Kuinka pelata intialaista pokeria

Johdanto

Intialainen pokeri, joka tunnetaan myös nimellä Blind Man's Bluff, on korttipeli, joka on saavuttanut valtavan suosion monissa osissa maailmaa. Peli on helppo oppia ja vaatii pelaajilta muistin ja bluffitaitojen käyttöä voittaakseen. Se on fantastinen peli, jota voi pelata ystävien ja perheen kanssa missä tahansa kokoontumisessa tai juhlissa. Iästä riippumatta intialainen pokeri on loistava tapa viettää aikaa rakkaidesi kanssa.

Intian pokerin säännöt

Peliä pelataan tavallisella 52 kortin pakalla. Pelin alussa jokaiselle pelaajalle jaetaan yksi kortti kuvapuoli alaspäin, jota ei saa katsoa. Pelaajat näkevät vain vastustajiensa kortit. Pelin tavoitteena on saada korkeimman kortin arvo pelin lopussa.

Vaiheet:

 1. Kaikille pelaajille jaetaan yksi kortti kuvapuoli alaspäin.
 1. Pelaajat voivat nähdä vain vastustajan kortit.
 1. The ensimmäinen panostuskierros alkaa.
 1. Pelaajat voivat halutessaan vaihtaa korttejaan vastustajan kanssa.
 1. Toinen ja viimeinen panostuskierros alkaa.
 1. Pelaaja korkeimmalla-Pelin lopussa sijoitettu kortti voittaa potin.

Tässä on taulukko korttien sijoituksista intialaisessa pokerissa:

KorttiSijoitus
ÄssäKorkein
Kuningas
Kuningatar
Jack
10
9
8
7
6
5
4
3
2Alin

Strategiat intialaisessa pokerissa voittamiseen

Intialainen pokeri vaatii onnen ja taidon yhdistelmää. Tässä on joitakin strategioita, jotka voi auttaa sinua voittaa pelin:

 • Kiinnitä huomiota vastustajasi käyttäytymiseen. Tarkkaile vihjeitä, jotka voivat viitata heidän kätensä vahvuuteen. Jos hän vaikuttaa esimerkiksi hermostuneelta, hänellä saattaa olla heikompi käsi.
 • Bluffaaminen on tärkeä osa intialaista pokeria. Voit yrittää vakuuttaa vastustajasi siitä, että sinulla on vahvempi käsi kuin mitä todellisuudessa on. Varo kuitenkin liioittelemasta, sillä vastustajasi saattavat huomata bluffisi.
 • Valitse vastustajasi viisaasti. Jos pelaat kokeneiden pelaajien kanssa, voittaminen voi olla vaikeampaa. Osoitteessa toisesta kädestä, jos pelaat aloittelevien pelaajien kanssa, sinulla voi olla paremmat mahdollisuudet voittaa.
 • Ole kärsivällinen. Joskus paras strategia on odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu. Älä kiirehdi panostamaan tai vaihtamaan korttia liian nopeasti. Käytä aikaa ja tee päätöksesi huolellisesti.
 • Harjoitella pokerinaamaa. Ilmeesi voivat paljastaa paljon käden vahvuudesta. Yritä pitää ilme neutraalina äläkä paljasta mitään.
Salla Tallus
Salla Tallusverified

Yhteenvetona voidaan todeta, että intialainen pokeri on hauska ja jännittävä peli, josta kuka tahansa voi nauttia. Seuraamalla säännöt ja Edellä mainituilla strategioilla voit parantaa mahdollisuuksiasi voittaa peli. Muista pelata vastuullisesti ja pitää hauskaa! Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pelaaja, Indian Poker on peli, joka tarjoaa varmasti tuntikausia viihdettä sinulle ja ystävillesi. Kerää siis rakkaasi, jaa kortit ja anna pelien alkaa LeoVegas!

Usein kysyttyjä kysymyksiä intialaisesta pokerista

Kysymys: Kuinka monta korttia jaetaan intialaisessa pokerissa??

A: Jokaiselle pelaajalle jaetaan pelin alussa yksi kortti kuvapuoli alaspäin.

K: Voivatko pelaajat katsoa omia korttejaan intialaisessa pokerissa??

V: Ei, pelaajat näkevät vain vastustajiensa kortit.

K: Kuinka monta panostuskierrosta intialaisessa pokerissa on??

V: Intialaisessa pokerissa on kaksi panostuskierrosta.

K: Voivatko pelaajat vaihtaa korttejaan vastustajiensa kanssa Indian Pokerissa??

V: Kyllä, pelaajat voivat vaihtaa korttinsa vastustajan kanssa ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen.

K: Miten voittaja määräytyy intialaisessa pokerissa??

V: Pelaaja, jolla on pelin lopussa korkein kortti, voittaa potin.

K: Mikä on korttien arvojärjestys intialaisessa pokerissa??

A: Korttien järjestys intialaisessa pokerissa korkeimmasta matalimpaan on ässä, kuningas, kuningatar, jätkä, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 ja 2.

K: Mitä strategioita voin käyttää voittaakseni intialaisessa pokerissa??

V: Joitakin strategioita, jotka voivat auttaa sinua voittamaan intialaisessa pokerissa on kiinnitettävä huomiota vastustajan käyttäytymiseen, bluffattava, valittava vastustajat viisaasti, oltava kärsivällinen, harjoiteltava pokerinaamaa ja pidettävä kirjaa pelatuista korteista.

Q: Onko intialainen pokeri onnen vai taidon peli??

V: Intialainen pokeri on peli, joka vaatii onnen ja taidon yhdistelmää.