Vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen: kattava opas

Jos olet uusi urheiluvedonlyönnin harrastaja, saatat pelästyä erilaisia kertoimia ja numeroita, joita sinulle esitellään. Mutta älä pelkää, vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan.

Yksinkertaisimmillaan vedonlyöntikertoimet kuvaavat todennäköisyyttä, jolla tietty tulos saavutetaan urheilutapahtumassa. Kertoimet esitetään eri muodoissa maasta ja urheiluvedonlyönnistä riippuen, mutta perusperiaate pysyy samana.

Vedonlyöntikertoimien lukemisen osaaminen on olennainen osa menestyksekästä urheiluvedonlyöntiä. Niiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mitä vetoja kannattaa lyödä ja kuinka paljon panostaa. Tutustutaanpa siis eri kertoimiin ja niiden merkitykseen.

Vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Vedonlyöntikertoimet kuvaavat urheilutapahtuman tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä. Vedonvälittäjät käyttävät niitä hintojen määrittämiseen urheiluvedonlyönti Markkinat. Vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää kaikille urheiluvedonlyöjille, sillä se auttaa heitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mitä vetoja he haluavat lyödä.

Vedonlyöntikertoimien kolme päätyyppiä ovat murtokertoimet, desimaalikertoimet ja amerikkalaiset kertoimet. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa käytetään yleisesti murtokertoimia, kun taas Euroopassa ja Australiassa käytetään enemmän desimaalikertoimia. Amerikkalaisia kertoimia käytetään Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Riippumatta siitä, minkälaista kertoimen tyyppiä käytetään, ne kaikki edustavat samaa asiaa: voittavan vedon voittoa verrattuna panokseen. Jos esimerkiksi vedonvälittäjä tarjoaa kertoimen 2/1 tietylle lopputulokselle, 1 punnan panos tuottaa 2 punnan voiton LeoVegas.

Kun vedonlyönti urheilutapahtumiin, se on tärkeää ymmärtää Implisiittisen todennäköisyyden käsite. Tämä on tietyn lopputuloksen todennäköisyys vedonvälittäjän tarjoamien kertoimien perusteella. Implisiittisen todennäköisyyden laskemiseksi voit käyttää seuraavaa kaavaa: (1 / desimaalikertoimet) x 100.

Mitä korkeampi implisiittinen todennäköisyys on, sitä todennäköisemmäksi vedonvälittäjä uskoo lopputuloksen toteutuvan. On tärkeää ymmärtää, että vedonlyöntikertoimet eivät ole täsmällistä tiedettä, ja vedonvälittäjät muokkaavat usein hintojaan esimerkiksi yleisen mielipiteen ja avainpelaajien loukkaantumisten perusteella.

Kertoimien ymmärtäminen

Kertoimet ovat tapa ilmaista tapahtuman toteutumisen todennäköisyys. Niitä käytetään yleisesti vedonlyönnissä ilmaisemaan tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä. Kertoimien ymmärtäminen voi kuitenkin olla hämmentävää aloittelijoille.

Kertoimia on erityyppisiä: murto-, desimaali- ja amerikkalaiskertoimia. Murtolukukertoimet esitetään murtolukuna (e.g. 2/1) ja osoittavat mahdollisen voiton, jos panostat tietyn summan. Desimaaliset kertoimet (e.g. 3.00) edustavat vedon kokonaistuottoa, mukaan lukien alkuperäinen panoksesi. Amerikkalaiset kertoimet (e.g. +200) ovat joko positiivisia tai negatiivisia ja osoittavat summan, joka sinun pitäisi panostaa voittaaksesi 100 dollaria tai summan, jonka voisit voittaa, jos panostaisit 100 dollaria.

Mitä pienempi kerroin, sitä suurempi on lopputuloksen todennäköisyys. Esimerkiksi kerroin 1/5 tarkoittaa, että tapahtuman todennäköisyys on 83 %, kun taas kerroin 5/1 tarkoittaa, että todennäköisyys on vain 16 %.7 %:n mahdollisuus.

On tärkeää pitää mielessä, että kertoimet eivät ole takuu, vaan pikemminkin todennäköisyyden esitys. Ne voivat muuttua esimerkiksi uutisten ja vedonlyöntitapojen perusteella, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla ja seurata kertoimia, kun harkitset vedonlyöntiä.

