Asiantuntijoiden vinkit, miten lyödä vetoa Kentucky Derbystä kuin ammattilainen

Oletko valmis ottamaan vastaan adrenaliinia nostattavan jännityksen, kun voit lyödä vetoa maailman parhaista kilpahevosista?? Liity sitten seuraamme Kentucky Derbyssä ja voita suuria voittoja aloittelijan vedonlyöntioppaan avulla!

Asiantuntijavihjeidemme ja sisäpiirin tietämyksemme avulla voit lyödä vetoja kuin ammattilainen hetkessä. Oppaamme kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä eri vedonlyöntityyppien ymmärtämisestä kertoimien hallitsemiseen, jotta voit tehdä voittoja tietoon perustuvia päätöksiä ja selviytyä voittajana.

Älä missaa tilaisuutta olla mukana legendaarisessa Kentucky Derbyssä ja kävellä pois taskut täynnä voittoja keräten. Tilaa vedonlyöntioppaamme jo tänään ja valmistaudu kokemaan elämäsi jännitysnäytelmä!

Tutustu Kentucky Derbyn rikkaaseen historiaan

Kentucky Derby ei ole pelkkä hevoskilpailu... Tällä ikonisella tapahtumalla on rikas historia, joka ulottuu yli 146 vuoden päähän. Ensimmäinen Kentucky Derby järjestettiin 17. toukokuuta 1875, ja siitä lähtien siitä on tullut rakas perinne sekä urheilun että hevosurheilun harrastajille. Kentucky Derby on vuosien ajan esitellyt parhaat hevoset, valmentajat ja jockeyt ympäri maailmaa, jotka kaikki kilpailevat perimmäisestä palkinnosta: kuuluisasta ruusukkeesta.

Kentucky Derby on enemmän kuin pelkkä hevoskilpailu - se on kulttuuri-ilmiö. Tapahtumalla on ainutlaatuiset perinteensä, kuten "My Old Kentucky Home" -laulun laulaminen ennen kisan alkua, ja naiset käyttävät muodikkaita hattuja. Kentucky Derby on myös yksi tärkeimmistä muotitapahtumista, ja julkkikset ja seurapiirijulkkikset esittelevät parhaat asunsa punaisella matolla. Hevoskilpailuna alkaneesta tapahtumasta on tullut todellinen amerikkalainen juhla LeoVegas.

Jos olet Kentucky Derbyn fani tai kiinnostunut oppimaan tämän tapahtuman rikkaasta historiasta, olet onnekas. Me myymälässämme olemme erikoistuneet ainutlaatuisiin Kentucky Derby -tavaroihin, jotka vangitsevat tämän ikonisen tapahtuman hengen. Etsitpä sitten t-paitoja, hattuja tai muita asusteita, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi kilpailusta tyylillä. Selaa kokoelmaamme tänään ja tutustu Kentucky Derbyn rikkaaseen historiaan!

Ensimmäinen pidetty:May 17, 1875
Etäisyys:1 1/4 mailia (2 kilometriä)
Osallistumisennätys:170,513 (2015)
Voitokkain valmentaja:Ben A. Jones (6 voittoa)
Voitokkain jääkiekkoilija:Eddie Arcaro, Bill Hartack ja Bill Shoemaker (kukin 5 voittoa)

Kertoimet: Paranna vedonlyöntistrategiaasi ymmärtämällä vedonlyöntikertoimet

Jos haluat lisää voittomahdollisuuksiasi Kentucky Derbyssä, on tärkeää ymmärtää vedonlyöntikertoimien yksityiskohdat. Vedonlyöntikertoimet kertovat hevosen todennäköisyyden voittaa kilpailu ja mahdollisen voiton, jos voitat vedon.

Vedonlyöntikertoimien tyypit

Vedonlyöntikertoimia on kolmea eri tyyppiä: murtolukuja, desimaalilukuja ja amerikkalaisia kertoimia. Murtolukukertoimet näytetään murtolukuina, kuten 2/1 tai 5/2. Desimaalikertoimet näytetään desimaalilukuna, esimerkiksi 2.50 tai 3.40. Amerikkalaiset kertoimet tunnetaan myös nimellä moneyline-kertoimet, ja niissä käytetään positiivista tai negatiivista numeroa, kuten +500 tai -250.

