Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pokerin täyskädestä

Oletko pokerin ystävä? Rakastatko pelin jännitystä ja voittokäden odotusta?? Jos olet, ymmärrät varmasti, miten tärkeää on tuntea pelin säännöt ja terminologia. Yksi pokerin tehokkaimmista käsistä on täyskäsi. Se on jännittävä käsi, mutta tiedätkö tarkalleen, mitä se tarkoittaa??

Täyskäsi on kolmosten ja parin yhdistelmä. Se on toivottava käsi, joka koostuu viidestä kortista ja antaa sinulle hyvät mahdollisuudet voittaa, jos osaat käyttää sitä oikein. Tämä käsi on useimpien muiden pokerin korttien, kuten värin ja suoran, yläpuolella, mutta on neloskäden tai kuninkaallisen värin alapuolella.

Tässä artikkelissa perehdymme syvällisesti täyskäteen pokerissa: miten sen saa, mitä se tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää voittaakseen suuria voittoja. Olitpa sitten uusi pokerin harrastaja tai pelannut vuosia, täyskäden oppiminen antaa sinulle etulyöntiaseman vastustajiin nähden ja auttaa sinua luomaan täydellisen voittostrategian. Aloitetaan siis!

Pokerikäsien ymmärtäminen

Pokerikäsien ranking

 • Pokerikäsi koostuu viidestä kortista.
 • Korkein käsi on kuninkaallinen väri, joka koostuu samanvärisistä ässistä, kuninkaasta, kuningattaresta, jätkästä ja kympistä.
 • Värisuora on toiseksi korkein käsi, joka koostuu viidestä kortista numerojärjestyksessä, jotka ovat kaikki samaa maata.
 • Neloset ovat kolmanneksi korkein käsi, ja ne koostuvat neljästä samanarvoisesta kortista.
 • Täyskäsi on neljänneksi korkein käsi, ja se koostuu kolmesta kortista, jotka ovat yhtä arvoa, ja kahdesta kortista, jotka ovat toista arvoa.
 • Värisuora on viidenneksi korkein käsi, ja se koostuu mistä tahansa viidestä samanvärisestä kortista.
 • Suora on kuudenneksi korkein käsi, ja se koostuu viidestä kortista numerojärjestyksessä, mutta kaikki eivät ole samaa maata.
 • Kolme samanlaista on seitsemänneksi korkein käsi, ja se koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista.
 • Kaksi paria on kahdeksanneksi korkein käsi, ja se koostuu kahdesta kortista, jotka ovat yhtä arvoa, ja kahdesta kortista, jotka ovat toista arvoa.
 • Yksi pari on yhdeksänneksi korkein käsi, ja se koostuu kahdesta samanvärisestä kortista.
 • Alin käsi on korkea kortti, jossa käden korkein kortti määrittää käden arvon.

Käden vahvuus

Pokerikäden vahvuus määräytyy sen arvon mukaan. Mitä korkeampi käsi on, sitä vahvempi se on. Esimerkiksi kuninkaallinen väri on vahvempi kuin värisuora, joka on vahvempi kuin neloset. Jos kahdella pelaajalla on samanarvoinen käsi, pelaaja, jolla on korkein kortti kädessään, voittaa LeoVegas.

Tietyn käden saamisen todennäköisyys

Todennäköisyys saada tietty käsi pokerissa vaihtelee pelaajien määrän ja jaettujen korttien määrän mukaan. Esimerkiksi kuninkaallisen värin saamisen todennäköisyys on hyvin pieni, kun taas parin saamisen todennäköisyys on paljon suurempi. Pelaajan kyky laskea tietyn käden saamisen todennäköisyys voi olla merkittävä etu pelissä.

Mikä on täyskäsi?

Määritelmä

Täyskäsi on pokerikäsi, joka koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta muunarvoisesta kortista.

Esimerkiksi käsi, jossa on kolme kuningasta ja kaksi kuningatarta, on täyskäsi.

Ranking

Täyskäsi on pokerin neljänneksi korkein käsi, hieman värin alapuolella ja suoran yläpuolella.

