Tutustu siihen, mistä löydät BET Plussan: Opas kanavan käyttämiseen

BET Plus (Black Entertainment Television Plus) on suosittu suoratoistoalusta, joka tarjoaa laajan kokoelman elokuvia, TV-ohjelmia ja yksinoikeudella tuotettua sisältöä afroamerikkalaiselle yleisölle. Kyseessä on tilauspohjainen palvelu, joka on saatavilla eri laitteilla. Monet kysyvät kuitenkin usein kysymyksen “Mikä kanava on BET Plus?”?" Jos olet yksi heistä, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa annamme sinulle kattava opas siitä, mistä löydät BET Plus -palvelun ja miten pääset sen sisältöön.

BET Plus ei ole perinteinen televisiokanava, jota voit käyttää kaapeli- tai satelliittioperaattorin kautta. Sen sijaan se on suoratoistopalvelu, jota voit käyttää internetin kautta. Voit katsella BET Plus -palvelua mobiililaitteella, älytelevisiolla, pelikonsolilla tai tietokoneella. Jotta voit käyttää BET Plus -palvelua, sinun on tilattava palvelu ja sinulla on oltava internetyhteys. Kun olet tehnyt tämän, voit aloittaa ohjelmien ja elokuvien suoratoiston BET Plus -palvelusta milloin tahansa. Jos siis ihmettelet, mikä kanava BET Plus on, vastaus on, että se ei ole varsinaisesti kanava, vaan suoratoistopalvelu, jota voit käyttää eri laitteissa.

BET Plussan perusteet

Mikä on BET Plus?

BET Plus on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojille pääsyn monenlaiseen sisältöön, kuten elokuviin, TV-ohjelmiin ja mustan viihdeyhteisön alkuperäisiin ohjelmiin. Palvelun omistaa BET Networks, joka on ViacomCBS:n divisioona, ja se on suunnattu ensisijaisesti afroamerikkalaiselle yleisölle.

Kuinka paljon se maksaa?

BET Plus tarjoaa kuukausittaisen tilaussopimuksen, joka maksaa 9 dollaria.99 kuukaudessa. Tarjolla on myös vuositilaus, joka maksaa 99 dollaria.99 dollaria vuodessa, mikä on hieman yli 8 dollaria kuukaudessa. Ei lisämaksuja tai piilotettuja maksuja LeoVegas.

Mitkä laitteet ovat yhteensopivia BET Plus -palvelun kanssa?

BET Plus on saatavilla monilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja suoratoistolaitteilla, kuten Roku, Apple TV, Amazon Fire TV ja Google Chromecast. Palvelua voi käyttää myös verkkoselaimilla, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

Millaista sisältöä BET Plus tarjoaa?

BET Plus tarjoaa laajan kirjaston mustan viihdeyhteisön sisältöä, mukaan lukien klassiset ja ajankohtaiset elokuvat, TV-ohjelmat ja alkuperäisohjelmat. Sisältö on kuratoitu vetoamaan afroamerikkalaisiin yleisöihin, ja se sisältää muun muassa draamaa, romantiikkaa, komediaa ja tosi-tv:tä.

Onko ilmainen kokeilujakso??

BET Plus tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille tilaajille. Kokeilujakson aikana katsojat voivat käyttää kaikkea palvelussa saatavilla olevaa sisältöä maksamatta senttiäkään. Kokeilujakson päätyttyä katsojalta veloitetaan kuukausittainen tilausmaksu, ellei hän peruuta palvelua ennen kokeilujakson päättymistä.

BET Plus -tilaus

Vaihe 1: Luo tili

Jos haluat tilata BET Plus -palvelun, sinun on ensin luotava tili. Siirry BET Plus -verkkosivustolle ja napsauta "Sign Up" (Rekisteröidy) painike. Seuraa ohjeita ja anna henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Luo vahva salasana tilisi suojaamiseksi.

