Milloin Sistas kausi 5 tulee BET Plus -palveluun??

Esittely

Sistas on suosittu yhdysvaltalainen televisiodraamasarja, joka sai ensi-iltansa BET-kanavalla lokakuussa 2019. Sarja seuraa ryhmää afroamerikkalaisia sinkkunaisia, jotka selviytyvät henkilökohtaisesta ja ammatillisesta elämästään Atlantassa, Georgiassa. Vuosien varrella sarja on onnistunut keräämään suuren fanijoukon, joka odottaa innokkaasti uusien kausien julkaisua. Sarjan neljäs tuotantokausi on juuri päättynyt, ja fanit odottavat innokkaasti, että julkaistaan viides kausi BET Plus -kanavalla.

BET Plus -julkaisuaikataulu

BET Plus on video-on-demand-suoratoistopalvelu, jonka tilaajat voivat käyttää monenlaista sisältöä, kuten TV-ohjelmia, elokuvia ja erikoisohjelmia. Palvelu on saatavilla mobiililaitteissa, älytelevisioissa ja suoratoistoalustoilla, kuten Amazon Fire TV ja Roku. Vaikka BET Plus on Sistas-sarjan yksinoikeudellinen suoratoistokoti, sarjan julkaisuaikataulu voi olla hieman sekava.

KausiBET Premier DateBET Plus julkaisupäivä
Kausi 123. lokakuuta 2019Maaliskuu 2020
Kausi 214. lokakuuta 2020Toukokuu 2021
Kausi 39. kesäkuuta 2021TBD
Kausi 4Heinäkuu 2022TBD
Kausi 5TBDTBD

Kuten taulukosta näkyy, kaudella 5 ei ole vielä varmaa julkaisupäivää BET Plus -kanavalla. Aiempien julkaisupäivien perusteella on kuitenkin todennäköistä, että kauden esittäminen BET:ssä ja sen julkaiseminen BET Plus -palvelussa viivästyy.

Kuvaukset ja tuotanto

Toinen tekijä, joka vaikuttaa Sistas Season 5:n julkaisu on tuotantoprosessissa. Monien muiden tv-sarjojen tapaan myös Sistas-ohjelmaan vaikutti COVID-19-pandemia, joka aiheutti viivästyksiä kuvauksissa ja tuotannossa. Sarjan luoja Tyler Perry ilmoitti kuitenkin hiljattain Instagramissa, että viidennen tuotantokauden kuvaukset ovat päättyneet. Vaikka tämä on hieno uutinen faneille, se ei välttämättä ole - tarkoittavat, että kausi on saatavilla BET Plus -palvelussa lähiaikoina. Jälkituotantotyöt, kuten editointi ja erikoistehosteet, voivat viedä useita kuukausia, mikä tarkoittaa, että voi kestää jonkin aikaa ennen kuin kausi on valmis julkaistavaksi LeoVegas.

Spekulaatioita Sistas Season 5:n ympärillä

Koska fanit odottavat innokkaasti viidennen kauden julkaisua, on spekuloitu paljon siitä, mitä voimme odottaa tulevalta kaudelta. Edellisten kausien perusteella on todennäköistä, että tulemme näkemään lisää draamaa, käänteitä ja käänteitä, kun hahmot selvittävät henkilökohtaista ja ammatillista elämäänsä. On myös huhuttu uusista näyttelijöistä, mikä voisi lisätä sarjan jännitystä entisestään... Ennen kauden julkaisua on kuitenkin vaikea tietää varmasti, mitä yllätyksiä on luvassa.

Salla Tallus
Salla Tallusverified

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka fanit odottavat innokkaasti Sistasin viidennen kauden julkaisua BET Plus -palvelussa, on vaikea ennustaa tarkkaa ajankohtaa, jolloin se on saatavilla. Suoratoistopalvelun epäjohdonmukainen julkaisuaikataulu ja COVID-19-pandemian vaikutus kuvauksiin ja tuotantoon ovat vaikeuttaneet lopullisen julkaisupäivän asettamista. On kuitenkin varmaa, että sarjan tekijät työskentelevät ahkerasti tuodakseen tämän rakastetun sarjan seuraavan osan ruuduillemme mahdollisimman pian.

Odotellessamme Siskojen viidennen kauden julkaisua on hyvä hetki tutustua sarjan aiempiin kausiin. BET Plus tarjoaa kaikki sarjan aiemmat kaudet, joita voi katsoa milloin tahansa. Fanit voivat virkistää muistojaan ja kokea suosikkihetkensä uudelleen odottaessaan innokkaasti 5. kautta.