Se on korkeampi kuin kolmoset, joka on käsi, jossa on kolme samanarvoista korttia ja kaksi muuta korttia.

Variaatiot

Pokerissa on muunnelmia, joissa täyskäsi voidaan voittaa korkeammalla kädellä, kuten Omaha Hold'emissa.

On myös muunnelmia, joissa täyskäden voi saada neljällä samanarvoisella kortilla ja yhdellä toisenarvoisella kortilla, kuten esimerkiksi Crazy Pineapple -pelissä.

Strategia

Pokeria pelattaessa täyskäsi on vahva käsi, ja pelaajien tulisi harkita korottamista tai panostamista potin koon kasvattamiseksi.

On kuitenkin tärkeää olla tietoinen muista mahdollisista vahvoista käsistä, joita vastustajilla voi olla, kuten suora tai värisuora.

Pelaajien tulisi analysoida pöytää ja vastustajien panostustapoja tehdäkseen tietoon perustuvia päätöksiä omasta kädestään.

Miten saada täyskäsi?

Täyskäsi on käsi, jossa sinulla on kolme samanlaista ja pari viiden kortin kädessäsi. Tämä on melko hyvä käsi, mikä tarkoittaa, että sinulla on oltava strategia sen saamiseksi. Seuraavassa on muutama vaihe:

 • Ensin sinun on tunnettava pokeripelin säännöt ja käsien sijoitukset.
 • Yritä tavoitella paria tai kolmosta alkukädessä. Täysosuman saaminen tyhjästä voi olla melko haastavaa, joten rakenna vahva perusta aloittamalla hyvillä korteilla.
 • Ole kärsivällinen ja odota tilaisuuksia rakentaa kätesi. Täyskäden saaminen vie aikaa, joten älä ole liian innokas ja yritä pakottaa kortteja käyttöösi.
 • Rakenna kätesi vähitellen nostamalla pakasta oikeat kortit. Voit useimmissa peleissä vaihtaa enintään kolme korttia, joten päätä, mitkä kortit pidät ja mitkä heität pois.
 • Opi laskemaan täyskäden saamisen todennäköisyys. Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään, milloin kannattaa pitää ja milloin luovuttaa sen perusteella, kuinka todennäköisesti saat haluamasi yhdistelmän.

Kaiken kaikkiaan täyskäden saaminen pokerissa vaatii kärsivällisyyttä, strategiaa ja hieman onnea. Älä kiirehdi ja pidä aina silmällä pöydällä olevia kortteja!

Täyskäden vahvuus

Täyskäsi on yksi pokerin vahvimmista käsistä, ja sillä voi voittaa paljon rahaa, jos sitä käytetään oikein. Tässä kädessä on kolme korttia yhtä arvoa ja kaksi korttia toista arvoa. Täyskäsi voi olla esimerkiksi kolme kymppiä ja kaksi kuningasta.

Täyskäden vahvuutta määritettäessä on tärkeää ottaa huomioon kolmen ja kahden kortin arvot. Täyskäsi, joka koostuu esimerkiksi kolmesta ässästä ja kahdesta kuninkaasta, on vahvempi kuin täyskäsi, joka koostuu kolmesta kakkosesta ja kahdesta kuninkaasta. Tämä johtuu siitä, että kolmen kortin arvo on ensisijainen kahden kortin arvoon nähden.

Täyskäsi on yleensä erittäin vaikea käsi vastustajille voittaa, sillä se edellyttää, että heillä on yhtä vahva tai parempi käsi. Tämä pätee erityisesti no-limit hold'emissa, jossa vastustajilla on mahdollisuus panostaa niin paljon kuin he haluavat jokaisella kadulla. Tämän vuoksi pelaajien on tärkeää arvostaa täyskäsi oikein ja tehdä asianmukaiset panokset voittojensa maksimoimiseksi.

 • Huom: On syytä huomata, että täyskäsi on vahvempi kuin väri, mutta heikompi kuin neloset.

