Milloin BET Awards 2021 lähetetään?

BET Awards on vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan mustien taiteilijoiden ja ammattilaisten saavutuksia musiikin, elokuvan ja urheilun aloilla. Ohjelmaa on lähetetty vuodesta 2001 lähtien, ja siitä on tullut viihdeteollisuuden peruspilari. BET Awards -kilpailun fanit odottavat innokkaasti joka vuosi ohjelman aikataulun ja päivämäärien julkistamista.

Jos olet fani tai vain utelias BET Awardsista, saatat miettiä, milloin show tulee ja millainen aikataulu on. BET Awards -gaala lähetetään yleensä kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa, ja se sisältää esityksiä, palkintojenjakoa ja erikoisvierailuja.

Tässä artikkelissa tutustumme BET Awards -gaalan historiaan, nykyiseen ohjelmaformaattiin ja päivämäärät ja tulevien BET Awards -gaalojen aikataulu. Olitpa sitten vannoutunut fani tai uusi BET-viihteen maailmassa, tässä artikkelissa kerrotaan kaikki seuraavat asiat tarvitsemasi tiedot tietää, milloin ja missä BET Awards -gaalaa voi katsoa…

Mitä BET Awards on?

BET Awards on vuosittainen palkintoshow, jossa juhlitaan afroamerikkalaisia ja muita vähemmistöjä musiikin, näyttelemisen, urheilun ja muiden viihdeteollisuuden alojen alalla. Ohjelman esittää Black Entertainment Television (BET), joka on yksi suurimmista kaapeliverkostoista vuonna Yhdysvallat joka palvelee afroamerikkalaista yhteisöä.

BET Awards perustettiin vuonna 2001, ja siitä lähtien se on tunnustettu yhdeksi viihdeteollisuuden arvostetuimmista tapahtumista. Show'ssa nähdään huippuartistien live-esityksiä, ja siinä palkitaan parhaiden parhaat eri kategorioissa, kuten paras mies- ja naisartisti, paras ryhmä, paras uusi artisti ja monet muut LeoVegas.

BET Awards ei ole vain lahjakkuuden juhlistamista, vaan myös monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämistä. Show tunnustaa saavutuksia kaikilla viihdeteollisuuden aloilla ja tuo yhteen ihmisiä eri kulttuureista ja taustoista juhlimaan yhteistä rakkauttaan musiikkiin, televisioon ja elokuviin.

BET Awards -gaalaa katsovat miljoonat katsojat ympäri maailmaa ja siitä on tullut tärkeä kulttuuritapahtuma. Show ei ainoastaan tunnusta lahjakkuutta, vaan myös inspiroi uutta esiintyjäsukupolvea ja rohkaisee heitä seuraamaan unelmiaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Edellinen BET Awards

Kaksikymmenvuotisen historiansa aikana BET Awardsista on tullut yksi niistä suosituimmat viihdeteollisuuden palkintogaalat. BET Awards on järjestänyt ikimuistoisia esityksiä, palkinnut artisteja ja tarjonnut foorumin mustalle kulttuurille. Katsotaanpa taaksepäin eräitä ikimuistoisia hetkiä ja voittajia aiemmista BET Awards -gaaloista.

  • Vuoden 2019 BET Awards -gaalassa kunnioitettiin aiemmin samana vuonna ammutun räppärin Nipsey Husslen edesmennyttä muistoa. Tribute-esityksessä esiintyivät muun muassa DJ Khaled, YG, John Legend ja Meek Mill.
  • Vuonna 2018 Beyoncé voitti parhaan naispuolisen R&B/Pop-artistin palkinnon ja omisti sen historiallisesti mustille korkeakouluille ja yliopistoille.
  • Vuonna 2017 Chance the Rapper voitti humanitaarisen palkinnon työstään Chicagon yhteisössä.

BET Awards on myös palkinnut erilaisia näyttelijöitä, urheilijoita ja julkisuuden henkilöitä heidän panoksestaan mustan yhteisön hyväksi. Vuonna 2016 Jesse Williams voitti humanitaarisen palkinnon Black Lives Matter -liikkeeseen liittyvästä aktivismistaan. Vuoden 2015 BET Awards palkitsi ikonisen laulajan Janet Jacksonin ensimmäisen kerran Ultimate Icon: Music Dance Visual Award -palkinnolla.

