Miten Round Robin -veto toimii?

Jos olet kokenut urheiluvedonlyöjä, olet ehkä kuullut termistä "round robin bet". Tämäntyyppisen vedon avulla voit asettaa useita parlay-vetoja kerralla. Mitä round robin -veto tarkalleen ottaen on?? Miten se toimii? Ja miten voit laskea mahdolliset voittosi? Mennäänpäs sisään.

Mikä on Round Robin -veto?

Round robin -veto on eräänlainen parlay-veto, jossa kolme tai useampi valinta yhdistetään useiksi pienemmiksi parlay-vedoiksi. Se on tapa kattaa panoksesi ja lisätä mahdollisuuksiasi tehdä voittoa, vaikka yksi valinta ei voittaisikaan.

Miten Round Robin -veto toimii?

Asettaaksesi round robin -vedon sinun on valittava vähintään kolme tulosta, joista haluat lyödä vetoa. Sanotaan esimerkiksi, että haluat lyödä vetoa kolmesta NFL-ottelusta:

PeliJoukkueSpread
1New England Patriots-3
2Kansas City Chiefs-6
3Los Angeles Rams-2

Nyt round robin -vedon avulla luot kolme pienempää parlay-vetoa, joissa käytät näitä kolmea peliä. The ensimmäinen parlay-veto on yhdistelmä Game 1 ja Game 2, toinen parlay-veto on yhdistelmä Game 1 ja Game 3 ja kolmas parlay-veto on yhdistelmä Game 2 ja Game 3.

Round Robin -veto Esimerkki:

ParlayValinnat
1Peli 1, peli 2
2Peli 1, Peli 3
3Peli 2, Peli 3

Miten asettaa Round Robin -veto

Round Robin -vedon asettaminen on helppoa. Sinun on valittava "round robin" vaihtoehto, kun vedon asettaminen ja syötä niiden joukkueiden määrä, jotka haluat ottaa mukaan round robin -vetoosi.

Vaiheittainen opas:

  1. Valitse "round robin" vaihtoehto.
  1. Valitse niiden joukkueiden määrä, jotka haluat ottaa mukaan round robin -vetoosi.
  1. Valitse tulokset.
  1. Aseta panoksesi.

Round Robin -vedon edut

Yksi round robin -vedon tärkeimmistä eduista on se, että voit suojautua vedoiltasi. Vaikka yksi valinta ei voittaisikaan, sinulla on silti mahdollisuus tehdä voittoa muista valinnoista. Se on kuin asettaisit useita vetoja kerralla, mutta turvaverkon kanssa. Se auttaa myös hajauttamaan riskiäsi, koska et laita kaikkia rahojasi yhteen parlay-vetoon LeoVegas.

Round Robin -vedon haitat

Vaikka round robin -veto voi olla hyvä tapa suojautua vedoiltasi, siihen liittyy myös joitakin haittoja. Suurin haittapuoli on se, että se voi olla kalliimpi kuin tavallisen parlay-vedon asettaminen. Koska asetat useita pienempiä vetoja, sinun on maksettava useita kertoja. Lisääntyneet voittomahdollisuudet saattavat kuitenkin olla lisäkustannusten arvoisia.

Potentiaalisten voittojen laskeminen

Voit laskea mahdolliset voittosi round robin -vedonlyönnissä käyttämällä round robin -laskuria. Tämä työkalu auttaa sinua määrittämään mahdollisen voittosi tekemiesi valintojen määrän ja panoksesi koon perusteella.

Round Robin -laskuri Esimerkki:

Oletetaan, että olet lyönyt 50 dollarin round robin -vedon kolmesta aiemmin mainitsemastamme NFL-pelistä. Käyttämällä round robin -laskuria voit määrittää, että jokaisen yksittäisen parlay-vedon kertoimet ovat +260, +230 ja +200.

ParlayKertoimetVeto
1+260$10
2+230$10
3+200$10

Jos kaikki kolme parlay-vetoa voittavat, kokonaisvoittosi on 1 344 dollaria. Jos kuitenkin vain kaksi parlay-vetoa voittaa, kokonaisvoittosi on 200 dollaria.