Kolme kertoimen tyyppiä

Vedonlyöntikertoimia on kolmea päätyyppiä: murtolukuja, desimaalilukuja ja amerikkalaisia kertoimia.

Murtokertoimet:
 • Murtolukukertoimet ovat yleisimmin käytössä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa.
 • Ne esitetään murtolukuna, kuten 1/5 tai 5/1.
 • Jos vasemmalla oleva luku on suurempi kuin oikealla oleva luku, se tarkoittaa, että valintaa pidetään epätodennäköisempänä voittaa, ja päinvastoin.
Desimaaliset kertoimet:
 • Desimaalikertoimia käytetään lähinnä Euroopassa ja Australiassa.
 • Ne esitetään desimaalipisteinä, kuten 1.23 tai 4.50.
 • Luku edustaa kokonaissummaa, jonka vedonlyöjä saa alkuperäisen panoksensa vastineeksi, jos hänen panoksensa voittaa.
Amerikkalaiset kertoimet:
 • Amerikkalaisia kertoimia käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa.
 • Ne esitetään joko positiivisella tai negatiivisella luvulla, kuten +200 tai -150.
 • Positiiviset luvut kuvaavat 100 dollarin vedon mahdollista voittoa, kun taas negatiiviset luvut kuvaavat sitä, kuinka paljon rahaa vedonlyöjän on riskeerattava voittaakseen 100 dollaria.

On tärkeää ymmärtää erityyppiset kertoimet, jotta voit valita sinulle ja vedonlyöntistrategiallesi parhaiten sopivat kertoimet.

Murtokertoimet selitetty

Murtolukukertoimet ovat yksi suosituimmista tavoista esittää vedonlyöntikertoimia. Niitä käytetään yleisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Murtokertoimet edustavat mahdollista voittoa, jonka vedonlyöjä voi saada vedosta. Ne ilmaistaan murtolukuna, esimerkiksi 5/1, mikä tarkoittaa, että jokaista panostettua 1 dollaria kohden mahdollinen voitto on 5 dollaria.

Murtoluvun ensimmäinen numero edustaa mahdollista voittoa ja toinen numero edustaa panoksen määrää. Esimerkiksi edellä esitetyssä 5/1-kertoimessa 10 dollarin panos tuottaisi 50 dollarin voiton, johon lisätään 10 dollarin panoksen palautus.

Jos kertoimet ovat pienemmät kuin tasaraha, esimerkiksi 4/7, ensimmäinen luku on aina pienempi kuin toinen luku. Tässä tapauksessa vedonlyöjän pitäisi panostaa 7 dollaria voittaakseen mahdollisesti 4 dollaria voittoa.

Murtolukukertoimet voivat olla hämmentäviä aloittelijoille, mutta ne voivat olla hyödyllinen tapa ymmärtää vedon mahdollinen voitto. On tärkeää muistaa, että kertoimet edustavat vedonvälittäjän arviota tapahtuman toteutumisen todennäköisyydestä, eivät välttämättä todellista todennäköisyyttä.

Desimaalikertoimet selitetty

Jos olet uusi vedonlyönnin maailmassa, desimaalikertoimet voivat tuntua hämmentäviltä. Ne ovat kuitenkin varsin yksinkertaisia, ja ne voivat olla hyödyllinen apuväline vedon mahdollisen voiton ymmärtämisessä.

Desimaalikertoimet ilmaistaan desimaalilukuna, esimerkiksi 2.50 tai 1.75. Tämä luku edustaa voittavan vedon mahdollista kokonaisvoittoa, mukaan lukien alkuperäinen panos.

Jos esimerkiksi lyöt 10 punnan vedon, jonka desimaalikerroin on 2, voit lyödä vetoa seuraavasti.50, mahdollinen voittosi olisi 25 puntaa (10 puntaa x 2).50). Tämä sisältää alkuperäisen 10 punnan panoksesi sekä 15 punnan voitot.

