ATS-vedonlyönnin (Against The Spread) ymmärtäminen urheilussa

Urheiluvedonlyönti on suosittua toimintaa kaikkialla maailmassa, ja siihen liittyy erilaisia vaihtoehtoja ja panostyyppejä. Yksi suosituimmista vedonlyöntityypeistä urheiluvedonlyönnissä on Against the Spread (ATS) -panos. Sen ymmärtäminen, mikä ATS-veto on ja miten se toimii, on olennaista kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa urheilusta.

ATS-vedossa lyödään vetoa urheilutapahtuman lopputuloksesta pisteen hajonnan perusteella. Pistelukuja käytetään tasoittamaan kilpailijoiden välisiä pelikenttiä vedonlyöntitarkoituksessa. Sen avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa siitä, että suosikkijoukkue voittaa tietyllä marginaalilla tai että altavastaaja häviää tietyllä marginaalilla tai voittaa kokonaan.

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään paremmin ATS-vedonlyöntiä vedonlyönnissä. Tutustumme siihen, miten piste-erot toimivat, erilaisiin ATS-vedonlyöntien tyyppeihin, miten kertoimia luetaan ATS-vedonlyöntiä varten, ja annamme vinkkejä, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi voittaa vedonlyöntisi. Sukelletaan siis sisään ja opitaan lisää ATS-vedonlyönnin jännittävästä maailmasta.

ATS vs. Moneyline-vedonlyönti

Kun on kyse urheiluvedonlyönnistä, on olemassa kaksi pääasiallista vedonlyöntityyppiä, jotka useimmat ihmiset tuntevat: ATS (Against the Spread) ja Moneyline-vedonlyönti. Molemmat vedonlyöntityypit voivat olla kannattavia, mutta kummallakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

ATS-vedonlyönti

ATS-vedonlyönnissä on kyse siitä, että valitset joukkueen, joka peittää erotuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lyöt vetoa siitä, että joukkue ei ainoastaan voita, vaan myös voittaa tietyllä marginaalilla. Sanotaan esimerkiksi, että Dallas Cowboys pelaa New York Giantsia vastaan ja Cowboys on 7 pisteen suosikki. Jos lyöt vetoa Cowboysin ATS-voittoa vastaan, sen pitäisi voittaa vähintään 8 pisteellä, jotta voittaisit vetosi LeoVegas.

Yksi ATS-vedonlyönnin tärkeimmistä eduista on se, että sen avulla voit lyödä vetoa altavastaajista. Jos joukkue on suuri altavastaaja, esimerkiksi 10 pistettä tai enemmän, on todennäköistä, että se häviää pelin. Jos joukkue kuitenkin pystyy pitämään pelin lähellä, se voi kattaa spreadin ja voittaa vetosi.

Moneyline-vedonlyönti

Moneyline-vedonlyönti on yksinkertaisempi vedonlyönnin muoto, johon ei liity pistemäärää. Sen sijaan lyöt yksinkertaisesti vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa pelin. Moneyline-vedonlyönnin kertoimet ilmaistaan yleensä seuraavasti kuinka paljon kuinka paljon sinun pitäisi panostaa voittaaksesi 100 dollaria tai kuinka paljon voittaisit, jos panostaisit 100 dollaria. Jos esimerkiksi Dallas Cowboys on -300 rahalinjalla, sinun pitäisi panostaa 300 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.

Moneyline-vedonlyönnin etuna on, että se on helpompi ymmärtää kuin ATS-vedonlyönti. Sinun tarvitsee vain valita joukkue, jonka uskot voittavan pelin. Huonona puolena on kuitenkin se, että voit joutua riskeeraamaan paljon rahaa voittaaksesi pienen summan, varsinkin jos panostat suureen suosikkiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä ATS- että moneyline-vedonlyönnillä on omat hyvät ja huonot puolensa. Tärkeintä on valita vedonlyöntityyppisi, joka sopii parhaiten vedonlyöntityyliisi ja pelikassaasi. Piditpä sitten moneyline-vedonlyönnin yksinkertaisuudesta tai ATS-vedonlyönnin mahdollisuudesta suuriin voittoihin, on olemassa vedonlyöntistrategia, joka voi toimia sinulle.