BET Awards on toiminut myös poliittisten kannanottojen foorumina. Vuonna 2012 Jay-Z ja Beyoncé kuvattiin kyltin kanssa, jossa luki"'TEXT 'NATIONWIDE' TO 38383'" kehottaen faneja tukemaan silloisen presidentin Barack Obaman uudelleenvalintakampanjaa. Vuonna 2016 Beyoncé ja hänen taustatanssijansa pukeutuivat Black Pantherin inspiroimiin asuihin esityksensä "Formation" aikana."

Miksi BET Awards on tärkeä

BET Awards on vuosittainen tapahtuma, jossa juhlitaan afroamerikkalaisen viihteen ja kulttuurin parhaita paloja. Tapahtumasta on tullut tärkeä osa populaarikulttuuria, ja se on houkutellut suuren yleisön sekä kansallisesti että kansainvälisesti. BET Awards esittelee musiikin, television, elokuvan, urheilun ja muiden viihdealojen parhaita paloja ja tarjoaa afroamerikkalaisille taiteilijoille mahdollisuuden saada tunnustusta kyvyistään ja saavutuksistaan.

Yksi syy BET Awards -palkintojen tärkeyteen on se, että ne edistävät monimuotoisuutta ja edustusta viihdeteollisuudessa. Afroamerikkalaiset taiteilijat ja esiintyjät ovat olleet jo vuosia aliedustettuina valtavirran mediassa, ja BET Awards tarjoaa näille taiteilijoille tilaisuuden loistaa ja tulla ylistetyiksi. Lisäksi BET Awards on auttanut murtamaan esteitä viihdeteollisuudessa ja avannut ovia muille vähemmistöille ja syrjäytyneille ryhmille, jotta ne saisivat tunnustusta panoksestaan alalla.

Toinen syy BET Awards -palkintojen tärkeyteen on se, että ne tarjoavat foorumin sosiaalisten ja poliittisten kysymysten käsittelylle. Monet esiintyjät BET Awards -gaalassa käyttävät lava-aikansa käsitelläkseen poliisiväkivallan, rasismin ja muun yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden kaltaisia asioita. Tapahtumasta on tullut tärkeä foorumi, jossa afroamerikkalaiset saavat äänensä kuuluviin ja tärkeät viestit jaetaan laajalle yleisölle.

Lopuksi BET Awards on tärkeä, koska se juhlistaa afroamerikkalaisten saavutuksia monilla eri aloilla. Musiikista ja televisiosta elokuviin ja urheiluun, BET Awards palkinnot tunnustavat afroamerikkalaisten panoksen monilla eri aloilla. Tapahtuma on osoitus afroamerikkalaisen yhteisön monimuotoisuudesta ja lahjakkuudesta, ja se rohkaisee nuoria tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään jälkensä maailmassa.

BET Awardsin sijainti

Los Angeles, Kalifornia

BET Awards on tähtien täyttämä tapahtuma, jossa juhlitaan saavutuksia musiikin, television, elokuvan ja urheilun alalla. Vuosittainen seremonia järjestetään Los Angelesissa, Kaliforniassa, jossa sijaitsee myös BET:n pääkonttori.

Los Angeles tunnetaan maailman viihdepääkaupunkina, ja se on musiikki- ja elokuvateollisuuden keskus. Ei ole yllätys, että BET Awards järjestetään tässä kaupungissa, sillä se tarjoaa täydelliset puitteet viihdealan suurimpien nimien kunnioittamiselle.

Vuosien varrella palkinnot on järjestetty eri puolilla Los Angelesia, kuten Microsoft Theaterissa, Shrine Auditoriumissa ja Kodak Theatre -teatterissa. BET Awards -gaalan tarkka sijainti ilmoitetaan yleensä lähempänä seremonian ajankohtaa.

Jos aiot osallistua BET Awards -gaalaan, Los Angelesissa on runsaasti majoituspaikkoja ylellisistä hotelleista viihtyisiin Airbnb-vuokraamoihin. Voit myös tutustua kaupungin suosittuihin nähtävyyksiin, kuten Hollywood Walk of Fameen ja Universal Studios Hollywoodiin.

BET Awardsin esiintyjät ja juontajat

BET Awards on tunnettu siitä, että se esittelee musiikkialan parhaita esiintyjiä ja juontajia. Tämänvuotinen tapahtuma lupaa olla samanlainen, sillä lavalle nousee tähtien täyttämä esiintyjäkaarti. Tämän vuoden BET Awards -gaalassa on tarjolla jokaiselle jotakin, niin tunnetuille legendoille kuin nouseville artisteillekin.

