Vaiheittainen opas: Kuinka lisätä ystäviä Zynga Pokeriin

Zynga Pokerin pelaaminen voi olla hauskaa, kun sinulla on ystäviä, joiden kanssa pelata. Ystävien lisääminen tilillesi on loistava tapa nauttia pelistä entistä enemmän. Jos olet kuitenkin uusi käyttäjä tai et tiedä, miten lisätä ystäviä, se voi olla hämmentävää.

Tässä artikkelissa tarjoamme vaiheittainen opas siitä, miten lisätä ystäviä Zynga Pokeriin. Käytitpä sitten työpöytäversiota tai mobiilisovellusta, prosessi on suoraviivainen ja helppo seurata.

Ennen kuin aloitamme, on Tärkeää huomata, että Tarvitset Zynga-tilin lisätäksesi ystäviä alustalle. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, voit helposti rekisteröityä ilmaiseksi Zyngan verkkosivuilla tai sovelluksessa osoitteessa.

Nyt sukelletaan sisään ja opitaan, miten lisätä ystäviä Zynga Pokeriin.

Luo Zynga-tili

Jos haluat lisätä ystäviä Zynga Pokeriin, yksi ensimmäisistä vaiheista on Zynga-tilin luominen. Näin pääset alkuun:

 • Siirry Zynga Pokerin etusivulle
 • Klikkaa "Pelaa nyt" painike
 • Kirjaudu sisään Facebook- tai Google-tililläsi tai luo uusi tili sähköpostiosoitteellasi
 • Kun olet luonut tilisi, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi noudattamalla sinulle lähetetyssä sähköpostiviestissä annettuja ohjeita

Kun olet luonut ja vahvistanut Zynga-tilisi, voit aloittaa ystävien lisäämisen Zynga Pokerissa. Näin näet, mitä pelejä ystäväsi pelaavat, ja voit liittyä heidän seuraansa pokeripeliin. Muista, että sekä sinun että lisättävän ystäväsi on oltava verkossa Zynga Pokerissa, jotta voitte lisätä toisenne ystäviksi LeoVegas.

Yhdistä Facebookiin

Jos haluat lisätä ystäviä Zynga Pokeriin, helpoin ja nopein tapa on muodostaa yhteys Facebookiin. Tämän avulla voit lähettää kaveripyyntöjä ihmisille, joiden kanssa olet jo ystävä Facebookissa, sekä löytää muita pelaajia, jotka myös pelaavat Zynga Pokeria.

Jos haluat muodostaa yhteyden Facebookiin, ensin Varmista, että sinulla on Facebook-tili. Avaa sitten Zynga Poker ja napsauta "Asetukset" painiketta oikeassa yläkulmassa. Valitse sieltä "Tili" ja sitten "Yhdistä Facebookiin"."

Sinua pyydetään syöttämään Facebookin kirjautumistietosi. Kun olet syöttänyt tämän, ponnahdusikkuna tulee näkyviin, jossa sinua pyydetään suostumaan siihen, että Zynga Poker saa käyttää Facebook-tilisi tietoja. Lue tämä huolellisesti läpi ennen suostumusta.

Kun olet muodostanut yhteyden Facebookiin, näet luettelon Facebook-kavereistasi, jotka myös pelaavat Zynga Pokeria. Voit sitten lähettää heille kaveripyyntöjä klikkaamalla heidän profiiliaan ja valitsemalla "Lisää kaveriksi"."

Sen lisäksi, että voit olla yhteydessä Facebook-kavereihisi, voit myös liittyä Zynga Poker -ryhmiin Facebookissa, jotta voit löytää ja ottaa yhteyttä muihin pelaajiin, jotka etsivät pelikavereita.

Kaiken kaikkiaan liittyminen Facebookiin on paras ja helpoin tapa lisätä ystäviä Zynga Pokeriin. Jos et siis ole vielä yhdistänyt tiliäsi, varmista, että teet sen, jotta voit aloittaa pokeriverkostosi rakentamisen!

Avaa Zynga Poker

Jotta voit aloittaa ystävien lisäämisen Zynga Pokerissa, on tärkeää avata ensin sovellus tai peli. Voit tehdä tämän etsimällä Zynga Pokeria laitteesi sovelluskaupasta tai vierailemalla Zynga Pokerin verkkosivustolla tietokoneen selaimella.