Miten ATS toimii

Against the spread (ATS) on urheiluvedonlyönnin tyyppi, jossa vedonlyöjä lyö vetoa siitä, voittaako vai häviääkö joukkue tietyllä määrällä pisteitä. Pistemarginaali on keino tasoittaa pelikenttää joukkueille, joiden taitotaso ei vastaa toisiaan.

Kun urheiluvedonlyönti asettaa pelin pistemarginaalin, suosikilla on negatiivinen luku, kun taas altavastaajalla on positiivinen luku. Voittaakseen spreadin suosikin on voitettava piste-eroa suuremmalla marginaalilla ja altavastaajan on hävittävä piste-eroa pienemmällä marginaalilla.

Jos esimerkiksi jalkapallo-ottelun pistemäärä on -7, suosikin on voitettava yli 7 pisteellä, jotta se "voittaa"." Jos lopputulos on 21-14, suosikkijoukkue ei ole voittanut, koska se voitti vain 7 pisteellä, joka on sama kuin pistemarginaali.

Toisaalta, jos altavastaaja voittaa tai häviää vähemmän kuin pisteen hajonta, se on "voittanut hajonnan" ja heidän ATS-ennätyksensä paranee. Vedonlyöjät, jotka panostivat altavastaajan puolesta, voittavat panoksensa tässä tilanteessa, vaikka altavastaaja häviää pelin suoraan.

ATS-vedonlyönti on suosittua, koska se tuo peliin ylimääräistä jännitystä, vaikka suosikki voittaisikin pelin suoraan. Sen avulla vedonlyöjät voivat myös keskittyä pelin muihin näkökohtiin, kuten voittomarginaaliin, sen sijaan, että he vain valitsisivat voittajan tai häviäjän.

Kuinka lukea ATS-kertoimia

Kun on kyse vedonlyönnistä veikkausta vastaan (ATS), on tärkeää ymmärtää, miten kertoimia luetaan. ATS-kertoimet esitetään tavalla, joka osoittaa, mikä joukkue on suosikki ja mikä on altavastaaja, sekä kuinka monta pistettä suosikin odotetaan voittavan.

Tyypillinen ATS-linja voi näyttää jotakuinkin tältä:

New England Patriots -7.5

Tämä tarkoittaa, että New England Patriotsin suosikki voittaa pelin 7 pisteellä.5 pistettä. Jos lyöt vetoa Patriotsin puolesta, heidän pitäisi voittaa peli vähintään 8 pisteellä, jotta vetosi olisi voitollinen.

Jos lyöt vetoa altavastaajan puolesta, linja voi näyttää tältä:

Jacksonville Jaguars +7.5

Tämä tarkoittaa, että Jacksonville Jaguarsin odotetaan häviävän ottelun 7 pisteellä.5 pistettä. Jos lyöt vetoa Jaguarsin puolesta, sen pitäisi joko voittaa peli suoraan tai hävitä 7 pisteellä tai vähemmän, jotta vetosi olisi voitollinen.

On tärkeää huomata, että jos suosikki voittaa täsmälleen piste-eron verran (tässä tapauksessa 7 pistettä), se voi voittaa.5 pistettä), vedon katsotaan olevan push ja kaikki vedot mitätöidään.

Kaiken kaikkiaan ATS-kertoimien lukemisen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voit tehdä tietoon perustuvia vedonlyöntejä, kun kyseessä on vedonlyönti spreadiä vastaan.