Joitakin vuoden 2021 BET Awardsin vahvistettuja esiintyjiä ovat Megan Thee Stallion, DaBaby, H.E.R., DJ Khaled ja Andra Day. Nämä artistit ovat uuden muusikkosukupolven eturintamassa ja heidät tunnetaan sähköistävistä esityksistään. He järjestävät varmasti show'n, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Musiikkiesitysten lisäksi BET Awards -gaalassa on myös useita julkkisjuontajia. Nämä henkilöt ovat eri aloilta, kuten elokuvasta, televisiosta ja urheilusta. Tämän vuoden tapahtuman vahvistettuja juontajia ovat muun muassa Zendaya, Issa Rae ja Michael B. Jordan. Juontajat tuovat show'hun ylimääräistä jännitystä ja erilaisia näkökulmia.

Kaiken kaikkiaan BET Awardsin esiintyjät ja juontajat tekevät siitä yhden vuoden pakollisista tapahtumista. BET Awards keskittyy mustien huippuosaamisen juhlistamiseen musiikin, viihteen ja kulttuurin alalla, ja se tarjoaa varmasti unohtumattomien hetkien ja esitysten illan.

BET Awardsin aikataulu

Suosittu palkintoshow'n fanit odottavat BET Awardsin aikataulua joka vuosi. Tämä vuosittainen tapahtuma antaa tunnustusta afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksille musiikin, näyttelemisen ja urheilun alalla. BET Awards -tapahtumassa esiintyvät eräät musiikin suurimmat nimet ja palkitaan henkilöitä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen omalle alalleen.

Tapahtuma järjestetään yleensä kesällä, ja sen tarkka päivämäärä ja kellonaika ilmoitetaan useita kuukausia etukäteen. Fanit voivat odottaa näkevänsä tähtien täyttämän esiintyjien, juontajien ja ehdokkaiden kokoonpanon. BET Awards -gaalassa on myös erityisiä kunnianosoituksia henkilöille, jotka ovat vaikuttaneet afroamerikkalaiseen yhteisöön myönteisellä tavalla.

Seremoniaillan jälkeen fanit voivat pysyä ajan tasalla kaikista viimeisimmistä tapahtumista vierailemalla BET:n verkkosivuilla tai seuraamalla organisaatiota sosiaalisessa mediassa. Tämä sisältää kulissien takaista materiaalia, esiintyjien haastatteluja ja kohokohtia itse show'sta.

Päätapahtuman BET Awards -show'n lisäksi järjestö isännöi vuoden mittaan myös useita muita tapahtumia, joiden kaikkien tarkoituksena on voimaannuttaa ja kohottaa värillisiä yhteisöjä. Muotinäytöksistä komediaerikoisohjelmiin BET tarjoaa monipuolisen ohjelmatarjonnan, joka vastaa yleisönsä ainutlaatuisiin kiinnostuksen kohteisiin.

Loppujen lopuksi BET Awards -tapahtuman aikataulu on vain yksi osa laajempaa tapahtumien ja aloitteiden verkostoa, jolla pyritään tunnustamaan aliedustettujen ryhmien saavutukset. Olitpa sitten musiikki- tai urheilufani tai vain sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta välittävä henkilö, BET Awards on pakollinen tapahtuma, jossa juhlitaan mustien huippuosaamista.

Punaisen maton tapahtumat

Yksi BET Awardsin odotetuimmista osista on punainen matto, joka järjestetään ennen varsinaista seremoniaa. Fanit ja muodin harrastajat virittäytyvät katsomaan, kuinka heidän suosikkijulkkiksensa esiintyvät uusimmissa suunnittelijoiden vaatteissa ja upeissa asuissa.

Punaisella matolla tähdet pääsevät loistamaan ja esittelemään henkilökohtaista tyyliään, ja siitä on tullut show itsessään. Tapahtumassa on julkkisten haastatteluja, suoria esityksiä ja runsaasti valokuvausmahdollisuuksia paparazzeille ja medialle. Osallistujat valmistautuvat tapahtumaan usein viikkoja, valitsevat asunsa, asusteet ja kampauksensa varmistaakseen, että he tekevät vaikutuksen punaisella matolla.

BET Awards -palkintojen punainen matto alkaa yleensä useita tunteja ennen varsinaista seremoniaa, ja se lähetetään suorana eri televisiokanavilla ja verkkoalustoilla. Se on jännittävä ja glamourinen osa iltaa, jossa fanit voivat nähdä, mitä on tulossa, ja jossa tähdet saavat tilaisuuden esitellä muotitietoisuuttaan ja persoonallisuuttaan.

