-1:n merkityksen ymmärtäminen jalkapallovedonlyönnissä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Jos olet innokas vedonlyöjä, olet ehkä törmännyt termiin “-1” jalkapallovedonlyönnissä. Kun näet joukkueen, jonka tasoitus on “-1”, se tarkoittaa, että sen on voitettava peli vähintään kahdella maalilla, jotta vetosi voittaisi. Toisaalta, jos joukkueet voittavat vain yhdellä maalilla tai pelaavat tasapelin, häviät vedon.

Yksinkertaisesti sanottuna -1-kädennuste on tapa tasoittaa pelikenttää kahden eri vahvuisen ja suorituskyvyltään erilaisen joukkueen välillä. Se tarkoittaa, että vedonvälittäjät antavat heikommalle joukkueelle yhden maalin etumatkan, jotta ottelusta tulisi kilpailukykyisempi.

Vedonlyönti joukkueelle, jonka tasoitus on ‘-1’, ei kuitenkaan ole aina helppoa. Se edellyttää joukkueiden muodon, loukkaantumisten ja keskinäisten otteluiden perusteellista analysointia. Tässä artikkelissa selitämme yksityiskohtaisesti, mitä ‘-1’ tarkoittaa jalkapallovedonlyönnissä, ja annamme vinkkejä siitä, miten tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, kun lyöt vetoa tämäntyyppisestä vedosta.

Olitpa sitten kokenut vedonlyöjä tai aloitteleva vedonlyönnin harrastaja, lue eteenpäin ja tutustu seuraaviin seikkoihin kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ‘-1’ jalkapallovedonlyönnissä.

Vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Vedonlyöntikertoimet ovat urheilutapahtuman tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä kuvaavia numeerisia esityksiä. Vedonvälittäjät käyttävät niitä voitonmaksujen määrittämiseen ja vedonlyöjät tietoon perustuvien päätösten tekemiseen vedonlyöntiä tehdessään.

Kertoimet lasketaan eri tekijöiden perusteella, kuten joukkueiden/pelaajien aiemmat suoritukset, nykyinen kunto, peliolosuhteet ja muut muuttujat. Kertoimet ilmaistaan eri muodoissa, kuten desimaali-, murto- ja amerikkalaisessa muodossa LeoVegas.

Desimaalikertoimet edustavat voittavan vedon kokonaisvoittoa, mukaan lukien panos. Jos kertoimet ovat 1.50, 10 dollarin panos johtaisi 15 dollarin kokonaisvoittoon (panos mukaan lukien). Murtolukukertoimet edustavat voittoa suhteessa panostukseen. Jos siis kerroin on 3/1, 10 dollarin panos tuottaisi onnistuessaan 30 dollarin voiton. Amerikkalaiset kertoimet edustavat voittoa 100 dollarin panoksella. Joten jos kertoimet ovat -150, 150 dollarin panos tuottaa 250 dollarin kokonaisvoiton (panos mukaan lukien).

Kertoimien ymmärtäminen on olennaista urheiluvedonlyönnin onnistumisen kannalta. Sen avulla vedonlyöjät voivat arvioida kunkin vedon riskin ja palkkion ja määrittää arvon. Kokeneet vedonlyöjät käyttävät erilaisia vedonlyöntistrategioita, kuten arbitraasia, suojautumista ja arvovedonlyöntiä, maksimoidakseen voittonsa ja minimoidakseen samalla riskit.

Mikä on tasoitusvedonlyönti?

Tasoitusvedonlyönti on urheiluvedonlyönnin muoto, joka voi tasoittaa pelikenttää ja lisätä ottelun jännitystä. Pohjimmiltaan yhteen joukkueeseen sovelletaan tasoitusta vedonlyöntimahdollisuuden luomiseksi. Joukkue, jolla on tasoitus, saa virtuaalisen etumatkan, mikä tarkoittaa, että se voi silti voittaa pelin, vaikka se häviääkin tietyllä määrällä pisteitä tai maaleja.

Jos esimerkiksi lyöt vetoa jalkapallo-ottelusta ja joukkue A:n tasoitus on -1, tämä tarkoittaa, että joukkueen A:n on voitettava vähintään kahdella maalilla, jotta panoksesi olisi menestyksekäs. Toisaalta, jos lyöt vetoa joukkueen B puolesta +1 tasoituksella, se voi joko voittaa pelin tai hävitä vain yhdellä maalilla, jotta vetosi onnistuu.