Vaihe 2: Valitse tilaussuunnitelma

Kun olet luonut tilisi, valitse budjettiisi ja mieltymyksiisi sopiva tilauspaketti. BET Plus tarjoaa kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksen. Huomaa, että vuosisopimus antaa sinulle alennuksen, joten kannattaa harkita sitä, jotta säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Vaihe 3: Anna maksutietosi

Tilauksen loppuunsaattamiseksi sinun on annettava maksutietosi. BET Plus hyväksyy luottokortit ja PayPalin maksuvaihtoehtoina. Syötä korttitietosi tai yhdistä PayPal-tilisi ja varmista, että maksutiedot ovat oikein, ennen kuin painat "Lähetä" painike.

Vaihe 4: Aloita suoratoisto

Kun olet tilannut ja maksanut, voit aloittaa BET Plus -sisällön suoratoiston välittömästi. Nauti rajattomasta pääsystä eksklusiivisiin ohjelmiin, elokuviin ja dokumentteihin alustalla. Voit katsoa televisiosta, kannettavasta tietokoneesta, tabletista tai mobiililaitteesta. Kaikki mitä tarvitset on vakaa internet-yhteys.

BET Plus -ominaisuudet

Kun tilaat BET Plus -palvelun, saat käyttöösi runsaasti ominaisuuksia ja sisältöä, jotka tekevät siitä yhden parhaista suoratoistopalveluista mustan kulttuurin, viihteen ja uutisten ystäville.

 • Eksklusiiviset BET-alkuperäisohjelmat: BET Plus tarjoaa laajan valikoiman alkuperäistä sisältöä, jota ei ole saatavilla millään muulla alustalla, mukaan lukien menestysohjelmat kuten "Tyler Perry's Sistas" "The Oval" "Bigger" ja "First Wives Club."
 • Klassiset BET-ohjelmat: Kertaa uudelleen eräitä menneisyyden ikonisimpia mustien sarjoja BET Plus -ohjelmassa. Martinin" kaltaisia klassikoita "BET:n Comic View" ja "The Parkers" sekä uudempia suosikkeja, kuten "Being Mary Jane"."
 • BET Uutiset: Syvällinen katsaus mustalle yhteisölle tärkeisiin asioihin BET Newsin kautta. BET Plus suoratoistaa ohjelmia, kuten "The Tamron Hall Show" "Boiling Point" ja "Disrupt and Dismantle" jotka tarjoavat näkemyksiä ja analyysejä ajankohtaisista tapahtumista.
 • Suora televisio: BET Plus -palvelun avulla voit suoratoistaa suoraa televisiolähetystä, mukaan lukien BET-tapahtumat kuten BET Awards, BET Hip Hop Awards ja Black Girls Rock!

Näiden ominaisuuksien lisäksi BET Plus tarjoaa myös erilaisia elokuvia, dokumentteja ja erikoisohjelmia, mikä takaa, että aina on jotain uutta katsottavaa. Lisäksi voit suoratoistaa useilla laitteilla kerralla, joten voit jakaa tilauksesi perheen ja ystävien kanssa. Miksi siis odottaa? Tilaa BET Plus jo tänään ja aloita mustan viihteen parhaimmiston suoratoisto!

Mitä ohjelmia voit katsoa BET Plus -palvelussa?

BET Plus tarjoaa laajan valikoiman suosittuja sarjoja, klassisista suosikeista upouusiin uutuuksiin. Joitakin BET Plus -palvelussa saatavilla olevia huippuohjelmia ovat mm:

 • Boomerang: Boomerang on spin-off vuoden 1992 samannimisestä menestyselokuvasta, ja se tutkii nuorten mustien ammattilaisten elämää ja suhteita Atlantassa.
 • The First Wives Club: Klassikon uudelleenkäynnistys 1996 The First Wives Club -elokuva seuraa kolmea entistä college-ystävää, jotka selvittävät elämää ja rakkautta New Yorkissa.
 • Armoton: Draamasarja nuoresta tytöstä, joka värvätään kultin kaltaiseen järjestöön, jota johtaa häikäilemätön johtaja...
 • Tyler Perryn The Oval: Poliittinen draama, joka seuraa ensimmäistä perhettä, kun he navigoivat Valkoisessa talossa ja kaikissa sen mukanaan tuomissa skandaaleissa ja salaisuuksissa.
 • American Gangster: Trap Queens: Dokusarja, jossa tarkastellaan naisten usein unohdettua roolia järjestäytyneen rikollisuuden maailmassa.