Desimaalikertoimien avulla on helppo laskea minkä tahansa vedon mahdollinen voitto. Kerro vain summa, jonka haluat lyödä vetoa, desimaalikertoimella. Tämä anna sinulle Mahdollinen kokonaisvoitto, mukaan lukien alkuperäinen panoksesi.

On tärkeää huomata, että desimaalikertoimet sisältävät alkuperäisen panoksen, kun taas muut kertoimet, kuten murtokertoimet, eivät sisällä sitä. Tämä voi helpottaa mahdollisten voittojen laskemista ja tietoon perustuvien vedonlyöntipäätösten tekemistä.

 • Desimaalikertoimet edustavat voittavan vedon mahdollista kokonaisvoittoa.
 • Ne ilmaistaan desimaalilukuna, esimerkiksi 2.50 tai 1.75.
 • Potentiaalisen voiton laskeminen on yksinkertaista - kerro vain panostamasi summa desimaalikertoimella.
 • Desimaalikertoimet sisältävät alkuperäisen panoksen, mikä voi helpottaa mahdollisten voittojen laskemista.

Amerikan kertoimet selitetty

Mitä ovat amerikkalaiset kertoimet?

Amerikkalaiset kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä moneyline-kertoimet, ovat Yhdysvalloissa suosittu tapa esittää kertoimet. Kertoimet ilmoitetaan joko positiivisena tai negatiivisena numerona, jolloin positiivinen numero osoittaa altavastaajan ja negatiivinen numero suosikin.

Positiiviset amerikkalaiset kertoimet Kun kertoimet näytetään positiivisena lukuna, se tarkoittaa altavastaajan voittoa. Jos esimerkiksi kerroin on +300, tämä tarkoittaa, että 100 dollarin panos voittaa 300 dollaria, jos veto onnistuu. Positiiviset kertoimet tarkoittavat, että altavastaajan voiton todennäköisyys on pienempi, joten voitto on suurempi.

Negatiiviset amerikkalaiset kertoimet Kun kertoimet näytetään negatiivisena numerona, tämä tarkoittaa suosikkia. Jos esimerkiksi kerroin on -200, se tarkoittaa, että 200 dollarin panos on asetettava, jotta voittaisi 100 dollaria, jos veto onnistuu. Negatiivinen kerroin tarkoittaa, että suosikin voiton todennäköisyys on suurempi, joten voitto on pienempi.

Miten amerikkalaisia kertoimia käytetään?

Amerikkalaisten kertoimien ymmärtäminen on tärkeää tietoon perustuvien vedonlyöntipäätösten tekemisessä. Kun vedonlyöjät tietävät, mikä joukkue on suosikki ja mikä altavastaaja, he voivat valita vedonlyönnin kohteena olevan vaihtoehdon mahdollisen voiton perusteella. Positiiviset kertoimet tarkoittavat suurempaa voittoa altavastaajalle, kun taas negatiiviset kertoimet tarkoittavat pienempää voittoa suosikille.
Kertoimet TyyppiSuosikkiAltavastaaja
PositiivinenN/ASuurempi voitto
NegatiivinenPienempi voittoN/A

On tärkeää muistaa, että kertoimet eivät aina vastaa joukkueen voiton todellista todennäköisyyttä. Tekijät, kuten loukkaantumiset, viimeaikaiset suoritukset ja muut ulkoiset tekijät, voivat kaikki vaikuttaa pelin lopputulokseen. Ymmärtämällä amerikkalaisia kertoimia vedonlyöjät voivat tehdä valistuneita vetoja, jotka perustuvat potentiaaliseen voittoon ja omiin tietoihinsa joukkueista, jotka ovat mukana.

Todennäköisyyden laskeminen kertoimista

Kertoimien ymmärtäminen on tärkeää urheiluvedonlyönnin kannalta. Kertoimia käytetään arvioimaan tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä pelissä tai tapahtumassa. Kertoimet voidaan näyttää eri muodoissa, kuten desimaalilukuna, murtolukuna ja amerikkalaisessa muodossa.

