Tutustu siihen, miten saat Bet Plus -pelin ilmaiseksi: Askel askeleelta -opas

Oletko BET Plus -ohjelman suuri fani?? Onko sinusta haastavaa pysyä mukana kaikissa jännittävissä sarjoissa ja elokuvissa, joita alusta tarjoaa?? Onneksi on olemassa yksinkertainen ratkaisu - voit oppia, miten saat BET Plussan ilmaiseksi ja voit alkaa suoratoistaa kaikkia suosikkiohjelmiasi verkossa ilman rajoituksia.

Aikaisemmin kaapelitelevisio oli ainoa tapa katsoa suosittuja ohjelmia BET Plus -palvelusta. Teknologian kehittyessä ihmiset ovat kuitenkin siirtyneet käyttämään BET Plus -palvelun kaltaisia suoratoistopalveluja. Alusta tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, kuten alkuperäisiä sarjoja, fanien suosikkielokuvia ja paljon muuta...

Parasta on se, että sinun ei enää tarvitse rajoittaa itseäsi tiettyyn kellonaikaan nauttiaksesi suosikkiohjelmistasi. BET Plus -palvelun avulla voit suoratoistaa suosikkisisältöäsi missä ja milloin tahansa. Tässä artikkelissa käymme läpi vaiheet, joiden avulla pääset BET Plus -palveluun ilmaiseksi, joten sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia siitä, että menetät jakson...

Kuinka tilata BET Plus -palvelu

BET Plussan tilaaminen on nopea ja helppo prosessi, joka voidaan tehdä verkossa. Tässä ovat seuraavat vaiheet:

 1. Luo tili: Käy BET Plus -sivustolla ja napsauta "Rekisteröidy" painike. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tilin luomiseksi.
 2. Valitse tilauksesi: BET Plus tarjoaa kuukausitilauksen 9 dollarilla.99 dollaria tai 99 dollarin vuositilaus.99. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto.
 3. Syötä maksutiedot: Tilauksen loppuunsaattamiseksi sinun on annettava maksutietosi. BET Plus hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit.
 4. Aloita suoratoisto: Kun tilauksesi on vahvistettu, voit aloittaa suosikkiohjelmiesi suoratoiston millä tahansa BET Plus -palvelua tukevalla laitteella.

Näin yksinkertaista se on! BET Plus -palvelun avulla voit nauttia rajattomasti tuhansista tunneista suosikkiohjelmiasi ilman mainoskatkoja. Joten mitä sinä odotat? Rekisteröidy tänään ja aloita suoratoisto LeoVegas!

Vaihtoehdot BET Plus -palvelun saamiseksi ilmaiseksi

Jos olet kiinnostunut katsomaan suosikki BET Plus -ohjelmiasi ilmaiseksi, tarjolla on muutamia vaihtoehtoja... Tässä on muutamia tapoja saada BET Plus ilman maksua:

 • Ilmainen kokeiluversio: BET Plus tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille tilaajille. Voit rekisteröityä kokeiluversioon ja nauttia kaikista suoratoistopalvelun eduista viikon ajan ennen kuin päätät, jatkatko maksullisen suunnitelman kanssa.
 • T-Mobilen tarjous: T-Mobile tarjoaa asiakkailleen ilmaisen BET Plus -vuositilauksen. Jos olet T-Mobilen asiakas, voit hyödyntää tämän tarjouksen kirjautumalla tilillesi ja lunastamalla tilauksen.
 • BET Plus -lahjakortit: BET järjestää toisinaan verkkosivustollaan tai sosiaalisen median tileillään arvontoja, joissa voit voittaa ilmaisen palvelun tilauksen. Pidä silmällä näitä tilaisuuksia ja osallistu voittaaksesi.

Huomaa, että joihinkin näistä vaihtoehdoista voi liittyä rajoituksia tai ne voivat vaatia maksutietojen syöttämistä etukäteen. Muista lukea Ehdot ja edellytykset huolellisesti ennen rekisteröitymistä. Pienellä vaivannäöllä voit nauttia uusimmista BET Plus -ohjelmista rikkomatta pankkiasi!