Näiden huippuohjelmien lisäksi BET Plus tarjoaa myös monia muita sarjoja ja elokuvia, kuten komedioita, draamoja ja tosi-tv-sarjoja. Joten olipa televisiomakusi mikä tahansa, löydät varmasti jotain, mistä voit nauttia BET Plus -palvelusta!

Alkuperäiset ohjelmat BET Plus -palvelussa

BET Plus on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman alkuperäisiä ohjelmia. Jos pidät draamoista, komedioista ja tosi-tv-sarjoista, löydät tältä alustalta paljon hienoa sisältöä katsottavaksi.

Yksi suosituimmista alkuperäisohjelmista BET Plus -palvelussa on "The First Wives Club"." Tämä sarja on moderni versio klassikkoelokuvasta, ja siinä seurataan ryhmää naisia, jotka palaavat yhteen useiden vuosien jälkeen ja perustavat yhdessä yrityksen. Sarjaa on kehuttu sen vahvoista suorituksista ja nokkelasta käsikirjoituksesta.

Toinen BET Plusin alkuperäinen ohjelma on "Bigger"." Tässä komediasarjassa seurataan ystäväjoukkoa, joka suunnistaa urallaan, ihmissuhteillaan ja yksityiselämässään Atlantassa. Sarjaa on ylistetty sen terävästä huumorista ja uskottavista hahmoista.

Jos etsit tosi-tv-sarjaa, voit nauttia "American Gangster: Trap Queens." Tämä ohjelma esittelee joitakin Amerikan pahamaineisimpia naisgangstereita ja tutkii heidän henkilökohtaisia tarinoitaan ja rikollista toimintaansa.

Muita alkuperäisiä ohjelmia BET Plus -ohjelmassa ovat muun muassa "Tyler Perry's The Oval" "Ruthless" ja "Bruh." Olipa mielesi sitten draamaa, komediaa tai tosi-tv:tä, BET Plus tarjoaa jokaiselle jotakin.

BET Plus -hinnoittelu

BET Plus tarjoaa kohtuuhintaisen tilauspaketin sen yksinoikeudellisen sisällön suoratoistoon. Palvelussa on kaksi tilausvaihtoehtoa: kuukausittainen ja vuosittainen. Kuukausitilaus maksaa 9 dollaria.99 dollaria, kun taas vuositilaus maksaa 99 dollaria.99, mikä tarkoittaa, että voit säästää 17 %, jos valitset vuositilauksen.

Kun tilaat BET Plus -palvelun, voit nauttia elokuvien, TV-ohjelmien ja erikoisohjelmien rajoittamattomasta suoratoistosta ilman mainoksia. Yksinomaisen BET Plus -sisällön käyttämiseen ei liity piilotettuja maksuja tai lisämaksuja. Lisäksi voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilman peruutusmaksuja.

BET Plus tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit testata palvelua ennen tilaukseen sitoutumista. Voit käyttää 7 päivän ilmaista kokeilujaksoa, joka antaa sinulle runsaasti aikaa tutustua yksinoikeussisältöön ja alustan suoratoiston laatuun. Kun ilmainen kokeilujakso päättyy, voit päättää, jatkatko palvelun käyttöä tilaamalla kuukausi- tai vuositilauksen tai perua tilauksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että BET Plus tarjoaa edullisen tilauspaketin, joka antaa sinulle pääsyn yksinoikeussisältöön ilman mainoksia. Palvelu tarjoaa sekä kuukausi- että vuositilausvaihtoehtoja, ja tilaajat voivat hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa testatakseen alustaa ennen tilausta.

Onko BET Plus sen arvoinen??