ATS-vedonlyöntistrategiat

 • Tutkimus, tutkimus, tutkimus: Ennen kuin asetat ATS-vedon, tee tutkimustyösi. Analysoi joukkueen tilastot, nykyinen kunto, loukkaantumiset ja sääolosuhteet tehdäksesi tietoon perustuvia päätöksiä.
 • Lyödään vetoa yleistä mielipidettä vastaan: Suurin osa yleisövedonlyöjistä kannattaa usein suosikkeja, mikä voi luoda arvoa altavastaajille. Etsi joukkueita, joilla on vahva ATS-ennätys, ja lyö vetoa yleisön mielipidettä vastaan.
 • Seuraa linjan liikkeitä: Linjaliikkeet voivat antaa arvokasta tietoa siitä, mihin suurin osa rahoista on sijoitettu. Jos linja liikkuu altavastaajan eduksi, se voi tarkoittaa, että heidän puolelleen on tulossa terävää rahaa.
 • Ota huomioon joukkueen motivaatio: Peleissä, joissa joukkue on jo varmistanut pudotuspelipaikan tai sillä ei ole mitään pelattavaa, se ei välttämättä ole motivoitunut kattamaan erotusta. Toisaalta joukkue, joka taistelee pudotuspelipaikasta, voi olla motivoituneempi ja pelata kiireellisemmin.
 • Hallitse pelikassaasi: Kuten missä tahansa vedonlyönnissä, pelikassan hallinta on ratkaisevan tärkeää. Panosta mahdollisuuksiesi rajoissa, varaa yhtä suuret summat jokaiseen vetoon ja vältä tappioiden jahtaamista.

Avainlukujen merkitys

Kun kyse on urheiluvedonlyönnistä, avainlukujen ymmärtämisellä voi olla ratkaiseva merkitys vedonlyönnissäsi. Avainluvut viittaavat yleisimpiin voittomarginaaleihin tietyssä urheilulajissa. Esimerkiksi jalkapallossa yleisin voittomarginaali on 3 pistettä, jonka jälkeen tulee 7 pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että monet pelit ratkaistaan näillä marginaaleilla, joten ne ovat tärkeitä numeroita, jotka kannattaa ottaa huomioon vedonlyöntiä tehtäessä.

Avainlukujen ymmärtäminen voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kun haluat lyödä vetoa spreadiä vastaan. Jos esimerkiksi jalkapallo-ottelun voittolukema on -3, voit harkita suosikin asettamista voittoon, koska se voi voittaa todennäköisemmin kenttämaalilla. Vastaavasti, jos levikki on +7, voit harkita altavastaajan ottamista, koska se voi todennäköisemmin pitää pelin touchdownin sisällä.

On tärkeää huomata, että avainluvut voivat vaihdella hieman lajista ja liigasta riippuen. Esimerkiksi koripallossa yleisin voittomarginaali on 4 pistettä, kun taas jääkiekossa se on 1 maali. Lyömässäsi vedonlyönnin kohteena olevan urheilulajin ja liigan avainlukujen ymmärtäminen voi antaa sinulle merkittävän edun vedonlyönnissäsi.

Kaiken kaikkiaan avainlukujen huomioon ottaminen vedonlyönnissä voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja lisätä mahdollisuuksiasi voittaa. Kun seuraavan kerran lyöt vetoa kokonaislukuja vastaan, muista ottaa huomioon avainlukujen merkitys strategiassasi.

Kuinka lyödä vetoa ATS-summista

Jos perinteinen vedonlyönti on sinulle tuttua, saatat ajatella, että ainoa tapa lyödä vetoa urheilun kokonaismääristä on lyödä vetoa yli tai alle. ATS-vedonlyönnissä voit kuitenkin lyödä vetoa myös pisteistä, joilla joukkueen odotetaan voittavan tai häviävän.

Jos haluat lyödä vetoa ATS-totaaliluvuista, ensimmäinen askel on ymmärtää leviäminen. Spread on pisteiden määrä, jonka kertoimenlaskijat odottavat yhden joukkueen voittavan. Jos esimerkiksi jalkapallo-ottelun spread on -3.5, tämä tarkoittaa, että suosikkijoukkueen odotetaan voittavan 3 pisteellä.5 pistettä.

Kun lyöt vetoa ATS-summia vastaan, voit lyödä vetoa joko leviämisen puolesta tai sitä vastaan. Jos lyöt vetoa spreadin puolesta, lyöt vetoa, että suosikkijoukkue voittaa enemmän kuin ennustettu spread. Jos lyöt vetoa hajontaa vastaan, lyöt vetoa siitä, että altavastaaja häviää ennustettua hajontaa pienemmällä erolla tai voittaa ottelun suoraan.

Kun lyöt vetoa ATS-summista, on tärkeää tehdä tutkimusta. Katso molempien joukkueiden aiempia suorituksia sekä niiden nykyistä pelaajistoa ja loukkaantumisia. Nämä tekijät voivat kaikki vaikuttaa pelin lopputulokseen ja siihen, kattaako joukkue todennäköisesti voiton vai ei.

