Pokerin straddle-määritelmän ja -strategian ymmärtäminen

Pokerissa on monia erilaisia strategioita ja tekniikoita, joita pelaajat voivat käyttää saadakseen etulyöntiaseman vastustajiinsa nähden. Yksi tällainen strategia on straddle, jossa tehdään lisäpanos ennen korttien jakamista.

Straddle on suhteellisen kiistanalainen liike pokerimaailmassa, sillä jotkut pelaajat pitävät sitä arvokkaana välineenä potin kasvattamisessa ja toiset taas pitävät sitä tarpeettomana ja riskialttiina. Tässä kattavassa oppaassa tarkastelemme straddlea lähemmin, tutkimme sen alkuperää, sen toimintaa sekä hyviä ja huonoja puolia tämän strategian käyttämisessä omassa pelissäsi.

Pelaajat, jotka ovat uusia pokerin parissa, saattavat pitää straddlea hämmentävänä ja pelottavana, mutta se on strategia, joka on helppo oppia pienellä harjoittelulla. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pelaaja, joka haluaa parantaa peliään, straddle-strategian ymmärtäminen on tärkeä askel kohti mestaruutta pokeripeliin. Sukelletaan siis sisään ja tutustutaan seuraaviin asioihin kaikki mitä tarvitset tietää straddlesta pokerissa.

Straddle-pokerin perusteet

Straddle on vapaaehtoinen blindipanos, jonka tekee big blindin vasemmalla puolella istuva pelaaja. Toisin kuin iso blindi, straddle on yleensä kaksi kertaa suurempi kuin iso blindi. Straddle-vedon tarkoituksena on kasvattaa potin kokoa ja rohkaista enemmän toimintaa pelissä.

Kun pelaaja tekee straddlen, panostuskierros alkaa hänestä sen pelaajan sijasta, joka teki big blindin. Tämä tarkoittaa, että Straddler on viimeinen toimija ennen floppia ja ensimmäinen toimija flopin jälkeen. Tämä antaa straddlerille strategisen edun, koska hänellä on enemmän tietoa kuin pöydän muilla pelaajilla LeoVegas.

Pelaajien tulee huomioida, että straddle on blindipanos, mikä tarkoittaa, että jos kukaan muu pelaaja ei korota, straddler toimii ensimmäisenä seuraavalla panostuskierroksella. Lisäksi, jos joku pelaaja korottaa straddle-panostajan jälkeen, straddle-panostaja toimii uutena big blindina ja kaikkien muiden pelaajien on maksettava tai korotettava straddle-panoksen verran.

Pelaajien on tärkeää ymmärtää straddlen säännöt ja seuraukset ennen kuin he osallistuvat peliin, jossa se on sallittu. Vaikka se voi olla hyödyllinen väline potin koon kasvattamisessa, se voi myös johtaa aggressiivisempaan pelaamiseen ja suurempiin tappioihin, jos sitä ei käytetä viisaasti.

Miksi käyttää Straddlea pokerissa

Straddle on pokerissa vedonlyöntivaihtoehto, jossa pelaaja, joka on aseen alla (pelaaja välittömästi big blindin vasemmalla puolella), asettaa kaksi kertaa ison blindin summan ennen kuin hän katsoo korttejaan, jolloin peliin syntyy käytännössä kolmas blindi. Straddle on vapaaehtoinen panostus, jonka pelaaja voi tehdä, yleensä käteispeleissä, ja se vaikuttaa pelin panostusrakenteeseen lisäämällä potin kokoa ennen korttien jakamista.

On useita syitä, miksi pelaaja voi päättää käyttää straddlea. Ensinnäkin sitä voidaan käyttää strategisena siirtona, jolla voidaan kasvattaa potin kokoa ja painostaa pelaajia, jotka toimivat straddlerin jälkeen, pakottamalla heidät tekemään suurempia panoksia tai luovuttamaan. Sitä voidaan käyttää myös psykologisena taktiikkana vastustajien pelottelemiseksi ja aggressiivisemman peli-ilmapiirin luomiseksi.