Jos olet innokas mustan viihdesisällön ystävä ja pidät TV-sarjoista ja elokuvista, jotka on tehty pääasiassa värillisille ihmisille ja värillisten ihmisten toimesta, BET Plus kannattaa tarkistaa. Suoratoistopalvelu tarjoaa yli tuhat tuntia premium-sisältöä ja eksklusiivisia alkuperäisohjelmia, joten se tarjoaa ainutlaatuisen katselukokemuksen, jota on vaikea löytää muualta.

Kuukausimaksua vastaan BET Plus tarjoaa pääsyn laajaan sisältöön, mukaan lukien klassiset mustat komediasarjat, draamasarjat, dokumentit ja elokuvat BET Networksilta ja muista lähteistä. Koska uutta sisältöä lisätään säännöllisesti ja sitä voi katsoa useilla laitteilla, se on järkevä sijoitus katsojille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uusimmasta ruudun tarjonnasta.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi BET Plus voi olla investoinnin arvoinen, on sen eksklusiivinen alkuperäisohjelmisto. Mukana on ohjelmia kuten "Tyler Perry's Ruthless" ja "First Wives Club" nämä nimikkeet ovat saatavilla vain suoratoistoalustalla. Lisäksi BET Plus tarjoaa myös suoria tapahtumia ja erikoisohjelmia, kuten BET Awards ja Soul Train Music Awards.

Etsitpä sitten mustaa kulttuuria juhlistavaa ja siihen liittyvää sisältöä tai olitpa vain kiinnostunut kiinnostavista tv-ohjelmista ja elokuvista, BET Plus tarjoaa ainutlaatuisen ohjelmakokoelman, joka on tutustumisen arvoinen. Palvelu ei ehkä sovi kaikille, mutta niille, jotka etsivät tuoretta ja monipuolista näkökulmaa viihteeseen, se on ehdoton valinta.

BET Plus -tilauksen peruuttaminen

Jos olet nauttinut BET Plus -ohjelmasta, mutta olet päättänyt, että on aika peruuttaa tilauksesi, prosessi on yksinkertainen. Seuraa näitä ohjeita peruuttaaksesi BET Plus -tilauksesi:

 1. Avaa BET Plus -sovellus tai mene BET Plus -sivustolle ja kirjaudu sisään tilillesi.
 2. Napsauta profiilikuvaketta tai nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa.
 3. Valitse "Tili" pudotusvalikosta.
 4. Selaa alaspäin kohtaan "Tilaus" ja klikkaa "Peruuta tilaus"."
 5. Vahvista tilauksen peruuttaminen noudattamalla kehotteita.
 6. BET Plus -tilauksesi peruuntuu laskutuskauden lopussa.

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää BET Plus tilauksen peruuttamisesta, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen saadaksesi apua.

BET Plus -palvelun tuetut laitteet

BET Plus on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä katsojilleen. Sitä voi käyttää eri laitteilla älypuhelimista älytelevisioihin. Tässä ovat laitteet, jotka tukevat BET Plus -palvelua:

 • Apple iPhone ja iPad
 • Apple TV
 • Android-puhelimet ja -tabletit
 • Amazon Fire TV ja Fire TV Stick
 • Android TV
 • Chromecast
 • Roku-suoratoistolaitteet ja televisiot
 • Xbox One
 • Web-selaimet

Tämän laajan valikoiman tuettujen laitteiden ansiosta katsojat voivat katsoa BET Plus -palvelua liikkeellä ollessaan tai mukavasti kotonaan. Katsotpa suosikkisisältöäsi mieluummin puhelimella, tabletilla tai televisiosta, BET Plus tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset.

BET Plus -ongelmien korjaaminen

Tarkista Internet-yhteys

Yksi yleinen ongelma, joka voi vaikuttaa suoratoistopalveluihin, kuten BET Plus, on huono tai epävakaa internetyhteys. Varmista, että laite on liitetty vahvaan ja vakaaseen Wi-Fi-verkkoon tai Ethernet-yhteyteen. Voit myös kokeilla reitittimen tai modeemin nollaamista.

