Perimmäinen opas How I Met Your Mother -sarjan Slap Bet -jaksoihin

How I Met Your Mother on yksi kaikkien aikojen suosituimmista komediasarjoista, ja hyvästä syystä. Tämä sarja on täynnä hulvattomia vitsejä, ikimuistoisia hahmoja ja upeita juonenkäänteitä, ja siitä on tullut televisiomaailman klassikko. Yksi sarjan ikonisimmista piirteistä on surullisen kuuluisa "Slap Bet" Barneyn ja Marshallin välillä. Tämä jatkuva vedonlyönti johtaa joihinkin sarjan hauskimmista hetkistä, eivätkä fanit voi saada tarpeekseen.

Slap Betissä Barney ja Marshall heittävät kolikkoa, jonka voittaja saa mahdollisuuden joko läpsäistä häviäjää tai saada kolme läpsyä, joita voi käyttää milloin tahansa tulevaisuudessa. Kausien edetessä panokset kasvavat ja läpsyt koventuvat, mikä johtaa sarjan historian hauskimpiin hetkiin. Robinin salaisen poptähden menneisyyden paljastumisesta Barneyn todelliseen henkilöllisyyteen Kanadan kansalaisena Slap Bet on lahja, joka antaa aina lisää.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin parhaita Slap Bet -jaksoja sarjasta How I Met Äitisi. Olitpa sitten sarjan vannoutunut fani tai etsit vain kunnon naurua, et halua missata näitä klassikkojaksoja. Istu alas, rentoudu ja valmistaudu kokemaan uudelleen tämän rakastetun komediasarjan hauskimmat hetket.

Slapsgivingin alkuperä

Yksi ikimuistoisimmista ja ikonisimmista elementeistä komediasarjassa How I Met Your Mother on epäilemättä Slap Bet, joka on koko sarjan ajan jatkuva vitsi, joka huipentuu viimeisellä kaudella Slapsgiving-trilogiaan. Slapsgivingin alkuperä juontaa juurensa 2. kauteen, jolloin Marshall ja Barney lyövät vetoa Robinin salaperäisestä menneisyydestä. Veto ratkaistaan, mutta palkinnon sijaan voittaja saa oikeuden läpsäistä häviäjää kasvoihin. Näin syntyi Slap Bet LeoVegas.

Useiden jaksojen ja kausien aikana läppävetoon viitataan ja sitä käytetään keinona ratkaista hauskasti hahmojen välisiä riitoja ja maksaa velkoja. Slap Betin todellinen kohokohta on kuitenkin Slapsgiving, joka on Marshallin luoma juhlapäivä, jolla Marshall kostaa Barneylle tämän tekemän erityisen törkeän kepposen. Slapsgivingistä tulee vuosittainen tapahtuma, jossa on lähtölaskentakello, laulu ja jopa kalkkunanmuotoinen hattu, jota slapsaaja pitää päässään.

Slapsgiving-trilogia (jaksot "Slapsgiving" ja "Slapsgiving") "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" (Läpsyttely 2: Läpsyttelyn kosto) ja "Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra") on mestariluokkaa komediallisessa ajoituksessa ja fyysisessä komediassa, kun Marshall jakaa loputkin läpsyt Barneylle yhä oudommilla tavoilla. Sarjan kestävää suosiota osoittaa se, että fanit juhlivat edelleen joka vuosi Slapsgivingia, ja monet katsovat jaksot uudelleen ja jakavat meemejä ja sitaatteja sosiaalisessa mediassa.

 • Kaiken kaikkiaan Slap Bet ja Slapsgiving ovat malliesimerkkejä How I Met Your Motherin ainutlaatuisesta huumorin, sydämen ja jatkuvuuden yhdistelmästä. Ne muistuttavat sarjan pitkäaikaisesta vaikutuksesta popkulttuuriin ja sen jatkuvasta vetovoimasta fanien keskuudessa ympäri maailmaa.