Lisäksi straddlea voidaan käyttää keinona elävöittää hidasta pöytää ja saada aikaan lisää toimintaa. Kun minimipanoksen kokoa kasvatetaan, pelaajat todennäköisemmin maksavat tai korottavat ja rakentavat suurempia potteja, mikä tekee pelistä jännittävämmän ja mahdollisesti kannattavamman taitaville pelaajille.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että straddlea käyttämällä voi olla myös haittoja. Se lisää pelin varianssia, mikä voi johtaa suurempiin heilahteluihin kaikille pelaajille. Lisäksi se voi johtaa siihen, että pelaajat tekevät holtittomia päätöksiä ja menettävät enemmän rahaa kuin tavallisessa pokeripelissä.

Kaiken kaikkiaan päätöstä straddle-vedon käyttämisestä tulisi harkita huolellisesti pöydän dynamiikan, osallistuvien pelaajien taitotason sekä tämän vedon käyttämiseen liittyvien mahdollisten riskien ja palkkioiden perusteella.

Straddle-muunnokset

Button Straddle

Yksi suosituimmat Straddle-variaatioita on button straddle. Tässä vaihtoehdossa jakajan oikealla puolella oleva pelaaja sijoittaa straddlea, ei vasemmalla puolella oleva pelaaja. Tämä voi luoda aggressiivisemman pelityylin, koska pelaajilla on suurempi mahdollisuus olla poissa asemasta koko käden ajan.

Live Straddle

Toinen usein käytetty straddle on live straddle, joka tunnetaan myös nimellä Mississippi straddle. Tässä vaihtoehdossa straddle asetetaan ennen korttien jakamista, ja se toimii käden ensimmäisenä panoksena. Tämä lisää rahaa pottiin ja johtaa suurempiin potteihin ja suurempaan toimintaan.

Double Straddle

Harvoin käytetty straddle on kaksoisstraddle, jossa sekä ison blindin vasemmalla puolella olevalla pelaajalla että straddlen vasemmalla puolella olevalla pelaajalla on mahdollisuus asettaa oma straddle. Tämä johtaa vielä suurempaan pottiin ja aggressiivisempaan toimintaan korkeammilla panoksilla.

Over Straddle

Over straddle, joka tunnetaan myös nimellä blindikorotus, sijoitetaan straddlesta vasemmalla puolella olevan pelaajan toimesta. Se on yleensä kaksi kertaa suurempi kuin straddle ja toimii käden ensimmäisenä panoksena. Koska over straddle on suurempi kuin alkuperäinen straddle, se voi johtaa entistä suurempiin potteihin ja aggressiivisempaan pelaamiseen.

Kaiken kaikkiaan straddle-muunnokset lisäävät jännitystä ja lisäävät toimintaa pokeripöydässä. Pelaajana on tärkeää ymmärtää erityyppiset straddletyypit ja niiden säännöt, ennen kuin lähdet peliin, jossa straddle on käytössä.

Miten straddlea voi pelata: Vaihe vaiheelta

Vaihe 1: Pelaa Straddle-peliä, jossa on mahdollista pelata straddlea

Varmista ennen straddlausta, että pelaamasi pokeripeli sallii straddlauksen. Kaikki pelit eivät salli tätä siirtoa, joten kysy jakajalta tai tarkista säännöt ennen kuin yrität straddlea.

Vaihe 2: Odota, että toiminta saavuttaa sinut

Kun olet varmistanut, että straddlaaminen on sallittua, odota, että toiminta saavuttaa sinut, ennen kuin teet siirtosi. Yleensä big blindin vasemmalla puolella olevalla pelaajalla on mahdollisuus straddleen, mutta tämä voi vaihdella pelin sääntöjen mukaan.

Vaihe 3: Aseta straddle-panos

Straddlea varten aseta yksinkertaisesti panos, joka on kaksi kertaa suurempi kuin edessäsi oleva iso blindi. Tämä siirto toimii ylimääräisenä blindina, sillä straddlen tehnyt pelaaja on viimeinen, joka toimii ennen floppia. Varmista, että sijoitat straddle-panoksesi eteesi etkä pottiin.