Full House vs. Muut kädet

Täyskäsi on vahva pokerikäsi, mutta miten sitä verrataan muihin käsiin?? Katsotaanpa joitakin muita suosittuja pokerikäsiä ja katsotaan, miten ne pärjäävät.

 • Värisuora: Tämä on pokerin vahvin käsi. Se koostuu viisi kortit ovat numerojärjestyksessä ja samaa maata. Esimerkiksi ristiä 10, J, Q, K, K, A olisi värisuora. Tämä käsi voittaa täyskäden.
 • Neljä samaa lajia: Tämä käsi koostuu neljästä samanarvoisesta kortista, esimerkiksi neljästä kuninkaasta. Neljä samanlaista voittaa täyskäden.
 • Värisuora: Värisuora on viiden kortin käsi samanarvoisia kortteja väri, missä tahansa järjestyksessä. Esimerkiksi 2, 5, 7, J, K ruutua olisi väri. Värisuora voittaa suoran, mutta täyskäsi voittaa sen.
 • Suora: Suora on käsi, jossa on viisi korttia numerojärjestyksessä, mutta ne voivat olla eri maata. Esimerkiksi 4 herttaa, 5 ristiä, 6 ruutua, 7 pataa ja 8 ristiä olisi suora. Suora voittaa kolmoset, mutta väri voittaa sen.
 • Kolme samanlaista: Tämä käsi koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista, esimerkiksi kolmesta ässästä. Kolme samanlaista voittaa kaksi paria, mutta voittaa suoran.
 • Kaksi paria: Tämä käsi koostuu kahdesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta toisenarvoisesta kortista, esimerkiksi kahdesta jätkästä ja kahdesta nelosesta. Kaksi paria voittaa yhden parin, mutta kolmoset voittavat sen.
 • Yksi pari: Tämä käsi koostuu kahdesta samanarvoisesta kortista, esimerkiksi kahdesta kuningattaresta. Yksi pari voittaa korkean kortin, mutta kaksi paria voittaa sen.
 • Korkea kortti: Tämä on pokerin alhaisin käsi. Se koostuu viidestä kortista, jotka eivät muodosta mitään edellä mainituista yhdistelmistä. Käden korkein kortti määrittää sen sijoituksen. Korkea kortti voittaa kaikki muut pokerikädet.

Full House Esimerkkejä

Full House on pokerissa voimakas käsi, joka koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta toisenarvoisesta kortista. On olemassa monia mahdollisia täyskäden yhdistelmiä pokeripelissä, ja tässä on muutamia esimerkkejä:

 • AAA99: Tämä on korkein mahdollinen täyskäsi, joka tunnetaan myös nimellä "Ässät täynnä ysejä". Se voittaa kaikki muut Full Houset ja kaikki muut sen alapuolella olevat kädet.
 • KKJJJ: Tämä on toiseksi korkein täyskäsi, joka tunnetaan myös nimellä "Kings full of jack". Se voittaa kaikki alempien arvojen Full Houset ja kaikki muut sitä alemmat kädet.
 • 88877: Tämä on alempiarvoinen Full House, joka tunnetaan myös nimellä "kasit täynnä seiskoja". Se voittaa minkä tahansa käden, jossa on alempi arvo ja minkä tahansa käden, jossa on vain pari tai kaksi paria.
 • 55522: Tämä täyskäsi koostuu kolmesta vitosesta ja kahdesta kakkosesta. Se voittaa minkä tahansa käden, jolla on alempi arvo, ja minkä tahansa käden, jossa on vain pari tai kaksi paria.

Yleisesti ottaen täyskäsi on harvinainen, mutta vahva käsi, jolla voit voittaa paljon pelimerkkejä pokeripelissä. Full Housen mahdollisten yhdistelmien ja arvojen tunteminen voi auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja lisätä voittomahdollisuuksiasi. Vaikka kätesi olisi kuinka hyvä tahansa, on aina olemassa riski hävitä, joten muista pelata vastuullisesti ja viisaasti!