Sopimus läppävedonlyönnistä

Slap Bet Agreement on toistuva juonenkäänne How I Met Your Mother -sarjassa. Kaikki alkaa Marshallin ja Barneyn välisestä vedonlyönnistä Robinin salaisen poikaystävän henkilöllisyydestä. Marshall ja Barney sopivat, että vedon voittaja saa läpsäistä häviäjää niin kovaa kuin pystyy, mutta eräällä tavalla - läpsäisy voidaan antaa milloin tahansa tulevaisuudessa eikä häviäjä voi kieltäytyä.

Vedon säännöistä sovitaan kirjallisesti, ja asiakirja tunnetaan nimellä "The Slap Bet" on molempien osapuolten allekirjoittama. Asiakirjassa kuvataan vedon ehdot yksityiskohtaisesti, mukaan lukien annettavien läppien määrä ja niiden antamisen aikaraja. Asiakirjasta tulee jännitteen ja huumorin lähde koko sarjan ajan, sillä läpsyttelyyn viitataan jatkuvasti eri jaksoissa.

Slap Bet -sopimus on ainutlaatuinen juonikuvio, joka lisää jännitystä ja odotusta ohjelmaan. Vedon seuraukset uhkaavat aina taustalla, ja mahdollisuus äkilliseen ja odottamattomaan läpsäisyyn pitää katsojat jännityksessä. Kaiken kaikkiaan Slap Bet -sopimus on innovatiivinen ja viihdyttävä osa How I Met Your Mother -sarja, joka kiehtoo faneja tänäkin päivänä.

Ensimmäinen läpsäisy

Läppäveto on toistuva elementti How I Met Your Mother -sarjassa, ja kaikki alkoi "The First Slap" -elokuvasta. Tässä jaksossa Marshall ja Barney lyövät vetoa 80-luvun musiikkivideon laulajan henkilöllisyydestä. Voittaja saisi läimäyttää häviäjää.

Jännitys kasvaa koko jakson ajan, kun laulajan henkilöllisyys paljastuu Robin Sparklesiksi, Robinin noloksi alter egoksi teini-iässä Kanadassa. Lopulta Barney häviää vedon ja Marshall antaa ensimmäisen läpsäisyn, mikä luo ennakkotapauksen tuleville läpsäisyvedoille.

Tämä jakso on mieleenpainuva paitsi sen vuoksi, että siinä esiteltiin läppäveto, myös siksi, että siinä esiteltiin Robin Sparkles ja hänen tarttuva laulunsa "Let's Go to the Mall". Siinä on myös useita koomisia hetkiä, kuten Barneyn yritykset kiemurrella pois vedosta ja Marshallin odotus ja ylenpalttinen juhlinta läimäytyksen antamisesta.

 • Jaksossa luodaan säännöt ja Läpsäisyvedon seuraukset.
 • Se esittelee Robin Sparklesin ja hänen musiikkivideonsa.
 • Läpsäisyä edeltävät kohtaukset ovat täynnä jännitystä ja huumoria.

Kaiken kaikkiaan "Ensimmäinen läpsäisy" on tärkeä jakso How I Met Your Mother -sarjan historiassa ja katsojien suosikki. Läpsäisyvedosta tulee koko sarjan ajan jatkuva vitsi, ja jokainen läpsäisy on edellisiä voimakkaampi ja luovempi.

Slapsgivingin paluu

The Return of Slapsgiving on yksi How I Met Your Mother -sarjan mieleenpainuvimmista jaksoista hulvattoman juonensa ja uskomattomien läpsyttelyvetokohtaustensa ansiosta. Tämä jakso on sopiva jatko-osa alkuperäiselle Slap Bet -jaksolle, joka esitteli Marshallin ja Barneyn välisen slap betin käsitteen.

The Return of Slapsgiving -elokuvassa näemme surullisenkuuluisan Slap Bet -komissaarin paluun, jota näyttelee Neil Patrick Harris... Jakso pyörii Barneyn ympärillä, kun hän yrittää keplotella tiensä ulos viimeisestä läpsimisestä yrittämällä saada Marshallin antamaan anteeksi läpsäisyn, jonka hän antoi Marshallille alkuperäisen vedon aikana.

Jakso on täynnä hulvattomia hetkiä, kuten Marshallin, Robinin ja Tedin musiikkinumero, Marshallin läpsäyttämän Barneyn läpsäyttämishetken uusintaesitys sekä Marshallin ja Barneyn lopullinen välienselvittely läpsäysduellan muodossa.