Tyhjennä välimuisti ja evästeet

Selaimen välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen voi joskus auttaa toistoongelmiin tai virheilmoituksiin. Voit tehdä tämän menemällä selaimesi asetuksiin ja etsimällä vaihtoehdon selaustietojen tyhjentämiseksi. Varmista, että valitset vaihtoehdon välimuistin ja evästeiden tyhjentämiseksi.

Päivitä selain tai sovellus

Jos sinulla on ongelmia BET Plus -sivuston tai -sovelluksen kanssa, tarkista, onko päivityksiä saatavilla. Selaimen tai sovelluksen päivittäminen voi usein korjata virheet ja parantaa suorituskykyä.

Poista VPN- tai välityspalvelimet käytöstä

Jos käytät virtuaalista yksityisverkkoa (VPN) tai välityspalvelinta, yritä poistaa se käytöstä ja katso, korjautuuko ongelma. Nämä työkalut voivat joskus häiritä suoratoistopalveluja ja aiheuttaa toisto-ongelmia.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos olet kokeillut kaikkia edellä mainittuja vianmääritysvaiheita ja sinulla on edelleen ongelmia BET Plus -palvelun kanssa, ota yhteyttä heidän asiakastukitiimiinsä. He voivat ehkä auttaa sinua diagnosoimaan ongelman ja löydä ratkaisu.

Onko BET Plusilla mainoksia?

Yksi kriittisistä kysymyksistä, joita ihmiset kysyvät tilatessaan uuden suoratoistopalvelun, on se, onko palvelussa mainoksia vai ei. BET Plus on tilauspohjainen palvelu, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on maksettava kuukausimaksu päästäkseen käyttämään sen sisältökirjastoa. Käyttäjien kannalta hyvä uutinen on, että BET Plus -palvelussa ei ole mainoksia.

Toisin kuin muissa suoratoistopalveluissa, jotka tarjoavat ilmaisen version mainoksineen, BET Plus -palvelussa ei ole ilmaista versiota. Tämä tarkoittaa, että mainokset eivät keskeytä katselukokemusta. Kun tilaat tilauksen, voit katsoa suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi ilman mainoskatkoja.

BET Plus tarjoaa laajan sisällön kirjaston, joka on tilaamisen arvoinen erityisesti mustan viihteen ystäville. Käyttäjät voivat nauttia yksinoikeussisällöstä, elokuvista, tv-ohjelmista ja klassikkosarjoista ilman mainosten häiritseviä häiriöitä. Palvelu tarjoaa saumattoman suoratoistokokemuksen, mikä tekee binge-watchingista helppoa suosikkiohjelmasi tuntikausia ilman keskeytyksiä.

Yhteenvetona BET Plus ei sisällä mainoksia. Palvelu tarjoaa huippuluokan suoratoistokokemuksen, joka on tilauksen hinnan arvoinen. Tilaajat pääsevät käsiksi erinomaiseen sisältökirjastoon ilman mainoksia, mikä tekee siitä mustan viihteen faneille välttämättömän vaihtoehdon.

BET Plus vs. Muut suoratoistopalvelut

BET Plus on videon suoratoistopalvelu, joka on erikoistunut afroamerikkalaiseen sisältöön, kuten elokuviin, TV-ohjelmiin ja alkuperäisohjelmiin. On tärkeää huomata, että BET Plus on ainutlaatuinen keskittyessään sisältöön, jossa on mukana mustia tekijöitä ja esiintyjiä. Muut suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Hulu, tarjoavat jonkin verran mustille suunnattua sisältöä, mutta se ei ole niiden ensisijainen painopiste.

Esimerkiksi Netflix on pyrkinyt lisäämään sisällön moninaisuutta sarjoilla kuten "Dear White People" ja "On My Block." Hulu on myös lisännyt ohjelmia, kuten "Atlanta" ja "Insecure" valikoimaansa.

