Milloin on BET Awards 2022?

BET Awards on vuosittainen seremonia, jossa tunnustetaan ja juhlitaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, television, elokuvan ja urheilun alalla. Se on joka on yksi erittäin odotettuja tapahtumia viihdeteollisuudessa, ja miljoonat katsojat katsovat suoraa lähetystä.

BET Awardsin historia

BET Awards perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001 Black Entertainment Television -verkoston toimesta. Niiden tavoitteena oli tarjota afroamerikkalaisille ja muille vähemmistöille foorumi, jossa he voivat esitellä kykyjään ja saavutuksiaan eri aloilla kentät viihteen alat. Perustamisestaan lähtien BET Awards on kasvattanut suosiotaan ja siitä on tullut viihdeteollisuuden keskeinen tapahtuma.

Kategoriat ja ehdokkaat

BET Awardsissa on useita eri kategorioita, mm:

Kategoria

Paras naispuolinen R&B/Pop-artisti

Paras miespuolinen R&B/Pop-artisti

Paras naispuolinen hip hop -artisti

Paras miespuolinen hip hop -artisti

Vuoden video

Vuoden albumi

ja monia muita

Kunkin kategorian ehdokkaat valitsee alan asiantuntijoista koostuva raati, ja voittajat määräytyvät yleisöäänestyksen perusteella.

Aiemmat BET Awards -esitykset

Vuosien varrella BET Awards -gaalassa on nähty monia ikimuistoisia esityksiä ja hetkiä. COVIDin ansiosta-19 pandemian vuoksi vuoden 2021 palkintogaala järjestettiin virtuaalisesti, ja siellä esiintyivät Megan Thee Stallion, DaBaby ja monet muut artistit. Vuonna 2020 BET Awards kunnioitti Black Lives Matter -liikettä ja kunnioitti George Floydin, Breonna Taylorin ja muiden poliisiväkivallan uhrien elämää.

Milloin ja missä BET Awards 2022 järjestetään?

BET Awards 2022 järjestetään sunnuntaina 26. kesäkuuta 2022. Seremonia järjestetään Microsoft Theaterissa Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja se lähetetään suorana BET-verkossa. Tapahtumassa kuullaan live-esiintymisiä joiltakin musiikin suurimmilta nimiltä sekä television, elokuvan ja urheilun julkkisten esiintymisiä LeoVegas.

Kuinka katsoa BET Awards 2022

Voit katsoa BET Awards 2022 -kilpailua seuraavasti:

  • Katso BET-verkkoa 26. kesäkuuta 2022
  • Katso palkintogaalaa verkossa BET:n verkkosivuston tai sovelluksen kautta
  • Tarkista kaapeli- tai satelliittioperaattoriltasi, tarjoavatko he BET-verkkoa osana ohjelmapakettejaan

Ennusteet BET Awards 2022 -gaalalle

Kuten BET Awards 2022 lähestyy, fanit ja alan asiantuntijat spekuloivat, ketkä ovat ehdolla ja kuka voittaa kussakin kategoriassa. Palkintojen kärkiehdokkaita ovat muun muassa Beyoncé, Drake, Cardi B, Lil Nas X ja Megan Thee Stallion.

Salla Tallus
Salla Tallusverified

BET Awards 2022 on tapahtuma, jossa juhlistetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, television, elokuvan ja urheilun alalla. Se on foorumi lahjakkaille artisteille ja esiintyjille esitellä taitojaan ja olla yhteydessä faneihinsa. BET Awards -show on aina jännittävä, ja vuoden 2022 tapahtumasta lupaa tulla jälleen unohtumaton tapahtuma, jossa on suoria esityksiä, julkkisten esiintymisiä ja jännittäviä palkintojenjakoja. Älä missaa toimintaa - virittäydy BET-verkkoon 26. kesäkuuta 2022 katsomaan BET Awards -gaalaa suorana lähetyksenä!

Milloin BET Awards 2022 järjestetään?

BET Awards 2022 järjestetään sunnuntaina 26. kesäkuuta 2022.

Mikä on BET Awards?