Kun olet onnistuneesti avannut Zynga Pokerin, sinun on kirjauduttava sisään tilillesi tai luotava uusi tili, jos et ole vielä tehnyt sitä. Kun olet kirjautunut sisään, pääset pääaulaan jossa voit päästä käsiksi eri pelitiloihin ja ominaisuuksiin.

Jos et ole varma, miten kirjaudut sisään, etsi "Kirjaudu sisään" tai "Kirjaudu sisään" painiketta, joka sijaitsee näkyvästi sovelluksen tai verkkosivuston etusivulla. Varmista, että annat oikeat kirjautumistiedot, kuten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jotta pääset tilillesi.

Kun olet pelin aulassa, voit siirtyä "Ystävät" -valikkoon välilehti tai osio. Tämä sijaitsee yleensä jossain päävalikossa tai työkalupalkissa, ja se voi olla merkitty nimellä "Lisää ystäviä" tai yksinkertaisesti "Ystävät". Napsauta tätä kohtaa aloittaaksesi ystävien lisäämisen Zynga Poker -tilillesi.

Ystävät-välilehden löytäminen Zynga Pokerissa

Jos haluat lisätä ystäviä Zynga Pokeriin, ensimmäinen askel on löytää "Ystävät"-välilehti. Täällä voit tarkastella olemassa olevaa kaveriluetteloasi ja etsiä uusia kavereita pelialustalta.

Löytääksesi Zynga Pokerin "Ystävät"-välilehden sinun on avattava sovellus laitteellasi. Kun sovellus on käynnistetty, etsi valikkopalkki näytön alareunasta. Valikkorivillä pitäisi olla useita vaihtoehtoja, kuten "Koti", "Minä", "Pelaa" ja "Ystävät"."

Napsauta "Ystävät"-vaihtoehtoa avataksesi Zynga Pokerin "Ystävät"-osion. Täällä voit nähdä nykyiset ystäväsi, lisätä uusia ystäviä ja hallita ystävälistaa.

Jos et löydä "Ystävät"-välilehteä valikkoriviltä, yritä etsiä sitä sovelluksen "Lisää"- tai "Asetukset"-osiosta. Joissakin Zynga Pokerin versioissa voi olla erilaisia valikkovaihtoehtoja tai asetteluja, joten tutustu sovellukseen perusteellisesti löytääksesi "Ystävät"-välilehden.

Kun olet löytänyt "Ystävät"-välilehden, voit aloittaa uusien ystävien lisäämisen Zynga Pokerissa ja laajentaa verkostoasi alustalla.

Etsi ystäviä

Jos haluat lisätä ystäviä Zynga Pokeriin, voit helposti etsiä heitä käyttämällä hakupalkkia. Aloita napsauttamalla "Lisää ystäviä" painike, joka sijaitsee näytön vasemmassa alakulmassa. Tämä vie sinut hakupalkkiin.

Voit etsiä ystäviä nimen tai sähköpostiosoitteen perusteella. Kirjoita haluamasi henkilön nimi tai sähköpostiosoite ja paina hakupainiketta. Tämä tuo esiin kaikki syöttämääsi nimeä tai sähköpostiosoitetta vastaavat tulokset.

Jos et löydä ystävääsi hakupalkin avulla, voit myös käyttää "Kutsu ystäviä" painiketta kutsuaksesi heidät liittymään Zynga Pokeriin. Kirjoita vain heidän sähköpostiosoitteensa ja he saavat kutsun liittyä peliin.

Kun olet löytänyt ystäväsi hakutuloksista, lisää hänet ystäväksi klikkaamalla hänen profiiliaan. Jos henkilö ei ole vielä hyväksynyt ystäväpyyntöäsi, hänen profiilissaan näkyy "Odottaa". Voit tarkistaa ystäväpyyntöjen luettelon napsauttamalla "Pyynnöt" välilehti näytön yläreunassa.