Yksi BET Plus -palvelun merkittävä etu on sen kuratoitu kokoelma klassisia afroamerikkalaisia elokuvia ja TV-ohjelmia, kuten "The Fresh Prince of Bel-Air" ja "Martin." Tämä erottaa sen muista suoratoistopalveluista, sillä ne keskittyvät pääasiassa uudempaan sisältöön. Lisäksi BET Plus tarjoaa eksklusiivista alkuperäisohjelmistoa, kuten "First Wives Club" ja "The Oval."

Hinnaltaan BET Plus on muiden suoratoistopalveluiden kanssa samalla tasolla 9 dollarilla.99 /kk. On kuitenkin tärkeää punnita tarjotun ainutlaatuisen sisällön lisäarvoa ja tilausmaksua.

Kaiken kaikkiaan BET Plus on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat tukea ja nauttia sisällöstä, joka korostaa afroamerikkalaisia tekijöitä ja esiintyjiä. Muut suoratoistopalvelut saattavat tarjota samankaltaista sisältöä, mutta BET Plus erottuu joukosta ainoana, joka keskittyy erityisesti mustien ääniin ja tarinankerrontaan.

Mitä katsojat sanovat BET Plus -palvelusta

Verkkoarvostelujen mukaan BET Plus -palvelun katsojat nauttivat suoratoistoalustan tarjoaman sisällön monipuolisuudesta. Monet ovat kiitelleet alustaa siitä, että se tarjoaa mustille luovan työn tekijöille ja elokuvantekijöille tilan, jossa he voivat esitellä työtään ja tavoittaa laajemman yleisön

Jotkut käyttäjät ovat myös korostaneet helppokäyttöisyyttä ja edullisia kuukausittaisia tilausmaksuja muihin suoratoistopalveluihin verrattuna.

Toiset ovat kuitenkin kritisoineet alkuperäisen sisällön puutetta ja joidenkin suosittujen tv-ohjelmien ja elokuvien rajallista saatavuutta. Useissa arvosteluissa todetaan, että valikoimaa voisi parantaa tuoreemmilla nimikkeillä ja paremmalla genrejen luokittelulla.

Kaiken kaikkiaan BET Plussan katsojat suosittelevat, että alusta kannattaa tarkistaa mustasta kulttuurista ja monipuolisesta sisältötarjonnasta kiinnostuneille. Kuten mikä tahansa suoratoistopalvelu, se ei kuitenkaan välttämättä sovi täydellisesti kaikkien mieltymyksiin.

Onko BET Plus sopiva sinulle?

Oletko ikonisten elokuvien, menestysohjelmien ja eksklusiivisten alkuperäisohjelmien ystävä?? Nautitko katselusta ilman mainoksia? Oletko valmis maksamaan muutaman dollarin päästääksesi käsiksi premium-sisältöön?? Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, BET Plus voi olla täydellinen suoratoistopalvelu sinulle!

BET Plus tarjoaa laajan afrikkalaisamerikkalaisen ohjelmakirjastonsa ansiosta jokaiselle jotakin. Tällä alustalla on aina jotain uutta katsottavaa klassisista komedioista ja draamoista reality-ohjelmiin ja dokumentteihin. Lisäksi voit nauttia suosikkiohjelmistasi tilauksesta, mikä tarkoittaa, että voit katsoa niitä milloin ja missä tahansa.

Jos olet kyllästynyt perinteisiin televisiokanaviin ja rajoitettuun sisältöön, BET Plus kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Toisin kuin kaapeliverkoissa, tässä palvelussa ei ole piilotettuja maksuja tai sopimuksia. Voit tilata kuukausitilauksen ja peruuttaa sen milloin tahansa ilman seuraamuksia. Lisäksi voit käyttää BET Plus -palvelua millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit ja älytelevisiot.

Olitpa sitten satunnainen katsoja tai vannoutunut fani, BET Plus on suoratoistopalvelu, jota sinulla ei ole varaa jättää väliin. Laadukkaan ohjelmistonsa, käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja kohtuuhintaisen hinnoittelunsa ansiosta tämä alusta on mullistava tekijä suoratoistoviihdettä tarjoavassa maailmassa.