Vaiheittainen opas: Kuinka peruuttaa Bet Plus Rokulla

Jos olet käyttänyt Bet Plus -suoratoistopalvelua Rokulla, mutta olet päättänyt, että on aika peruuttaa tilaus, olet oikeassa paikassa. Tilauksen irtisanominen voi usein olla hankalaa, varsinkin jos et tiedä, mistä aloittaa. Vaiheittaisen oppaamme avulla Bet Plus -tilauksen peruuttaminen Rokulla onnistuu kuitenkin nopeasti ja helposti.

Yritätpä sitten säästää rahaa tai haluat vain kokeilla toista suoratoistopalvelua, Bet Plus -tilauksen peruuttaminen vapauttaa taloutesi ja antaa sinulle pääsyn muuhun sisältöön. On tärkeää huomata, että jos et peruuta tilaustasi, Bet Plus jatkaa veloittamista, kunnes teet sen, joten on tärkeää toimia, jos et enää tarvitse palvelua.

Jos siis olet valmis peruuttamaan Bet Plus -tilauksesi Rokulla, lue yksinkertaiset vaiheittaiset ohjeemme.

Määritä tilauksesi tila

Ennen kuin peruutat Bet Plus -tilauksesi Rokulla, sinun on määritettävä tilauksesi nykyinen tilaustila. Tämä auttaa sinua välttämään epäselvyyksiä tai ongelmia peruutusprosessin aikana.

Voit tarkistaa Bet Plus -tilauksesi tilan Roku-laitteellasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Siirry Roku-laitteesi aloitusnäyttöön
 2. Etsi Bet Plus -sovellus selaamalla ja valitse se
 3. Kirjaudu tilillesi kirjautumistiedoillasi osoitteessa
 4. Kun olet kirjautunut sisään, siirry tilisi asetuksiin, jossa voit tarkastella tilauksesi tietoja ja tilaa

Jos Bet Plus -tilauksesi on aktiivinen, voit jatkaa sen peruuttamista. Jos tilauksesi on kuitenkin jo peruutettu tai vanhentunut, sinun ei tarvitse ryhtyä mihinkään lisätoimiin LeoVegas.

On tärkeää huomata, että tilauksen peruuttaminen ennen laskutusjakson päättymistä voi johtaa nykyisen suunnitelman jäljellä olevan ajan menettämiseen. Siksi voi olla hyödyllistä odottaa peruuttamista jakson loppuun, jotta saat parhaan hyödyn tilauksestasi irti.

Etsi Bet Plus -kanava Rokulla

Jos haluat peruuttaa Bet Plus -tilauksesi Rokulla, sinun on ensin etsittävä Bet Plus -kanava Roku-laitteessasi. Bet Plus -kanava on premium-suoratoistopalvelu, joka tarjoaa yksinoikeudella Black Entertainment Networkin sisältöä. Tämä kanava tarjoaa pääsyn suosittuihin TV-ohjelmiin, elokuviin ja dokumentteihin.

Löydät kanavan siirtymällä Rokun aloitusnäyttöön ja etsimällä hakupalkin avulla "Bet Plus". Kun olet löytänyt kanavan, valitse se käynnistääksesi sovelluksen. Jos olet aiemmin tilannut Bet Plus -palvelun, sinun pitäisi pystyä kirjautumaan sisään tilisi tunnuksilla. Jos olet uusi Bet Plus -palvelussa, sinun on luotava uusi tili.

Kun olet käynnistänyt Bet Plus -kanavan Rokulla, sinun pitäisi pystyä katsomaan tilauksesi tiedot, mukaan lukien alkamispäivä ja nykyinen laskutusjakso. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on päästävä tilisi asetuksiin Bet Plus -sovelluksesta käsin. Täältä voit peruuttaa tilauksesi, päivittää maksutietosi ja hallita tilisi tietoja.

Avaa Bet Plus -kanava

Aloittaaksesi Bet Plus -tilauksen peruuttamisen sinun on avattava Bet Plus -kanava Roku-laitteessasi. Voit tehdä tämän siirtymällä Rokun aloitusnäyttöön ja etsimällä Bet Plus -kuvakkeen. Se voi löytyä "Streaming Channels" -osiosta osiossa tai "Etsi kanavia" -osiossa ominaisuus.

