Miten Over Under -vedonlyönti toimii?

Johdanto

Urheiluvedonlyönti on suosittua toimintaa urheilun harrastajien ja vedonlyönnin harrastajien keskuudessa, ja on olemassa monia erilaisia vedonlyönnin tyyppejä, jotka voit tehdä. Jos olet uusi urheiluvedonlyönnin maailmassa, voi kuitenkin olla ylivoimaista yrittää ymmärtää kaikkia erilaisia vedonlyöntityyppejä, joita on saatavilla. Yksi eniten Suosittu vedonlyöntityyppi on yli alle -veto, joka tunnetaan myös nimellä total-veto. Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme siitä, mitä over under -vedonlyönti on ja miten se toimii, joten että voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyöntiä tehdessäsi.

Mikä on Over Under -vedonlyönti?

Over under -vedonlyönti on urheiluvedonlyönnin laji, jossa lyöt vetoa ottelussa saavutettujen pisteiden kokonaismäärästä. Urheiluvedonlyönti asettaa linjan, joka on kokonaispistemäärä, jonka he uskovat saavutettavan ottelussa. Vedonlyöjänä sinulla on sitten mahdollisuus lyödä vetoa siitä, ylittääkö vai alittaako todellinen pistemäärä kyseisen linjan.

Sanotaan esimerkiksi, että NBA-ottelun voittolinja on asetettu 215:een.5 pistettä. Tämän jälkeen voit lyödä vetoa siitä, onko ottelussa tehtyjen pisteiden kokonaismäärä yli vai alle 215.5 pistettä.

Jos ottelun lopputulos on 110-105, kokonaispistemäärä on 215, mikä tarkoittaa, että kaikki, jotka löivät vetoa under, voittaisivat. Jos ottelun lopputulos on 120-110, kokonaispistemäärä on 230, mikä tarkoittaa, että kaikki, jotka lyövät vetoa yli, voittavat.

Miten Over Under -linjat asetetaan?

Urheiluvedonlyöntiyhtiö asettaa yli-ali-linjat useiden eri tekijöiden perusteella, mukaan lukien pelaavat joukkueet, sääolosuhteet ja viimeaikaiset pistemäärätrendit. Urheiluvedonlyöntiyritys haluaa asettaa linjan, joka rohkaisee panostamaan yhtä paljon sekä yli- että alipeliin. Tämä johtuu siitä, että urheiluvedonlyöntiyritys ottaa kaikista asetetuista vedoista provision, joka tunnetaan nimellä vig tai juice LeoVegas.

Korko on tyypillisesti 10 % vedon määrästä, joten jos panostat 100 dollaria yli- ja alivedon puolesta, riskeeraat itse asiassa 10 dollaria110. Tämä tarkoittaa, että sinun on voitettava 52 voittoa.38 % vedoistasi, jotta pääset tasoihin.

Vinkkejä Over Under -vedonlyöntiin

Kun on kyse yli- ja aliarvovedonlyönnistä, on olemassa muutamia vinkkejä, jotka auttavat voi auttaa sinua tekemään tietoisempiin vetoihin.

  1. Tee tutkimusta: Ennen kaikkea sinun tulisi aina tehdä tutkimustyötä ja tarkastella tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa pelin kokonaistulokseen. Tämä sisältää asioita kuten loukkaantumiset, sääolosuhteet ja viimeaikaiset suuntaukset pisteiden tekemisessä. Kun teet tutkimusta, voit tehdä tietoon perustuvia vetoja - ja lisätä mahdollisuuksiasi voittamiseen.
  1. Ota huomioon puolustukset: Kannattaa myös harkita under-vedonlyöntiä peleissä, joissa on kaksi vahvaa puolustusta, tai over-vedonlyöntiä peleissä, joissa on kaksi heikkoa puolustusta. Tämä johtuu siitä, että vahvat puolustukset pyrkivät rajoittamaan tehtyjen pisteiden määrää, kun taas heikot puolustukset päästävät yleensä enemmän pisteitä. Kun otat huomioon puolustuksen vahvuuden, voit tehdä tietoisempia vetoja ja lisää voittomahdollisuudet.
  1. Etsi linjoja, joissa on alhaisempi Vig: Lisäksi sinun tulisi aina olla tietoinen vigistä ja yrittää löytää linjat, joilla on alhaisempi vig, sillä näin sinulla on paremmat mahdollisuudet tehdä voittoa pitkällä aikavälillä. Löytämällä linjat, joilla on alhaisempi korko, voit kasvattaa mahdollisia voittojasi ja pienentää riskiäsi.