Vaihe 4: Jatka pelaamista normaalisti

Kun olet asettanut straddle-panoksesi, käsi jatkuu normaalisti. Muut pelaajat voivat joko maksaa, korottaa tai luovuttaa kuten tavallisessa kädessä. Flopin jälkeen pelaaja, joka teki straddlen, on ensimmäinen, joka toimii.

Vaihe 5: Nauti Straddlingin eduista

Straddlaamisesta voi olla etunsa, kuten potin koon kasvattaminen ja vastustajien painostaminen pelaamaan isompia käsiä. Siihen liittyy kuitenkin myös lisäriski, sillä straddler sijoittaa enemmän rahaa ennen kuin hän edes näkee korttinsa. Varmista, että punnitset riskit ja hyödyt, ennen kuin yrität käyttää straddlea pokeripelissä.

Straddle-strategia ja vinkit

Jos päätät käyttää straddlea pokeripelissäsi, on olemassa muutama keskeinen seikka strategioita ja vinkkejä pitää mielessä:

 • Harkitse asemaasi: Straddle-vedon asettaminen voi olla edullista, kun se tehdään oikeassa asemassa. Se voi auttaa sinua ottamaan käden hallintaasi ja painostamaan vastustajiasi. Jos se tehdään väärässä asennossa, se voi kuitenkin aiheuttaa sinulle huomattavaa haittaa. Varmista, että arvioit pöydän ja sijaintisi huolellisesti ennen straddlingia.
 • Älä käytä straddlea liikaa: Vaikka straddle voi olla tehokas työkalu, sitä ei pidä käyttää liikaa. Jos käytät sitä usein, se voi nopeasti kuluttaa pelikassaasi, varsinkin jos et ole voittavassa asemassa. Käytä sitä säästeliäästi ja vain silloin, kun olet varma, että se antaa sinulle etua.
 • Tarkkaile vastustajiasi: Vastustajiesi reaktiot straddleen voivat kertoa paljon heidän pelistään. Jos he epäröivät, he saattavat pelata konservatiivisesti ja odottaa premium-kättä. Jos he maksavat tai korottavat nopeasti, he saattavat pelata aggressiivisesti ja yrittää painostaa sinua. Kiinnitä huomiota heidän käyttäytymiseensä ja säädä strategiaasi sen mukaisesti.
 • Tiedä milloin luovuttaa: Kuten minkä tahansa pokeristrategian kohdalla, on aikoja, jolloin straddle ei toimi eduksesi. Jos vastustajasi vastustavat sinua merkittävästi tai korttisi eivät ole tarpeeksi vahvat ylimääräisen panostuksen perustelemiseksi, älä pelkää luovuttaa ja odottaa parempaa tilaisuutta.
 • Harjoittelu tekee mestarin: Straddle-varan tehokas käyttö vaatii harjoitusta ja taitoa. Aloita pienillä panoksilla ja lisää niitä vähitellen, kun luotat strategiaasi yhä enemmän. Seuraa voittojasi ja tappioitasi arvioidaksesi edistymistäsi ja säätääksesi lähestymistapaasi tarpeen mukaan.

Yleiset virheet, joita kannattaa välttää käyttäessäsi Straddlea pokerissa

Straddle-vedon tarkoituksen ymmärtämättä jättäminen

Yksi yleisimmistä virheistä, joita pelaajat tekevät käyttäessään straddlea pokerissa, on se, etteivät he ymmärrä sen tarkoitusta. Straddle on valinnainen panos, jonka asettaa pelaaja ison blindin vasemmalla puolella. Se kaksinkertaistaa ison blindin koon ja antaa pelaajalle mahdollisuuden toimia viimeisenä pre-flop. Pelaajien tulisi käyttää straddlea vain silloin, kun heillä on vahva käsi ja he haluavat rakentaa suuremman potin.