Jos et löydä Bet Plus -kanavaa, varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin ja yritä etsiä uudelleen. Jos kanava ei vieläkään näy, se on mahdollisesti poistettu Rokun kanavakaupasta tai se ei ole enää saatavilla alueellasi.

Kun olet löytänyt Bet Plus -kanavan, valitse se avataksesi sen. Jos et ole vielä kirjautunut Bet Plus -tilillesi, sinua pyydetään tekemään niin. Syötä kirjautumistietosi ja jatka Bet Plus -etusivulle.

Siirry tilitietosivulle

Ennen kuin peruutat Bet Plus -palvelun Rokulla, varmista, että pääset tilitietosivulle. Tämä on sivu jossa voit hallitse tilausta ja laskutustietojasi. Pääset sinne seuraavasti nämä yksinkertaiset vaiheet:

 • Avaa Bet Plus -kanava Roku-laitteellasi
 • Valitse "Hallitse tilausta" päävalikosta
 • Sinut ohjataan selaimellasi Bet Plus -verkkosivustolle
 • Kirjaudu Bet Plus -tilillesi, jos sinua kehotetaan
 • Valitse "Tilin tiedot" valikosta

Kun olet tilitietosivulla, voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi. Seuraa vaiheittaista ohjetta varmistaaksesi, että peruutus onnistuu.

Etsi "Manage Subscription" (Hallitse tilausta) vaihtoehto

Jos olet päättänyt peruuttaa Bet Plus -tilauksesi Rokulla, etsi ensin "Manage Subscription" (Hallitse tilausta) vaihtoehto. Tämä vaihtoehto löytyy Roku-tilisi asetuksista. Voit käyttää Roku-tiliäsi televisiossa, tietokoneella tai mobiililaitteella.

Kun olet kirjautunut Roku-tilillesi, siirry kohtaan "Asetukset" ja valitse "Manage Subscription" vaihtoehtojen luettelosta. Tämä vie sinut sivulle, jossa voit hallita tilauksiasi ja peruuttaa Bet Plus -palvelun, jos et enää halua sitä.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää "Manage Subscription" (hallitse tilausta) -kohtaa vaihtoehdon löydät Roku-laitteen tai Rokun verkkosivuston hakutoiminnolla. Kirjoita yksinkertaisesti "Manage Subscription" hakupalkissa, ja sen pitäisi viedä sinut suoraan oikealle sivulle.

On tärkeää huomata, että sinun on peruutettava Bet Plus -tilauksesi Rokulla vähintään 24 tuntia ennen nykyisen laskutusjakson päättymistä, jotta sinua ei veloiteta uudesta kuukaudesta. Kun olet peruuttanut tilauksesi, sinulla on edelleen mahdollisuus käyttää Bet Plus -palvelua nykyisen laskutusjaksosi loppuun asti.

Napsauta "Peruuta tilaus"

Jos olet päättänyt, ettet halua enää käyttää Bet Plus -palvelua Roku-laitteellasi, voit helposti peruuttaa tilauksesi tässä oppaassa esitettyjen vaiheiden avulla. Aloittaaksesi peruutusprosessin sinun on etsittävä ja napsautettava "Peruuta tilaus" painike.

"Peruuta tilaus" painike löytyy yleensä Roku-laitteesi Bet Plus -sovelluksen tiliasetuksista tai tilauksen hallintaosiosta. Kun olet löytänyt painikkeen, napsauta sitä aloittaaksesi peruutusprosessin.

Ennen kuin tilauksesi peruutetaan virallisesti, sinua saatetaan pyytää antamaan lisätietoja tai vastaamaan kyselyyn. Noudata tarkkaan kaikkia kehotteita ja ohjeita varmistaaksesi, että tilauksesi on kokonaan peruutettu.