Tässä on esimerkki taulukosta, josta näet, miten voitonmaksu lasketaan eri kertoimilla:

KertoimetVoitto
+100$200
+200$300
+300$400
+400$500
Salla Tallus
Salla Tallusverified

Over under -vedonlyönti on suosittu urheiluvedonlyönti, joka voi olla sekä hauskaa että kannattavaa. Ymmärtämällä, miten over under -vedonlyönti toimii, ja noudattamalla näitä vinkkejä voit lisätä mahdollisuuksiasi tehdä menestyksekkäitä over under -vetoja. Muista aina pelata vastuullisesti ja lyödä vetoa vain sen verran, mitä sinulla on varaa hävitä. Onnea matkaan!

Lisätietoja

Jos haluat oppia lisää urheiluvedonlyönnistä, tutustu muihin blogikirjoituksiimme, jotka käsittelevät erityyppisiä vedonlyöntejä ja menestyksekkään urheiluvedonlyönnin strategioita. Löydät myös runsaasti tietoa netistä ja kirjoista urheiluvedonlyönnistä, joten älä epäröi tutkimusta ja opi mahdollisimman paljon ennen vedonlyöntiäsi.

FAQ: Miten Over Under -vedonlyönti toimii??

Mitä on over under -vedonlyönti?

Over under -vedonlyönti on urheiluvedonlyönnin laji, jossa lyöt vetoa ottelussa saavutettujen pisteiden kokonaismäärästä. Urheiluvedonlyönti asettaa linjan, joka on kokonaispistemäärä, jonka he uskovat saavuttavan ottelussa pisteitä. Vedonlyöjänä sinulla on sitten mahdollisuus lyödä vetoa siitä, ylittääkö vai alittaako todellinen kokonaispistemäärä kyseisen linjan.

Miten over under -linjat asetetaan?

Urheiluvedonlyönti asettaa yli-ali-linjat useiden eri tekijöiden perusteella, mukaan lukien pelaavat joukkueet, sääolosuhteet ja viimeaikaiset suuntaukset pisteiden tekemisessä. Urheiluvedonlyöntiyritys haluaa asettaa linjan, joka rohkaisee panostamaan yhtä paljon sekä yli- että alle-arvoihin. Tämä johtuu siitä, että urheiluvedonlyöntiyritys ottaa kaikista asetetuista vedoista provision, joka tunnetaan nimellä vig tai juice.

Miten voitan over under -vedon?

Voittaaksesi over under -vedon sinun on ennustettava oikein, ylittääkö vai alittaako ottelussa tehtyjen pisteiden kokonaismäärä urheiluvedonvälittäjän asettaman linjan. Jos kokonaispistemäärä on suurempi kuin linja ja lyöt vetoa yli, voitat. Jos kokonaispistemäärä on alle linjan ja panostat alle, voitat.

Mitä tapahtuu, jos tehtyjen pisteiden kokonaismäärä on täsmälleen sama kuin linja??

Jos saavutettujen pisteiden kokonaismäärä on täsmälleen sama kuin linja, sitä kutsutaan pushiksi, ja kaikki panokset palautetaan.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon tehdessäni yli-ali-vedonlyöntiä??

Kun lyöt yli-ali-vetoa, sinun on otettava huomioon tekijät, jotka voivat vaikuttaa ottelun kokonaistulokseen, kuten loukkaantumiset, sääolosuhteet ja viimeaikaiset suuntaukset pisteiden tekemisessä. Kannattaa myös ottaa huomioon puolustuksen vahvuus ja lyödä vetoa underista otteluissa, joissa on kaksi vahvaa puolustusta, ja overista otteluissa, joissa on kaksi heikkoa puolustusta. Lisäksi sinun tulisi aina olla tietoinen korkokannasta ja yrittää löytää linjat, joilla on alhaisempi korkokanta.

Mikä on vig?

Vig, joka on lyhenne sanoista vigorish, on provisio, jonka urheiluvedonlyöntiyritys ottaa kaikista asetetuista vedoista. Veikkausprosentti on yleensä 10 % panoksen määrästä, joten jos panostat 100 dollaria over under -vedossa, riskeeraat itse asiassa 110 dollaria. Tämä tarkoittaa, että sinun on voitettava 52.38 % panoksistasi, jotta voit tehdä voiton.