 • Jakson kohokohtia ovat mm:
 • Barneyn yritykset päästä ulos läpsimisestä..
 • Marshallin musiikkinumero
 • Läpsyttelyvedon historian uudelleennäkeminen
 • Läpsyttely kaksintaistelu

The Return of Slapsgiving on jokaisen How I Met Your Mother -fanin pakko katsoa, sillä se ei ainoastaan tuo takaisin hauskan läpsyttelytarinan, vaan myös lisää uusia käänteitä alkuperäiseen konseptiin. Se on klassinen esimerkki siitä, miksi How I Met Your Mother on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista komediasarjoista.

Toinen läpsäisy -jakso sarjassa How I Met Your Mother

The Second Slap on How I Met Your Mother -sarjan viidennen kauden yhdeksäs jakso. Tarina pyörii Marshallin ja Barneyn välisen surullisenkuuluisan läpsyttelyvedon viimeisen läpsäisyn ympärillä. Jakso esitettiin 23. marraskuuta 2009, ja siitä on tullut klassinen läpsyttelyveto-jakso.

Jakso alkaa Barneyn muistuttaessa Marshallille, että jäljellä on vain yksi läpsäisy, ja määräaika sen käyttämiselle lähestyy kovaa vauhtia. Marshall, joka on hyvä ystävä, on epäröinyt sen käyttämistä. Barney alkaa kuitenkin kiusata Marshallia, mikä saa hänet käyttämään läpsäisyä.

Marshall päättää käyttää läpsäisyä kiitospäivänä päivällisen aikana, mutta Barney on aina varuillaan. Jännitys kasvaa koko jakson ajan, ja kun Barney luulee onnistuneensa välttämään viimeisen läpsäisyn, Marshall yllättää hänet jyrkällä läpsäisyllä, joka kaikuu koko huoneessa...

 • Toinen läpsäisy -jaksossa Neil Patrick Harris esittää hulvatonta Barneyta, joka yrittää jatkuvasti välttää läpsäisyä.
 • Jaksossa korostetaan myös Barneyn ja Marshallin välistä ystävyyttä heidän osallistuessaan läpsäisyvetoon ja osoitetaan, että hurjimmatkin vedot voivat vahvistaa ystävyyttä.
 • The Second Slap on ehdottomasti yksi How I Met Your Mother -sarjan parhaista läpsyttelyjaksoista, joka tarjoaa faneille paljon huumoria ja viihdettä...

Yhteenvetona voidaan todeta, että The Second Slap -jakso on pakko katsoa kaikille How I Met Your Mother -faneille. Se on ajaton klassikko, joka ei koskaan jätä tuottamatta naurua ja viihdettä.

Kolmen päivän sääntö

Eräässä How I Met Your Mother -sarjan jaksossa "Kolmen päivän sääntö" (The Three Days Rule) Barney jakaa Tedin kanssa surullisen kuuluisan treffisääntönsä: odota kolme päivää ennen kuin soitat tytölle treffien jälkeen. Ted on eri mieltä säännöstä, sillä hän on sitä mieltä, että jos hän pitää jostakusta, hänen pitäisi soittaa hänelle heti.

Ted menee treffeille Holli-nimisen tytön kanssa, ja Barney vakuuttaa hänet noudattamaan kolmen päivän sääntöä. Ted kamppailee odottelun kanssa, kun taas muu jengi kiistelee siitä, onko sääntö tehokas vai ei...

Lopulta Ted ei kestä enää ja rikkoo sääntöä soittaen Holille jo yhden päivän jälkeen. Kävi ilmi, että hän oli odottanut puhelimen ääressä miehen puhelua, ja he tulivat toimeen keskenään. Jakso osoittaa, miten typerää on noudattaa tiukkoja seurustelusääntöjä ja miten tärkeää on seurata omia vaistojaan.