BET Plus -palvelun ilmainen kokeilujakso

Jos haluat suoratoistaa suosikkiohjelmiasi verkossa, BET Plus on loistava vaihtoehto. BET Plus tarjoaa uusille tilaajille ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit kokeilla palvelua ja nähdä, sopiiko se sinulle ennen tilauksen tekemistä.

BET Plus -palvelun ilmainen kokeilujakso kestää yleensä 7 päivää, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua alustaan ja katsella suosikkiohjelmiasi. Tänä aikana voit käyttää kaikkia BET Plus -palvelussa saatavilla olevia ohjelmia ja elokuvia ilman rajoituksia.

Voit rekisteröityä ilmaiselle kokeilujaksolle yksinkertaisesti BET Plus -sivustolla ja luoda tilin. Sinun on annettava joitakin perustietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, mutta sinulta ei veloiteta mitään kokeilujakson aikana.

Se on Tärkeää huomata, että jos et peruuta tilaustasi ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, sinut kirjataan automaattisesti maksulliseen tilaukseen. Jos et siis halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, muista peruuttaa tilisi.

Kaiken kaikkiaan BET Plus -palvelun ilmainen kokeilujakso on loistava tilaisuus testata palvelua ja nähdä, sopiiko se juuri sinun suoratoistotarpeisiisi. Joten miksi et kokeilisi sitä jo tänään ja katso, mistä kaikessa hössötyksessä on kyse??

BET Plus -palvelun tarjoukset ja kampanjat

Ilmaiset kokeet

Jos BET Plus on sinulle uusi, voit hyödyntää ilmaisia kokeilujaksoja tutustuaksesi kaikkeen sisältöön, jota alustalla on tarjota, ennen kuin sitoudut tilaukseen. BET Plus tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutustua alkuperäisten sarjojen, elokuvien ja dokumenttien kokoelmaan.

Alennetut tilaukset

Tarkista säännöllisesti BET Plussan verkkosivusto tai sosiaalisen median sivut pysyäksesi ajan tasalla kaikista tarjotuista alennetuista tilauksista. BET Plus tarjoaa usein tarjouksia, jotka tarjoavat alennettuja tilausmaksuja tai alennusta valikoiduista sisällöistä rajoitetun ajan.

Pakettipalvelut

BET Plus on saatavilla tiettyjen kaapeli-/internet-tilauspakettien yhteydessä. Tarkista palveluntarjoajaltasi, oletko oikeutettu niputettuun sopimukseen, joka voi tarjota BET Plus -palvelun alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi.

Suositusohjelmat

BET Plus tarjoaa suositteluohjelman, jonka avulla voit ansaita palkintoja suosittelemalla ystäviäsi ja perheenjäseniäsi alustalle. Kun suosittelemasi henkilö tilaa tilauksen, saat palkintoja, kuten pidennettyjä ilmaisia kokeilujaksoja tai alennettuja tilaushintoja.

Kausialennukset

BET Plus tarjoaa myös alennuksia ja kampanjoita juhlapyhinä tai erityistilaisuuksissa, kuten Black History Month, Pride Month tai joulu. Pidä silmällä mahdollisia erikoistarjouksia tai kampanjoita, joita saatetaan tarjota näinä aikoina.

Älä missaa mitään näistä BET Plus -palvelun tarjouksista ja kampanjoista. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin varmistaaksesi, että saat parhaan hinnan tilauksestasi!

Kilpailuja, joissa voit voittaa BET Plus -tilauksen

Jos haluat saada BET Plus -liittymän ilmaiseksi, osallistuminen kilpailuihin voi olla hyvä tapa. Monet verkkosivustot ja sosiaalisen median sivut järjestävät lahjakortteja ja kilpailuja, joissa voit voittaa ilmaisen BET Plus -tilauksen. Nämä kilpailut voivat olla eri muodoissa, kuten tietokilpailuja, luovan sisällön lähettämistä tai onnenarvontoja.