Lisää ystäviä Facebookista

Ystävien lisääminen Facebookista on nopea ja helppo tapa laajentaa Zynga Pokerin pelaajaverkostoasi. Näin se tehdään:

 • Avaa Zynga Poker ja napsauta "Ystävät" välilehti.
 • Valitse "Yhdistä Facebookiin" ja anna Facebook-tunnuksesi.
 • Kun olet liittynyt, näet luettelon Facebook-kavereistasi, jotka myös pelaavat Zynga Pokeria.
 • Klikkaa "Lisää ystävä" Lisää haluamasi pelaajat viereen.
 • Ystävällesi lähetetään kutsu, jonka hän voi joko hyväksyä tai hylätä.

On tärkeää huomata, että jos ystäväsi ei ole yhdistänyt Facebook-tiliään Zynga Pokeriin, hän ei näy listalla, etkä voi lisätä häntä tällä menetelmällä.

Lisäämällä ystäviä Facebookista voit pelata tuttujen kasvojen kanssa, mutta se helpottaa myös pelien löytämistä samantasoisten pelaajien kanssa. Mene siis eteenpäin ja yhdistä tilisi tänään!

Ystävien lisääminen Zynga Pokerissa: Vaiheittainen opas

Lisää ystäviä heidän Zynga-tunnuksillaan

Voit lisätä ystäviä Zynga Pokeriin heidän Zynga-tunnuksillaan seuraavasti nämä yksinkertaiset vaiheet:

 1. Käynnistä Zynga Poker -sovellus laitteellasi.
 2. Napauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta.
 3. Napauta "Lisää ystäviä" painike.
 4. Valitse "Zynga ID" menetelmänä ystävän lisääminen.
 5. Kirjoita ystäväsi Zynga-tunnus tekstikenttään.
 6. Napauta "Lähetä" painiketta lähettääksesi ystäväpyynnön ystävällesi.

Kun ystäväsi hyväksyy ystäväpyyntösi, näet hänet Zynga Pokerin ystävälistallasi ja voit pelata hänen kanssaan samassa pöydässä.

On tärkeää huomata, että Zynga-tunnukset ovat yksilöllisiä, eikä niitä voi muuttaa. Varmista siis, että syötät ystäväsi oikean Zynga-tunnuksen, jotta vältät ystäväpyyntöjen lähettämisen väärälle henkilölle.

Ystävyyspyyntöjen vahvistaminen Zynga Pokerissa

Vaihe 1: Tarkista ilmoitukset

Kun joku lähettää sinulle kaveripyynnön Zynga Pokerissa, saat ilmoituksen. Vahvistaaksesi pyynnön sinun on ensin löydettävä tämä ilmoitus.

 • Klikkaa "Ystävät" välilehti päävalikosta
 • Valitse "Ilmoitukset"
 • Etsi ystäväpyyntöilmoitus

Vaihe 2: Hyväksy tai jätä pyyntö huomiotta

Kun olet löytänyt ystäväpyyntöilmoituksen, voit joko hyväksyä tai jättää pyynnön huomiotta.

 • Hyväksy pyyntö klikkaamalla "Accept" ja käyttäjä lisätään ystävälistallesi.
 • Voit jättää pyynnön huomiotta napsauttamalla "Ignore" ja pyyntö poistetaan.

Vaihe 3: Ystävyyspyyntöjen päivitysten vahvistaminen

Jos olet hyväksynyt kaveripyynnön, pyynnön lähettäneelle käyttäjälle ilmoitetaan hyväksymisestäsi. Sen jälkeen hänen on vahvistettava päivitys, jotta hän voi lisätä sinut ystäväkseen.

 • Käyttäjä voi vahvistaa päivityksen klikkaamalla "Hyväksy" painikkeella ilmoituksissaan.
 • Jos käyttäjä ei vahvista päivitystä 14 päivää, pyyntö peruutetaan automaattisesti.

Ystävyyspyyntöjen vahvistaminen Zynga Pokerissa on yksinkertainen prosessi. Muista vain tarkistaa ilmoituksesi ja päättää, hyväksytkö vai jätätkö pyynnön huomiotta. Uusien ystävien saaminen Zynga Pokerissa voi parantaa yleistä pelikokemustasi, joten älä pelkää hyväksyä muiden pelaajien ystäväpyyntöjä.

Lähetä ystävälle sirulahjat

Jos olet pelannut Zynga Pokeria jonkin aikaa, sinulla on luultavasti paljon pelimerkkejä. Mikset jakaisi onneasi ystäviesi kanssa lähettämällä heille sirulahjoja??