Straddlea käytetään liian usein

Toinen virhe, jonka pelaajat tekevät, on käyttää straddlea liian usein. Tämä voi asettaa pelaajan haavoittuvaan asemaan ja helpottaa vastustajan strategiaa. Straddlea liian usein käyttäminen voi myös johtaa potin kokonaisarvon laskuun, sillä muut pelaajat eivät ehkä maksa, kun potti on liian suuri.

Strategian mukauttamatta jättäminen straddlea käytettäessä

Kun käytät straddlea, on tärkeää mukauttaa strategiaasi sen mukaisesti. Pelaajien tulisi olla varovaisempia käyttäessään straddlea ja pelata vain vahvimpia käsiään. Heidän tulisi myös harkita bluffaamista harvemmin, sillä suuri potti saattaa houkutella muita pelaajia maksamaan.

Vastustajien reaktioiden huomiotta jättäminen

Yksi tärkeimmistä straddlea käytettäessä pokerissa on kiinnittää huomiota vastustajien reaktioihin. Pelaajien tulisi tarkkailla huolellisesti, miten vastustajat reagoivat straddleen, ja mukauttaa strategiaansa sen mukaisesti. Jos vastustaja näyttää pelaavan tavallista aggressiivisemmin, se voi olla merkki siitä, että hänellä on vahva käsi, ja pelaajan tulisi edetä varovaisesti.

Ei hallinnoida Bankroll oikein

Lopuksi pelaajien tulisi huolehtia siitä, että he hallinnoivat pelikassaansa asianmukaisesti käyttäessään straddlea. Voi olla houkuttelevaa käyttää straddlea usein suuren potin rakentamiseksi, mutta tämä voi johtaa suurempiin tappioihin, jos pelaaja ei ole varovainen. On tärkeää käyttää straddlea vain tarvittaessa ja pitää mielessä potin koko ja pelaajan senhetkinen pelikassa.

Etiketti ja protokolla Straddle-käyttäytymistä varten

Straddle-pelin käyttöönotto

Jos päätät aloittaa straddle-pelin, sinun on ensimmäiseksi ilmoitettava aikeistasi muille pelaajille. Voit tehdä tämän suullisesti tai pöydälle sijoitetulla painikkeella. On olennaista tehdä selväksi, että olet straddling, jotta ei synny sekaannuksia tai väärinkäsityksiä ja jotta kaikki ovat tietoisia lisäpanostuksista.

Straddle-järjestys

Kun straddle on pelissä, pelijärjestys muuttuu hieman. Straddlen aloittanut pelaaja toimii viimeisenä preflopissa, ja kaikki muut pelaajat toimivat ikään kuin straddlerin panos olisi ollut kolmas blindi, yleensä kaksinkertainen isoon blindiin verrattuna. Pelaajan vasemmalla puolella oleva pelaaja toimii ensimmäisenä ja niin edelleen pöydän ympäri.

Straddlerien kunnioittaminen

On erittäin tärkeää osoittaa kunnioitusta kaikille pelaajille, jotka ovat valmiita laittamaan lisää rahaa pottiin. Kun straddler on pelissä, häntä ei saa käyttää hyväksi tai painostaa. Vältä kommentteja tai eleitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti straddlerin päätöksiin. Muista, että straddling on vapaaehtoista, ja siksi straddleria on kohdeltava samalla kunnioituksella kuin muitakin pöydän pelaajia.

Straddleen sopeutuminen

Kun pelaat pelissä, jossa on straddleja, on tärkeää mukauttaa strategiaasi sen mukaisesti. Straddlet kasvattavat potin kokoa ja löysentävät peliä, jolloin siitä tulee tavallista aggressiivisempi. Sinun on ehkä laajennettava valikoimaa pysyäksesi kilpailukykyisenä tai nojauduttava tiukempiin käsien valintoihin pelityylistäsi riippuen. On sinusta kiinni, mikä on paras toimintatapa.