Full Housen säännöt

Täyskäsi on voittava käsi pokerissa joka koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta toisenarvoisesta kortista. Kolmen kortin arvo määrittää käden vahvuuden, ja korkeampi arvo on arvokkaampi. Esimerkiksi kolmen ässän ja kahden kuninkaan muodostama täyskäsi voittaa kolmen kuninkaan ja kahden kuningattaren muodostaman täyskäden.

Täyskäden tasatilanteet ratkaistaan ensin kolmen kortin arvojärjestyksen ja sitten parin arvojärjestyksen mukaan. Jos kahdella pelaajalla on samat kolme korttia ja sama pari, potti jaetaan tasan heidän kesken.

On tärkeää huomata, että täyskäteen viitattaessa ilmoitetaan yleensä ensin kolmen kortin arvo ja sen jälkeen parin arvo. Esimerkiksi täyskäteen, joka koostuu kolmesta jätkästä ja kahdesta kasista, viitataan nimellä "Jacks full of eights".

Aloittelijoiden yleinen virhe on sekoittaa täyskäsi väriin tai suoraan. Värisuora on käsi, jossa kaikki viisi korttia ovat samaa maata, ja suora on käsi, jossa kaikki viisi korttia ovat peräkkäisessä arvojärjestyksessä.

Täyskäsi on vahva käsi pokerissa, ja sillä voi usein voittaa suuria potteja. On tärkeää ymmärtää täyskäsien säännöt ja arvojärjestys, jotta voit hyödyntää tämän voittavan käden parhaalla mahdollisella tavalla.

Täyskäsi Texas Hold'emissa

Texas Hold'emissa täyskäsi on vahva käsi, joka koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta muunarvoisesta kortista. Jos pelaajalla on esimerkiksi kolme jätkää ja kaksi seiskaa, hänellä on täyskäsi, jossa on jätkät ja seiskat.

Täyskäsi on yksi Texas Hold'emin arvokkaimmista käsistä, toiseksi arvokkain käsi suoran värin tai kuninkaallisen värin jälkeen. Se on myös harvinainen, sillä todennäköisyys saada täyskäsi flopilla on noin 1:693.

Täyskäsi voidaan saada aikaan monella tavalla, esimerkiksi kun sinulla on pari kädessäsi ja sitten saat kolme samanlaista korttia pöydälle tai kun sinulla on kaksi paria pöydälläsi ja yksi pari kädessäsi. On tärkeää huomata, että jos kahdella pelaajalla on täyskäsi, se pelaaja, jolla on korkeampi kolmoset, voittaa. Jos heillä on samat kolmoset, pelaaja, jolla on korkeampi pari, voittaa.

Texas Hold'emissa on tärkeää tietää, milloin panostaa täyskädellä. Vaikka se on vahva käsi, se ei ole voittamaton, ja korkeammat kädet voivat silti voittaa sen. On tärkeää lukea pelilautaa ja ottaa huomioon, mitä käsiä vastustajillasi voi olla, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen panostuksen suuruudesta.

 • Tärkein opetus: Texas Hold'emissa täyskäsi on käsi, joka koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta muunarvoisesta kortista. Se on vahva käsi, mutta ei voittamaton, ja on tärkeää ottaa huomioon pöytä ja vastustajasi kädet, kun päätät, kuinka paljon panostat.

Omaha-pokerin täyskäsi

Omaha-pokeri on samanlainen kuin Texas hold'em, mutta siinä on joitakin keskeisiä eroja, joista yksi koskee täyskäsiä. Omaha-pokerissa täyskäsi muodostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta eriarvoisesta kortista.

Kolmen kortin arvo on tärkeämpi kuin kahden kortin arvo. Jos pelaajalla on esimerkiksi kolme kuningasta ja kaksi jätkää, hänellä on täyskäsi, kuninkaat ja jätkät. Jos toisella pelaajalla on kolme jätkää ja kaksi kuningasta, hänellä on myös täyskäsi, jätkät yli kuninkaiden. Tässä tapauksessa ensimmäisellä pelaajalla on kuitenkin korkeampi käsi.