Todennäköisyyden laskeminen kertoimista vaatii yksinkertaisen kaavan. Tätä varten sinun on muunnettava kertoimet prosenttiluvuiksi. Jos haluat muuntaa desimaaliset kertoimet prosenttiluvuiksi, sinun on jaettava 1 desimaalikertoimella ja kerrottava sitten 100:lla. Jos esimerkiksi kertoimet ovat 2.5, laskelma on seuraava:

1 ÷ 2.5 x 100 = 40%

Murtokertoimen muuntaminen prosenttiluvuksi vaatii myös yksinkertaisen kaavan. Tätä varten sinun on jaettava murtoluvun toinen luku molempien lukujen summalla ja kerrottava sitten 100:lla. Jos esimerkiksi kerroin on 4/1, laskelma on seuraava:

1 ÷ (4+1) x 100 = 20%

Amerikkalaisten kertoimien muuntaminen prosenttiluvuiksi on hieman monimutkaisempaa. Amerikkalaisia kertoimia on kahdenlaisia, positiivisia ja negatiivisia. Positiiviset kertoimet kertovat, kuinka paljon voittaisit 100 dollarin panoksella, kun taas negatiiviset kertoimet kertovat, kuinka paljon sinun on panostettava, jotta voittaisit 100 dollaria. Jos haluat muuntaa positiivisen amerikkalaisen kertoimen prosenttiluvuksi, sinun on jaettava kertoimet 100:lla ja lisättävä sitten 1. Jos esimerkiksi kerroin on +250, laskelma on: Jos kerroin on +250, laskelma on: Jos kerroin on +250, laskelma on: Jos kerroin on +250, laskelma on

250 ÷ 100 + 1 = 3.5

1 ÷ 3.5 x 100 = 28.57%

Jos haluat muuntaa negatiivisen amerikkalaisen kertoimen prosenttiluvuksi, sinun on jaettava 100 kertoimella (absoluuttisena arvona) ja lisättävä sitten 1. Jos todennäköisyys on esimerkiksi -200, laskutoimitus on seuraava:

100 ÷ 200 + 1 = 1.5

1 ÷ 1.5 x 100 = 66.67%

Jos ymmärrät, miten todennäköisyys lasketaan kertoimista, se voi olla hyödyllistä tietoon perustuvien päätösten tekemisessä urheiluvedonlyönnissä. Tietämällä lopputuloksen todennäköisyyden voit määrittää, ovatko kertoimet puolellasi vai eivät.

Implisiittisen todennäköisyyden ymmärtäminen

Kun lyöt vetoa urheilusta, kertoimet antavat sinulle käsityksen seuraavista asioista kuinka paljon voit voittaa, jos lyöt onnistuneen vedon. Kertoimet kertovat kuitenkin myös tuloksen toteutumisen todennäköisyyden. Tätä todennäköisyyttä kutsutaan "implisiittiseksi todennäköisyydeksi"." Implisiittisen todennäköisyyden ymmärtäminen on olennaista kaikille urheiluvedonlyöjille.

Implisiittinen todennäköisyys ilmaistaan prosentteina. Lasketaan jakamalla 100 kertoimella. Jos esimerkiksi kerroin on 5/1, implisiittinen todennäköisyys on 16.67%. Jos kertoimet ovat 2/5, laskennallinen todennäköisyys on 71.43%.

Implisiittisen todennäköisyyden tunteminen voi auttaa sinua tekemään fiksumpia vedonlyöntipäätöksiä. Jos implisiittinen todennäköisyys on suurempi kuin oma laskelmasi, kannattaa harkita vedonlyöntiä. Jos implisiittinen todennäköisyys on pienempi, riski ei ehkä kannata ottaa.

On tärkeää muistaa, että kertoimet ja implisiittinen todennäköisyys voivat muuttua eri tekijöiden, kuten loukkaantumisten, sään ja joukkueen suorituskyvyn, perusteella. On erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmista tiedoista ja mukauttaa vedonlyöntistrategiaasi sen mukaisesti.

 • Keskeiset huomiot:
 • Implisiittinen todennäköisyys on tuloksen toteutumisen todennäköisyys prosentteina ilmaistuna.
 • Implisiittisen todennäköisyyden laskemiseksi jaa 100 kertoimella.
 • Implisiittisen todennäköisyyden tunteminen voi auttaa sinua tekemään fiksumpia vedonlyöntipäätöksiä.
 • Kertoimet ja implisiittinen todennäköisyys voivat muuttua eri tekijöiden perusteella, joten tiedon säilyttäminen on tärkeää.