Osoitteeseen lisää mahdollisuuksiasi voittaaksesi, sinun kannattaa seurata BET Plus -yhteisöpalvelun ja yhteistyökumppaneiden verkkosivustojen sivuja, jotka järjestävät tällaisia kilpailuja. Seuraa sivuja ja ota postitusilmoitukset käyttöön, jotta et jää paitsi kilpailuilmoituksista. Muista myös lukea ja ymmärtää kunkin kilpailun säännöt ja vaatimukset ennen osallistumista.

Joissakin kilpailuissa voi olla kelpoisuusehtoja, kuten ikä, asuinpaikka tai olemassa oleva tilaajuus. Joissakin kilpailuissa saatetaan myös vaatia tiettyjä toimia, kuten tykkäämistä, kommentointia tai kilpailupostauksen jakamista. Huomioi mahdolliset aikataulut ja määräajat ja lähetä osallistumisesi ennen määräajan päättymistä.

Jos olet onnekas, voit voittaa ilmaisen BET Plus -tilauksen ja nauttia suosikkiohjelmiesi ja -elokuviesi suoratoistosta verkossa maksamatta mitään maksuja. Vaikka et voittaisikaan, näihin kilpailuihin osallistuminen voi kuitenkin olla hauska tapa osallistua BET Plus -yhteisöön ja testata tietojasi tai luovuuttasi. Aloita siis käynnissä olevien kilpailujen etsiminen ja kokeile onneasi!

Kuinka streamata BET Plus -palvelua eri laitteilla

1. Älytelevisio

Jos sinulla on Smart TV, voit helposti suoratoistaa BET Plus -palvelua lataamalla sovelluksen television sovelluskaupasta. Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään BET Plus -tililläsi ja aloita suosikkiohjelmiesi suoratoisto.

2. Suoratoistolaitteet

Jos sinulla ei ole Smart TV:tä, voit silti suoratoistaa BET Plus -palvelua televisiostasi käyttämällä suoratoistolaitetta, kuten Rokua, Fire TV Stickiä tai Chromecastia. Lataa BET Plus -sovellus laitteellesi, kirjaudu sisään tilillesi ja yhdistä televisioon aloittaaksesi suoratoiston.

3. Mobiililaitteet

Jos katsot BET Plus -ohjelmia mieluummin liikkeellä, voit helposti suoratoistaa niitä mobiililaitteellasi. Lataa BET Plus -sovellus App Storesta tai Google Playsta, kirjaudu sisään tililläsi ja aloita suoratoisto missä tahansa oletkin.

4. Tietokone

Jos haluat katso BET Plus Tietokoneellasi käy BET Plus -verkkosivustolla ja kirjaudu sisään tililläsi. Voit suoratoistaa suosikkiohjelmiasi suoraan verkkosivustolta.

5. Pelikonsolit

Jos omistat pelikonsolin, kuten Xboxin tai PlayStationin, voit ladata BET Plus -sovelluksen ja aloittaa suoratoiston televisiostasi. Kirjaudu vain sisään tililläsi ja aloita katselu.

Käytitpä mitä laitetta tahansa, BET Plus -suoratoisto on helppoa ja kätevää. Aloita suosikkiohjelmiesi suoratoisto verkossa ilmaiseksi jo tänään!

Tekniset vaatimukset BET Plus -palvelun suoratoistoa varten

Internet-yhteys

Jotta voit suoratoistaa BET Plus -videopalvelua verkossa, tarvitset vakaan internetyhteyden, jonka nopeus on vähintään 5 Mbps. Tätä pienemmät arvot voivat aiheuttaa puskuroitumista ja huonoa videon laatua. Voit testata internetin nopeutesi online-työkalujen avulla varmistaaksesi, että yhteytesi on riittävän nopea suoratoistoon.

Laitevaatimukset

Voit suoratoistaa BET Plus -palvelua useilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla, kannettavilla tietokoneilla ja älytelevisioilla. Varmista, että laitteesi täyttää palvelun vähimmäisjärjestelmävaatimukset. Laitteessa on oltava nykyaikainen verkkoselain, ja siinä on voitava käyttää suoratoistosovellusta. Voit myös tarkistaa BET Plus -sivustolta luettelon yhteensopivista laitteista.