Ole tarkkaavainen

Lopuksi, kuten kaikessa pokerissa, etiketti on tärkeää. Muista olla kohtelias ja kunnioittava kaikkia pelaajia kohtaan, myös straddlereita kohtaan. Vältä liian pitkiä päätöksiä tai kommentteja, joita voidaan pitää epäurheilijamaisina. Osallistuminen straddleihin voi olla hauskaa ja jännittävää, mutta muista aina olla tarkkana käytöksestäsi ja asenteistasi muita pöydässä olevia kohtaan.

Straddle-pöytien hyvät ja huonot puolet

Ammattilaiset

 • Lisääntynyt toiminta: Straddle-pöydissä on yleensä enemmän toimintaa, koska suurempi rahasumma on pelissä jo ennen floppia. Se on hyvä tapa houkutella pelaajia, jotka haluavat pelata uhkapeliä eivätkä välttämättä pelata strategista peliä.
 • Blind Stealing: Koska straddle toimii big blindina, pelaajilla, jotka eivät ole straddlea, on mahdollisuus varastaa potti, jos heillä on vahva käsi, mikä lisää heidän voittomahdollisuuksiaan.
 • Hauskuutta: Straddling voi olla hauska tapa muuttaa peliä. Se pitää asiat mielenkiintoisina, varsinkin jos pelaajat eivät ole tottuneet pelaamaan näin.
 • Tunnelma: Straddling voi muuttaa pelaajien tunnelmaa pelaamiseen ja saada se tuntumaan jännittävämmältä. Se pitää pelaajat sitoutuneina eikä tylsistyneinä, mikä voi johtaa parempaan pelaamiseen.

Miinukset

 • Korkeammat panokset: Koska straddle on suurempi panos, panokset ovat korkeammat. Tämä voi tehdä pelistä vaikeammin lähestyttävän pelaajille, jotka eivät halua riskeerata niin paljon rahaa.
 • Arvaamattomuus: Straddling voi tehdä pelistä vähemmän ennakoitavissa olevan. Tämä voi olla plussaa, mutta se voi olla myös miinus, erityisesti kokeneille pelaajille, joiden strategia pyörii ennakoivien siirtojen ympärillä.
 • Hämmennys: Straddling voi olla hämmentävää, erityisesti uusille pelaajille. Tämä voi johtaa virheisiin, väärinkäsityksiin ja viime kädessä rahan menetykseen.
 • Ei vakio: Straddling ei ole vakiopeli. Tämän vuoksi voi olla vaikeaa löytää pöytiä, jotka aina tukevat tätä siirtoa, mikä voi olla turhauttavaa pelaajille, jotka nauttivat straddlingista.

Vaikka straddling voi olla hauska ja jännittävä tapa vaihtaa peliä, on tärkeää pohtia hyviä ja huonoja puolia ennen kuin hyppää mukaan. Pelaajat, jotka nauttivat riskialttiista ja palkitsevista peleistä, joissa on hieman arvaamattomuutta, nauttivat straddle-pöydistä. Pelaajat, jotka pitävät mieluummin tavanomaisista, ennustettavista peleistä, saattavat kuitenkin haluta välttää niitä.

Milloin vältä Straddlea?

1. Kun sinulla on lyhyt stäkki

Jos pelimerkkisi vähenevät, straddle voi olla katastrofaalinen vaihtoehto. Se lisää paineita pinollesi ja rajoittaa kykyäsi tehdä strategisia peliesityksiä. Sinun on parempi odottaa hyvää kättä ja rakentaa pinoasi sillä tavalla.

2. Kun kohtaat vahvoja vastustajia

Straddlea käyttämällä annat vastustajillesi käytännössä vapaan mahdollisuuden päättää panostuskierros. Jos vastassasi on taitavia pelaajia, on parasta välttää straddlea, sillä se voi asettaa sinut epäedulliseen asemaan.