Läppävedonlyönnistä vastaavan komissaarin rooli sarjassa How I Met Your Mother (Kuinka tapasin äitisi)

Slap Bet -valtuutetun tarkoitus

Kuuluisassa televisiosarjassa How I Met Your Mother Slap Bet Commissioner on tärkeä hahmo, jolla on ratkaiseva rooli Slap Betiin liittyvien riitojen ratkaisemisessa. Hahmo on ensisijaisesti vastuussa siitä, että se säätelee läpsyjen määrää, jotka voidaan antaa ja saada läpsyvedossa. Komissaarin toimivalta perustuu siihen, että kaikki vedon osapuolet suostuvat noudattamaan hänen päätöksiään ja tuomioitaan.

Slap Bet -komissaarin valtuudet

Slap Bet -komissaarilla on näennäisoikeudelliset valtuudet, jotka johtuvat kaikkien vedon osapuolten allekirjoittamasta sopimuksesta. Komissaari voi määrätä rangaistuksia, jos pelaaja rikkoo sopimuksen ehtoja. Jos pelaaja antaa esimerkiksi enemmän läpsyjä kuin sallitaan, komissaari voi määrätä pelaajan saamaan lisää läpsyjä rangaistukseksi. Osoitteessa Toisaalta, Jos pelaaja kieltäytyy ottamasta läppää, komissaari voi määrätä pelaajan menettämään toisen vedon.

Komissaarin vaikutus juoneen

Slap Bet -komissaarilla on merkittävä vaikutus sarjan juoneen, sillä hän on avainasemassa Slap Betiin liittyvien konfliktien ratkaisemisessa. Joissakin jaksoissa komissaarin väliintulo johtaa odottamattomiin käänteisiin ja käänteisiin juonessa. Esimerkiksi jaksossa "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" (Läimäyksen antaminen 2: Läimäyksen kosto) komissaari päättää peruuttaa läppävedon, mikä johtaa hulvattomaan käänteeseen juonessa.

Kaiken kaikkiaan Slap Bet Commissioner on ainutlaatuinen ja viihdyttävä hahmo sarjassa How I Met Your Mother. Hänen läsnäolonsa tuo show'hun uuden ulottuvuuden ja lisää huumoria ja jännitystä läppävedonlyönnissä.

Legendaarinen läpsyttelytrilogia

Slapsgiving-trilogiaa pidetään yhtenä sarjan parhaista slapsgiving-jaksoista. Ensimmäinen jakso, nimeltään "Slapsgiving".. esitettiin kolmannella kaudella, kun taas toinen ja kolmas jakso "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" (Läpsyttely 2: Läpsyttelyn kosto) ja "Slapsgiving 3: Slapappointment in Slapmarra" esitettiin viidennellä ja yhdeksännellä kaudella.

Ensimmäinen jakso esitteli käsitteen "Slapsgiving" juhlapäivä, jolloin Marshall voi läpsäistä Barneyta kerran vuodessa, eikä tämä voi tehdä asialle mitään... Toisessa jaksossa Barney kosti keksimällä monimutkaisen suunnitelman, jonka Marshall lopulta teki tyhjäksi.

Trilogian viimeinen jakso "Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra" oli eeppinen tapa päättää läppävedon tarina... Jengi matkustaa ajan ja avaruuden halki etsiessään täydellistä läppää, ja jakso huipentuu lopulliseen läppään, jonka Marshall antaa avuttomalle Barneylle.

 • Kaiken kaikkiaan Slapsgiving-trilogia on pakollinen katsottava kaikille How I Met Your Mother -ohjelman faneille.
 • Kolme jaksoa ovat täynnä hulvattomia vitsejä, huippuhuumoria ja näyttelijöiden välinen kemia on moitteeton.
 • Marshallin läpsyttelevä ilme ja Barneyn pelko saada läpsäisy ovat jaksojen kohokohtia.

Slapsgiving-trilogia on osoitus sarjan kyvystä luoda toistuvia vitsejä ja juonenkäänteitä, jotka ulottuvat yli kausien. Ei ihme, että fanit puhuvat niistä vielä vuosia sarjan finaalin jälkeenkin.

Kolmas läppä

Yksi koko sarjan odotetuimmista tapahtumista, Marshallin kolmas läpsäisy Barneylle oli huipentuma ystävien välisestä pitkäaikaisesta vedosta. Se mainittiin useita kertoja sarjan aikana, ja katsojat odottivat aina innokkaasti, milloin ja miten se tapahtuisi...