Kuinka lukea vedonlyöntikertoimia

Kun luet vedonlyöntikertoimia, ensimmäinen numero edustaa summaa, jonka voit voittaa, jos panostat toiseen numeroon. Jos kerroin on esimerkiksi 5/2, voit voittaa 5 dollaria jokaista panostamaasi 2 dollaria kohden. Lisäksi mitä alhaisempi kerroin on, sitä todennäköisemmin hevonen voittaa kilpailun.

Vedonlyöntikertoimien ymmärtämisen merkitys

Ymmärtämällä vedonlyöntikertoimia voit tehdä tietoisempia päätöksiä, kun lyöt vetoa Kentucky Derbyssä. Kertoimien ja mahdollisen voiton tunteminen voi auttaa sinua päättämään, mitä hevosia panostat ja kuinka paljon panostat. Ilman tätä tietoa voit tehdä sokeasti vetoja, joilla ei ole juurikaan mahdollisuuksia voittaa.

Älä anna vedonlyöntikertoimien pelotella itseäsi. Pienellä harjoittelulla ja ymmärryksellä lukeminen ja vedonlyöntikertoimien tulkitseminen voi tulla toisenlaiseksi luonnoksi. Paranna vedonlyöntistrategiaasi jo tänään oppimalla miten vedonlyöntikertoimia luetaan.

Harkittavia vedonlyöntityyppejä

Voittoveto

Voittoveto on suosituin vetotyyppi, jossa asetat panoksesi hevoselle, jonka uskot voittavan kilpailun. Jos hevonen tulee ensimmäiseksi, voitat vedon.

Paikka-panos

Sijoitusveto on, kun lyöt vetoa hevosen sijoittumisesta joko ensimmäiseksi tai toiseksi. Tässä vedossa on pienempi riski ja se maksaa yleensä vähemmän kuin voittoveto.

Show-veto

Show-veto tarkoittaa, että hevosesi voi sijoittua mille tahansa kolmesta ensimmäisestä sijasta. Voitat voiton, jos hevosesi sijoittuu kolmelle ensimmäiselle sijalle. Show-vedon voittosumma on kuitenkin yleensä pienin kaikista vetotyypeistä.

Exacta-veto

Exacta-vedossa sinun on valittava hevoset, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi täsmällisessä järjestyksessä. Tämäntyyppinen veto on haastavampi, mutta siitä saa korkeammat palkinnot.

Trifecta-veto

Trifecta-vedossa valitset kolme parasta hevosta, jotka tulevat maaliin tarkassa järjestyksessä. Tämäntyyppisessä vedossa on vielä suuremmat palkinnot, mutta myös suurempi riski, sillä sinun on valittava hevoset oikeassa järjestyksessä.

Superfecta-veto

Superfecta-vedonlyönti edellyttää, että valitset 4 parasta hevosta oikeassa järjestyksessä. Tämäntyyppisen vedon voittaminen on haastavinta, mutta siitä saa suurimmat palkinnot.

Kentucky Derbyn vedonlyönti voi olla jännittävää, ja erilaisten vedonlyöntimahdollisuuksien tunteminen voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Harkitse erityyppisten vetojen asettamista, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja.

Budjetin asettaminen vedonlyöntiä varten: Onnistumisen kannalta ratkaiseva askel

Ennen kuin aloitat vedonlyönnin Kentucky Derbystä, on tärkeää laatia budjetti. Budjetti on summa, jonka olet valmis käyttämään vedonlyöntiin, ja siitä on tärkeää pitää kiinni. Ilman budjettia on helppo innostua ja käyttää liikaa rahaa, mikä johtaa taloudellisiin ongelmiin.

Kun laadit budjettia, ota huomioon tulosi ja menosi. Kuinka paljon sinulla on realistisesti varaa käyttää vedonlyöntiin?? Muista, että vedonlyönnin pitäisi olla viihdettä, ei taloudellista rasitusta.

Kun olet asettanut budjetin, jaa se pienempiin summiin ja päätä, kuinka paljon panostat kuhunkin kilpailuun. On tärkeää, että sinulla on suunnitelma ja että pidät siitä kiinni. Vältä tappioiden jahtaamista panostamalla enemmän kuin sinulla on varaa.

