Mitä + ja - merkit merkitsevät urheiluvedonlyönnin levikkeessä?

Jos urheiluvedonlyönti on sinulle uutta, olet ehkä törmännyt vedonlyöntilinjaan, joka sisältää plusmerkin (+) tai miinusmerkin (-). Näitä merkkejä käytetään yleisesti urheiluvedonlyönnissä ilmaisemaan pisteiden välistä eroa. Näiden merkkien merkityksen ymmärtäminen on tärkeää kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa urheilusta.

Mikä on urheiluvedonlyönti Spread?

Urheiluvedonlyönti spread on tapa tasoittaa kahden joukkueen välisiä kertoimia ottelussa. Urheiluvedonlyönti asettaa pistemarginaalin, joka edustaa sitä pistemäärää, jolla yksi joukkue on suosiossa toiseen nähden. Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa joko suosikista tai altavastaajasta.

Sanotaan esimerkiksi, että Los Angeles Lakersin ja Boston Celticsin välisen ottelun piste-ero on -7.5. Tämä tarkoittaa, että Lakersin suosikki on 7 pistettä.5 pistettä. Jos lyöt vetoa Lakersin puolesta, heidän pitäisi voittaa vähintään kahdeksalla pisteellä, jotta he kattaisivat erotuksen. Jos lyöt vetoa Celticsin puolesta, sen pitäisi hävitä seitsemällä tai vähemmällä pisteellä tai voittaa peli suoraan, jotta vetosi olisi voitollinen.

Mitä + tarkoittaa urheiluvedonlyönnin levikkeessä??

Plusmerkkiä (+) käytetään osoittamaan, että peli on altavastaajana. Se edustaa pistemäärää, jolla altavastaaja on altavastaaja. Käytetään samaa esimerkkiä kuin edellä, jos Lakersin ja Celticsin välisen ottelun piste-ero on +7.5, se tarkoittaa, että Celtics on altavastaaja, ja sille annetaan 7.5 pistettä. Jos lyöt vetoa Celticsin puolesta, he voivat hävitä pelin jopa 7 pisteellä, ja vetosi on silti voitollinen. Jos Celtics voittaa ottelun suoraan, myös vetosi on voitollinen LeoVegas.

Mitä - tarkoittaa urheiluvedonlyönnin hajonnassa??

Miinusmerkkiä (-) käytetään osoittamaan pelin suosikkia. Se edustaa sitä pistemäärää, jolla suosikki suosii altavastaajana olevaa pelaajaa. Käyttämällä samaa esimerkkiä kuin edellä, jos Lakersin ja Celticsin välisen ottelun piste-ero on -7.5, se tarkoittaa, että Lakers on suosikki, ja se antaa 7 voittoa.5 pistettä. Jos lyöt vetoa Lakersin puolesta, sen pitäisi voittaa vähintään kahdeksalla pisteellä, jotta se pystyisi kattamaan voiton. Jos he voittavat seitsemällä tai vähemmän pisteellä, vetosi on häviäjä.

Kuinka lukea urheiluvedonlyönnin hajonta

Jotta voit lukea urheiluvedonlyönnin hajonnan, sinun on yhdistettävä piste-ero plus- tai miinusmerkkiin. Suosikki on aina merkitty miinusmerkillä (-), kun taas altavastaaja on merkitty plusmerkillä (+). Plus- tai miinusmerkin vieressä oleva numero edustaa pistemäärää.

LakersCeltics
Piste-erotus-7.5+7.5
Panosta Lakersin puolestaVoitto, jos Lakers voittaa vähintään 8 pisteelläHäviää, jos Lakers voittaa 7 pisteellä tai vähemmän
Panosta CelticsiinVoita, jos Celtics voittaa suoraan tai häviää enintään 7 pisteelläHäviää, jos Celtics häviää vähintään 8 pisteellä

Esimerkiksi, jos ottelun piste-ero on -3.5, se tarkoittaa, että suosikkia suositaan voittamaan 3 pisteellä.5 pistettä. Jos piste-ero on +3.5, se tarkoittaa, että altavastaajalle annetaan 3 prosenttia.5 pistettä.

Miksi käyttää urheiluvedonlyönti Spread?

Urheiluvedonlyönnin spreadiä käytetään tasoittamaan kahden epätasapainoisen joukkueen välistä pelikenttää. Se antaa vedonlyöjille mahdollisuuden lyödä vetoa altavastaajan puolesta ja silti voittaa, jos altavastaaja häviää tietyn määrän pisteitä. Toisaalta se antaa vedonlyöjille myös mahdollisuuden lyödä vetoa suosikin puolesta ja voittaa, jos suosikki voittaa tietyllä pistemäärällä.

Ilman urheiluvedonlyönnin hajontaa monet pelit eivät olisi vedonlyöjien kannalta houkuttelevia, koska lopputulos olisi liian ennalta arvattavissa. Asettamalla piste-eron urheiluvedonlyönti voi herättää kiinnostusta peleihin, jotka muuten olisivat yksipuolisia.