Kolmatta läpsäisyä edeltävä vaihe oli täynnä jännitystä ja jännitystä, ja lähtölaskenta kohtalokkaaseen hetkeen lisäsi odotusta. Lopuksi, jaksossa "Läpsäisyn antaminen 2: Läpsäisyn kosto".., Marshall antoi kolmannen ja viimeisen läimäyksen, jolloin Barney horjahti iskusta ja yleisö hurrasi riemusta.

Hetkestä tehtiin vieläkin eeppisempi, kun siihen lisättiin Barneyn ja hänen velipuolensa Jamesin esittämä musiikkinäytelmä, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti läppävedon historiasta ja tapahtumista, jotka johtivat kolmanteen läpsäisyyn asti. Se oli täydellinen päätös pitkään jatkuneelle vitsille, josta on tullut yksi sarjan ikonisimmista hetkistä.

Veto menee liian pitkälle

How I Met Your Mother -sarjan 2. kauden 9. jaksossa Marshallin ja Barneyn välinen läppäveto kääntyy huonompaan suuntaan. Veto, joka oli alun perin lyöty siitä, oliko Robin ollut pornovideossa vai ei, oli jo johtanut yhteen läpsäisyyn Barneyn kasvoihin. Kun Marshall saa kuitenkin vielä kaksi läppää, joita hän voi käyttää milloin tahansa, hän päättää säästää ne ja antaa ne yhdessä "tuplaläppänä".

Jakson edetessä käy selväksi, että Marshall vie vedon liian pitkälle... Hänestä tulee pakkomielle Barneyn läpsimisestä ja hän käyttää kaiken aikansa suunnitellessaan täydellistä hetkeä, jolloin hän voi antaa kaksoisläpsäyksen. Hän menee jopa niin pitkälle, että hän luo lähtölaskentakellon ja Robin-aiheisen "Slapsgiving Day" -päivän juhlat.

Jännitys ystävien välillä kärjistyy, kun Marshall saa selville, että Barney oli huijannut alkuperäisessä vedonlyönnissä ottamalla Robinin avuksi väärennetyn pornovideon luomiseen. Tämä petos saa Marshallin raivon partaalle, ja hän antaa kaksinkertaisen läpsäisyn, joka on niin voimakas, että se vie Barneyn sairaalaan.

Jakso päättyy siihen, että Marshall tajuaa menneensä kostonhimossaan liian pitkälle ja pyytää Barneylta anteeksi aiheuttamaansa vahinkoa. Tämä jakso toimii varoittavana esimerkkinä siitä, miten vaarallista on ottaa vitsi liian vakavasti ja miten tärkeää on tietää, milloin pitää antaa asian olla.

 • Marshallille tulee pakkomielle Barneyn läpsimisestä
 • Hän suunnittelee täydellisen hetken kaksoisläpsäisyä varten
 • Barney huijasi alkuperäisessä vedossa
 • Kaksinkertainen läpsäisy lähettää Barneyn sairaalaan
 • Marshall tajuaa menneensä liian pitkälle ja pyytää anteeksi..

Tuhannen räjähtävän auringon eeppinen läpsäisy sarjassa How I Met Your Mother (Kuinka tapasin äitisi)

How I Met Your Mother -sarjan Slap Bet on yksi sarjan ikonisimmista ja hauskimmista toistuvista vitseistä. Viidennellä kaudella Barney ja Marshall lyövät vetoa, joka johtaa legendaariseen "Tuhannen räjähtävän auringon läpsäykseen"."

Veto oli lyöty Robinin salaisesta menneisyydestä syntyneen riidan ratkaisemiseksi, ja voittaja saisi läpsäistä häviäjää niin kovaa kuin mahdollista. Marshall voittaa oikeuden läpsäistä Barneyta viisi kertaa, mutta hän päättää säästää viimeisen läpsäyksen täydelliseen hetkeen.