 • Vinkki: Harkitse vedonlyöntilaskurin käyttöä, jotta pysyt budjetissasi.
 • Muista: Kentucky Derbyn vedonlyönti on eräänlainen uhkapeli, eikä takuita ole olemassa. Aseta budjetti, tee suunnitelma ja mikä tärkeintä, pidä hauskaa!

Koe vedonlyönnin jännitys meidän "Kuinka asetat panoksesi" avulla Opas

Tutustu Kentucky Derbyn eri vedonlyöntityyppeihin

Ennen kuin lyöt vetoa, on tärkeää ymmärtää, millaisia vetoja Kentucky Derbyyn voi lyödä. Näitä ovat mm:

 • Voitto: Valitset hevosen, joka ylittää maaliviivan ensimmäisenä.
 • Paikka: Valitse hevonen, joka sijoittuu ensimmäiselle tai toiselle sijalle.
 • Näytä: Valitset hevosen, joka sijoittuu ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi.
 • Exacta: Valitset kaksi hevosta, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi, tarkassa järjestyksessä.
 • Trifecta: Valitset kolme hevosta, jotka sijoittuvat ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle täsmällisessä järjestyksessä.

Käytä asiantuntija-analyysiämme tietoon perustuvien päätösten tekemiseen

Asiantuntijatiimimme tarjoaa perusteellisen analyysin jokaisesta hevosesta, mukaan lukien niiden aiemmat suoritukset, jockeyn tiedot ja rataolosuhteet. Jaamme myös sisäpiirin vinkkejä ja strategioita, jotka auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia vedonlyöntipäätöksiä.

Lisäksi reaaliaikaisilla päivityksillämme Kentucky Derbyn aikana voit pysyä ajan tasalla uusimmista kertoimista ja tuloksista, mikä auttaa sinua mukauttamaan vetojasi tarpeen mukaan.

Hyödynnä eksklusiivisia bonustarjouksiamme

Arvostettuna asiakkaana voit hyödyntää eksklusiivisia bonustarjouksiamme, kuten rekisteröitymisbonuksia ja ilmaisvetoja. Nämä tarjoukset antaa sinulle mahdollisuus voittaa suuria summia pienemmällä riskillä, joten nyt on täydellinen aika kokeilla onneasi Kentucky Derbyn vedonlyönnissä.

Valmiina voittamaan Kentucky Derbyssä?

Älä missaa tilaisuutta kokea jännitystä, jota tarjoaa vedonlyönti Kentuckyn Derby. Käytä "Kuinka asetat panoksesi" -sivustoamme oppaan ja asiantuntija-analyysimme avulla tehdä tietoon perustuvia, strategisia päätöksiä. Äläkä unohda hyödyntää eksklusiivisia bonustarjouksiamme. Aloita vedonlyönti jo tänään!

Ota vedonlyönti seuraavalle tasolle menestyksekkään vedonlyönnin strategioiden avulla

Jos olet aloittelija Kentucky Derbyssä ja haluat lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja, on tärkeää, että sinulla on vankka vedonlyöntistrategia. Menestyksekkään vedonlyönnin strategiat -oppaamme antaa sinulle näkemyksiä ja vinkkejä, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyönnin yhteydessä.

Keskeiset strategiat:

 • Määritä budjettisi: Aseta vedonlyönnille budjetti ja pidä siitä kiinni. Tämä auttaa sinua välttämään ylikulutusta ja pitämään tunteesi kurissa.
 • Tutki hevosia: Tutustu hevosiin ja niiden jockeyhin ja pohdi niiden aiempia suorituksia ja nykykuntoa.
 • Harkitse kertoimia ja voittoja: Ota huomioon kertoimet ja mahdolliset voitot, kun asetat vetoja.
 • Hajauta panoksesi: Harkitse useiden hevosten ja kilpailujen panostamista, jotta voitonmahdollisuutesi paranevat.

Noudattamalla näitä keskeisiä strategioita olet matkalla kohti menestyksekästä vedonlyöntiä ja mahdollisesti suurta voittoa Kentucky Derbyssä.

Vastuuvapauslauseke:Huomaa, että vedonlyönti sisältää riskin, eikä onnistumisesta ole takeita. On olennaista pelata vastuullisesti ja omien varojen rajoissa. Jos tarvitset apua ongelmapelaamiseen, pyydä ammattiapua.