Vaikka itse palkintoseremonia on päätapahtuma, punaisesta matosta on tullut yhtä tärkeä, ja katsojat katsovat innokkaasti, kuka pukeutui mihinkin, kuka antoi lausuntoja ja kuka meni ohi. Se tarjoaa julkkiksille mahdollisuuden loistaa ja yleisölle mahdollisuuden kokea hieman Hollywoodin glitteriä ja loistoa, ja kaikki tämä mukavasti omasta kodistaan käsin.

BET Awardsin katsominen

BET Awards -gaalanäytöksen katsominen on helppoa! Varmista, että sinulla on pääsy BET-kanavalle televisiossasi tai suoratoistopalvelussa, kuten Hulu tai Sling TV. Jos sinulla ei ole pääsyä kanavalle, tarkista TV-palveluntarjoajaltasi tai suoratoistopalvelustasi, onko BET-gaalojen katsomiseksi olemassa erityisiä tarjouksia tai kampanjoita.

Toinen vaihtoehto BET Awardsin katsomiseen on BET-sovellus, joka on ladattavissa iOS- ja Android-laitteisiin. Etsi BET-sovellus sovelluskaupasta, lataa se laitteellesi ja kirjaudu sisään kaapeli- tai suoratoistopalvelun tarjoajan tunnuksilla, jotta pääset katsomaan palkintogaalan suoratoistoa.

Jos et voi katsoa palkintogaalaa suorana, ei hätää..! BET lähettää palkintogaalan yleensä uudelleen useita kertoja alkuperäisen lähetyksen jälkeen, joten tarkista paikallisista ohjelmista, milloin se esitetään uudelleen.

Lopuksi, jos et käytä perinteisiä TV- tai suoratoistopalveluja, voit katsoa BET Awards -gaalaa myös erilaisten suoratoistopalvelujen, kuten FuboTV:n tai DirecTV Now:n, kautta. Tarkista kunkin palvelun kanavavalikoima ja katso, onko BET mukana ennen rekisteröitymistä.

Valitsitpa katsomistavan miten tahansa, varmista, että pääset seuraamaan yhtä vuoden suurimmista musiikkipalkintoesityksistä, jossa juhlitaan mustien artistien ja viihdetaiteilijoiden saavutuksia alalla!

Kuinka suoratoistaa BET Awards

BET Awards on yksi viihdekalenterin innokkaimmin odotetuista tapahtumista. Fanina et halua jäädä paitsi suosikkiartistiesi jännittävistä esityksistä. Onneksi, on useita tapoja suoratoistaa BET Awards suorana lähetyksenä niin että voit Katso niitä mukavasti kotonasi tai liikkeellä ollessasi.

Näin voit suoratoistaa BET Awards -gaalan suorana lähetyksenä:

  • Katso BET-verkkosivustolta - BET:n virallisella verkkosivustolla on BET Awardsin suoratoisto. Sinun tarvitsee vain käydä verkkosivustolla ja klikata suoratoistovaihtoehtoa nauttiaksesi show'sta.
  • Katso BET-sovelluksella - Jos et voi olla tietokoneen ääressä, voit ladata BET-sovelluksen ja suoratoistaa palkinnot mobiililaitteellasi tai tabletillasi. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteisiin.
  • Käytä suoratoistopalvelua - Monet suositut suoratoistopalvelut, kuten Hulu Live, Sling TV ja DirecTV Now, tarjoavat BET:n osana pakettiaan. Voit rekisteröityä näihin palveluihin ja nauttia BET Awardsista suorana lähetyksenä.
  • Käytä sosiaalista mediaa - Monet fanit ja julkkikset jakavat live-videoita BET Awards -gaalasta sosiaalisen median tileillään. Voit seurata näitä tilejä nähdäksesi vilauksen toiminnasta, vaikka nämä eivät olekaan virallisia striimejä ja laatu voi vaihdella.

Älä missaa BET Awards -iltaa, seuraa mitä tahansa edellä mainituista tavoista suoratoistaa tapahtumaa ja nauti ikimuistoisista esityksistä ja viihteestä!