Kun sen aika koittaa, Marshall antaa viimeisen läpsäisynsä ja antaa eeppisimmän ja intensiivisimmän läpsäisyn, mitä sarjassa on koskaan nähty. "Tuhannen räjähtävän auringon isku" on niin voimakas, että se luo shokkiaaltovaikutuksen, joka kaataa esineitä ja saa kaikki huoneessa olevat tuntemaan sen vaikutuksen.

Kohtaus on sekä hulvaton että eeppinen, sillä hidastettua kuvaa, jossa Marshallin käsi litistää Barneyn kasvot, säestetään dramaattisella musiikilla ja selostuksella, jossa kuvataan läpsäyksen uskomatonta voimaa... Se on hetki, josta fanit puhuvat ja nauravat vielä tänäkin päivänä.

 • Tuhannen räjähtävän auringon läpsäisy on merkittävä hetki sarjassa How I Met Your Mother
 • Marshallin viimeinen läpsäisy on sekä hulvaton että eeppinen, ja se luo shokkiaaltovaikutuksen..
 • Kohtaus on yhä fanien suosikki ja siihen viitataan edelleen popkulttuurissa

Jos et ole vielä nähnyt sitä, muista katsoa "Tuhannen räjähtävän auringon läppä" ja selvitä, miksi se on yksi How I Met Your Motherin parhaista läpsyttelyhetkistä.

The Slapsgiving Song: How I Met Your Mother -elokuvan ikimuistoinen hetki

Yksi How I Met Your Mother -sarjan ikimuistoisimmista jaksoista on epäilemättä Slapsgiving-jakso. Jakson monien hulvattomien hetkien joukossa Slapsgiving Song, joka lauletaan "Turkey in the Straw" -kappaleen tahtiin erottuu fanien suosikiksi.

Marshall, lopullinen Slap Bet -komissaari, ottaa roolinsa vakavasti ja käyttää laulua muistutuksena kaikille läsnäolijoille siitä, että Slap Bet on edelleen käynnissä. Laulun sanat ovat hauskoja mutta pelottavia, ja ne korostavat Marshallin valtaa Barneyyn nähden heidän jatkuvassa läpsimisveikkauksessaan.

The Slapsgiving Song ei ole vain loistava lisä sarjan komediallisiin hetkiin, vaan se myös lisää syvyyttä Slap Bet -tarinaan. Ei ole mikään yllätys, että fanit lainaavat sanoituksia ja laulavat sävelmää vielä tänäkin päivänä. Se on vain yksi esimerkki monista tavoista, joilla How I Met Your Mother on edelleen rakastettu sarja vuosia sen ensiesityksen jälkeen.

 • Muistettavat sanat Slapsgiving Songista:
 • "You just got slapped! Vasten kasvoja, ystäväni."
 • "Sinua lyötiin juuri! Kyllä, se tapahtui juuri oikeasti."
 • "Everybody! Läpsäise häntä nyt!"

Viimeinen läpsäisy

"Viimeinen isku" on How I Met Your Mother -sarjan yhdeksännen tuotantokauden yhdeksäs jakso ja toinen osa "Slapsgiving" -sarjasta Trilogia. Tässä jaksossa Marshall saa vihdoin antaa viimeisen läpsäisyn Barneylle osana heidän pitkäaikaista vetoaan.

Jakso on täynnä takaumia aiemmista läpsyttelyvedoista ja viimeisen läpsyttelyn odottamisesta. Marshall pyytää ystäviensä apua suunnittelemaan täydellisen läpsäisyn, johon kuuluu myös koreografioitu laulu- ja tanssinumero. Sillä välin Barney on hermoraunio yrittäessään välttää väistämätöntä läpsäisyä.

Kun hetki vihdoin koittaa, Marshallin läpsäisy on eeppinen ja sitä säestävät konfetit ja pyrotekniikka. Läpsäisy on niin voimakas, että se pudottaa Barneyn kengistään, ja Barney jää makaamaan lattialle lyötynä, mutta myös helpottuneena siitä, että läpsäisyveto on vihdoinkin ohi.

Jakso päättyy Barneyn pohdiskeluun pitkästä ja tuskallisesta matkasta läppävedon kanssa ja sen myöntämiseen, että Marshall oli arvokas vastustaja. The lopullinen läppä on tyydyttävä päätös yhdelle How I Met Your Mother -ohjelman pisimpään jatkuneista vitseistä, ja se on varmasti yksi sarjan mieleenpainuvimmista hetkistä...