Yleiset virheet, joita kannattaa välttää vedonlyönnissä

Kentucky Derbyn voittaminen vaatii muutakin kuin vedonlyöntiä. Aloittelevat vedonlyöjät tekevät useita yleisiä virheitä, jotka voivat tulla heille kalliiksi. Tässä on muutamia virheitä, joita kannattaa välttää:

 • Vedonlyönti suosikkia vastaan joka kerta. Vaikka suosikki saattaa on parhaat kertoimet voittaa, se ei ole takuuvarma voitto. Muista ottaa huomioon muut hevoset ja tee tutkimusta.
 • Budjetin asettamatta jättäminen. Ennen kuin aloitat vedonlyönnin, päätä, kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään. Pidä kiinni budjetistasi ja vältä impulsiivisia vetoja.
 • Vedonlyönti liian monesta kilpailusta. Keskity muutamaan valikoituun kilpailuun sen sijaan, että yrittäisit lyödä vetoa jokaisesta kilpailusta. Näin voit keskittyä tutkimukseen ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.
 • Tappioiden jahtaaminen. Jos häviät vedon, vastusta tarvetta asettaa lisää vetoja korvataksesi tappion. Tämä voi johtaa impulsiivisiin ja harkitsemattomiin päätöksiin.

Välttämällä näitä yleisiä virheitä voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa Kentucky Derbyssä suuria voittoja. Muista tehdä tutkimustyötä, asettaa budjetti ja keskittyä strategiaan.

Valmistaudu Kentucky Derbyyn täydellisen asun valitsemisen oppaamme avulla

Mitä pukeutua Derbyyn

Mikään ei tee Churchill Downsissa niin suurta vaikutusta kuin täydellinen Derby-asu. Olitpa kokenut veteraani tai ensikertalainen, on tärkeää pukeutua näyttävästi. Onneksi me autamme.

 • Pukeudu näyttävästi: Kentucky Derby on pukeutumisen aika, joten älä pelkää ottaa hienointa asuasi esiin. Naiset, rohkeat hatut ja värikkäät mekot. Herrat, valitse seersucker-puvut tai klassiset bleiserit.
 • Mukavuus on avainasemassa: Vaikka muoti on tärkeää, muista valita asu, joka on mukava ja käytännöllinen. Olet jaloillasi koko päivän, joten valitse kengät, joissa voit kävellä, ja vältä liian ahtaita tai tiukkoja kenkiä.
 • Asusteilla on väliä: Oikeat asusteet voivat nostaa Derby-asusi seuraavalle tasolle. Hyvät naiset, harkitse mekkoon sopivia koruja ja kytkintä. Herrasmiehet, värikäs solmio tai taskuliina voi antaa täydellisen väriläiskän.
 • Älä unohda hattua: Kentucky Derby on kuuluisa hatuistaan, ja hyvästä syystä. Statement-hattu voi olla täydellinen viimeistely asuusi. Hyvät naiset, valitse rohkea hattuvalinta. Hyvät herrat, pitäytykää klassisissa fedora- tai keulahatuissa.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua valitsemaan täydellisen asun Kentucky Derbyyn. Oikeanlaisella pukeutumisella käännät varmasti päitä ja erotut joukosta.

Valmiina ostoksille?

Tutustu valikoimaan miesten ja naisten Derby-pukuja. Hatuista mekkoihin ja asusteisiin löytyy kaikki, mitä tarvitset Churchill Downsissa esiintymiseen.

Osta nyt

</td>

Nauti Derby-kokemuksesta vedonlyönnin lisäksi

Nauti juhlallisuuksista

Kentucky Derby ei ole pelkkä kilpailu, vaan koko päivän kestävä festivaali täynnä ruokaa, juomia, musiikkia ja muotia. Nauti ilmapiiristä ja nauti juhlallisuuksista ystävien ja perheen kanssa. Nauti eteläisen keittiön klassisista mauista ja siemaile virkistävää mint julep -juomaa kuunnellessasi paikallisten bändien elävää musiikkia.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Churchill Downs, Kentucky Derbyn ikoninen tapahtumapaikka, on täynnä historiaa ja perinteitä. Pidä tauko vedonlyönnistä ja tutustu paikan historiaan. Vieraile Kentucky Derby -museossa ja tutustu tapahtumaan liittyviin näyttelyesineisiin ja esineisiin tai tee kiertoajelu, jossa pääset näkemään kisan kulissien taakse.