3. Kun et ole varma pelistäsi

Jos et ole varma kyvystäsi tehdä voittavia pokeripäätöksiä, straddle-rahan käyttäminen voi olla resepti katastrofiin. On parasta pitäytyä perusasioissa ja välttää riskialttiita liikkeitä, jotka voivat maksaa pelimerkkisi.

4. Kun olet jo voitolla

Jos pelisi sujuu jo hyvin, straddlea ei välttämättä tarvitse käyttää. On tärkeää tietää, milloin kannattaa tehdä rohkeita liikkeitä ja milloin pelata varman päälle, ja tässä tapauksessa varman päälle pelaaminen voi olla paras vaihtoehto.

5. Kun pelaat strukturoitua turnausta

Strukturoidussa turnauksessa straddlea käyttämällä voi tehdä kalliin virheen. On tärkeää noudattaa sääntöjä eikä tehdä siirtoja, jotka voivat johtaa hylkäämiseen tai rangaistukseen. Tarkista aina turnauksen säännöt ennen pelaamista.

Miten straddle vaikuttaa pelidynamiikkaan?

Straddle-panos, jossa vapaaehtoinen blind-panos asetetaan ennen korttien jakamista, vaikuttaa merkittävästi pokerin pelidynamiikkaan. Tämä panostus voi muuttaa pelaajien tapaa lähestyä peliä, heidän strategioitaan ja panostustapojaan.

Ensinnäkin straddle luo suuremman potin koon heti käden alusta alkaen. Tämä johtaa usein suurempaan toimintaan ja aggressiivisempaan pelaamiseen, kun pelaajat tuntevat pakon edessä olevan isomman potin hyödyntämistä. Lisäksi pelaaja, joka tekee straddlen, tekee käytännössä ensimmäinen liikkua pelissä, mikä voi luoda valtadynamiikkaa, johon muut pelaajat voivat reagoida eri tavoin.

Straddle-vedon strategisia vaikutuksia ei myöskään pidä jättää huomiotta. Säännöistä ja straddle-asemasta riippuen eri pelaajat voivat mukauttaa valikoimiaan, pelata tiukemmin tai aggressiivisemmin tai muuttaa panoskokojaan. Straddle voi myös luoda enemmän monisuuntaisia potteja, mikä voi johtaa vaikeampaan ja monimutkaisempaan post-flop-pelaamiseen.

Lopuksi on syytä huomata, että straddlea voidaan käyttää sosiaaliseen dynamiikkaan ja pöydässä käytävään keskusteluun. Jotkut pelaajat voivat käyttää sitä luomaan hauskempaa ja jännittävämpää ilmapiiriä, kun taas toiset voivat käyttää sitä pelotellakseen tai haastaakseen vastustajansa. Kaiken kaikkiaan straddle vaikuttaa merkittävästi pokerin pelidynamiikkaan ja voi täysin muuttaa käden kulkua.

Kuinka mukauttaa peliäsi straddlea varten?

Pelaaminen straddle voi muuttaa merkittävästi dynamiikkaa pokeripeliä. Straddle-pelissä big blindin vasemmalla puolella oleva pelaaja asettaa vapaaehtoisen blindipanoksen, joka on yleensä kaksinkertainen big blindiin verrattuna. Tämä muuttaa panostusrakennetta ja avaa uusia mahdollisuuksia strategiseen pelaamiseen.

Yksi tapa mukauttaa peliäsi straddlea varten on tiukentaa aloituskäsivaatimuksia. Kun preflopissa on enemmän pelimerkkejä vaarassa, ei ehkä ole kannattavaa pelata marginaalikäsiä, joita normaalisti pelaisit tavallisessa pelissä. Keskity sen sijaan pelaamaan premium-käsiä, kuten taskupareja ja high suited connectors -käsiä, joilla on potentiaalia tehdä vahvoja käsiä flopilla.

Toinen säätö on olla aggressiivisempi flopin jälkeen. Kun potissa on enemmän rahaa, potin kertoimet ovat suotuisammat aggressiiviselle pelaamiselle. Voit myös tehdä suurempia panostuksia flopilla ja turnilla painostaaksesi vastustajiasi ja pakottaaksesi heidät tekemään vaikeita päätöksiä.