On tärkeää huomata, että Omaha-pokerissa pelaajan on käytettävä tasan kaksi korttia omasta kädestään ja kolme korttia yhteisistä korteista muodostaakseen kätensä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja ei voi käyttää kaikkia neljää korttia kädessään full houseen.

Täyskäsi on Omaha-pokerissa erittäin vahva käsi, jota voi olla vaikea voittaa. On aina tärkeää kiinnittää huomiota pöydässä oleviin yhteisiin kortteihin ja ottaa huomioon vastustajan käsien mahdollisuudet seuraavaa siirtoa määritellessäsi.

Full House Seven-Card Studissa

Mikä on Seven-Card Stud?

Seven-Card Stud on suosittu pokerin muunnelma, jossa jokaiselle pelaajalle jaetaan seitsemän korttia, joista kolme kuvapuoli alaspäin ja neljä ylöspäin. Pelaajien on käytettävä piilotettujen ja avointen korttiensa yhdistelmää luodakseen vahvimman mahdollisen viiden kortin käden. Perimmäisenä tavoitteena on on paras käsi viimeisen panostuskierroksen lopussa.

Mikä on täyskäsi Seven-Card Studissa??

Full House Seven-Card Studissa on vahva käsi, joka koostuu kolmesta yhtä arvokkaasta kortista ja kahdesta toista arvoa olevasta kortista. Jos kädessäsi on esimerkiksi kolme kuningasta ja kaksi ässää, sinulla on täyskäsi. Tämä on erittäin tehokas käsi, ja se johtaa varmasti hyviin voittoihin, jos se pelataan oikein.

Miten pelata täyskättä Seven-Card Studissa??

Jos sinulla on täyskäsi Seven-Card Studissa, on tärkeää pelata se aggressiivisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi panostaa ja korottaa, jotta voit kasvattaa potin ja saada vastustajasi maksamaan nähdäkseen kätesi. Jos kuitenkin pelaat tiukkoja vastustajia vastaan, jotka pelaavat vain korkealuokkaisia käsiä, voi olla parempi pelata hitaasti Full Housea ja antaa heidän ottaa kiinni heikommalla kädellä. Kyse on siitä, että luet vastustajasi ja teet parhaan päätöksen käden kannalta.

Johtopäätös

Seven-Card Studin täyskäsi on voimakas käsi, jota kannattaa pelata luottavaisesti. Muista kuitenkin aina tarkkailla vastustajiasi ja mukauttaa pelisi sen mukaan. Harjoittelun avulla voit hallita peliä ja ottaa kaiken irti täyskädestäsi.

Full House -strategia

Kun pelaat pokeria, täyskäden tavoittelu voi olla vankka strategia, jolla voitat suuria voittoja. Täyskäsi koostuu kolmesta kortista, jotka ovat yhtä arvoa, ja kahdesta kortista, jotka ovat toista arvoa. Esimerkiksi kolme ässää ja kaksi kuningasta olisi täyskäsi.

Täyskäden tavoittelemiseksi on tärkeää valita aloituskädet, joilla on potentiaalia tehdä täyskäsi. Tällaisia ovat parit ja yhdenmuotoiset liittimet, joista voi tulla kolmoset ja kakkoset.

Kun pelaat täyskädellä, on tärkeää tietää oman kätesi vahvuus verrattuna muiden pelaajien käsiin. Vaikka täyskäsi on vahva käsi, se ei ole voittamaton, vaan se voidaan voittaa esimerkiksi nelosella tai värisuoralla. On siis tärkeää lukea pelilautaa ja tarkkailla vastustajien käyttäytymistä, jotta voit määrittää parhaan toimintatapasi.

Yksi strategia, kun pelaat täyskättä, on pelata kättäsi hitaasti, panostamalla pienillä panoksilla tai tarkistamalla, jotta vastustajasi pysyvät pelissä. Tämä voi johtaa lopulta suurempaan voittoon, jos pystyt houkuttelemaan vastustajasi panostamaan enemmän, kun he uskovat, että heillä on vahva käsi.