Jos haluat lähettää pelimerkkilahjoja Zynga Poker -ystävillesi, napsauta "Lahjat"-painiketta näytön oikeassa alakulmassa. Valitse sieltä välilehti 'Chips'.

Voit valita, haluatko lähettää pelimerkkejä eri määrinä, jotka vaihtelevat 5 000:sta 1 000 000:een. Valitse summa, jonka haluat lähettää, ja valitse sitten ystävä, jolle haluat lähettää sen.

Älä huoli, jos sinulla ei ole tällä hetkellä pelimerkkejä ylimääräistä. Voit aina ansaita lisää pelimerkkejä pelaamalla Zynga Pokerin turnauksissa tai voittamalla pöydissä.

Sirulahjojen lähettäminen ystävillesi voi olla loistava tapa osoittaa arvostusta ja auttaa heitä silloin, kun he sitä tarvitsevat. Mene siis eteenpäin ja levitä rikkauksia!

Pelimerkkilahjojen vastaanottaminen ystäviltäsi Zynga Pokerissa

Vaihe 1: Tarkista lahjapostilaatikkosi

Kirjaudu sisään Zynga Poker -tilillesi ja tarkista lahjapostilaatikkosi. Ystäväsi ovat saattaneet lähettää sinulle sirulahjoja, jotka odottavat lunastusta.

Vaihe 2: Hyväksy lahja

Näytä lahja klikkaamalla sitä ja klikkaa sitten "Hyväksy" lisätäksesi pelimerkit tilillesi.

Huomautus että voit hyväksyä vain enintään kolme lahjaa päivässä. Jos olet jo ottanut vastaan kolme lahjaa kuluvana päivänä, sinun on odotettava seuraavaan päivään, ennen kuin voit ottaa vastaan lisää lahjoja.

Vaihe 3: Kiitä ystäviäsi

On aina hyvä etiketti kiittää ystäviäsi heidän lähettämistään pelimerkkilahjoista. Voit lähettää heille viestin Zynga Pokerin viestijärjestelmän kautta tai yksinkertaisesti lähettää heille ystävällisen chat-viestin pöydässä.

Vaihe 4: Lähetä lahjoja ystävillesi

Tee vastapalvelus ja lähetä sirulahjoja myös ystävillesi. Voit tehdä tämän menemällä kohtaan "Lähetä lahja" osioon valikossa ja valitse haluamasi pelimerkkien määrä. Ystäväsi saavat ilmoituksen, että he ovat saaneet sinulta lahjan.

Muista, että Zynga Poker on sosiaalinen peli, ja suhteiden luominen ystäviesi kanssa on tärkeä osa peliä. Pelimerkkilahjojen lähettäminen ja vastaanottaminen on vain yksi tapa osoittaa arvostusta ja vahvistaa näitä suhteita.

Ystävien poistaminen Zynga Pokerissa

Vaihe 1: Avaa Zynga Poker App

Jos haluat poistaa ystäviä Zynga Poker -tililtäsi, sinun on avattava Zynga Poker -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta asennettuna, voit ladata sen Google Play Storesta tai App Storesta.

Vaihe 2: Siirry kaveriluetteloon

Kun olet avannut sovelluksen, siirry näytön alareunassa olevaan Ystävät-välilehteen. Valitse sitten Friends List -vaihtoehto.

Vaihe 3: Tunnista ystävä, jonka haluat poistaa

Etsi kaveriluettelosta ystävä, jonka haluat poistaa. Avaa hänen profiilinsa napauttamalla hänen nimeään.

Vaihe 4: Poista ystävä

Kun olet avannut ystäväsi profiilin, näet painikkeen, jossa lukee "Poista ystävä"." Napauta painiketta poistaaksesi ystäväsi Zynga Poker -tililtäsi.

Toista vaiheet 3 ja 4 kaikille muille ystäville, jotka haluat poistaa.

Näillä yksinkertaisilla ohjeilla voit helposti poistaa Zynga Poker -tililtäsi ystävät, joiden kanssa et enää halua pelata.

Tietosuoja-asetukset

Kun lisäät ystäviä Zynga Pokeriin, on tärkeää olla tietoinen yksityisyysasetuksistasi, jotta voit hallita, kuka näkee toimintasi ja henkilökohtaiset tietosi.