Vinkkejä Round Robin -vedon asettamiseen

Jos olet kiinnostunut lyömään round robin -vedon, tässä on muutama vinkki, jotka kannattaa pitää mielessä:

  • Aloita pienestä: Jos olet uusi round robin -vedonlyönnissä, aloita pienellä panoksella saadaksesi tuntumaa siihen, miten se toimii.
  • Valitse valintasi huolellisesti: Varmista, että'ole varma valinnoistasi ennen round robin -vedonlyönnin asettamista.
  • Käytä round robin -laskuria: Tämä työkalu auttaa sinua määritä mahdolliset voitot ja varmista, ettet riskeeraa liikaa rahaa.
Salla Tallus
Salla Tallusverified

Round robin -veto voi olla fiksu tapa suojautua vedoilta ja lisää mahdollisuuksiasi voiton saamisesta. Sen avulla voit lyödä useita parlay-vetoja kerralla, mikä on ikään kuin hajauttaisit vetojasi. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että round robin -veto voi olla kalliimpi kuin tavallinen parlay-veto, ja sinun on käytettävä round robin -laskuria määrittääksesi mahdolliset voitot. Jos siis olet kiinnostunut kokeilemaan round robin -vetoa, aloita pienestä ja valitse valintasi huolellisesti.

FAQ: Miten Round Robin -veto toimii??

1. Mikä on round robin -veto?

Round robin -veto on eräänlainen parlay-veto, jossa kolme tai useampi valinta yhdistetään useiksi pienemmiksi parlay-vedoiksi. Sen avulla voit suojautua vedoiltasi ja lisätä Mahdollisuus tehdä voittoa, vaikka yksi valinta ei voittaisikaan.

2. Miten round robin -veto toimii?

Jos haluat lyödä round robin -vedon, sinun on valittava vähintään kolme tulosta, joista haluat lyödä vetoa. Luo sitten useita pienempiä parlay-vetoja käyttämällä näitä tuloksia. Jos esimerkiksi valitset kolme NFL-peliä, luot kolme pienempää parlay-vetoa, joissa nämä pelit yhdistetään eri tavoin.

3. Miten asetan round robin -vedon?

Round robin -vedonlyönti on helppoa. Sinun on valittava "round robin" Valitse vetoa asettaessasi vaihtoehto ja syötä niiden joukkueiden määrä, jotka haluat ottaa mukaan round robin -vetoosi.

4. Mitkä ovat round robin -vedon edut??

Yksi round robin -vedon tärkeimmistä eduista on se, että sen avulla voit suojautua vedoiltasi. Vaikka yksi valinta ei voittaisikaan, sinulla on silti mahdollisuus tehdä voittoa muista valinnoista. Se auttaa myös hajauttamaan riskiä, koska et laita kaikkia rahojasi yhteen parlay-vetoon.

5. Mitkä ovat round robin -vedon haitat??

Round robin -vedon tärkein haittapuoli on se, että se voi olla kalliimpi kuin tavallisen parlay-vedon asettaminen. Koska asetat useita pienempiä vetoja, sinun on maksettava useita kertoja. Suuremmat voittomahdollisuudet saattavat kuitenkin olla lisäkustannusten arvoisia.

6. Miten lasken mahdolliset voitot round robin -vedonlyönnissä??

Voit laskea mahdolliset voittosi round robin -vedonlyönnissä käyttämällä round robin -laskuria. Tämä työkalu auttaa sinua määrittämään mahdollisen voittosi tekemiesi valintojen määrän ja panoksesi suuruuden perusteella.

7. Mitä vinkkejä minun pitäisi pitää mielessä, kun asetan round robin -vedonlyönnin?

Jos olet kiinnostunut lyömään round robin -vedonlyönnin, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:

  • Aloita pienestä: Jos olet uusi round robin -vedonlyönti, Aloita pienellä panoksella saadaksesi tuntumaa siihen, miten se toimii.
  • Valitse valintasi huolellisesti: Varmista, että olet varma valinnoistasi, ennen kuin asetat round robin -vedon.
  • Käytä round robin -laskuria: Tämä työkalu auttaa sinua määrittämään mahdolliset voittosi ja varmistamaan, ettet riskeeraa liikaa rahaa.

8. Sopiiko kierrosveto minulle?

Se, sopiiko round robin -veto sinulle, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja vedonlyöntityylistäsi. Jos haluat suojautua vedoiltasi ja lisätä mahdollisuuksiasi tehdä voittoa, round robin -veto voi olla hyvä vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat minimoida riskin ja pitää vedonlyönnin yksinkertaisena, tavallinen parlay-veto voi olla parempi valinta.