Muita tapoja seurata BET Awards -gaalaa

Jos et voi katsoa BET Awardsia televisiosta, ei hätää - on muitakin tapoja seurata tapahtumia. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

Suora lähetys

Voit suoratoistaa BET Awards -gaalan suorana lähetyksenä BET:n verkkosivuilla tai BET-sovelluksessa. Tarvitset vain kaapeli- tai suoratoistotelevisiotilauksen, jotta voit kirjautua sisään ja katsoa ohjelmaa reaaliajassa.

Sosiaalinen media

Voit myös saada päivityksiä ja pätkiä BET Awards -gaalasta sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa. Seuraa BET-tilejä tai etsi hashtagilla #BETAwards nähdäksesi viimeisimmät uutiset ja kohokohdat.

On-Demand

Jos et näe suoraa lähetystä, voit silti katsoa BET Awards -gaalanäytöksen pyynnöstä. Useimmat kaapeli- ja suoratoistotelevisiopalvelujen tarjoajat tarjoavat "catch-up" -palvelun toiminto, jonka avulla voit katsoa viime päivien ohjelmia. Voit myös ostaa tai vuokrata ohjelman palveluista, kuten Amazon Prime Video tai iTunes.

Henkilökohtaisesti

Jos olet onnekas ja olet LA:ssa BET Awards -gaalan aikana, voit ostaa lippuja, joilla pääset seuraamaan lähetystä suorana lähetyksenä Microsoft Theaterissa. Tämä on loistava vaihtoehto faneille, jotka haluavat nähdä suosikkiesiintyjänsä ja julkkiksensa henkilökohtaisesti.

Olivatpa mieltymyksesi mitkä tahansa, BET Awards -gaalasta voi nauttia monella tavalla. Suoratoistosta sosiaalisen median päivityksiin, voit pysyä yhteydessä ja olla osa toimintaa missä tahansa oletkin.

BET Awards After-Party

Muistettava ilta

BET Awards After-Party on kaupungin kuumin tapahtuma vuotuisen BET Awards -esityksen jälkeen. Musiikin suurimpien nimien isännöimät juhlat, joihin kaikki haluavat osallistua. After-party on julkkiksille tilaisuus rentoutua ja pitää hauskaa loistokkaan illan jälkeen.

Juhlat järjestetään joissakin kaupungin hienoimmista yökerhoista, ja niissä esiintyy huippuartisteja. Fanit pääsevät näkemään suosikkitähtensä läheltä ja henkilökohtaisesti. Yössä juhlitaan BET Awardsin voittajia ja ehdokkaita samalla kun nautitaan hyvästä musiikista ja tanssitaan ilta loppuun asti.

Pukeudu vaikuttamaan

Jos olet onnekas saadaksesi kutsun BET Awardsin jälkibileisiin, muista pukeutua näyttävästi. Tämä on tilaisuus esitellä tyyliäsi ja esitellä tavaroitasi punaisella matolla. Pukukoodi on yleensä muodollinen tai puolimuodollinen, joten jätä rennot vaatteet kotiin.

Jos et ole varma, mitä pukea päällesi, mieti kimaltelevia mekkoja, teräviä pukuja ja korkokenkiä. Asusteet, kuten korut, käsilaukut ja aurinkolasit, voivat lisätä lookkiin ylimääräistä glamouria. Muista kuitenkin, että tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi asussasi.

Eksklusiivinen tapahtuma

BET Awards After-Party on eksklusiivinen tapahtuma, johon kutsutaan vain muutamia valittuja henkilöitä. Julkkikset, alan sisäpiiriläiset ja VIP-vieraat ovat tavallisia vieraita, mutta toisinaan onnekkaat fanit saattavat saada kutsun. After-party on tilaisuus seurustella tähtien kanssa ja solmia suhteita alalla.

Jos olet onnekas ja pääset osallistumaan BET Awardsin jälkijuhliin, nauti jokaisesta hetkestä ja ota kaikki irti tästä ainutkertaisesta kokemuksesta. Tämä on ilta, jota et koskaan unohda, ja tilaisuus päästä häärimään joidenkin musiikin suurimpien nimien kanssa.

BET-palkinnon voittajat

BET Awards palkitsee vuosittain afroamerikkalaisia ja muita vähemmistöjä viihteessä, urheilussa ja muilla aloilla. Sen jälkeen, kun palkintoshow aloitettiin vuonna 2001, monet lahjakkaat henkilöt ovat saaneet tunnustusta merkittävistä saavutuksistaan omilla aloillaan.

