV:ssä, Rokussa, Android- ja iOS-laitteissa sekä verkossa. Voit katsoa jopa kahdella näytöllä samanaikaisesti.

 • Suoratoistaa televisiossa suosikkisuoratoistolaitteellasi
 • Katso puhelimella tai tabletilla tien päällä
 • Pääset verkkoon millä tahansa verkkoselaimella

Onko se sen arvoista?

Jos pidät afroamerikkalaisesta kulttuurista ja viihteestä, Bet Plus on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Suuren sisältövalikoiman, edullisen hinnoittelun ja helpon pääsyn eri laitteilla ansiosta se on edullinen vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat hyvää televisiota ja elokuvia.

Tilaa Bet Plus ja nauti suosikkisarjojen ja -elokuvien rajoittamattomasta suoratoistosta

Bet Plus tarjoaa laajan valikoiman eksklusiivisia elokuvia ja menestysohjelmia, joita et löydä mistään muualta. Bet Plus -palvelun avulla voit nauttia tuhansia tunteja premium-sisältöä ilman mainoksia. Piditpä sitten komedioista, draamoista, toiminnasta tai tosi-tv:stä, Bet Plus tarjoaa jokaiselle jotakin.

Tilaussuunnitelmat

Bet Plus tarjoaa joustavia tilauspaketteja, jotka vastaavat katselutarpeisiisi ja budjettiisi. Voit tilata kuukausitilauksen, joka maksaa 9 dollaria.99 dollaria kuukaudessa tai vuositilaus, joka maksaa 99 dollaria.99 / vuosi. Vuosisopimuksella saat kahden kuukauden alennuksen, eli säästät rahaa ajan myötä.

Tilauksen avulla voit nauttia rajattomasta suoratoistosta kaikilla suosikkilaitteillasi, kuten älypuhelimilla, tableteilla, kannettavilla tietokoneilla ja älytelevisioilla. Voit myös ladata ohjelmia ja elokuvia katsottavaksi matkalla ilman internetyhteyttä. Lisäksi Bet Plus mahdollistaa jopa viiden profiilin luomisen yhdelle tilille, joten jokainen perheenjäsen voi saada henkilökohtaisen katselukokemuksen.

 • Kuukausipaketti: 9 dollaria.99 euroa kuukaudessa
 • Vuosipaketti: 99 dollaria.99 euroa vuodessa (kaksi kuukautta ilmaiseksi)

Lopuksi, jos olet valmis nauttimaan premium-sisällöstä, rekisteröidy Bet Plus -palveluun jo tänään ja aloita suoratoisto suosikkiohjelmasi ja elokuvia. Joustavien tilauspakettien, rajoittamattoman suoratoiston ja monilaiteyhteensopivuuden ansiosta Bet Plus on täydellinen suoratoistopalvelu viihdetarpeisiisi.

Discover Bet Plus -ohjelman kuukausitilaus

Nauti rajattomasta pääsystä suosikkiohjelmiisi ja -elokuviin

Haluatko katsoa suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi ilman rajoituksia?? Tutustu Bet Plussan kuukausitilaukseen! Edullisella maksulla pääset käsiksi laajaan valikoimaan sisältöä eri genreistä milloin ja missä tahansa haluat.

Kuukausitilauksemme avulla voit katsoa eksklusiivisia alkuperäissarjoja, tosi-tv-sarjoja ja menestyselokuvia, joita ei ole saatavilla muilla suoratoistoalustoilla. Bet Plus -palvelun avulla pääset myös katsomaan suosikkiohjelmiesi uusimmat jaksot heti niiden esittämisen jälkeen kaapelitelevisiossa.

 • Rajoittamaton pääsy eksklusiiviseen sisältöön
 • Suosikkiohjelmiesi uusimmat jaksot
 • Ei kaupallisia keskeytyksiä
 • Katso useilla laitteilla

Älä missaa uskomattomia tarjouksiamme ja alennuksiamme! Liity kuukausitilaukseemme jo tänään ja nauti suosikkisarjojen ja -elokuvien rajattomasta suoratoistosta.