On myös tärkeää kiinnittää huomiota vastustajiesi taipumuksiin, kun pelaat straddlea. Jotkut pelaajat saattavat olla taipuvaisempia pelaamaan useampia käsiä tai tekemään löysiä soittoja suuremman potin koon vuoksi. Toisaalta jotkut pelaajat saattavat kiristyä ja pelata vain premium-käsiä. Voit käyttää näitä tietoja oman strategiasi mukauttamiseen ja vastustajasi heikkouksien hyödyntämiseen.

Kaiken kaikkiaan straddle-pelaaminen vaatii erilaista lähestymistapaa kuin tavallinen peli. Tiukentamalla aloituskäden vaatimuksia, olemalla aggressiivisempi postflop ja kiinnittämällä huomiota vastustajiesi taipumuksiin voit voi lisätä menestymismahdollisuuksia ja voitat enemmän potteja pelatessasi straddlea vastaan.

Pelaaminen straddleja vastaan

Straddle-pelin ymmärtäminen

Ennen kuin siirryt pelaamaan straddleja vastaan, on tärkeää ymmärtää, mitä straddle on pokerissa. Straddle tarkoittaa big blindin vasemmalla puolella olevan pelaajan tekemää vapaaehtoista blindipanosta, joka on yleensä kaksinkertainen big blindiin verrattuna. Straddlet ovat yleisiä live-käteispeleissä, ja ne voivat vaikuttaa merkittävästi pöydän dynamiikkaan.

Tunne vastustajasi

Kun pelaat straddlea vastaan, on tärkeää tuntea vastustajasi ja heidän taipumuksensa. Jotkut pelaajat saattavat straddlea usein, kun taas toiset tekevät sitä vain satunnaisesti. Pidä silmällä niitä pelaajia, jotka tekevät usein straddlea, sillä he saattavat todennäköisemmin pelata löysemmin ja aggressiivisemmin.

Säädä strategiaasi

Pelaaminen straddlesia vastaan vaatii erilaisen strategian kuin tavallista peliä vastaan pelaaminen. Kun kohtaat straddlea, harkitse valikoiman avaamista ja useampien käsien pelaamista. Tämä voi auttaa sinua hyödyntämään pelaajia, jotka pelaavat liian löysästi. On kuitenkin tärkeää mukauttaa valikoimaa pöydässä olevien pelaajien ja heidän taipumustensa mukaan.

Älä pelkää luovuttaa

Vaikka useampien käsien pelaaminen voi olla tarpeen, kun vastassa on straddle, on myös tärkeää, että et ole liian innokas pelaamaan jokaista kättä. Muista, että straddlet voivat houkutella toimintaa löysemmiltä pelaajilta, ja tämä voi johtaa siihen, että joudut marginaalisiin tilanteisiin. Älä pelkää luovuttaa ja odottaa parempaa paikkaa.

Johtopäätös

Pelaaminen straddleja vastaan voi olla haastavaa, mutta se voi olla myös kannattavaa, jos sinulla on oikea lähestymistapa. Muista ymmärtää straddle, tuntea vastustajasi, mukauttaa strategiaasi, äläkä pelkää luovuttaa. Näin voit hyödyntää straddle-turnauksen ainutlaatuista dynamiikkaa ja lisätä sinun voitot.

Straddling turnauksissa

Turnauksissa straddling ei ole yleinen käytäntö, sillä pelin rakenne ja säännöt ovat erilaiset kuin käteispeleissä. Joissakin turnauksissa straddling voi olla sallittua vain pelin tietyissä vaiheissa tai tietyin säännöin.

Straddling turnauksissa voi aiheuttaa haittaa, koska sinun on maksettava ylimääräisiä pelimerkkejä ilman merkittävää etua tai mahdollisuutta voittaa lisää pelimerkkejä. Lisäksi straddling turnauksissa voi hämmentää muita pelaajia ja vaikeuttaa peliä.