Toinen tärkeä näkökohta ATS-summia koskevassa vedonlyönnissä on kertoimien ymmärtäminen. Kertoimet ilmaistaan +/- -lukuna spread-numeron vieressä. A"+" luku tarkoittaa, että joukkue on altavastaaja, kun taas"-" Luku tarkoittaa, että he ovat suosikkeja, jotka kattavat voiton.

Kaiken kaikkiaan ATS-totaalilukemiin panostaminen voi tarjota jännittäviä ja kannattavia vedonlyöntimahdollisuuksia. Ymmärtämällä spreadin, tekemällä tutkimusta ja pitämällä kertoimia silmällä voit lisätä mahdollisuuksiasi menestyksekkäisiin ATS-vedonlyönteihin.

ATS-vedonlyöntitrendit

Yksi tärkeimmistä urheiluvedonlyönnin osa-alueista on pysyä ajan tasalla alan uusimmista suuntauksista ja muutoksista. Tämä pätee myös ATS-vedonlyönnissä. Uusimpien ATS-vedonlyöntitrendien seuraaminen voi auttaa sinua saamaan enemmän aikaan tietoon perustuvia päätöksiä ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.

Yksi suosittu ATS-vedonlyöntitrendi on lyödä vetoa yleisöä vastaan. Tämä tarkoittaa, että lyöt vetoa joukkueesta, jota suurin osa yleisöstä ei lyö vetoa. Usein yleisö lyö vetoa suosikkijoukkueen puolesta, mikä voi luoda sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa altavastaajan puolesta.

Toinen trendi on seurata linjan liikettä. Tämä tarkoittaa sitä, että kiinnität huomiota piste-eron muutoksiin ja teet vetosi sen mukaisesti. Jos esimerkiksi piste-ero kasvaa altavastaajan hyväksi, tämä voi tarkoittaa, että vedonlyöntiyhtiö näkee enemmän toimintaa kyseisen joukkueen hyväksi ja uskoo, että sillä on paremmat mahdollisuudet voittaa.

Voi myös olla hyödyllistä seurata joukkueiden ja otteluiden historiatietoja. Katso, miten kukin joukkue on pärjännyt ATS-tuloksella viimeisissä peleissään tai samassa otteluparissa aiempina kausina. Nämä tiedot voivat antaa arvokasta tietoa siitä, miten joukkueet saattavat menestyä, ja auttaa sinua tekemään tietoisemman ATS-vedon.

 • Vedonlyönti yleisöä vastaan
 • Seuraa linjan liikettä
 • Katso joukkueiden ja otteluiden historiatietoja

Muista, että ATS-vedonlyöntitrendit muuttuvat jatkuvasti. On tärkeää pysyä ajan tasalla ja mukauttaa vedonlyöntistrategiaasi sen mukaisesti. Älä luota pelkästään trendeihin, vaan käytä niitä välineenä kokonaisvedonlyöntistrategiassasi.

ATS-vedonlyönnin riskit

Liiallinen riippuvuus pisteiden levittämisestä

Yksi ATS-vedonlyönnin riskeistä on se, että se voi johtaa liialliseen luottamiseen piste-eroihin. Tämä tarkoittaa sitä, että vedonlyöjät saattavat kiinnittyä pisteisiin sen sijaan, että ottaisivat huomioon joukkueiden yleisen vahvuuden. Keskittyminen pelkästään piste-eroihin voi johtaa harhaanjohtaviin vetoihin ja lopulta menetettyihin rahoihin.

Loukkaantumiset ja muut muuttujat

Toinen ATS-vedonlyönnin riski on se, että odottamattomat esteet, kuten loukkaantumiset tai sääolosuhteet, voivat vaikuttaa suuresti pelin lopputulokseen. Jopa kaikkein taitavimmat vedonlyöjät joutuvat joskus näiden muuttujien uhreiksi... Vedonlyöjien on tärkeää muistaa, että he eivät voi hallita näitä tekijöitä, ja ottaa tämä huomioon vedonlyöntiä tehdessään.