Kun olet napsauttanut "Peruuta tilaus" -painiketta, - painiketta ja noudattanut kaikkia tarvittavia vaiheita, Bet Plus Roku -tilauksesi peruuntuu virallisesti. Sinua ei enää laskuteta palvelusta, ja pääsysi sen sisältöön poistuu.

Vahvista, että haluat peruuttaa

Ennen kuin voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi Rokussa, sinun on ensin vahvistettava, että haluat peruuttaa sen. Tämä vaihe varmistaa, että älä peruuta tilaustasi vahingossa ja menetä Bet Plus -sisällön käyttöoikeutta.

Vahvistaaksesi peruutuksen Roku pyytää sinua syöttämään salasanasi tai koodin, joka lähetetään tilisi yhteydessä olevaan sähköpostiisi. Tämä ylimääräinen vaihe varmistaa, että tilisi on turvassa luvattomalta peruutukselta.

Jos olet varma, että haluat peruuttaa Bet Plus -tilauksesi Rokussa, jatka vahvistusprosessia. Jos ei, voit aina palata Bet Plus -palveluun jatkaaksesi yksinoikeussisällön nauttimista.

Vahvistuksen jälkeen Bet Plus -tilauksesi peruutetaan, eikä sinulta enää veloiteta palvelusta. Sinulla on kuitenkin edelleen pääsy sisältöön laskutusjaksosi loppuun asti. Jos muutat mielesi ennen tätä, voit tilata uudelleen noudattamalla samoja vaiheita, joita käytit peruuttamiseen.

Odota vahvistusta peruutuksesta

Kun olet suorittanut Bet Plus -palvelun peruutusprosessin Roku-laitteellasi, on tärkeää odottaa vahvistusta peruutuksesta.

Peruutusmenetelmästäsi riippuen saat vahvistuksen sähköpostitse tai Roku-laitteesi Bet Plus -sovelluksen kautta.

On tärkeää pitää silmällä tätä vahvistusta, sillä se vahvistaa, että tilauksesi on peruutettu onnistuneesti ja että palvelusta ei enää veloiteta.

Jos et saa vahvistusta muutaman päivän kuluessa, on suositeltavaa, että otat yhteyttä Bet Plus -asiakaspalveluun varmistaaksesi, että peruutuksesi on käsitelty.

Muista, että jos päätät tilata Bet Plus -tilauksen uudelleen tulevaisuudessa, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen ja maksettava nykyinen tilausmaksu.

Tarkista sähköpostiisi vahvistus

Kun olet noudattanut vaiheita Bet Plus -tilauksen peruuttamiseksi Rokussa, sinun pitäisi saada vahvistussähköposti Bet Plusilta. Tässä sähköpostiviestissä vahvistetaan, että tilauksesi on onnistuneesti peruutettu, ja siinä annetaan myös kaikki laskutukseen tai tilauksen muutoksiin liittyvät tiedot.

On tärkeää, että tarkistat sähköpostisi sen jälkeen, kun olet peruuttanut Bet Plus -tilauksesi, varmistaaksesi, että peruutusprosessi on suoritettu onnistuneesti. Jos et saa vahvistussähköpostia tai jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä peruutuksesta, ota yhteyttä suoraan Bet Plus -tukeen saadaksesi lisäapua.

 • Tarkista sähköpostilaatikkosi ja roskapostikansiosi Bet Plus -palvelun peruutusvahvistusta varten
 • Tarkista sähköpostiviestistä kaikki tilausta tai laskutusta koskevat tiedot
 • Ota yhteyttä Bet Plus -tukeen, jos et saa vahvistussähköpostia tai jos sinulla on huolia

Tarkistamalla sähköpostiisi vahvistuksen, voit varmistaa, että Bet Plus -tilaus on onnistuneesti peruutettu, ja välttää odottamattomat veloitukset tai häiriöt tilillesi. Muista aina olla valppaana, kun hallinnoit tilauksiasi, ja lue aina ehdot huolellisesti ennen kuin liityt mihinkään palveluun.