Pidä silmällä BET:n ja Tyler Perryn päivityksiä Sistas Season 5:n julkaisusta. Tuotantoprosessi on jo saatu päätökseen, joten on todennäköistä, että kausi on pian nähtävissä. Sillä välin fanit voivat liittyä Sistas-fanien verkkoyhteisöön ja osallistua keskusteluihin sarjan juonesta ja hahmoista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sistas-sarjan viidennen kauden julkaisu BET Plus -kanavalla voi olla epävarmaa, mutta fanit voivat lohduttautua sillä, että sarjan tekijät tekevät kovasti töitä saadakseen sarjan seuraavan osan ruutuihimme. Toivotaan kaikki, että odotus on sen arvoista ja että tuleva kausi ylittää odotuksemme.

FAQ: Milloin Sistas 5. kausi tulee BET Plus -kanavalle??

K: Mikä on Sistas?

V: Sistas on suosittu amerikkalainen televisiodraamasarja, joka sai ensi-iltansa BET:llä lokakuussa 2019. Sarjassa seurataan ryhmää sinkkuja afroamerikkalaisia naisia, jotka selvittävät henkilökohtaista ja ammatillista elämäänsä Atlantassa, Georgiassa.

K: Milloin Sistas-sarjan 5. kausi julkaistaan BET Plus -kanavalla??

V: BET Plus -kanavalla esitettävän Sistas-sarjan 5. kauden julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa. Aiempien julkaisupäivien perusteella on kuitenkin todennäköistä, että kauden esittämisen BET-ohjelmassa ja sen julkaisemisen BET Plus -palvelussa välillä on viive.

K: Mikä on Sistas-ohjelman julkaisuaikataulu BET Plus -kanavalla??

V: BET Plus -palvelun Siskojen julkaisuaikataulu voi olla hieman sekava. Vaikka BET Plus on Sistas-ohjelman yksinomainen suoratoistokoti, sarjan julkaisupäivät ovat vaihdelleet aiemmin. Esimerkiksi kausi 2 julkaistiin BET Plus -palvelussa toukokuussa 2021, useita kuukausia sen jälkeen, kun se esitettiin BET:ssä. Tällä hetkellä ei ole varmaa julkaisupäivää BET Plus -kanavalla esitettävälle 5. kaudelle.

Kysymys: Miksi Sistasin 5. kauden julkaisu BET Plus -kanavalla on viivästynyt??

Vastaus: Yksi tekijä, joka on vaikuttanut siihen, että Siskojen 5. kauden julkaisu BET Plus -kanavalla on viivästynyt, on COVID-19 pandemia. Kuten monet muutkin tv-ohjelmat, myös Sistas sairastui pandemiaan, mikä aiheutti viivästyksiä kuvauksissa ja tuotannossa. Viidennen kauden kuvaukset ovat kuitenkin jo päättyneet, joten jälkituotantotyöt saattavat olla tärkein viivästymiseen vaikuttava tekijä.

K: Onko olemassa spekulaatioita siitä, mitä voimme odottaa Sistasin viidenneltä kaudelta??

V: Kyllä, on spekuloitu paljon siitä, mitä voimme odottaa Sistas-ohjelman viidenneltä kaudelta. Edellisten kausien perusteella on todennäköistä, että tulemme näkemään lisää draamaa, käänteitä ja käänteitä, kun hahmot selvittävät henkilökohtaista ja ammatillista elämäänsä. Lisäksi on huhuttu uusista näyttelijöistä, mikä voi lisätä jännitystä sarjaan entisestään.

K: Mitä fanit voivat tehdä Sistas Season 5:n julkaisua odotellessaan??

V: Odottaessaan Sistas Season 5:n julkaisua BET Plus -palvelussa fanit voivat seurata sarjan aiempia kausia. BET Plus tarjoaa kaikki sarjan aiemmat kaudet, joita voi katsoa milloin tahansa. Fanit voivat virkistää muistojaan ja kokea suosikkihetkensä uudelleen odottaessaan innokkaasti viidettä kautta.

K: Mistä löydän päivityksiä Sistas Season 5:n julkaisusta??

V: Fanit voivat pitää silmällä BET:n ja Tyler Perryn päivityksiä Sistas Season 5:n julkaisusta. Tuotantoprosessi on jo päättynyt, joten kausi on todennäköisesti pian saatavilla. Sillä välin fanit voivat liittyä Sistas-fanien verkkoyhteisöön ja osallistua keskusteluihin sarjan juonesta ja hahmoista...