Ohjelmistopäivitykset

Varmista, että laitteesi käyttöjärjestelmä ja verkkoselain ovat ajan tasalla. Suoratoistopalvelut, kuten BET Plus, vaativat usein uusimmat ohjelmistoversiot toimiakseen moitteettomasti. Tarkista mahdolliset saatavilla olevat päivitykset ja asenna ne ennen suoratoiston aloittamista.

Suoratoiston laatu

BET Plus antaa sinun säätää suoratoiston laatua internet-yhteytesi mukaan. Voit valita matalan, keskitason ja korkean laadun asetusten väliltä. Jos sinulla on hitaampi internetyhteys, kannattaa valita alhaisempi asetus puskuroinnin ja keskeytysten välttämiseksi. Jos sinulla on kuitenkin nopea ja vakaa yhteys, voit nauttia laadukkaasta suoratoistosta ilman ongelmia.

Löydä katsottavat ohjelmat BET Plus -palvelusta

BET Plus -palvelun avulla sinulla on mahdollisuus nauttia parhaista afroamerikkalaisista elokuvista, TV-ohjelmista ja dokumenttielokuvista, jotka ovat saatavilla verkossa osoitteessa. Koska vaihtoehtoja on kuitenkin niin paljon, voi olla haastavaa löytää uusia ohjelmia katsottavaksi. Tässä on muutamia tapoja löytää uutta sisältöä BET Plus -palvelusta:

 • Selaa kategorian mukaan: Yksi yksinkertaisimmista tavoista löytää uusia ohjelmia BET Plus -palvelusta on selata kategorian mukaan. Alustalla on monipuolinen valikoima genrejä, kuten draamaa, komediaa, tosi-tv:tä ja romantiikkaa. Klikkaa kategoriaa tutustuaksesi uusiin ohjelmiin ja elokuviin, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi.
 • Seurantalistat: BET Plussan avulla voit myös luoda mukautettuja katselulistoja, jotta voit seurata ohjelmia, joita aiot katsoa myöhemmin. Kun löydät uuden sarjan, josta olet kiinnostunut, lisää se tarkkailulistallesi, niin se on helpompi löytää seuraavan kerran, kun sinua huvittaa katsoa sitä.
 • Hakupalkki: Jos tiedät jo, mitä haluat katsoa, käytä hakupalkkia löytääksesi sen nopeasti. BET Plus -palvelussa on tehokas hakutoiminto, jonka avulla on helppo löytää tiettyjä elokuvia, TV-ohjelmia ja dokumentteja otsikon, näyttelijän, ohjaajan ja muiden tekijöiden perusteella.
 • Ehdotettu sisältö: BET Plus -palvelussa on toiminto, joka ehdottaa uusia ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja katseluhistoriasi perusteella. Mitä enemmän katselet alustalla, sitä paremmaksi ehdotusalgoritmi muuttuu ja sitä tarkemmin se suosittelee sisältöä, josta todennäköisesti nautit.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit löytää uutta sisältöä BET Plus -palvelusta ja pysyä ajan tasalla uusimmasta afroamerikkalaisesta viihteestä verkossa.

Suosittuja ohjelmia ja sarjoja BET Plus -palvelussa

BET Plus tarjoaa laajan valikoiman suosittuja ohjelmia ja sarjoja, jotka palvelevat eri yleisöjä. Tässä on joitakin etsityimpiä ohjelmia joita voit streamata ilmaiseksi BET Plus -kokeilujaksolla:

 • Bobby Brownin tarina: Elämäkerrallinen draama, joka seuraa R&B-laulaja Bobby Brownin elämää ja uraa New Editionin alkuajoista soolomenestykseen ja henkilökohtaisiin kamppailuihin.
 • Sistas: Komedia-draamasarja, joka pyörii kolmekymppisten mustien sinkkunaisten ympärillä, jotka navigoivat rakkauden, uran ja ystävyyden parissa Atlantassa.
 • The Oval: Poliittinen saippuaooppera, joka vie katsojat Valkoiseen taloon ja seuraa ensimmäisen perheen skandaaleja, salaisuuksia ja valtataisteluita.
 • First Wives Club: Komediasarja, joka perustuu 1996 samanniminen elokuva, joka kertoo kolmesta naisesta, jotka ottavat uudelleen yhteyttä avioliittonsa hajottua ja päättävät kostaa entisille miehilleen.
 • Ashlee+Evan: Tosi-tv-sarja, jossa seurataan laulaja Ashlee Simpson-Rossin ja hänen aviomiehensä Evan Rossin elämää heidän tasapainoillessaan musiikkiuransa ja perhevelvollisuuksiensa välillä.

Näiden sarjojen lisäksi BET Plus tarjoaa myös laajan kirjaston klassisia ja ajankohtaisia elokuvia, dokumentteja ja stand up -erikoisohjelmia afroamerikkalaisilta huippulahjakkuuksilta. BET Plus -tilauksella voit katsoa kaikkia näitä ohjelmia ja paljon muuta, milloin ja missä tahansa. Rekisteröidy ilmaiseen kokeilujaksoon jo tänään ja ala nauttia parhaasta mustasta viihteestä BET Plus -palvelussa!

Alkuperäistä sisältöä BET Plus -palvelussa

BET Plus tarjoaa monenlaista alkuperäistä sisältöä draamoista komedioihin ja dokumentteihin. Yksi merkittävä sarja on "Tyler Perry's Ruthless" "The Oval" -elokuvan spin-off joka seuraa naisen matkaa, kun hän pakenee kultista ja taistelee vapautensa puolesta. Toinen suosittu sarja on "Bigger" komedia kaveriporukasta, joka kertoo heidän henkilökohtaisesta ja ammatillisesta elämästään Atlantassa.

Jos olet dokumenttielokuvan tuulella, voit tutustua elokuvaan "Hip Hop: The Songs That Shook America" joka tutkii ikonisten hip hop -kappaleiden vaikutusta amerikkalaiseen kulttuuriin ja historiaan. Tai jos haluat draaman, jossa on historiallinen käänne, "American Soul" kertoo tarinan ikonisesta tv-ohjelmasta Soul Train ja sen luojasta Don Corneliuksesta.

Näiden ohjelmien lisäksi BET Plus tarjoaa myös erilaisia elokuvia ja erikoisohjelmia, kuten stand up -komediaa ja jouluaiheisia ohjelmia. BET Plus -palveluun lisätään säännöllisesti uutta sisältöä, joten siellä on aina jotain uutta löydettävää.

Näyttelijän ja näyttelijän profiilit BET Plus -palvelussa

BET Plus tarjoaa laajan valikoiman TV-sarjoja ja elokuvia, joissa esiintyy lahjakkaita näyttelijöitä ja näyttelijöitä. Voit käyttää erilaisia profiileja, joissa korostetaan suosikkiohjelmiesi ja -elokuviesi näyttelijöitä alustalla.

Tutustu lisää suosikkinäyttelijöihisi ja -näyttelijöihisi selaamalla heidän profiilejaan ja oppiminen heidän aiemmat työt ja tulevat projektit. Olivatpa kyseessä sitten legendaariset näyttelijät, kuten Denzel Washington ja Angela Bassett, tai uuden sukupolven tähdet, kuten Michael B... Jordan ja Issa Rae, BET Plus tarjoaa kaikki tarvitsemasi profiilit.

Selaa näitä profiileja ja tutustu heidän elämäkerrallisiin tietoihinsa, elokuviinsa ja viimeisimpiin uutisiinsa. Tutustu suosikkiohjelmiesi ja -elokuviesi taustalla vaikuttavien näyttelijöiden taustatietoihin. Löydät jopa eksklusiivisia haastatteluja, kulissien takaista materiaalia ja hauskoja faktoja heistä.