Toinen strategia on työntää vastustajasi ulos pelistä tekemällä suuri panostus tai korotus, etenkin jos pöytä näyttää paremman käden mahdollisuuksia. Lopuksi, harjoittelu on avain mihin tahansa onnistuneeseen strategiaan, joten varmista, että pelaat ja opit virheistäsi parantaaksesi full house -peliäsi.

Full House -turnaukset

Päästä pokeritaitosi valloilleen täyskäden turnauksissa

Jos olet pokerin harrastaja ja hallitset täyskäden taidon, on aika ottaa vastaan vakavaa kilpailua täyskäden turnauksissa. Nämä turnaukset tarjoavat uskomattoman tilaisuuden taistella parhaiden pelaajien kanssa seuraavista paikoista ympäri maailmaa, esittelemällä taitojasi ja tietämystäsi pelistä. Olitpa sitten kokenut pelaaja, joka haluaa esitellä ylivoimaisuuttaan, tai aloittelija, joka haluaa oppia parhailta, Full House -turnaukset ovat täydellinen kohde sinulle.

Liity Full House -turnausten jännittävään tunnelmaan

Full House -turnaukset tarjoavat mahdollisuuden kilpailla pelin suurimpia nimiä vastaan ja tarjoavat usein valtavia palkintopotteja. Sisäänostot vaihtelevat muutamasta dollarista tuhansiin, joten turnauksia on tarjolla jokaiselle pelaajatasolle. Liity mukaan jännitykseen ja haasta itsesi Full House -turnausten mestariksi.

Testaa Full House -taitojasi erilaisissa formaateissa

Full House -turnauksissa on erilaisia formaatteja, mukaan lukien perinteiset freezeoutit, turbot, rebuyt ja syvät pinot. Jokainen formaatti tarjoaa ainutlaatuisen haasteen ja vaatii erilaisia menestysstrategiat. Testaa Full House -taitojasi jokaisessa formaatissa ja löydä itsellesi parhaiten sopiva formaatti.

Valmistaudu murskaamaan vastustajasi täyskäden turnauksissa

Oikeilla taidoilla ja strategioilla Full House -turnaukset tarjoavat pelaajille loistavan mahdollisuuden tulla mestareiksi ja voittaa paljon. Valmistaudu murskaamaan vastustajasi ja viemään palkinto kotiin hallitsemalla pokerin Full House ja osallistumalla Full House -turnauksiin jo tänään.

Full Housen kertoimet

Täyskäden saamisen todennäköisyyden tunteminen pokerissa voi auttaa sinua tehdä tietoon perustuvia päätöksiä pelin aikana. Täyskäden saamisen todennäköisyys riippuu muun muassa pelaajien ja pelissä olevien korttien määrästä.

Esimerkiksi Texas Hold'em -pelissä, jossa on 5 pelaajaa ja tavallinen 52 kortin pakka, on 0.1441 %:n mahdollisuus saada täyskäsi flopilla (kolme ensimmäistä yhteistä korttia) ja 2.596 % todennäköisyys saada täyskäsi riveriin (viides ja viimeinen yhteinen kortti) mennessä.

Omaha Hi/Lo -pelissä, jossa on 9 pelaajaa ja tavallinen 52 kortin pakka, todennäköisyys saada täyskäsi flopin jälkeen on noin 0 %.15%. Todennäköisyys voi kuitenkin vaihdella suuresti riippuen jaetuista yhteisistä korteista.

On tärkeää huomata, että vaikka täyskäden saamisen todennäköisyys saattaa vaikuttaa pieneltä, se on silti vahva käsi pokerissa ja voi usein johtaa voittoon. Kertoimien ymmärtäminen voi antaa sinulle strategisen edun muihin pelaajiin nähden ja auttaa sinua hyödyntämään kättäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Full House usein kysytyt kysymykset

Mikä on täyskäsi pokerissa?

Täyskäsi on käsi, jossa on kolme korttia yhtä arvoa ja kaksi korttia toista arvoa.

Miten täyskäsi sijoittuu pokerissa?

Täyskäsi voittaa värin ja minkä tahansa alempiarvoisen käden. Sen voittavat vain neloset, värisuorat ja kuninkaalliset värit.