Läpsäisyn paluu Vedonlyönti

Yksi How I Met Your Mother -tv-sarjan rakastetuimmista juonenkäänteistä oli Slap Bet, joka otettiin käyttöön toisella kaudella. The Slap Bet pyöri Marshallin ja Barneyn hahmojen välisen vedon ympärillä, jossa vedon voittaja sai läpsäistä häviäjää niin kovaa kuin pystyi... The Slap Bet Returns -sarjan jaksossa palataan tähän ikoniseen tarinaan ja viedään se uudelle tasolleen.

Jaksossa Marshallille annetaan mahdollisuus antaa kolmas läpsäisy Barneylle, mutta hän päättää antaa läpsäisyn sen sijaan Lilylle... Tämä johtaa hulvattomaan tapahtumasarjaan, kun Barney yrittää päästä irti läpsimisestä paljastamalla Lilyn syvän, synkän salaisuuden. Lopulta Barney kuitenkin hyväksyy kohtalonsa - ja ottaa Slap like a man.

The Slap Bet Returns -jakso osoittaa, miten loistavasti kirjoitettu ja komediallisesti ajoitettu on How I Met Your Äiti-kirjailijat. Jakso on täynnä naurattavia hetkiä ja yllättäviä käänteitä, jotka pitävät katsojat jännityksessä. Sarjan kestävää suosiota kuvaa se, että toisella kaudella alkanut Slap Bet -tarina jatkui vahvana vielä yhdeksännellä ja viimeisellä kaudella.

Kaiken kaikkiaan Slap Bet Returns -jakso on pakollinen katsottava kaikille How I Met Your Mother -ohjelman faneille. Se on sopiva loppu yhdelle sarjan rakastetuimmista juonenkäänteistä, ja se osoittaa, että jopa viimeisellä kaudella sarjassa oli vielä paljon naurua jäljellä.

 • Ikonisen Slap Bet -tarinan uudelleentarkastelu
 • Marshall antaa Lilylle kolmannen läpsäisyn
 • Barney yrittää selvitä läpsimisestä paljastamalla Lilyn salaisuuden
 • Naurattavat hetket ja yllättävät käänteet
 • Sopiva loppu yhdelle sarjan rakastetuimmista tarinalinjoista

Läimäysvedon lähtölaskenta

How I Met Your Mother -sarjan kolmannella kaudella odotettiin "Ultimate Slap Bet" -kilpailua saavutti uusia huippuja, kun lähtölaskenta Slapsgivingiin alkoi. Panokset olivat korkealla ja jännitys kasvoi, ja katsojat odottivat jännittyneinä, ketä seuraavaksi lyödään.

Läpsäisyn lähtölaskenta oli koko kauden keskeinen juonenkäänne, ja jokainen jakso lisäsi jännitystä ja juonittelua. Robin Sparklesin todellista henkilöllisyyttä koskevista väittelyistä Marshallin epätoivoisiin yrityksiin välttää uhkaava kohtalonsa, lähtölaskenta piti katsojat arvaamassa ja arvelemassa lisää.

Läpsäisyjuhlaa edeltävä jakso, jonka nimi oli sopivasti "Slapsgiving" oli yksi sarjan mieleenpainuvimmista. Tässä jaksossa Marshall nauttii viimeisen läpsäisynsä voimasta, kun taas Barney yrittää tehdä kaikkensa välttääkseen vääjäämättömän kohtalonsa.

 • Pystyykö Barney kiemurtelemaan tiensä ulos läpsimisestä, vai kohtaako hän lopulta kohtalonsa??
 • Mihin temppuihin jengi ryhtyy ennen suurta läpsyttelyä??
 • Miten tämän taistelun seuraukset vaikuttavat ryhmään jatkossa??

Jännitys oli käsin kosketeltavissa, kun lähtölaskenta saavutti huippunsa ja huipentui yhteen How I Met Your Motherin historian eeppisimmistä läpsyttelyistä. Olitpa sitten vannoutunut HIMYM-fani tai satunnainen katsoja, Slapsgiving-saaga on pakko katsoa kaikille, jotka rakastavat hyvää, jännittävää tarinaa. Joten istu alas, rentoudu ja valmistaudu villiä kyytiä!