KuukausitilausHinta
Basic$9.99 /kk
Premium$14.99 /kk

Valitse tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tilauspaketti. Voit perua milloin tahansa, ja tarjoamme 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille jäsenille!

Mitä sinä odotat? Rekisteröidy nyt ja koe Bet Plusin taika!

Hanki paras arvo: Bet Plus -vuositilaus

Haluatko nauttia rajattomasti parhaista mustan kulttuurin sarjoista, elokuvista ja alkuperäisohjelmista?? Älä katso kauemmas kuin Bet Plus! Vuositilauksella voit katsella kaikkia suosikkejasi hämmästyttävän edulliseen hintaan.

Vain yhdellä edullisella hinnalla voit nauttia tuntikausia parasta viihdettä, mukaan lukien alkuperäiset sarjat, kuten "First Wives Club", "Bigger" ja paljon muuta!. Ja koska uutta sisältöä lisätään koko ajan, sinulla on aina jotain uutta ja jännittävää katseltavaa.

Hyödynnä vuositilauksemme ja saat parhaan vastineen rahoillesi. Parempaa tarjousta et löydä mistään muualta. Rekisteröidy jo tänään ja aloita Bet Plus -videon suoratoisto jo tänään!

 • Katso rajattomasti tunteja parhaita sarjoja ja elokuvia yhdellä edullisella vuosihinnalla
 • Nauti alkuperäisistä sarjoista kuten "First Wives Club" ja "Bigger"
 • Pääset käsiksi uuteen sisältöön koko ajan
 • Koe parasta mustan kulttuurin viihdettä käsilläsi

Rekisteröidy nyt ja liity tuhansien tyytyväisten katsojien joukkoon, jotka luottavat Bet Plus varten heidän viihdetarpeensa. Vuositilauksella ei ole koskaan ollut helpompaa nauttia upeista sarjoista ja elokuvista edullisemmin.

Kokeile Bet Plus -palvelua ilmaiseksi ilmaisella kokeilutarjouksellamme!

Haluatko nähdä kaikki uusimmat sarjat ja elokuvat?? Bet Plus on paras vaihtoehto! Satoja nimikkeitä, joista voit valita, joten löydät aina jotain uutta katsottavaa. Ja mikä parasta? Voit kokeilla sitä ilmaiseksi!

Ilmainen kokeilutarjouksemme antaa sinulle täyden käyttöoikeuden Bet Plus -palveluun rajoitetun ajan, jolloin voit tutustua kaikkeen, mitä palvelullamme on tarjota. Voit suoratoistaa kaikkia suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi ja löytää uusia, joista et tiennyt pitäväsi... Ja jos päätät, että Bet Plus ei sovi sinulle kokeilujakson päätyttyä, voit peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman velvoitteita.

Oletko valmis aloittamaan ilmaisen kokeilujakson?? Rekisteröidy tänään ja aloita suoratoisto muutamassa minuutissa! Tarvitset vain internetyhteyden ja laitteen, jolla voit katsoa ohjelmaa. Älä missaa tätä upeaa tilaisuutta kokea parasta viihdettä ilmaiseksi!

 • Täysi pääsy satoihin ohjelmiin ja elokuviin
 • Ei sitoumuksia, voit peruuttaa milloin tahansa
 • Suoratoisto suosikkilaitteillasi

Älä enää odota aloittaaksesi Bet Plus ilmainen kokeiluversio. Rekisteröidy tänään!

Tuetut laitteet

Nauti Bet Plus -palvelusta missä tahansa oletkin

Suoratoistopalvelumme on saatavilla useilla eri laitteilla, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi missä tahansa oletkin. Olitpa sitten kotona tai liikkeellä, Bet Plus tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.

Älytelevisiot

 • LG Smart TV:t
 • Samsungin älytelevisiot
 • Vizio Smart TV:t

Suoratoistolaitteet

 • Apple TV
 • Roku
 • Amazon Fire TV Stick

Pelikonsolit

 • Xbox One
 • PlayStation 4

Mobiililaitteet

 • iPhone/iPad (iOS 12.3 tai uudempi)
 • Android-puhelimet/taulutietokoneet (OS 5.0 tai uudempi)
LaiteSuoratoiston laatu
LG Smart TV/Samsung Smart TVJopa 4K UHD
Roku/Amazon Fire TV StickJopa 1080p HD
Xbox One/PlayStation 4Jopa 1080p HD
iPhone/iPad/Android-laitteetJopa 720p HD

Bet Plus -palvelun ansiosta sinun ei tarvitse olla sidottu televisioon katsellaksesi upeaa sisältöä. Suoratoisto suosikkilaitteestasi missä ja milloin tahansa.