Bet Plus -peruutuksen tarkistaminen Rokussa

Kun olet noudattanut oppaassamme esitettyjä vaiheita, voit halutessasi varmistaa, että Bet Plus -tilauksesi on peruutettu asianmukaisesti Roku-laitteessasi. Toimi seuraavasti:

 1. Avaa Rokun aloitusnäyttö ja siirry Bet Plus -kanavalle.
 2. Valitse 'Oma tili' -vaihtoehto näytön oikeassa reunassa olevasta valikosta.
 3. Jos tilauksesi on peruutettu, näet viestin, joka ilmoittaa tilauksesi päättyneen. Jos näet edelleen tilaustietosi, on mahdollista, että peruutus ei mennyt läpi tai että siinä tapahtui virhe. Tässä tapauksessa sinun on ehkä peruutettava tilauksesi uudelleen tai otettava yhteyttä Bet Plus -asiakastukeen saadaksesi apua.

On tärkeää tarkistaa, että Bet Plus -tilaus on peruutettu, jotta vältät ei-toivotut maksut. Jos tilauksen peruuttaminen Rokulla on edelleen vaikeaa, voit yrittää peruuttaa tilauksen toisella laitteella tai ottamalla yhteyttä Bet Plus -asiakastukeen.

Tarkista luottokorttisi tiliote peruutuksen osalta

Kun olet peruuttanut Bet Plus -tilaus Rokun kautta, on tärkeää varmistaa, että palvelusta ei enää veloiteta. Paras tapa tehdä tämä on tarkistaa luottokorttilaskelmasi varmistaaksesi, että maksut on lopetettu.

Tarkista tiliotteesi muutama päivä peruutuksen jälkeen varmistaaksesi, että peruutus on mennyt läpi. Jos tiliotteessasi näkyy Bet Plus -maksua koskeva veloitus, sinun on ehkä otettava yhteyttä Rokuun tai luottokorttiyhtiöön ongelman ratkaisemiseksi.

Jos olet epävarma siitä, oletko peruuttanut tilauksesi, voit myös tarkistaa Bet Plus -tilisi Rokun verkkosivustolla osoitteessa. Jos tilauksesi on onnistuneesti peruutettu, tilisi tilan pitäisi ilmoittaa, että tilauksesi on päättynyt.

Muista, että luottokorttilaskun tarkistamatta jättäminen voi johtaa Bet Plus -maksujen jatkamiseen. Varmista, että käytät aikaa varmistaaksesi, että tilauksesi on peruutettu ja että palvelusta ei enää veloiteta sinulta rahaa.

Tarvitset apua? Ota yhteyttä Bet Plus -tukeen

Jos sinulla on ongelmia Bet Plus -tilauksen peruuttamisessa Rokulla tai sinulla on muita ongelmia palvelun kanssa, voit ottaa yhteyttä Bet Plus -tukeen saadaksesi apua.

Jos haluat ottaa yhteyttä Bet Plus -tukeen, voit vierailla heidän virallisella verkkosivustollaan ja etsiä "Ota yhteyttä" osiosta tai tavoittaa heidät heidän sosiaalisen median kanaviensa kautta.

Jos otat yhteyttä heidän verkkosivustonsa kautta, sinua saatetaan pyytää ottamaan yhteyttä täytä täyttämällä lomakkeen, jossa on nimesi, sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus ongelmasta, jota kohtaat. Vaihtoehtoisesti voit lähettää heille sähköpostia tai soittaa heidän asiakaspalvelun vihjelinjaan saadaksesi välitöntä apua.

Ennen kuin otat yhteyttä Bet Plus -tukeen, varmista, että sinulla on tilitietosi ja olennaiset tiedot ongelmasta valmiina. Tämä auttaa tukitiimiä auttamaan sinua tehokkaammin ja vaikuttavammin.

Kaiken kaikkiaan, älä epäröi ottaa yhteyttä Bet Plus -tukeen, jos sinulla on ongelmia heidän palvelussaan. Heidän tiiminsä on omistautunut auttamaan asiakkaita ja tekee parhaansa ratkaistakseen mahdolliset ongelmasi.

Roku-laitteen testaaminen ja vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia Roku-laitteesi kanssa, voit tehdä muutamia toimenpiteitä ongelman selvittämiseksi ennen kuin otat yhteyttä asiakastukeen.

