Lyön vetoa, että ajattelet minua kertoo kenestä poikaystävästä??

Johdanto

Taylor Swift on tunnettu siitä, että hän kirjoittaa kappaleita menneistä suhteistaan, ja hänen faninsa ovat aina olleet innokkaita spekuloimaan, kenestä hänen entisistä poikaystävistään kukin kappale kertoo. Yksi hänen viimeisimmistä kappaleistaan "I Bet You Think About Me" on kerännyt paljon huomiota faneiltaan. Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme siitä, kenestä Taylorin entisistä poikaystävistä tämä kappale voisi kertoa.

Sanoitukset

"I Bet You Think About Me" on kappale, jonka Taylor Swift julkaisi elokuussa 2021. Kappaleen sanat kuvaavat mennyttä rakkautta, joka ajattelee yhä Tayloria, vaikka he eivät enää ole yhdessä. Sanoitukset viittaavat myös siihen, että henkilö yrittää päästä eteenpäin ja löytää jonkun uuden, mutta he eivät vain voi unohtaa Tayloria. Kappaleessa Taylor laulaa omasta matkastaan eteenpäin ja miettii, ajatteleeko tämä ihminen häntä yhtä paljon kuin hän itse ajattelee häntä.

Poikaystävä

Taylor Swift on seurustellut vuosien varrella useiden korkean profiilin miesten kanssa, mutta todennäköisin ehdokas inspiraatioksi "I Bet You Think About Me" on Tom Hiddleston. Tomilla ja Taylorilla oli vuonna 2016 hyvin julkinen ja pyörteinen romanssi, joka päättyi vain muutama kuukausi sen alkamisen jälkeen.

PoikaystäväSuhteen vuosi
Tom Hiddleston2016
Jake Gyllenhaal2010
Harry Styles2012-2013
Calvin Harris2015-2016
Joe Jonas2008

Kappaleen sanoituksessa mainitaan joku, joka "yrittää löytää jonkun uuden" mikä voisi olla viittaus Tomin nykyiseen tyttöystävään Zawe Ashtoniin... Kappaleessa mainitaan myös "siemailemassa kahvia nurkkakopissa" joka voisi olla viittaus siihen, että Taylor ja Tom nähtiin kahvittelemassa yhdessä Englannissa LeoVegas.

Vaikka Tom Hiddleston on todennäköisin ehdokas inspiraatioksi "I Bet You Think About Me" -kappaleen takana.. fanit ovat spekuloineet, että kappaleessa voisi olla kyse myös jostain muusta hänen korkean profiilin ex-poikaystävästään. Sanoitukset näyttävät kuitenkin sopivan parhaiten Tom Hiddlestonille.

Merkitys

"I Bet You Think About Me" on kappale menneestä rakkaudesta, joka ei tunnu voivan päästää irti... Kyseessä on samaistuttava aihe, johon monet ihmiset voivat samaistua, ja Taylor Swift on jälleen kerran osoittanut kykynsä kirjoittaa sanoituksia, jotka resonoivat hänen faniensa kanssa. Kappale ei kerro vain romanttisesta suhteesta vaan myös matkasta eteenpäin ja päättymisen löytämisestä. Kyse on sen tosiasian hyväksymisestä, että joku, jota kerran rakastit, ei ole enää elämässäsi, ja sen hyväksymisestä, että olette molemmat siirtyneet eteenpäin.

Salla Tallus
Salla Tallusverified

Vaikka Taylor Swift ei ole koskaan vahvistanut, kenestä hänen ex-poikaystävästään kukin kappale kertoo, hänen faneillaan on ollut hauskaa spekulointia. "I Lyön vetoa, että ajattelet About Me" kertoo todennäköisesti Tom Hiddlestonista, mutta emme ehkä koskaan saa tietää sitä varmaksi. Riippumatta siitä, kenestä kappale kertoo, Taylorin kyky kirjoittaa sanoituksia, jotka resonoivat ihmisten kanssa, on kiistaton. Kappale on osoitus hänen lauluntekotaidostaan ja kyvystään luoda yhteys faneihinsa musiikin kautta.

Lopuksi "I Bet You Think About Me" on voimakas ja samaistuttava laulu menneestä rakkaudesta, joka jää muistiin. Se on muistutus siitä, että vaikka jatkamme elämäämme, menneisyyden muistot jäävät silti helposti mieleemme. Se on kappale, joka vangitsee nostalgian katkeransuloisen tunteen ja irti päästämisen kamppailun.

FAQ: "I Bet You Think About Me" kertoo kenestä poikaystävästä?

Kysymys: Kuka Taylor Swiftin ex-poikaystävistä on "I Bet You Think About Me" osoitteesta?

V: Vaikka Taylor Swift ei ole koskaan virallisesti vahvistanut, kuka hänen ex-poikaystävistään on inspiroinut "I Bet Me You Think" -kappaleen You Think About Me" Useimmat fanit spekuloivat, että kyse on Tom Hiddlestonista. Kappaleen sanat näyttävät sopivan heidän lyhyeen ja paljon julkisuutta saaneeseen romanssiinsa vuonna 2016, ja viittaus "sieppailemassa kahvia nurkkakopissa" voisi olla viittaus aikaan, jolloin heidät nähtiin yhdessä Englannissa.

Kysymys: Voisiko "I Bet You Think About Me" Taylor Swiftin muista ex-poikaystävistä, -?

V: Vaikka on mahdollista, että kappale voisi kertoa kenestä tahansa Taylorin korkean profiilin ex-poikaystävästä, sanat tuntuvat sopivan parhaiten Tom Hiddlestonille. Taylor ei kuitenkaan ole koskaan vahvistanut todellista inspiraatiota minkään kappaleensa takana, joten emme ehkä koskaan saa tietää sitä varmaksi.

Kysymys: Mikä on "I Bet You Think About Me" -kappaleen merkitys??

A: "Lyön vetoa, että ajattelet minua" on laulu menneestä rakkaudesta, joka jää elämään, vaikka molemmat osapuolet ovat jo jatkaneet elämäänsä eteenpäin. Se on samaistuttava aihe, joka Monet ihmiset voivat Taylor Swift on jälleen kerran osoittanut kykynsä kirjoittaa sanoituksia, jotka resonoivat hänen faniensa kanssa. Kappale ei käsittele vain romanttista suhdetta vaan myös matkaa eteenpäin ja päättymisen löytämistä.

Kysymys: Miksi Taylor Swiftin fanit spekuloivat mielellään siitä, mikä poikaystävä inspiroi kutakin kappaletta??

V: Taylor Swiftin fanit spekuloivat mielellään, kuka poikaystävä on inspiroinut kutakin kappaletta, koska hänen musiikkinsa perustuu usein hänen henkilökohtaisiin kokemuksiinsa, ja hänen sanoituksensa ovat monien ihmisten mieleen. Arvaamalla, mistä ex-poikaystävästä kukin kappale kertoo, fanit tuntevat saavansa vilauksen Taylorin henkilökohtaisesta elämästä ja ymmärtävänsä häntä syvemmällä tasolla.