Paranna katselukokemustasi erinomaisella suoratoistolaadulla

Bet Plusissa me ymmärrä merkitys korkealaatuisesta suoratoistokyvystä. Siksi olemme panostaneet uusimpaan teknologiaan varmistaaksemme, että jokainen katselukokemus on saumaton ja viihdyttävä.

Kehittyneen suoratoistoalustamme ansiosta voit katsella suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi ilman viivettä tai puskurointia, joten et menetä hetkeäkään toiminnasta. Bet Plus -palvelun avulla voit nauttia Full HD- ja 4K-suoratoistosta, joka tarjoaa kristallinkirkasta visuaalista kuvaa ja upeaa äänenlaatua.

Sitoumuksemme tarjota erinomaista suoratoistolaatua ulottuu kaikkiin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja älytelevisioihin. Olitpa sitten liikkeellä tai rentoutumassa kotona, voit nauttia suosikkisisällöstäsi virheettömällä selkeydellä ja erinomaisella äänenlaadulla missä tahansa oletkin.

Rekisteröidy jo tänään ja avaa premium-videosisällön maailma, jonka lisäetuna on virheetön suoratoiston laatu. Investoi alustaan, joka ymmärtää tarpeesi laadukkaaseen suoratoistoon, ja tilaa Bet Plus jo tänään.

Tutustu loputtomaan sisältökirjastoon

Etsitkö laajaa sisältökirjastoa, joka täyttää viihdehalusi?? Älä etsi kauempaa kuin alustamme. Suoratoistopalvelumme tarjoaa laajan valikoiman TV-ohjelmia, elokuvia ja eksklusiivisia sarjoja yhdessä paikassa.

Loputtoman sisältökirjastomme ansiosta löydät aina jotain katsottavaa, kiinnostuksen kohteistasi riippumatta. Etsitpä sitten toiminnantäyteisiä trillereitä, romanttisia komedioita tai haluat katsoa suosittua tv-sarjaa, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset.

 • Selaa parhaiksi luokiteltujen TV-sarjojen ja elokuvien valikoimaa.
 • Suoratoistaa eksklusiivisia sarjoja, jotka on luotu vain alustallemme.
 • Tutustu uuteen sisältöön ja vanhoihin suosikkeihin yhdessä paikassa.

Edulliset tilaussuunnitelmamme myös Varmista, että pääset käsiksi kaikkeen tähän sisältöön rikkomatta pankkia. Älä siis odota enää. Rekisteröidy tänään ja aloita loputtoman sisältökirjastomme tutkiminen.

Tutustu alkuperäisten sarjojen parhaimpiin paloihin yksinomaan Bet Plus -palvelussa

Jos pidät laadukkaiden alkuperäissarjojen katselusta, Bet Plus tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen! Suoratoistopalvelumme tarjoaa eksklusiivista sisältöä, jota et löydä mistään muualta. Bet Plus -palvelun avulla sinulla on pääsy laajaan valikoimaan alkuperäisiä sarjoja, jotka kattavat eri genrejä.

Alkuperäiset sarjamme tarjoavat viihdettä tuntikausiksi aina sydäntä lämmittävistä komedioista jännityskomedioihin. Bet Plus tarjoaa jokaiselle jotakin, halusitpa sitten kevyttä komediasarjaa tai synkkää draamaa.

Lisäksi Bet Plus on edullinen suoratoistopalvelu, joka ei riko pankkia. Vain pienellä kuukausimaksulla voit nauttia laadukkaista alkuperäissarjoista, jotka jättävät sinut täysin tyytyväiseksi.

 • Etsitkö romanttista komediaa?
 • Miten olisi jännittävä rikosdraama?
 • Tai ehkä haluat kokea uudelleen klassisen komediasarjan..?