BET Plus esittelee sinulle myös uusia kykyjä, joista et ehkä ole kuullutkaan aiemmin. Tutustu uusiin näyttelijöihin, jotka tekevät nopeasti nimeä alalla.

BET Plus -palvelun avulla voit tutustua ihailemiisi näyttelijöihin ja oppia lisää heistä sekä löytää uusia kykyjä. Hanki ilmainen kokeilujakso nyt ja aloita parhaiden sarjojen ja elokuvien suoratoisto verkossa.

BET Plus -ohjelmien kulissien takana

Luova prosessi

Pääset BET Plus -ohjelmien kulissien taakse ja saat selville, mitä näiden menestyssarjojen luomisprosessissa tapahtuu. Näiden sarjojen menestykseen vaikuttavat niin monet tekijät aina ideoinnista käsikirjoittamiseen ja valintoihin asti.

Tutustu aivoriiheen, jossa käsikirjoittajat ja tuottajat keksivät uusia ideoita ohjelmia varten, ja siihen, miten he toteuttavat nämä ideat. Selvitä, mitä täydellisten näyttelijöiden valintaan tarvitaan ja miten heidän kanssaan luodaan mieleenpainuvia hahmoja.

Tuotanto ja kuvaukset

Kun luova prosessi on valmis, on aika herättää ohjelma eloon. Näet, miten tuotantotiimi ottaa ohjat käsiinsä ja muuttaa käsikirjoituksen täysin tuotetuksi ohjelmaksi.

Tutustut kulissien takana oleviin salaisuuksiin siitä, miten lavasteet rakennetaan, kuvauspaikat kartoitetaan ja puvut valitaan. Katso, miten taika tapahtuu, kun kamerat alkavat pyöriä ja näyttelijät herättävät hahmot henkiin.

Jälkituotanto

Kun kuvaukset on saatu päätökseen, varsinainen työ alkaa... Näet, miten leikkausryhmä kokoaa kaikki palaset yhteen ja varmistaa, että lopputulos on hiottu ja saumaton.

Äänitekniikka, musiikin valinta ja erikoistehosteet ovat vain muutamia niistä elementeistä, jotka valmistetaan huolellisesti, jotta lopputulos olisi katsojille todella mukaansatempaava kokemus.

Tapaa tähdet ja tekijät

Tutustu suosikki BET Plus -ohjelmiesi tähtiin ja kuule hahmojen luojilta, jotka herättivät hahmot henkiin. Selvitä, mikä on inspiroinut kutakin hahmoa, ja kuule näyttelijöiltä itseltään heidän kokemuksistaan kuvauspaikalla.

Pääset myös kuulemaan käsikirjoittajia ja tuottajia, jotka kertovat menestyssarjan luomiseen liittyvistä haasteista ja palkinnoista.

Nämä yksinoikeudella tehdyt haastattelut tarjoavat ainutlaatuisen katsauksen BET Plus -ohjelmien maailmaan, jota et halua jättää väliin.

Käyttäjien arvostelut ja arviot BET Plus -palvelusta

Suoratoistopalveluiden suosion kasvaessa BET Plus on tullut suosituin vaihtoehto niille, jotka etsivät viihdettä. Alusta tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, mukaan lukien klassisia sarjoja, elokuvia ja alkuperäisohjelmia, jotka kaikki on suunnattu afroamerikkalaiselle yleisölle.

Positiiviset arvostelut: “Plus BET -palvelun arvostelut ovat positiivisia:

 • BET Plus -palvelun sisällön laatu on poikkeuksellisen hyvä, ja siellä on suuri valikoima ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja.
 • Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, joten haluamasi sisältö löytyy helposti.
 • Alusta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia genrejä, kuten komediaa, draamaa ja toimintaa, ja palvelee näin eri makuun sopivia katsojia.
 • BET Plusin alkuperäisohjelmat ovat korkealaatuisia, ja erityismaininnan ansaitsevat sellaiset ohjelmat kuin First Wives Club ja Tyler Perryn Sistas.