BET Awards on vuosittainen seremonia, jossa tunnustetaan ja juhlistetaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia musiikin, television, elokuvan ja urheilun alalla.

Kuka perusti BET Awards -kilpailun?

BET Awards perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001 Black Entertainment Television -verkoston toimesta.

Mikä on BET Awardsin tavoite?

BET Awardsin tavoitteena on tarjota afroamerikkalaisille ja muille vähemmistöille foorumi, jossa he voivat esitellä kykyjään ja saavutuksiaan viihteen eri aloilla.

Mitkä kategoriat ovat esillä BET Awardsissa?

BET Awardsissa on useita eri kategorioita, kuten paras naispuolinen R&B/Pop-artisti, paras miespuolinen R&B/Pop-artisti, paras naispuolinen Hip Hop-artisti, paras miespuolinen Hip Hop-artisti, vuoden video, vuoden albumi ja monia muita.

Miten ehdokkaat valitaan?

Alan asiantuntijoista koostuva raati valitsee kunkin kategorian ehdokkaat, ja voittajat määräytyvät yleisöäänestyksen perusteella.

Miten BET Awards on sopeutunut COVID-19-pandemiaan??

COVID-19-pandemian vuoksi vuoden 2021 palkintogaala järjestettiin virtuaalisesti, ja siellä esiintyivät Megan Thee Stallion, DaBaby ja monet muut artistit.

Milloin ja missä BET Awards 2022 järjestetään??

The BET Awards 2022 järjestetään sunnuntaina 26. kesäkuuta 2022 Microsoft Theaterissa Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Miten voin katsoa BET Awards 2022 -gaalaa?

Jos haluat katsoa BET Awards 2022 -gaalaa, voit virittäytyä BET-verkkoon 26. kesäkuuta 2022, katsella palkintoshow'ta verkossa BET-verkkosivuston tai -sovelluksen kautta tai tarkistaa kaapeli- tai satelliittipalvelun tarjoajalta, jos he tarjoavat BET-verkkoa osana ohjelmapakettejaan.

Ketkä ovat BET Awards 2022 -gaalan kärkiehdokkaita??

Joitakin palkintojen kärkiehdokkaita ovat muun muassa Beyoncé, Drake, Cardi B, Lil Nas X ja Megan Thee Stallion.

Mitä voin odottaa BET Awards 2022 -tapahtumalta??

BET Awards 2022 lupaa olla jälleen unohtumaton tapahtuma, joka sisältää live-esityksiä, julkkisten esiintymisiä ja jännittäviä palkintojenjakoja.

Miten voin olla yhteydessä BET Awards -tapahtumaan?

Voit olla yhteydessä BET Awards -gaalaan sen verkkosivuston ja sosiaalisen median kanavien kautta sekä seuraamalla suoria lähetyksiä ja tapahtumia.

Miten voin pysyä ajan tasalla BET Awards 2022 -tapahtumasta??

Pysyäksesi ajan tasalla BET Awards 2022 -tapahtumasta voit seurata BET-verkostoa sosiaalisessa mediassa, tilata heidän uutiskirjeensä ja tarkistaa heidän verkkosivustoltaan viimeisimmät uutiset ja ilmoitukset.

Voinko osallistua BET Awards 2022 -gaalaan henkilökohtaisesti??

Liput BET Awards 2022 -tapahtumaan voivat olla ostettavissa lähempänä tapahtumapäivää. Tarkista päivitykset BET Awards -verkkosivustolta.

Kuka on isännöinyt BET Awards -gaalaa aiemmin??

Aiempiin BET Awards -juontajiin ovat kuuluneet Jamie Foxx, Tracee Ellis Ross, Regina Hall ja monet muut lahjakkaat esiintyjät ja viihdyttäjät.

Kuka on esiintynyt BET Awards -gaalassa aiemmin??

BET Awards -gaalassa on vuosien varrella ollut monia ikimuistoisia esiintymisiä muun muassa Beyoncén, Princen, Michael Jacksonin ja Kendrick Lamarin kaltaisilta artisteilta.