Olipa makusi mikä tahansa, Bet Plus tarjoaa sinulle oikeat alkuperäissarjat. Rekisteröidy jo tänään ja aloita tutustuminen parhaisiin ja eksklusiivisimpiin alkuperäissarjoihin vain Bet Plus -palvelussa!

Vapauta nostalgia klassisten tv-sarjojen ja elokuvien avulla

Palaa television kulta-aikaan klassisten tv-sarjojen ja elokuvien kokoelmallamme

Kaipaatko vanhoja hyviä aikoja, jolloin TV-sarjoissa oli kyse nokkelasta dialogista, kiehtovista juonenkäänteistä ja kiehtovasta hahmokehityksestä?? Älä katso kauemmas kuin laaja valikoimamme klassisia TV-sarjoja ja elokuvia, jotka vievät sinut matkalle muistoihin ja tyydyttävät huippuviihteen himosi.

Paras valikoima ajattomia klassikoita

Kokoelmamme kattaa vuosikymmeniä rakastettuja televisio-ohjelmia ja elokuvia, 50- ja 60-luvun klassikoista ajattomien klassikoiden nykyaikaisiin tulkintoihin. Valmistaudu löytämään suosikkisi uudelleen tai esittelemään ne seuraavalle katsojasukupolvelle!

 • Koe sellaisten ohjelmien kuin I Love Lucy, The Twilight Zone ja The Golden Girls taika.
 • Koe uudelleen ikoniset hetket klassisista elokuvista, kuten Casablanca, Tuulen viemää ja Kummisetä.
 • Löydä piilotettuja helmiä, jotka ovat saattaneet jäädä sinulta huomaamatta menneisyydessä ja jotka odottavat, että pääset nauttimaan niistä uudelleen.

Suoratoistaa missä tahansa, milloin tahansa

Kätevän suoratoistopalvelumme avulla voit nauttia klassisista suosikkiohjelmistasi ja -elokuvistasi mukavasti kotonasi tai liikkeellä ollessasi. Kaikki mitä tarvitset on internet-yhteys, ja olet valmis elämään uudelleen parhaat muistosi television katselusta kulta-aikana.

TilaussuunnitelmaKuukausihinta
Basic$9.99
Premium$14.99

Rekisteröidy palveluun jo tänään ja nauti parhaasta valikoimasta klassisia TV-ohjelmia ja elokuvia käden ulottuvilla. Vapauta nostalgia ja uppoa menneisyyden parhaimpiin hetkiin ajattomien klassikoiden kokoelmassamme!

Popular Networksin esittely

Tutustu uusimpaan ja parhaimpaan viihteeseen Popular Networksin avulla. Palvelumme tarjoaa laajan valikoiman suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia, joita voit suoratoistaa tilauksesta. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti jotain, josta pidät.

Rajoittamaton pääsy

Rekisteröidy Popular Networks -palveluun ja saat rajoittamattoman pääsyn kaikkeen tarvitsemaasi sisältöön. Sinun ei tarvitse enää odottaa suosikkiohjelmasi lähetystä, vaan voit suoratoistaa sitä milloin tahansa ja missä tahansa. Lisäksi palvelumme on saatavilla useilla laitteilla, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi televisiosta, puhelimesta, tabletista ja muualta.

Eksklusiivinen sisältö

Popular Networksin avulla pääset käsiksi eksklusiiviseen sisältöön, jota et löydä mistään muualta. Alkuperäisistä TV-ohjelmista eksklusiivisiin dokumentteihin, viihdytät itseäsi tuntikausia. Lisäksi lisäämme jatkuvasti uutta sisältöä, joten katseltavaa ei koskaan lopu kesken.

Edullinen hinnoittelu

Popular Networks tarjoaa hinnoittelusuunnitelmia, jotka sopivat mihin tahansa budjettiin. Edullisen hinnoittelumme ansiosta voit nauttia kaikesta tarvitsemastasi viihteestä rikkomatta pankkia. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokeilla palvelua ennen kuin sitoudut täyteen tilaukseen.