Miksi vedonlyöntikertoimet muuttuvat?

Vedonlyöntikertoimet eivät ole kiinteitä, ja ne voivat muuttua ajan myötä. Kertoimiin voivat vaikuttaa monet eri tekijät, kuten muutokset tapahtuman todennäköisyydessä, uudet tiedot joukkueista tai pelaajista ja markkinoiden kysyntä.

Muutokset tapahtuman toteutumisen todennäköisyydessä

Jos esiin tulee uutta tietoa, joka viittaa siihen, että jollakin joukkueella tai pelaajalla on etulyöntiasema toiseen nähden, kertoimet voivat muuttua siten, että ne heijastavat tätä havaittua muutosta toisen osapuolen voittomahdollisuuksissa. Tämä voi perustua esimerkiksi suoritushistoriaan, joukkueen kokoonpanoon, loukkaantumisiin ja muihin tekijöihin.

Uutta tietoa mukana olevista joukkueista tai pelaajista

Vedonlyöntikertoimet voivat myös muuttua, kun tapahtumaan osallistuvista joukkueista tai pelaajista saadaan uutta tietoa. Tämä voi tarkoittaa muutoksia aloituskokoonpanoon, avainpelaajien loukkaantumisia tai jopa vain sää- tai peliolosuhteiden muutoksia.

Markkinakysyntä

Viimeinen tekijä, joka voi vaikuttaa vedonlyöntikertoimiin, on markkinoiden kysyntä. Kun yhä useammat ihmiset lyövät vetoja tapahtuman yhdelle puolelle, kyseisen puolen kertoimet voivat muuttua vedonvälittäjille vähemmän kannattaviksi. Vastauksena tähän he saattavat siirtää kertoimia hieman toisen puolen hyväksi tasapainottaakseen vedonlyöntikertoimensa ja säilyttääkseen kannattavuutensa.

Kaiken kaikkiaan vedonlyöntikertoimet ovat joustava ja jatkuvasti muuttuva indikaattori tapahtuman todennäköisyydestä. Sen ymmärtäminen, miksi kertoimet muuttuvat, voi auttaa sinua tekemään tietoisemmat vedonlyöntipäätökset aloittelijana.

Kertoimien käyttäminen vedonlyönnissä

Kun ymmärrät vedonlyöntikertoimia, voit käyttää niitä tehdessäsi tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mitä vetoja kannattaa lyödä vetoa. Kertoimet voivat kertoa tietyn lopputuloksen toteutumisen todennäköisyyden, mikä voi auttaa määrittämään sijoituksen mahdollisen tuoton.

Jos esimerkiksi kertoimet ovat 3/1, että tietty joukkue voittaa pelin, tämä tarkoittaa, että jokaisesta 1 dollarista, jonka panostat, voitat 3 dollaria, jos joukkue voittaa. Jos kertoimet ovat 1/2, että tietty pelaaja tekee maalin, tämä tarkoittaa, että jokaista 2 dollaria kohden voitat 1 dollarin, jos pelaaja tekee maalin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vedonvälittäjät määrittelevät kertoimet, ja ne voivat muuttua muiden ihmisten tekemien vetojen perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kertoimet voivat vaihdella ajan mittaan, joten on tärkeää pitää niitä silmällä ja mahdollisesti mukauttaa panostuksia sen mukaisesti.

Toinen tärkeä huomioon otettava tekijä on se, minkä tyyppisen vedon haluat lyödä. On olemassa monia erityyppisiä vetoja, kuten suoria vetoja, parlay-vetoja, teaser-vetoja ja paljon muuta. Kullakin vedonlyöntityypillä on omat kertoimensa ja mahdolliset voitot, joten on tärkeää ymmärtää erot ennen vedonlyöntiä.

On myös tärkeää, että sinulla on budjetti mielessäsi, äläkä koskaan lyö vetoa enempää kuin sinulla on varaa menettää. Uhkapelaamisen pitäisi olla viihdettä, ei tapa ansaita rahaa. Käyttämällä kertoimia tietoon perustuvien päätösten tekemiseen ja olemalla vastuullinen vedonlyönnin suhteen voit pitää hauskaa ja mahdollisesti voittaa rahaa samalla.