Negatiiviset arvostelut: Negatiiviset arvostelut: Negatiiviset arvostelut: Negatiiviset arvostelut:

 • Alusta ei ole saatavilla kaikissa maissa, mikä tarkoittaa, että jotkut ihmiset eivät voi käyttää sitä.
 • Tilausmaksu on hieman korkeampi verrattuna muihin suoratoistopalveluihin.
 • Jotkut käyttäjät ovat valittaneet ajoittaisesta puskuroinnista ja muista suoratoisto-ongelmista, mikä voi olla turhauttavaa, kun yrittää katsoa ohjelmaa keskeytyksettä.
ArvosanaArvostelu
4 tähteäHienoa sisältöä, mutta tilausmaksu on hieman kallis.
5 tähteäBET Plus on fantastinen. Rakastan katsella kaikkia suosikkiohjelmiani samassa paikassa!
3 tähteäAlusta voisi hyötyä monipuolisemmasta ohjelmatarjonnasta.
4 tähteäPidän BET Plus -palvelun alkuperäisestä ohjelmatarjonnasta. Jatkakaa hyvää työtä!

Kaiken kaikkiaan BET Plus on loistava alusta, joka tarjoaa fantastista sisältöä afroamerikkalaiselle yleisölle. Vaikka siinä on muutamia puutteita, se on edelleen monien ihmisten suosikki. Kokeile ja katso mitä mieltä olet!

Kuinka peruuttaa BET Plus -tilauksesi

Jos olet huomannut, että BET Plus ei ole oikea suoratoistopalvelu sinulle, on tärkeää peruuttaa tilauksesi välttääksesi tulevat veloitukset. Näin peruutat BET Plus -tilauksesi:

Vaihe 1:

Mene BET Plus -sivustolle ja kirjaudu sisään tilillesi.

Vaihe 2:

Napsauta "Oma tili" näytön oikeassa yläkulmassa oleva välilehti.

Vaihe 3:

Selaa alaspäin kohtaan "Tilaus" ja valitse "Peruuta tilaus"."

Vaihe 4:

Vahvista tilauksen peruuttaminen noudattamalla kehotteita.

On tärkeää huomata, että sinun tulisi peruuttaa BET Plus -tilauksesi ennen seuraavaa laskutusjaksoa. Jos peruutat kesken laskutusjakson, et välttämättä saa hyvitystä jäljellä olevilta päiviltä kyseisessä jaksossa. Kun olet peruuttanut tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy BET Plus -palveluun laskutusjaksosi loppuun asti.

BET Plus -asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita BET Plus -tilaukseesi liittyen, asiakaspalvelutiimi on käytettävissäsi auttamaan sinua.

Voit tavoittaa asiakaspalvelutiimin eri menetelmillä, kuten sähköpostilla, puhelimitse tai live-chatilla. Jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, voit tehdä sen lähettämällä viestin BET Plus -tukitiimille. Saatat myös löytää vastauksia joihinkin kysymyksiisi BET Plus -sivuston usein kysytyt kysymykset -osiosta.

Kiireellisemmissä asioissa voit soittaa BET Plus -asiakaspalvelutiimille. Sinua saatetaan pyytää antamaan tilaustietosi, joten varmista, että sinulla on ne helposti saatavilla. Tukitiimi on aina käytettävissäsi, joten voit ottaa yhteyttä aina kun tarvitset apua BET Plus -tilauksesi kanssa.

Sähköposti- ja puhelintuen lisäksi BET Plus tarjoaa myös live-chat-tukea verkkosivuston kautta. Tämä on kätevä vaihtoehto, jos haluat saada apua nopeasti ja suoraan tukihenkilöltä. Kun aloitat live-chat-istunnon, saat yhteyden edustajaan, joka voi auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi.

 • Ota yhteyttä BET Plus -asiakaspalvelutiimiin sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta
 • Tarkista BET Plus -verkkosivuston usein kysytyt kysymykset (FAQ) -osiosta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin
 • Ole valmis antamaan tilaustietosi, kun otat yhteyttä tukitiimiin
 • Live-chat on kätevä vaihtoehto saada nopeaa ja suoraa apua tukihenkilöltä