Voit säätää yksityisyysasetuksiasi menemällä "Asetuksiin" välilehti päävalikossa ja valitsemalla "Yksityisyys". Sieltä voit valita, haluatko profiilitietojesi ja toimintojesi näkyvän kaikille, vain ystäville vai ei kenellekään.

On tärkeää huomata, että kun lisäät ystävän Zynga Pokeriin, hän näkee profiilisi tiedot ja aktiviteettisi, ellet ole nimenomaisesti valinnut niiden piilottamista ystäviltäsi. Siksi on aina hyvä tarkistaa ja säätää yksityisyysasetuksia säännöllisesti.

Yksityisyysasetusten lisäksi voit myös estää tiettyjä pelaajia näkemästä toimintaasi tai lähettämästä sinulle kaveripyyntöjä. Siirry pelaajan profiiliin ja napsauta "Lisää" -painiketta painiketta ja valitse "Estää". Pelaaja ei voi enää nähdä profiiliasi tai lähettää sinulle kaveripyyntöjä.

Kun noudatat näitä ohjeita yksityisyysasetusten säätämiseksi ja ei-toivottujen pelaajien estämiseksi, voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä kokemuksesta Zynga Pokerissa ja samalla lisätä uusia ystäviä, joiden kanssa voit pelata.

Estä pelaajat

Jos sinulla on ongelmia tiettyjen pelaajien kanssa tai haluat vain välttää heitä tulevaisuudessa, voit estää heidät Zynga Pokerissa.

Jos haluat estää pelaajan, napsauta hänen profiilikuvaansa ja valitse "Estä" valikosta. Et voi enää nähdä kyseisen pelaajan viestejä tai pyyntöjä, eikä hän voi nähdä profiiliasi tai ottaa sinuun yhteyttä millään tavalla.

Jos estät jonkun pelaajan vahingossa, esto on helppo poistaa. Mene asetuksiin ja klikkaa "Estetyt pelaajat" välilehti. Sieltä näet luettelon kaikista estämistäsi pelaajista ja voit halutessasi poistaa heidän estonsa.

Pelaajien estäminen on hyödyllinen työkalu, jonka avulla pelikokemuksesi pysyy miellyttävänä ja stressittömänä. Sen avulla voit hallita sitä, kenen kanssa olet vuorovaikutuksessa, ja välttää ei-toivottua huomiota tai häirintää.

Muista, että pelaajan estäminen on aina viimeinen keino. Yritä ensin selvittää mahdolliset ongelmat tai väärinkäsitykset muiden pelaajien kanssa, ennen kuin turvaudut heidän estämiseen.

Vianmääritys

Ystävyyspyyntöäni ei hyväksytty

Jos ystäväpyyntöäsi ei hyväksytty Zynga Pokerissa, varmista, että olet syöttänyt haluamasi henkilön oikean käyttäjänimen tai Facebook-profiilin linkin. Tarkista myös, ovatko he sallineet kaveripyynnöt muilta pelaajilta. Jotkut pelaajat haluavat pitää pelaamisensa yksityisenä eivätkä hyväksy tuntemattomien pelaajien kaveripyyntöjä.

En löydä ystävääni Zynga Pokerista

Jos et löydä ystävääsi Zynga Pokerista, pyydä häntä vahvistamaan käyttäjätunnuksensa tai Facebook-profiilinsa linkki. Hän on saattanut vaihtaa tiliä tai hänellä on eri tili. Varmista, että olet kirjoittanut nimen oikein ja yritä etsiä uudelleen. Jos ystäväsi ei ole aktiivinen Zynga Pokerissa, et löydä häntä.

Lisäämäni ystävä ei näy ystävälistallani

Jos Zynga Pokeriin lisäämäsi ystävä ei näy ystävälistallasi, tarkista, onko hän hyväksynyt ystäväpyyntösi. Joskus voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin ystävä vastaanottaa ja hyväksyy pyyntösi. Jos ystäväsi hyväksyy pyyntösi, mutta ei silti näy ystävälistallasi, kyse voi olla teknisestä ongelmasta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä Zyngan tukeen saadaksesi apua.