Väärää tietoa ja harhaanjohtavia trendejä

Kolmas ATS-vedonlyönnin riski on mahdollinen vääränlainen informaatio ja harhaanjohtavat trendit. Vedonlyöjien on pidettävä mielessä, että tilastot voivat joskus olla harhaanjohtavia ja että trendit eivät aina kerro tulevista tuloksista. Trendien tai muiden pinnallisten tilastojen sokea seuraaminen voi johtaa huonoihin vedonlyöntipäätöksiin.

Lose-Lose -ehdotukset

Lopuksi, on aina olemassa riski rahan menettämisestä, kun vedonlyönti on vastakkainen. Edes kokeneet vedonlyöjät eivät ole immuuneja tappioille. Vedonlyöjien on tärkeää asettaa realistiset odotukset, eivätkä he saa koskaan panostaa enemmän kuin heillä on varaa menettää. Vedonlyönti tulisi nähdä viihteenä, ei taattuna tapana ansaita rahaa.

Yleiset ATS-vedonlyöntivirheet, joita kannattaa välttää

Kun on kyse vedonlyönnistä spreadia vastaan, on olemassa muutamia yleisiä virheitä, joita aloittelevat vedonlyöjät tekevät. Nämä virheet voivat maksaa sinulle rahaa ja tehdä vedonlyöntikokemuksestasi vähemmän miellyttävän. Tässä on muutamia ATS-vedonlyöntivirheitä, joita kannattaa välttää:

 • Point Spreadin ymmärtämättä jättäminen - Jos et ymmärrä piste-eroa, et pysty tekemään tietoon perustuvia vetoja. Varmista, että tiedät, miten se toimii ja miten kertoimia luetaan.
 • Vedonlyönti suosikkijoukkueistasi - Vaikka on luonnollista haluta lyödä vetoa suosikkijoukkueiden puolesta, se ei aina ole paras ratkaisu. Sinun on oltava objektiivinen ja perustettava vetosi faktoihin ja tilastoihin, ei henkilökohtaisiin ennakkoluuloihin.
 • Älä etsi parhaita kertoimia - Aivan kuten kaikessa muussakin ostettavassa, haluat saada parhaan vastineen rahoillesi, kun lyöt vetoa. Käytä hieman aikaa parhaiden kertoimien etsimiseen ennen vedonlyöntiäsi.
 • Keskeisten loukkaantumisten ja pelikieltojen huomiotta jättäminen - Yksi suurimmista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa pelin lopputulokseen, ovat loukkaantumiset ja pelikiellot. Varmista, että teet tutkimustyötä ja otat nämä tekijät huomioon, kun asetat vetoja.
 • Tappioiden jahtaaminen - Jos sinulla on tappioputki, voi olla houkuttelevaa jatkaa vedonlyöntiä siinä toivossa, että voit saada tappiot takaisin. Tämä voi kuitenkin johtaa vielä suurempiin tappioihin. Aseta budjetti ja pidä siitä kiinni.

Välttämällä näitä yleisiä ATS-vedonlyöntivirheitä voit parantaa mahdollisuuksiasi tehdä kannattavia vetoja ja nauttia menestyksekkäämmästä vedonlyöntiurasta.

ATS-vedonlyönti eri urheilulajeissa

ATS-vedonlyönti on suosittua eri urheilutapahtumissa, kuten jalkapallossa, koripallossa, baseballissa ja jääkiekossa. Jalkapallossa ATS-vedonlyönti on yleistä NFL-kauden aikana, jolloin piste-eroa käytetään tasapainottamaan kahden joukkueen voittokertoimia. Vastaavasti koripallovedonlyönti sisältää ATS-vedonlyöntiä, jossa vedonlyönti vastakkaiseen suuntaan tarkoittaa, että ennustetaan, mikä joukkue voittaa tietyllä pistemäärällä.

Baseball- ja jääkiekkovedonlyönnissä käytetään myös ATS-vedonlyöntiä, mutta piste-eron sijasta käytetään moneyline-vetoja. Näissä urheilulajeissa suosikkijoukkueella on negatiivinen moneyline, kun taas altavastaajalla on positiivinen. Vedonlyöjät voivat ennustaa, voiko suosikkijoukkue voittaa tietyllä määrällä juoksuja tai maaleja.