Tarkista Internet-yhteytesi

Yksi yleisimmät Ongelmia suoratoistolaitteiden kanssa on heikko tai epävakaa internetyhteys. Varmista, että Roku-laite on liitetty kotisi Wi-Fi-verkkoon ja että yhteys on riittävän vahva videon suoratoistoon. Voit myös kokeilla reitittimen nollaamista ja katsoa, parantaako se yhteyttä.

Päivitä Roku-ohjelmisto

Varmista, että Roku-laitteessasi on käytössä uusin ohjelmistoversio. Siirry kohtaan Asetukset> Järjestelmä> Järjestelmäpäivitys tarkistaa päivitykset. Jos saatavilla on päivitys, asenna se näytön ohjeiden mukaan.

Käynnistä Roku-laite uudelleen

Kokeile sammuttaa Roku-laite ja irrottaa se pistorasiasta muutamaksi minuutiksi ennen kuin kytket sen takaisin ja käynnistät sen uudelleen. Tämä voi auttaa poistamaan mahdolliset väliaikaiset ongelmat ja parantamaan suorituskykyä.

Tarkista kaapelit ja liitännät

Varmista, että Roku-laite on liitetty kunnolla televisioon ja että kaapelit on kytketty kunnolla kiinni. Tarkista myös, että televisiosi on asetettu oikeaan tuloon Roku-laitteellesi.

 • Jos mikään näistä vaiheista ei ratkaise ongelmaasi, voit ottaa yhteyttä Rokun asiakastukeen saadaksesi lisäapua.

Harkitse vaihtoehtoisia suoratoistopalveluja viihdetarpeisiisi

Jos harkitset Bet Plus -tilauksen irtisanomista, voi olla syytä tutkia vaihtoehtoisia suoratoistopalveluja, jotta saat varmasti parhaan vastineen viihdeostoksillesi.

Yksi suosittu vaihtoehto on Netflix, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja alkuperäistä sisältöä. Hulu on toinen suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa sekoituksen nykyisiä ja klassisia TV-ohjelmia ja elokuvia sekä alkuperäistä sisältöä, kuten The Handmaid's Tale -elokuvaa. Jos haluat seurata suoraa urheilua ja uutisia, harkitse Sling TV:n tai YouTube TV:n tilaamista.

Jos olet elokuvaharrastaja, kannattaa tutustua Amazon Prime Video -palveluun, joka tarjoaa laajan kirjaston elokuvia ja tv-ohjelmia sekä alkuperäistä sisältöä, kuten The Marvelous Mrs. Maisel. Jos etsit perheystävällistä sisältöä, Disney+ tarjoaa valikoiman klassisia Disney-elokuvia ja -televisio-ohjelmia sekä uusia alkuperäissarjoja, kuten The Mandalorian.

Viime kädessä päätös siitä, minkä suoratoistopalvelun tilaat, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja viihdetarpeistasi. Muista tehdä tutkimuksia ja vertailla hinnoittelua, sisältötarjontaa ja käyttäjien arvosteluja, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Älä anna tilauksen uusittua automaattisesti

Jos olet tilannut Bet Plus -ohjelman Rokulla, se on Tärkeää muistaa, että tilauksesi saattaa uusiutua automaattisesti, ellet peruuta sitä. Tämä tarkoittaa, että sinua veloitetaan seuraavasta laskutusjaksosta, vaikka et haluaisikaan jatkaa palvelun käyttämistä. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa, että peruutat tilauksesi ennen uusimispäivää.

Tilauksen peruuttaminen on helppoa, ja sen voi tehdä Roku-kanavakaupan tai Bet Plus -sivuston kautta. Varmista, että teet sen vähintään yhtä päivää ennen tilauksen uusimista, jotta vältät mahdolliset veloitukset. Jos peruutat tilauksen kesken laskutusjakson, sinulla on edelleen pääsy palveluun nykyisen laskutusjakson loppuun asti.