Bändien taistelu

"Bändien taistelu" on yksi ikimuistoisimmista "How I Met Your Mother" -ohjelman läppävedonlyöntijaksoista." Jakso pyörii Marshallin ja Barneyn välisen vedonlyönnin ympärillä, jossa Marshall lyö vetoa siitä, että hän löytää uuden bändin, joka on parempi kuin Barneyn suosikkibändi, 80-luvun one-hit-wonder "Night Falcon"." Jos Marshall voittaa, hän saa läpsäistä Barneyta kolme kertaa, mutta jos hän häviää, Barney saa läpsäistä Marshallia kerran.

Jaksossa on monia hauskoja hetkiä, kuten Marshallin yritykset löytää parempi bändi, Barneyn liiallinen itsevarmuus Night Falconia kohtaan ja varsinainen bändien taistelu. Jakson huipentuma on, kun Marshallin bändi "The Funk" esittää loistavan coverin kappaleesta "500 Miles" The Proclaimers -yhtye, jossa Robin esiintyy yllätyksenä taustalaulajana.

Bändien taistelu -jakso on paitsi hauska myös osoittaa ystävyyden ja lojaalisuuden merkityksen. Erimielisyyksistään huolimatta Marshall ja Barney kannustavat toistensa bändejä ja osoittavat tukensa koko kilpailun ajan. Ja kun Marshall voittaa vedon, hän päättää olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen ja läimäyttää Barneyta, mutta säästää sen sijaan läimäykset ansaitsevammalle kohteelle.

 • Mieleenpainuvia hetkiä: Marshallin bändi The Funk, Barneyn pakkomielle Night Falconiin, Robinin yllätysesiintyminen
 • Teema: Uskollisuus ja ystävyys
 • Oppitunti: Aina ei ole kyse voittamisesta, vaan toistensa tukemisesta

Ultimate Slap Bet

Johdanto

Sarjassa How I Met Your Mother, yksi suosituin juoksevia vitsejä oli Slap Bet. The Slap Bet oli Barneyn ja Marshallin välinen vedonlyönti, jossa voittaja sai läpsäistä häviäjää kasvoihin niin kovaa kuin pystyi. Panokset olivat korkeat, ja jännitys oli käsin kosketeltavissa. Yksikään Slap Bet ei kuitenkaan ollut yhtä eeppinen kuin Ultimate Slap Bet...

Veikkaus

Ultimate Slap Bet tehtiin, kun Barney ja Marshall löivät vetoa siitä, kumpi pysyisi hereillä pisimpään. Juju oli, että häviäjä saisi voittajalta viisi läppää naamaan, jotka voittaja voisi jakaa milloin tahansa tulevaisuudessa. Veto oli hurja, ja sekä Barney että Marshall halusivat voittaa.

Showdown

Kilpailu oli kovaa, ja sekä Barney että Marshall turvautuivat äärimmäisiin keinoihin pysyäkseen hereillä. He kokeilivat kaikkea kahvin juomisesta hyppyjen tekemiseen... Lopulta Barney kuitenkin selviytyi voittajaksi. Marshall oli nukahtanut, ja Barney oli voittanut Ultimaattisen läimäysvedon.

Läpsyt

Barney ei hukannut aikaa läpsyttelyynsä. Hän odotti, kunnes Marshall vähiten odotti sitä, ja antoi sitten kaikkensa. Kaikista paras läpsäisy tuli kuitenkin Marshallin hääpäivänä, jolloin Barney antoi viimeisen läpsäisyn. Läpsäisy oli eeppinen, ja kaikki ihailivat sen voimaa.

Perintö

Ultimate Slap Bet on jäänyt historiaan yhtenä How I Met Your Mother -sarjan ikonisimmista hetkistä. Se oli veto, joka piti fanit jännityksessä vuosikausia ja johti sarjan ikimuistoisimpiin hetkiin. Ultimate Slap Bet muistetaan ikuisesti yhtenä televisiohistorian parhaista juoksevista vitseistä.