Lisäksi ATS-vedonlyönti on mahdollista myös yliopistourheilussa, kuten jalkapallossa ja koripallossa. Näissä tapahtumissa käytetään pistevaihtoa samalla tavalla kuin ammattilaisurheilussa, ja yliopistojalkapallossa ATS-vedonlyöntien määrä on korkeakoulu-urheilulajeista suurin.

Kaiken kaikkiaan ATS-vedonlyöntiä voidaan soveltaa eri urheilulajeihin, mikä tekee siitä yhden suosituimmista vedonlyöntityypeistä urheiluvedonlyönnin maailmassa. Ja online-vedonlyönnin myötä yhä useammat vedonlyöjät voivat helposti käyttää ja asettaa ATS-vedonlyöntejä eri urheilutapahtumiin.

ATS-vedonlyönnin tulevaisuus

Urheiluanalytiikan nousu

ATS-vedonlyönnin tulevaisuus on urheiluanalytiikan käsissä. Nykyaikaisen teknologian myötä urheilutietoa kerätään enemmän kuin koskaan ennen. Tietoja voidaan käyttää mallien ja trendien tunnistamiseen, mikä antaa vedonlyöjille merkittävän edun vedonvälittäjiin nähden. Kun maailma muuttuu yhä datalähtöisemmäksi, urheiluanalytiikasta tulee normi vedonlyönnin maailmassa.

Tekoälyllä ja koneoppimisella on myös merkittävä rooli ATS-vedonlyönnin tulevaisuudessa. Nämä teknologiat voivat auttaa vedonlyöjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä analysoimalla valtavia tietomääriä ja ennustamalla tuloksia uskomattomalla tarkkuudella.

Mobiilivedonlyönnin kasvu

Toinen merkittävä trendi vedonlyönnin maailmassa on mobiilivedonlyönnin kasvu. Kun yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita internetin käyttöön, online-vedonlyönti on tullut helpommin saataville kuin koskaan. Tämä suuntaus tulee jatkumaan, ja mobiilivedonlyönnistä odotetaan tulevan hallitseva vedonlyöntimuoto tulevina vuosina.

Mobiilivedonlyönti tarjoaa vedonlyöjille monia etuja, kuten mukavuutta, paremman tiedonsaannin ja mahdollisuuden lyödä vetoja liikkeellä ollessaan. Tämän trendin jatkuessa ATS-vedonlyönnin kysyntä mobiililaitteilla todennäköisesti kasvaa, joten vedonlyöjien on entistä tärkeämpää ymmärtää, miten ATS-vedonlyönti toimii.

Virtuaaliurheilun syntyminen

Virtuaaliurheilun syntyminen on toinen trendi, joka tulee muuttamaan vedonlyönnin maailmaa. Virtuaaliurheilun avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa simuloiduista urheilutapahtumista, kuten hevoskilpailuista ja jalkapallo-otteluista. Nämä tapahtumat luodaan tietokonealgoritmeilla, ja ne perustuvat usein reaalimaailman tilastoihin ja tietoihin.

Virtuaaliurheilu tarjoaa perinteiseen urheiluvedonlyöntiin verrattuna monia etuja, kuten mahdollisuuden lyödä vetoa milloin tahansa ja mistä tahansa. Ne ovat myös immuuneja sääolosuhteille tai muille ulkoisille tekijöille, jotka voivat vaikuttaa reaalimaailman urheilutapahtumien lopputulokseen.

Vaikka virtuaaliurheilulajit ovat vielä lapsenkengissään, niiden suosio todennäköisesti kasvaa tulevina vuosina, ja virtuaaliurheilulajeihin kohdistuvista ATS-vedoista tulee todennäköisesti merkittävä osa vedonlyöntiä.

ATS-vedonlyönnin laillisuus

ATS-vedonlyönnin (Against the Spread) laillisuus vaihtelee maasta ja osavaltiosta riippuen. Urheiluvedonlyönti on laillista joissakin maissa, kun taas toisissa se on laitonta. Yhdysvalloissa urheiluvedonlyönnin laillisuus vaihtelee osavaltioittain, ja jotkin osavaltiot ovat laillistaneet urheiluvedonlyönnin, kun taas toiset eivät ole sitä vielä tehneet.