Kokeile onneasi muissa peleissä

Jos et ole hevoskilpailujen tai vedonlyönnin ystävä, Derbyssä on muitakin pelejä ja aktiviteetteja, joista voit nauttia. Karnevaalipeleistä kasinotyyppisiin uhkapeleihin, jokaiselle löytyy jotakin!. Pelaa kierros blackjackia tai rulettia paikan päällä olevalla kasinolla tai kokeile jotain Derbyn monista peleistä.

Ota muistoja talteen

Kentucky Derby on ainutkertainen elämys, joten muista tallentaa muistot. Ota selfieitä ystävien ja perheenjäsenten kanssa, napsauta kuvia värikkäistä hatuista ja mekoista ja kaappaa kisan jännitys, kun hevoset jyräävät maaliviivan ohi. Luo valokuva-albumi tai leikekirja, jotta voit muistella tätä erityistä päivää tulevina vuosina.

Koe Kentucky Derbyn hieno ruokailu

Hemmottele paikan päällä olevissa ravintoloissa

Kun osallistut Kentucky Derbyyn, sinulla on pääsy monenlaisiin gourmet-ruokailuvaihtoehtoihin suoraan paikan päällä. Voit tyydyttää mielihalusi suolaisilla ruokalajeilla ja virkistävillä juomilla.

 • Merenelävien ystävät voivat nauttia tuoreista ostereita, rapuja ja hummeria Seafood House -ravintolassa.
 • Jos haluat nauttia rennomman aterian, voit käydä BBQ Shackissa ja nauttia herkullisista pulled pork -voileivistä ja ribseistä.
 • Jos kaipaat jotain eksoottista, vieraile Aasian fuusio -ravintolassa ja herkuttele idän mauilla.

Päivitä kokemuksesi yksityisellä ruokailulla

Jos etsit eksklusiivisempaa kokemusta, voit varata yksityisen ruokailuhuoneen itsellesi ja vieraillesi. Derby tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten The Mansion, Millionaires Row ja Skye Terrace.

 • Mansion tarjoaa ylellisen VIP-kokemuksen, jossa on henkilökohtaiset kokit ja hovimestarit, huippuluokan juomat ja yksityinen pääsy Derbyyn.
 • Millionaires Row tarjoaa panoraamanäkymät kilparadalle, yksityislokerot ja korkeatasoisia ruokailuvaihtoehtoja.
 • Skye Terrace tarjoaa intiimimmän ympäristön, josta on lintuperspektiivistä näkymä kilpailuun, tyylikkään sisustuksen ja gourmet-menun.

Tee varaus tänään

Älä missaa unohtumatonta ruokailukokemusta Kentucky Derbyn aikana. Tee varauksesi jo tänään ja nauti etelän mauista eloisassa ja juhlavassa ilmapiirissä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tietoa yksityisten ruokailuvaihtoehtojen saatavuudesta.

Löydä täydellinen majoituspaikka Louisvillessä

Koe Derby Cityn parhaat puolet

Jos etsit täydellistä majoituspaikkaa nauttiaksesi Kentucky Derbystä ja Louisvillen parhaista puolista, älä etsi kauempaa kuin meiltä! Ylelliset hotellimme ja viihtyisät aamiaismajoituksemme tarjoavat mukavan ja kätevän majoituksen, joka tekee matkastasi unohtumattoman.

Halusitpa sitten modernin hotellin mukavuudet tai historiallisen majatalon viehätyksen, meillä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Majoituspaikkamme sijaitsevat Louisvillen keskustan sydämessä, vain muutaman askeleen päässä Derbyn jännityksestä ja kaikesta, mitä kaupungilla on tarjottavanaan.

 • Tilavat huoneet ja sviitit, joissa on muhkeat vuodevaatteet ja henkeäsalpaavat näkymät
 • Paikan päällä olevat ravintolat ja baarit, joissa on herkullista ruokaa ja virkistäviä cocktaileja
 • Kätevä sijainti lähellä kaikkia parhaita nähtävyyksiä, kuten Churchill Downs ja Kentucky Derby -museo
 • Huippuluokan mukavuudet, kuten kuntokeskukset, kylpylät ja ulkouima-altaat

Älä missaa äärimmäistä Derby-kokemusta. Varaa majoituksesi meiltä jo tänään ja valmistaudu voittamaan suuria voittoja!