Yksi juhlituimmista BET-palkinnon saajista on Beyoncé. Beyécé on voittanut 28 palkintoa vuoteen 2021 mennessä, mikä tekee hänestä BET-historian eniten palkintoja saaneen artistin. Muita BET Award -palkinnon voittajia ovat muun muassa Drake, Nicki Minaj ja Michael B. Jordan. Sheila E:n esittämä Prince-tribuutti., The Roots, D'Angelo ja Janelle Monáe olivat myös show'n kohokohta.

BET Awardseissa kunnioitetaan myös humanitaarista työtä jakamalla Humanitarian Award -palkinto henkilöille, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen yhteiskunnalle. Vuonna 2021 palkinto myönnettiin Queen Latifahille hänen hyväntekeväisyystyöstään. Elämäntyöpalkinto, jolla palkitaan henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi viihdeteollisuuteen, myönnettiin vuonna 2021 Queen Beyn äidille, Tina Knowles-Lawsonille.

BET Awardsista on tullut kulttuuri-ilmiö ja tärkeä tapahtuma viihdeteollisuudessa, sillä se kokoaa yhteen musiikin, television ja elokuvan suurimmat nimet juhlistamaan afroamerikkalaisten ja muiden vähemmistöjen saavutuksia. Aiempiin BET-palkinnon voittajiin ovat kuuluneet muun muassa Samuel L. Jackson, Jamie Foxx ja Halle Berry.

Joka vuosi BET Awards jatkaa poikkeuksellisten afroamerikkalaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lahjakkuuksien esiin nostamista ja antaa tunnustusta heidän panoksestaan viihdemaailmassa ja sen ulkopuolella.

Wrap-Up

Lopuksi BET Awards on vuosittainen tapahtuma, jossa juhlitaan afroamerikkalaisten saavutuksia musiikin, elokuvan ja urheilun alalla. Tapahtuma on erittäin odotettu tapahtuma afroamerikkalaisessa yhteisössä ja viihdeteollisuuden faneille yleensä.

Tämän vuoden seremonia järjestetään 27. kesäkuuta, ja siinä esiintyvät huippuartistit ja kunnioitetaan erityisesti niitä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen viihdeteollisuudelle.

BET Awards -gaalan aikataulu sisältää esitykseen liittyvät tapahtumat, pääseremonian ja jälkipirskeet. Fanit voivat seurata show’ta paikallisesta BET-verkostostaan tai suoratoistopalveluista.

Kaiken kaikkiaan BET Awards on afroamerikkalaisen kulttuurin juhla ja tilaisuus tunnustaa viihdeteollisuudessa toimivien saavutukset. Odotamme innolla, kuka voittaa tämän vuoden palkinnot ja mitä esityksiä ja kunnianosoituksia esitetään.

Lähteet

BET Awards -gaalaa koskevien tietojen löytämiseksi on saatavilla useita lähteitä. Monet ihmiset käyttävät sosiaalisen median alustoja, kuten Twitteriä ja Instagramia, pysyäkseen ajan tasalla uusimmista uutisista ja päivityksistä. BET:n viralliset sosiaalisen median sivut tarjoavat runsaasti tietoa, mukaan lukien ennakkotietoja tulevista esityksistä sekä artistien ja julkkisten esiintymisistä.

Jos haluat syvällisemmän katsauksen BET Awards -gaalaan, on olemassa useita viihdeuutissivustoja, jotka julkaisevat artikkeleita ja artikkeleita tapahtumasta. Joitakin suosittuja lähteitä ovat Entertainment Weekly, E! News ja Billboard. Nämä sivustot tarjoavat monenlaista informatiivista ja oivaltavaa sisältöä ehdokkaiden ja esiintyjien haastatteluista kulissien taakse ja analyysejä voittajista ja häviäjistä.

Toinen hyvä tapa pysyä ajan tasalla BET Awardsista on tietenkin seurata itse seremoniaa. Show lähetetään BET-verkossa, joka on saatavilla useimpien kaapeli- ja satelliittipalvelujen tarjoajien kautta. Lisäksi BET striimaa show'ta usein suorana lähetyksenä verkkosivuillaan, jolloin katsojat voivat seurata sitä mukavasti omasta laitteestaan tai tietokoneestaan käsin.

Saitpa BET Awards -uutiset ja -päivitykset sitten mieluummin sosiaalisesta mediasta, viihdeuutissivustoilta tai katsomalla itse show'ta, on olemassa runsaasti luotettavia lähteitä, joista saat kaiken tiedon.