Kuinka peruuttaa Bet Plus -ilmaiskokeilu

Jos haluat peruuttaa Bet Plus -palvelun ilmaisen kokeilujakson, mutta et tiedä, miten, älä huoli, me autamme sinua siinä. Tässä blogikirjoituksessa antaa sinulle yksityiskohtaisen vaiheittainen opas siitä, miten Voit peruuttaa Bet Plus -palvelun ilmaisen kokeilujakson seuraavasti.

Johdanto

Bet Plus on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, tv-ohjelmia ja dokumentteja. Jos olet päättänyt, että palvelu ei sovi sinulle, on tärkeää peruuttaa tilaus ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan koko kuukausittainen tilausmaksu. Siksi on tärkeää tietää, miten voit peruuttaa tilauksesi ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, jotta vältyt mahdollisilta veloituksilta.

Vaiheet Bet Plus ilmaisen kokeilujakson peruuttamiseksi

Voit peruuttaa Bet Plus -ilmaiskokeilujakson noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Kirjaudu sisään Bet Plus -tilillesi
  • Siirry osoitteeseen bet.plus selaimellasi ja napsauta "Kirjaudu sisään" painiketta
   • Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi päästäksesi tilillesi
  1. Siirry tilisi asetuksiin
   • Napsauta käyttäjäprofiilin kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
    • Valitse "Tili" avattavasta valikosta
   1. Pääset käsiksi tilauksesi tietoihin
    • Klikkaa tilisi asetuksissa "Tilaus" välilehti
    1. Peruuta tilauksesi
     • Napsauta "Peruuta tilaus" painike
      • Vahvista päätöksesi

     Jos sinulla on ongelmia Bet Plusin ilmaisen kokeilujakson peruuttamisessa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukitiimiinsä saadaksesi apua. Bet Plus -asiakastuki on käytettävissä 24/7, joten voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa saadaksesi apua.

     Ota yhteyttä Bet Plus -tukeen

     Voit tavoittaa Bet Plus -asiakastuen seuraavien kanavien kautta LeoVegas:

     YhteydenottomenetelmäYksityiskohdat
     VerkkosivustoKäy "Ota yhteyttä" -sivulla sivu heidän verkkosivustollaan
     Lähetä sähköpostia osoitteeseenLähetä sähköpostia osoitteeseen support(a)bet.plus
     Salla Tallus
     Salla Tallusverified

     Bet Plusin ilmaisen kokeilujakson peruuttaminen on suoraviivainen prosessi, joka voidaan tehdä vain muutamassa vaiheessa. Muista peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä välttääksesi maksun veloittamisen. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä Bet Plus -tukeen saadaksesi apua.

     Toivottavasti tästä oppaasta on ollut sinulle apua. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita, ota rohkeasti yhteyttä meihin alla olevissa kommenteissa osoitteessa. Äläkä unohda jakaa tätä opasta ystävillesi ja perheellesi, jotka saattavat myös löydä se hyödyllinen!

     Usein kysytyt kysymykset

     Miten voin peruuttaa Bet Plus -ohjelman ilmaisen kokeilujakson??

     Jos haluat peruuttaa Bet Plus -palvelun ilmaisen kokeilujakson, kirjaudu tilillesi, siirry tilisi asetuksiin, avaa tilauksesi tiedot ja napsauta "Peruuta tilaus" painike. Vahvista peruutuspäätöksesi.

     Milloin minun pitäisi peruuttaa Bet Plus -ilmaiskokeiluni?

     On tärkeää, että peruutat Bet Plus -ohjelman ilmaisen kokeilujakson ennen sen päättymistä, jotta sinua ei veloiteta koko kuukausittaisesta tilausmaksusta. Voit peruuttaa milloin tahansa kokeilujakson aikana.

     Mitä jos minulla on ongelmia Bet Plus -ilmaisen kokeilujakson peruuttamisessa??

     Jos sinulla on ongelmia Bet Plusin ilmaisen kokeilujakson peruuttamisessa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukitiimiinsä saadaksesi apua. Bet Plus -asiakastuki on käytettävissäsi 24/7, joten voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa apua varten.

     Miten voin ottaa yhteyttä Bet Plus -tukeen?

     Voit ottaa yhteyttä Bet Plus -asiakastukeen heidän verkkosivustonsa "Ota yhteyttä" -sivun kautta sivulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support(a)bet.plus.

     Voinko aktivoida Bet Plus -tilaukseni uudelleen peruuttamisen jälkeen??

     Kyllä, voit aktivoida Bet Plus -tilauksesi uudelleen peruuttamisen jälkeen. Sinulta veloitetaan kuitenkin täysi kuukausittainen tilausmaksu, kun ilmainen kokeilujaksosi on päättynyt.