Salla Tallus
Salla Tallusverified

Lopuksi, merkityksen ymmärtäminen suhteessa plus ja miinus merkkien ymmärtäminen urheiluvedonlyönnissä on ratkaisevan tärkeää kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa urheilusta. Plusmerkki (+) tarkoittaa altavastaajan ja miinusmerkki (-) suosikin kohdalla. Plus- tai miinusmerkin vieressä oleva numero edustaa pisteen leviämistä. Tasoittamalla peliä kenttä Kahden joukkueen välillä urheiluvedonlyönti spread herättää kiinnostusta peleihin, jotka muuten olisivat liian ennalta arvattavia.

Mikä on urheiluvedonlyönti spread?

Urheiluvedonlyönti spread on tapa tasoittaa kahden joukkueen välisiä kertoimia ottelussa. Urheiluvedonlyönti asettaa pistemarginaalin, joka edustaa sitä pistemäärää, jolla yksi joukkue on suosikki toista vastaan.

Mitä plusmerkki (+) tarkoittaa urheiluvedonlyönnissä (spread)??

Plusmerkkiä (+) käytetään osoittamaan, että pelin altavastaaja on altavastaaja. Se edustaa pistemäärää, jolla altavastaaja on altavastaaja. Jos pelin pistemarginaali on +5.5, se tarkoittaa, että altavastaajalle annetaan 5.5 pistettä.

Mitä miinusmerkki (-) tarkoittaa urheiluvedonlyönnin hajonnassa??

Miinusmerkkiä (-) käytetään merkitsemään pelin suosikkia. Se edustaa sitä pistemäärää, jolla suosikki suosii altavastaajan suosikkia. Jos pelin piste-ero on -5.5, se tarkoittaa, että suosikkia suositaan voittamaan 5.5 pistettä.

Kuinka lukea urheiluvedonlyönnin hajontaa?

Jotta voit lukea urheiluvedonlyönnin hajonnan, sinun on yhdistettävä pisteiden hajonta plus- tai miinusmerkkiin. Suosikki on aina merkitty miinusmerkillä (-), kun taas altavastaaja on merkitty plusmerkillä (+). Plus- tai miinusmerkin vieressä oleva numero edustaa piste-eroa.

Mitä tarkoittaa pisteen hajonta?

Pistemäärä tarkoittaa sitä pistemäärää, jolla toinen joukkue on suosikki toista vastaan. Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa joko suosikille tai altavastaajalle.

Mitä tarkoittaa, että pisteiden välinen ero on katettu?

Peittää spread tarkoittaa että joukkue, jota vastaan lyöt vetoa, voittaa pelin enemmän pisteitä kuin piste-ero on. Jos esimerkiksi pelin pistemarginaali on -7.5 ja lyöt vetoa suosikille, suosikin pitäisi voittaa kahdeksalla tai useammalla pisteellä kattaakseen voiton.

Mitä tapahtuu, jos suosikki voittaa täsmälleen pisteen erolla??

Jos suosikki voittaa täsmälleen pisteen erolla, sitä pidetään pushina, ja kaikki panokset palautetaan.

Mitä tapahtuu, jos altavastaaja voittaa pelin suoraan??

Jos altavastaaja voittaa pelin suoraan, kaikki altavastaajaan kohdistuvat vedot ovat voittajia.

Mitä tapahtuu, jos suosikki voittaa ottelun, mutta ei kata voittoa??

Jos suosikki voittaa pelin, mutta ei kata spreadiä, kaikki suosikkia koskevat vedot ovat häviäjiä.

Mitä tapahtuu, jos peli päättyy tasan?

Jos peli päättyy tasapeliin, kaikki vedot palautetaan.

Miksi käyttää urheiluvedonlyönnin leviämistä?

Urheiluvedonlyönnin leviämistä käytetään tasoittamaan kahden epätasaisesti vastakkain olevan joukkueen välistä pelikenttää. Se antaa vedonlyöjille mahdollisuuden lyödä vetoa altavastaajan puolesta ja silti voittaa, jos altavastaaja häviää tietyn määrän pisteitä.

Mitkä ovat urheiluvedonlyönnin riskit?

Urheiluvedonlyöntiin liittyy riskejä, mukaan lukien mahdollisuus menettää kaikki rahasi. On tärkeää pelata vastuullisesti ja vain rahalla sinulla on varaa hävitä.

Miten lasken voittoni?

Voit laskea voittosi kertomalla panoksesi kertoimella. Jos esimerkiksi panostat 100 dollaria joukkueelle, jonka kerroin on +150, mahdollinen voittosi on 150 dollaria.

Voinko lyödä vetoa urheilusta verkossa?

Kyllä, monet urheiluvedonlyönnit tarjoavat online-vedonlyöntiä. On kuitenkin tärkeää käyttää vain hyvämaineisia ja lisensoituja urheiluvedonlyöntipaikkoja rahojesi ja henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

Onko urheiluvedonlyönti laillista?

Urheiluvedonlyönnin laillisuus vaihtelee maittain ja osavaltioittain. On tärkeää tarkistaa oman alueesi lait ennen vedonlyöntiä.