Maissa, joissa urheiluvedonlyönti on laillista, myös ATS-vedonlyönti on laillista. Kuitenkin maissa, joissa urheiluvedonlyönti on laitonta, myös ATS-vedonlyönti katsotaan laittomaksi. On tärkeää ymmärtää oman maasi tai osavaltiosi lait, ennen kuin ryhdyt harjoittamaan minkäänlaista urheiluvedonlyöntiä, mukaan lukien ATS-vedonlyönti.

Yhdysvalloissa ammattilais- ja amatööriurheilun suojelulaki (PASPA) oli liittovaltion laki, joka kielsi osavaltioiden valtuuttaman urheiluvedonlyönnin. Toukokuussa 2018 Yhdysvaltain korkein oikeus kuitenkin totesi PASPA:n perustuslain vastaiseksi, mikä antoi yksittäisille osavaltioille mahdollisuuden laillistaa urheiluvedonlyönti. Tämän seurauksena useat osavaltiot ovat jo laillistettu urheiluvedonlyönti, ja lisää odotetaan tulevan.

 • On tärkeää huomata, että jopa niissä osavaltioissa, joissa urheiluvedonlyönti on laillista, voi olla rajoituksia tietyntyyppisille vedonlyönneille, kuten korkeakoulu-urheilulle tai paikallisia joukkueita koskeville vedoille.

Ennen ATS-vedonlyönnin aloittamista on tärkeää tehdä tutkimustyötä, jotta voitte varmistaa, että toimivat laillisesti ja vastuullisesti.

Suosittuja ATS-vedonlyöntimarkkinoita

ATS-vedonlyönti on yksi suosituimmista muodoista urheiluvedonlyönti ja sen sisällä on useita markkinoita, jotka ovat erityisen suosittuja vedonlyöjien keskuudessa. Suosituimmat ATS-vedonlyöntimarkkinat ovat NFL, jossa lyödään miljoonia dollareita vetoja joka viikko kauden aikana. Muita suosittuja ATS-markkinoita ovat NCAA-koripallo, NBA ja Major League Baseball.

NCAA-koripallossa ATS-vedonlyönti on suosittua, koska tarjolla on suuri määrä pelejä, joista voi lyödä vetoa. Tämän ansiosta vedonlyöjien on helpompi löytää arvoa kertoimista ja tehdä kannattavia vetoja. NBA:ssa ATS-vedonlyönti on suosittua, koska peli on luonteeltaan runsaspisteistä ja koska piste-erot voidaan kattaa helpommin kuin muissa urheilulajeissa.

Major League Baseball ei ehkä ole ensimmäinen laji, joka tulee mieleen ATS-vedonlyönnistä, mutta se on silti suosittu markkina-alue vedonlyöjien keskuudessa. Kun kauden aikana pelataan 162 ottelua, vedonlyöntimahdollisuuksia on paljon, ja baseballin arvaamaton luonne voi mahdollistaa jännittäviä ja kannattavia vedonlyöntejä.

Muita suosittuja ATS-markkinoita ovat yliopistojalkapallo, NHL ja jalkapallo. Näillä markkinoilla ei ehkä tapahdu yhtä paljon toimintaa kuin neljällä suurella markkinalla, mutta ne tarjoavat silti vedonlyöjille runsaasti mahdollisuuksia tehdä kannattavia vetoja spreadiä vastaan.

ATS-vedonlyönti live-peleissä

ATS-vedonlyönti voi olla loistava tapa ansaita lisärahaa samalla kun nautit live-pelistä. ATS-vedonlyönnissä piste-eroa käytetään tasapainottamaan suosikin ja altavastaajan välisiä kertoimia. Tämä tekee vedonlyönnistä mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää vedonlyöjän kannalta.

Live-pelit voivat tarjota ainutlaatuisia mahdollisuuksia ATS-vedonlyöntiin, koska piste-ero voi muuttua koko pelin ajan pisteiden ja muiden tekijöiden perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että taitava vedonlyöjä voi hyödyntää vaihteluita ja tehdä kannattavia vetoja.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että live-vedonlyönti voi olla nopeatempoista ja arvaamatonta, joten on tärkeää tuntea peli ja joukkueet hyvin. On myös tärkeää olla kurinalainen vedonlyönnin suhteen eikä jahdata tappioita.