 • Vakiopaketti: 9 dollaria.99 /kk
 • Premium-suunnitelma: 14 dollaria.99 /kk

Valitse itsellesi sopiva paketti ja ala nauttia uusimmasta ja parhaasta viihteestä Popular Networksin kautta jo tänään.

Vertailu kilpailijoihin

Miksi valita Bet Plus?

Etsitkö suoratoistopalvelua, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä?? Bet Plus on kattanut sinut. Kirjastossa on yli 1 000 elokuvaa ja sarjaa klassisista suosikeista uusiin julkaisuihin, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Bet Plus tarjoaa monipuolisen sisällön valikoiman lisäksi myös edullisemman hinnan verrattuna joihinkin kilpailijoihinsa. Vain 9 dollaria.99 euroa kuukaudessa, voit käyttää kaikkea Bet Plus -sisältöä enintään viidellä laitteella.

Miten Bet Plus vertaa?

Netflixin ja Hulun kaltaisiin palveluihin verrattuna Bet Plus tarjoaa kilpailukykyisen hinnan ja huomattavasti erilaisen sisältövalikoiman. Vaikka Netflix ja Hulu saattavat tarjota enemmän alkuperäisohjelmia, Bet Plus tarjoaa elokuvia ja sarjoja, joita ei löydy näiltä alustoilta.

Bet Plus vs. kilpailijat
SuoratoistopalveluKuukausittaiset kustannuksetSallittujen laitteiden määrä
Bet Plus$9.995
Netflix Standard Plan$13.992
Hulu mainoksilla$5.991

Lisäksi Bet Plus tarjoaa eksklusiivista sisältöä BET-verkostosta, mikä tekee siitä välttämättömän tämän ohjelmiston faneille. Alhaisemman hintatason ja ainutlaatuisen sisältövalikoiman ansiosta Bet Plus on loistava valinta kaikille, jotka haluavat laajentaa suoratoistovaihtoehtojaan.

Käyttäjien arvostelut

Tässä on mitä asiakkaat sanovat palvelustamme:

 • "Rakastan tätä palvelua! Se on antanut minulle mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ostettavista tuotteista ja on säästänyt rahaa prosessin aikana. Suosittelen lämpimästi!" - Jane M.
 • "Tämän sivuston käyttäjäarvostelut ovat niin hyödyllisiä! Tunnen oloni luottavaiseksi ostosteni suhteen nyt, kun minulla on pääsy muiden asiakkaiden todelliseen palautteeseen." - Peter L.
 • "Pidän siitä, että voin jättää omia arvosteluja ja auttaa muita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä tuotteista. Tuntuu hyvältä antaa panoksensa yhteisölle tällä tavoin." - Sarah K.

User Reviews on ylpeä siitä, että se tarjoaa foorumin rehelliselle ja hyödylliselle palautteelle todellisilta ihmisiltä. Liity yhteisöömme ja ala jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi jo tänään.

Usein kysytyt kysymykset Bet Plus -palvelusta

Kuinka paljon Bet Plus maksaa?

Bet Plus tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille tilaajille, jonka jälkeen hinta on 9 dollaria.99 dollaria kuukaudessa.

Voinko peruuttaa tilaukseni milloin tahansa?

Kyllä, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa verkossa Bet Plus -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Mitä ohjelmia ja elokuvia voin katsoa Bet Plus -palvelussa??

Bet Plus tarjoaa laajan valikoiman suosittuja sarjoja, elokuvia ja alkuperäistä sisältöä mustien viihdeyhteisöstä, mukaan lukien Tyler Perryn tuotannot, Martin, The Parkers ja paljon muuta.

Voinko katsoa Bet Plus -palvelua useilla laitteilla?

Kyllä, voit suoratoistaa Bet Plus -palvelua enintään kahdella laitteella samanaikaisesti yhdellä tilauksella.

Onko Bet Plus saatavilla maassani?

Bet Plus on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa Yhdysvallat ja Puerto Ricoon. Palvelu aikoo kuitenkin laajentua muihin maihin tulevaisuudessa.

Bet Plus -tilauksen tiedot
Ilmainen kokeilujaksoKuukausittainen hintaSamanaikaisten streamien määrä
7 päivää$9.992