Mitkä ovat esimerkkejä täyskädestä?

Esimerkki 1: 7♦ 7♣ 7♥ 2♦ 2♠ 7♥ 2♠
Esimerkki 2: K♣ K♥ K♠ A♥ A♦ A♦

Mikä on todennäköisyys saada täyskäsi??

Todennäköisyys saada täyskäsi viiden kortin pokerikädessä on noin 2 %.6%. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin 100 kädestä voit odottaa saavasi täyskäden noin 2-3 kertaa.

Voiko täyskäden saada tasan?

Kyllä, on mahdollista, että kahdella tai useammalla pelaajalla on samanarvoinen täyskäsi. Tässä tapauksessa se pelaaja, jolla on korkeimman arvoisensa kolmoset, voittaa. Jos myös kolmoset ovat tasan, pelaaja, jolla on korkeimmalla sijalla oleva pari, voittaa.

Täyskäden vinkkejä

Tunne kertoimet

Full House on vahva pokerikäsi, mutta sen saaminen voi olla vaikeaa. On tärkeää tietää, miten todennäköistä on saada täyskäsi. Texas Hold'emissa täyskäden todennäköisyys on 0.14 % tai 693:1. Tämä tarkoittaa, että jos pelaat useita käsiä, voit odottaa saavasi täyskäden noin kerran 700 käden välein.

Sijainnilla on merkitystä

Kun pelaat täyskäsipokeria, sijainnilla on väliä. Jos olet viimeinen toimija, saat etulyöntiaseman, koska pääset näkemään, mitä vastustajasi tekevät, ennen kuin teet siirtosi. Näin voit tehdä paremman päätöksen siitä, luovuttaako, maksaako vai korottaako. Jos olet varhaisessa asemassa ja sinulla on vahva käsi, on suositeltavaa korottaa, jotta vastustajat eivät näe floppia halvalla.

Varo tasapelejä

Yksi virhe, jonka monet uudet pelaajat tekevät, on kiintyä liikaa täyskäteen. On tärkeää olla tietoinen mahdollisista tasapisteistä laudalla. Jos pelissä on suora- tai väriarvoja, on viisasta olla varovainen ja olla sitoutumatta käteesi liikaa. Ole valmis luovuttamaan tarvittaessa.

Harjoitus tekee mestarin

Avain menestyksekkääseen täyskäden pelaamiseen on harjoittelu. Käytä aikaa sääntöjen opetteluun, ymmärrä kertoimet ja tutki erilaisia strategioita. Pelaa erityyppisten pelaajien kanssa ja tarkkaile heidän käyttäytymistään. Ja mikä tärkeintä, älä lannistu hävinneistä käsistä. Opi virheistäsi ja käytä niitä pelisi parantamiseen.

Full House -vaihtoehdot

Villejä kortteja

Kun pelaat villeillä korteilla, täyskäsi voi olla muutama eri muunnelma. Jos pelissä on esimerkiksi jokeri jokerikorttina, täyskäsi voi koostua esimerkiksi kolmesta kuninkaasta ja kahdesta jokerista. Vaihtoehtoisesti täyskäteen voi sisältyä myös jokeri, joka on yksi kolmesta samanarvoisesta kortista.

Boat Over Boat

Joissakin pelimuunnelmissa, jos kahdella pelaajalla on täyskäsi samoilla kolmella kortilla, käsi, jolla on korkeampi pari jäljellä olevista kahdesta kortista, voittaa. Tämä tunnetaan nimellä "boat over boat" täysi talo.

Sairas vene

"Sairas vene" full house on slangia, joka tarkoittaa täyskättä, jossa on kolme ässää ja kaksi kuningasta. Tätä yhdistelmää pidetään erittäin vahvana ja sitä voi olla vaikea voittaa.

Queen High tai parempi

Joissakin peleissä täyskäsi katsotaan voittavaksi kädeksi vain, jos se on kuningatar tai parempi. Tämä tarkoittaa, että täyskäden on oltava kuningatarpari ja minkä tahansa muun tason setti, kuten kolme jätkää tai kolme kuutosta.