On myös tärkeää pitää kirjaa kaikista tilauksistasi ja niiden uusimispäivämääristä. Harkitse taulukon käyttöä tai muistutusten asettamista varmistaaksesi, ettet myöhästy peruutuspäivistä. Näin säästät rahaa ja voit myös hallita talouttasi paremmin.

 • Muista peruuttaa Bet Plus on Roku ennen uusimispäivää, jotta sinua ei veloiteta.
 • Peruutus voidaan tehdä Roku-kanavakaupan tai Bet Plus -sivuston kautta.
 • Pidä kirjaa kaikista tilauksistasi ja niiden uusimispäivämääristä välttääksesi ei-toivotut veloitukset.

Kun käytät aikaa tilaustesi hallintaan ja peruutat ne tarvittaessa, voit säästää rahaa ja välttää ei-toivottuja veloituksia. Älä anna tilauksesi uusittua automaattisesti tietämättäsi - hallitse raha-asioitasi ja pysy tilaustesi hallinnassa.

Suojaa yksityisyytesi Bet Plus -palvelun peruuttamisen jälkeen

Bet Plus -tilauksen peruuttaminen Rokulla on yksinkertainen prosessi. Kun olet lopettanut jäsenyyden, sinun on kuitenkin varmistettava, että yksityisyytesi pysyy suojattuna. Seuraavassa on muutamia toimenpiteitä, joilla voit suojata yksityisyytesi:

 • Tyhjennä katseluhistoriasi: Tyhjennä Bet Plus -katseluhistoriasi, jotta katselutoiminnastasi ei jää muistiinpanoja.
 • Henkilökohtaisten tietojen poistaminen: Poista tai poista kaikki Bet Plus -tiliin liittyvät maksu- tai henkilötiedot, jotka ovat yhteydessä Bet Plus -tiliin.
 • Vaihda salasanat: Vaihda kaikkien Bet Plus -tilaukseesi liitettyjen tilien salasanat, etenkin jos olet käyttänyt samaa salasanaa muilla tileilläsi.
 • Harkitse VPN:ää: Harkitse virtuaalisen yksityisverkon (VPN) käyttöä suojellaksesi yksityisyyttäsi verkossa seurannalta ja valvonnalta.

Näillä toimilla voit suojata yksityisyytesi ja varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa myös sen jälkeen, kun olet peruuttanut Bet Plus -tilauksesi Rokussa.

Viimeiset ajatukset Bet Plusin peruuttamisesta Rokulla

Tilauksen peruuttaminen voi usein olla stressaava ja monimutkainen tehtävä, mutta aiemmin esitetyn vaiheittaisen oppaan avulla Bet Plus -palvelun peruuttaminen Rokulla pitäisi olla helppoa. Ennen irtisanomista on kuitenkin tärkeää harkita kaikkia seuraavia seikkoja syyt, miksi miksi alun perin tilasit Bet Plus -palvelun.

Ehkä se johtui tietystä ohjelmasta tai elokuvasta, josta pidit, tai olet ehkä halunnut pääsyn alustan laajaan sisältökirjastoon. Olivatpa syitäsi mitkä tahansa, on tärkeää arvioida ne ennen kuin päätät peruuttaa sopimuksen. Jos palveluun tai tilaukseen liittyy ongelmia, on suositeltavaa ottaa yhteyttä Bet Plus -asiakastukeen niiden ratkaisemiseksi.

Jos kuitenkin päätät, että peruuttaminen on sinulle paras vaihtoehto, on tärkeää noudattaa vaiheita huolellisesti, jotta vältät tahattomat veloitukset tai lisämaksut. Muista tarkistaa sähköpostistasi mahdolliset peruutusvahvistukset ja pidä silmällä mahdollisia maksuja, jotka saattavat näkyä laskutuksessasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bet Plus -palvelun peruuttaminen Rokulla on suhteellisen yksinkertainen prosessi. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää punnita tilauksen peruuttamisen hyvät ja huonot puolet ja noudattaa vaiheita huolellisesti, jotta vältät tahattomat maksut. Bet Plus on loistava suoratoistopalvelu ja tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, joten jos muutat mielesi, voit aina tilata sen uudelleen tulevaisuudessa.