Kuljetus Kentucky Derbyyn: Derby Derby: Paras tapa päästä sinne

Älä anna kuljetusongelmien pilata Derby-kokemustasi

Kentucky Derbyyn lähteminen on jännittävä ja odotettu kokemus, mutta sinne pääseminen voi usein olla hankalaa... Älä anna kuljetusongelmien pilata päivääsi kisoissa. Tarjoamme erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotta pääset Derbyyn vaivattomasti.

Olitpa sitten matkalla kaupungin ulkopuolelta tai etsit vain mukavampaa ja kätevämpää tapaa päästä tapahtumaan, kuljetuspalvelumme kattavat kaiken. Ammattitaitoiset kuljettajamme noutavat sinut paikastasi ja tarjoavat stressittömän kyydin Churchill Downsiin.

 • Yksityiset autopalvelut
 • Ylelliset limusiinit
 • Tilausbussit

Autokalustossamme on mukavat istuimet, ilmastointi ja mukavuudet, kuten ilmainen Wi-Fi ja virvokkeita. Kuljetuspalveluidemme avulla saavut Derbyyn virkistyneenä ja valmiina nauttimaan kisojen jännityksestä.

Unohda liikenteestä, pysäköinnistä ja tuntemattomilla teillä liikkumisesta aiheutuva stressi - jätä ajaminen meille ja keskity nauttimaan Kentucky Derbystä. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja varaa kuljetuksesi hevosurheilun jännittävimpään päivään!

Derby-perinteet, jotka on hyvä tietää

Kentucky Derbyyn kuuluu muutakin kuin vain hevoskilpailut. Päivä on itse asiassa täynnä rikkaita perinteitä, jotka lisäävät tapahtuman yleistä jännitystä. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

 • Mint Juleps: Kentucky Derbyn tunnusjuoma mint julep on virkistävä bourbon-cocktail, joka tarjoillaan hopeisessa kupissa tuoreen mintunoksan kera. Muista kokeilla yhtä!
 • Isot hatut: Naisilla on pitkäaikainen perinne pukeutua Derbyssä suuriin, taidokkaisiin hattuihin. Se on loistava tilaisuus esitellä muotitietoisuuttasi!
 • Lauletaan "My Old Kentucky Home": Louisvillen yliopiston marssiryhmä soittaa ennen kilpailun alkua "My Old Kentucky Home" kun yleisö laulaa mukana. Se on kaunis hetki ja arvostettu perinne.
 • Voittajan piiri: Kilpailun jälkeen voittajajockey ja hevonen johdatetaan voittajakehälle, jossa he saavat himoitun Kentucky Derby -pokaalin. Se on historiallinen hetki, joka saa sinut varmasti kananlihalle.

Näiden perinteiden tunteminen auttaa sinua uppoutumaan Kentucky Derbyn jännittävään tunnelmaan. Ja kun olet siellä, muista tutustua [tuote/palvelu]-palveluumme, jotta kokemuksestasi tulisi vieläkin ikimuistoisempi!

Julkkikset Derbyssä: Derby: Keitä kannattaa tarkkailla

Kentucky Derby ei ole vain yksi maailman jännittävimmistä hevoskilpailuista, vaan se on myös paikka, jossa voi nähdä ja tulla nähdyksi.

Jotkut viihteen ja urheilun suurimmista nimistä saapuvat Churchill Downsiin joka vuosi, eikä vuoden 2022 Derby ole poikkeus.

Tässä muutamia julkkiksia, joita kannattaa pitää silmällä:

 • Bill Murray - Tämä näyttelijä ja koomikko on suuri Derby-fani, ja hänet on nähty tapahtumassa useita kertoja.
 • Miranda Lambert - Kantrilaulaja on kotoisin Kentuckysta ja Derbyn vakiokävijä.
 • Von Miller - Denver Broncos -joukkueen linjapuolustaja nauttii tunnetusti hyvästä vedonlyönnistä, ja hänet nähdään usein panostamassa Derbyssä.

Mutta nämä ovat vain muutamia tunnettuja kasvoja, jotka saatat nähdä Derbyssä... Pidä silmäsi auki, äläkä pelkää pyytää kuvaa tai nimikirjoitusta!