Jos ATS-vedonlyönti livepeleissä on harkittua, se voi olla hauska ja mahdollisesti tuottoisa tapa nauttia urheilusta. Muista vain tehdä tutkimustyötä, keskittyä peliin ja lyödä vetoa vastuullisesti.

ATS-vedonlyöntibonukset ja kampanjat

Kun kyseessä on vedonlyönti spreadiä vastaan, on saatavilla useita bonuksia ja kampanjoita, jotka voivat auttaa kasvattamaan vedonlyöntipankkiasi. Jotkut urheiluvedonlyönnit tarjoavat tervetuliaisbonuksen, kun rekisteröidyt tilin, joka voi tarjota sinulle ylimääräisiä varoja ATS-vetoihin. Muita tarjouksia voivat olla esimerkiksi ilmaiset vedot, käteispalautustarjoukset ja parannetut kertoimet tietyissä peleissä.

On tärkeää lukea kaikkien bonusten ja kampanjoiden ehdot ennen niiden hyödyntämistä, sillä niissä voi olla tiettyjä vaatimuksia tai rajoituksia, joista sinun on oltava tietoinen. Jotkin bonukset voivat esimerkiksi vaatia tietyn määrän vetoja ennen kuin voit nostaa voittosi, kun taas toiset voivat olla saatavilla vain rajoitetun ajan.

Bonusten ja kampanjoiden lisäksi jotkin urheiluvedonlyönnit voivat tarjota VIP- tai kanta-asiakasohjelmia usein vedonlyöjille. Nämä ohjelmat voivat tarjota lisäetuja, kuten nopeutettuja kotiutuksia, erikoistarjouksia ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Kaiken kaikkiaan ATS-vedonlyöntibonusten ja kampanjoiden hyödyntäminen voi olla hyvä tapa maksimoida voittosi ja minimoida riskisi. Varmista vain, että teet tutkimusta ja luet pienellä painettuun tekstiin, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Miten valita paras ATS-urheiluvedonlyönti

ATS-vedonlyöjänä on tärkeää valita oikea vedonlyöntipaikka, jossa lyödä vetoa. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitse paras ATS-urheiluvedonlyönti:

 • Etsi urheiluvedonlyöntiyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman urheilulajeja: Etsi urheiluvedonlyöntiyritys, joka kattaa useita urheilulajeja ja tarjoaa perusteelliset vedonlyöntimarkkinat jokaisesta lajista.
 • <li><strong>Tarkista kilpailukykyiset kertoimet:</strong> Urheiluvedonlyöntien tarjoamat kertoimet vaihtelevat, joten on tärkeää tehdä ostoksia löytääksesi parhaan mahdollisen arvon. Urheiluvedonlyönnin perimä marginaali tai "juice" on otettava huomioon.</li>
  
  <li><strong>Tutki urheiluvedonlyönnin mainetta:</strong> Tarkista nettifoorumeilta, mitä muut vedonlyöjät sanovat harkitsemastasi urheiluvedonlyönnistä. Varmista, että valitset hyvämaineisen ja luotettavan vedonvälittäjän.</li>
  
  <li><strong>Etsi houkuttelevia bonuksia:</strong> Monet online-urheiluvedonlyönnit tarjoavat tervetuliaisbonuksia uusille asiakkaille. Nämä bonukset voivat auttaa sinua saamaan lisäarvoa vedoillesi.</li>
  
  <li><strong>Tarkista asiakastuen saavutettavuus:</strong> Hyvä asiakastuki on elintärkeää online-vedonlyönnin yhteydessä. Varmista, että urheiluvedonlyönti tarjoaa nopeaa ja helppoa asiakastukea eri kanavien, kuten sähköpostin, live-chatin ja puhelimen kautta.</li>
  

Oikean ATS-urheiluvedonlyönnin valitseminen voi vaikuttaa ratkaisevasti yleiseen vedonlyöntikokemukseesi. Varmista, että teet kotiläksysi ja valitset urheiluvedonlyönnin, joka vastaa vedonlyöntitarpeitasi ja mieltymyksiäsi.