Vinkki vedonlyöntikertoimien ymmärtämiseen

Ennen kuin aloitat vedonlyönnin, on tärkeää ymmärtää, miten kertoimet toimivat. Tässä on yksi vinkki, joka auttaa sinua alkuun:

Vertaa kertoimia useiden vedonvälittäjien välillä

Älä tyydy vain yhden vedonvälittäjän tarjoamiin kertoimiin. Tutustu muihin vedonvälittäjiin ja vertaa niiden tarjoamia kertoimia samasta tapahtumasta. Näin saat paremman käsityksen lopputuloksen toteutumisen todennäköisyydestä ja mahdollisesta voitosta, jos voitat.

Pidä mielessä, että kertoimet voivat muuttua ajan myötä, etenkin kun tapahtuma lähestyy. On hyvä idea tarkistaa säännöllisesti eri vedonvälittäjien kertoimet ennen tapahtumaa.

Esimerkki kertoimien vertailusta useiden vedonvälittäjien välillä
VedonvälittäjäJoukkue AJoukkue B
Vedonvälittäjä 12.03.0
Vedonvälittäjä 21.83.2
Vedonvälittäjä 32.22.9

Tässä esimerkissä näet, että vedonvälittäjä 2 tarjoaa parhaat kertoimet joukkueelle A, kun taas vedonvälittäjä 1 tarjoaa parhaat kertoimet joukkueelle B. Vertailemalla kertoimia voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, minkä vedonvälittäjän kanssa lyödä vetoa.

 • Vinkki: Etsi vedonvälittäjät, joilla on korkeimmat kertoimet ja pienimmät palkkiot.

Yleisiä väärinkäsityksiä vedonlyöntikertoimista

1. Korkeat kertoimet tarkoittavat taattuja voittoja

Monet ihmiset uskovat, että korkeat kertoimet johtavat aina taattuihin voittoihin. Tämä on kuitenkin väärä oletus. Korkea kerroin tarkoittaa, että tietyn lopputuloksen todennäköisyys on pieni, ja voit menettää rahasi, jos valitsemasi lopputulos ei toteudu.

2. Alhainen kerroin tarkoittaa varmaa voittoa

Alhaiset kertoimet voivat vaikuttaa houkuttelevammilta kuin korkeat kertoimet, mutta ne voivat silti olla riskialttiita. Se, että kertoimet ovat alhaiset, ei tarkoita, että voitat vetosi. Sinun on arvioitava lopputuloksen todennäköisyys ja päätettävä, kannattaako rahasi riskeerata.

3. Kertoimet ovat aina tarkkoja

Vaikka kertoimet ovat hyödyllinen indikaattori lopputuloksen todennäköisyydestä, ne eivät aina ole tarkkoja. Vedonvälittäjien on ennustettava lopputuloksen todennäköisyys useiden eri tekijöiden, kuten historiatietojen, nykykunnon ja loukkaantumisten perusteella. Tämä tarkoittaa, että joskus he voivat erehtyä, eivätkä kertoimet välttämättä vastaa lopputuloksen todellista todennäköisyyttä.

4. Et voi voittaa pitkillä kertoimilla

Monet ihmiset uskovat, että pitkillä kertoimilla on mahdotonta voittaa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Pitkät kertoimet tarkoittavat, että Tietyn lopputuloksen todennäköisyys on pieni, mutta se ei tarkoita, että se olisi mahdotonta. Sinun on ehkä tehtävä tutkimusta ja arvioitava lopputuloksen todennäköisyys ennen kuin teet vetoa vedonlyönti.

5. Korkeammat kertoimet merkitsevät enemmän voittoa

Vaikka on totta, että korkeammat kertoimet voivat johtaa merkittävämpiin voittoihin, näin ei kuitenkaan aina ole. Saamasi voiton määrä riippuu panostamastasi summasta, ei kertoimista. Joten vaikka panostaisit tulokseen, jonka todennäköisyys on alhainen, voit silti saada merkittävää voittoa, jos panostat tarpeeksi suuren summan.