Jotkut pelaajat saattavat kuitenkin käyttää straddlingia strategiana turnauksen loppuvaiheessa, kun blindit ovat korkeat ja heidän täytyy tuplata tai kerätä merkkejä nopeasti. Straddling tässä skenaariossa voi painostaa muita pelaajia ja pakottaa heidät ottamaan riskejä tai luovuttamaan, mikä voi olla eduksi straddling-pelaajalle.

Viime kädessä päätös straddlesta turnauksissa riippuu yksilöllisestä strategiasta, pelin vaiheesta ja säännöistä sekä pelaajan riskinsietokyvystä ja pelikassasta. On tärkeää pohtia straddlingin mahdollisia hyötyjä ja haittoja ja mukauttaa strategia sen mukaisesti.

Online-verkkopalveluiden yhdistäminen: Onko se sama asia??

Jos olet aktiivinen nettipokerin pelaaja, olet luultavasti törmännyt straddleen jossain vaiheessa. Jos olet kuitenkin vielä uusi pelaaja, saatat miettiä, onko tämä sama asia kuin livepeleissä vai onko siinä mitään eroa.

Pohjimmiltaan verkkopelissä on samanlaista kuin live-pelissä. Siinä asetetaan ennen pelin alkua blindipanos, joka on tyypillisesti kaksinkertainen big blindiin nähden. Pelaaja, joka päättää pelata straddlea, päättää pelata ikään kuin hän olisi aseessa, vaikka hän ei todellisuudessa olekaan siinä asemassa.

On tärkeää huomata, että kaikki nettipokerialustat eivät tarjoa straddling-vaihtoehtoja. Lisäksi säännöt saattavat vaihdella käyttämästäsi sivustosta tai sovelluksesta riippuen.

Yksi hienovarainen ero verkossa tapahtuvassa straddle-vedonlyönnissä on se, että jotkin alustat tekevät straddle-vedonlyönnin automaattisesti puolestasi, kun taas toisilla alustoilla sinun on syötettävä vetosi manuaalisesti. Kuten minkä tahansa muun vedonlyöntityypin kohdalla, on tärkeää tarkistaa säännöt ennen pelaamisen aloittamista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että nettipokerin straddling voi olla hauska ja jännittävä tapa piristää peliäsi. Muista kuitenkin aina tarkistaa alustasi säännöt ja ole tietoinen siitä, että kaikki sivustot eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa.

Sopiiko Straddling sinulle ja pelillesi??

Ennen kuin päätät tehdä straddle-vedon pokeripelissä, on tärkeää arvioida, onko se sinulle ja pelityylillesi sopiva ratkaisu. Straddling voi olla loistava tapa kasvattaa potin kokoa ja lisätä jännitystä peliin. Se voi kuitenkin myös asettaa sinut epäedulliseen asemaan, jos et osaa käyttää sitä strategisesti.

Jos pidät riskien ottamisesta ja pelaat mielelläsi aggressiivista peliä, straddling voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Se voi häiritä vastustajiesi pelaamista ja pakottaa heidät mukauttamaan strategiansa sinun eduksesi.

Jos taas olet henkilö, joka haluaa pelata varman päälle ja keskittyä kortteihinsa, straddling ei ehkä sovi sinulle. Se voi olla riskialtista, ja jos et luota pelitaitoihisi, voit menettää paljon pelimerkkejä.

Ota lisäksi huomioon pöytä, jossa pelaat - straddling voi olla tehokkaampaa peleissä, joissa on löysiä pelaajia, jotka todennäköisemmin maksavat. Peleissä, joissa on tiukkoja pelaajia, straddling ei ehkä ole yhtä tehokasta, koska he eivät todennäköisesti ota riskejä ja maksa panostasi.

Viime kädessä se, päätätkö pelata straddlea vai et, riippuu pelityylistäsi, pöydästäsi ja mukavuustasostasi. Varmista, että arvioit kaikki nämä tekijät, ennen kuin teet päätöksesi.