Tasoitusvedonlyöntiä käytetään usein silloin, kun yhtä joukkuetta pidetään huomattavasti vahvempana kuin toista. Soveltamalla tasoitusta kertoimia voidaan mukauttaa, jotta vedonlyönti olisi houkuttelevampi molemmille osapuolille. Tasoitusvedonlyöntiä voidaan soveltaa myös muihin urheilulajeihin, kuten koripalloon, jossa pistevaihtelua käytetään eräänlaisena tasoituksena.

On tärkeää ymmärrä tasoitus ennen vedonlyöntiä, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi onnistuneen lopputuloksen todennäköisyyteen. Aloittelijoiden kannattaa tehdä tutkimusta ja etsiä vedonvälittäjä, joka tarjoaa yksityiskohtaisia selityksiä ja resursseja tasoitusvedonlyönnistä.

Miten tasoitusvedonlyönti toimii

Tasoitusvedonlyönti on suosittu vedonlyöntimuoto, jossa urheiluvedonvälittäjä antaa jollekin joukkueelle tai pelaajalle kuvitteellisen edun eli tasoituksen tasoittaakseen pelikenttää ja tarjotakseen vedonlyönnin harrastajille paremmat kertoimet.

Tasoitusprosessissa annetaan ennalta määrätty määrä pisteitä heikommalle joukkueelle tai pelaajalle, jota kutsutaan altavastaajaksi. Nämä pisteet lisätään lopulliseen pistemäärään pelin lopussa. Tätä pistemäärää verrataan sitten suosikkijoukkueen tai -pelaajan pistemäärään. Jos altavastaaja voittaa suosikkijoukkueen lisäpisteiden avulla, tasoitusvedonlyöjä voittaa vedon.

Esimerkiksi Barcelonan ja Levanten välisessä jalkapallo-ottelussa vedonvälittäjä voi antaa Levantelle tasoituksen +2 maalia. Tämä tarkoittaa sitä, että Levante saa 2 maalin etumatkan ennen ottelun alkua. Jos he häviävät ottelun vain 1 maalilla tai he pelaavat tasapelin tai voittavat, vedonlyöjä, joka veikkasi Levantea tällä tasoituksella, voittaa vedonlyönnin.

Tasoitusvedonlyönti on erityisen suosittua esimerkiksi jalkapallossa, koripallossa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja rugbyssä. Se tarjoaa mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan tavan lyödä vetoa altavastaajista ja antaa vedonlyöjille myös mahdollisuuden lyödä vetoa pelin lopputuloksesta ilman, että heidän tarvitsee ennustaa voittajaa.

Mikä on -1 tasoitusvedonlyönti?

Jalkapallosta lyödessäsi vetoa, -1 tasoitusvedonlyönti on vedonlyöntityyppi, joka voi olla sekä tuottoisa että riskialtis. Yksinkertaistettuna se tarkoittaa sitä, että yksi joukkue saa ottelun alussa yhden maalin alivoiman. Tämä tarkoittaa, että joukkue saa hävitä korkeintaan yhdellä maalilla, jotta vetosi onnistuu.

Jos esimerkiksi asetat -1 tasoitusvedon joukkueelle A ja he voittavat ottelun 2-1, vedonlyöntisi on silti onnistunut, koska -1 tasoitus tarkoittaa, että he voittivat ottelun 1-1 vedonlyöntisi kannalta.

Jos joukkue A kuitenkin häviää ottelun 2-0, vedonlyöntisi ei onnistuisi, koska se olisi hävinnyt kahdella maalilla, mikä on enemmän kuin se -1 tasoitus, joka sille annettiin ottelun alussa.

-1 tasoitusvedonlyönti voi olla hyvä vaihtoehto, jos uskot vahvasti, että yksi joukkue voittaa selvästi, mutta on tärkeää muistaa, että siihen liittyy suurempi riski kuin muihin vedonlyöntityyppeihin.

On myös syytä huomata, että -1 tasoitusvedonlyönti on vain yksi monista tasoitusvedoista, joita voidaan lyödä jalkapallo-otteluissa. Muita vaihtoehtoja ovat -2 ja -3 tasoitusvedot, joihin liittyy vielä suurempi riski, mutta jotka voivat myös johtaa suurempiin voittoihin, jos ne onnistuvat.

-1:n merkityksen ymmärtäminen jalkapallovedonlyönnissä

Jalkapallo-otteluihin liittyviä vetoja lyödessä voi olla vaikeaa tulkita, mitä eri kertoimet ja termit tarkoittavat. Yksi suosittu termi, johon vedonlyöjät törmäävät, on"-1" tasoitus tai spread. Tätä termiä käytetään kuvaamaan joukkueen etua tai haittaa pelissä, jonka urheiluvedonlyöntiyritys määrittää.

Jos esimerkiksi joukkueelle annetaan -1-haitari, se tarkoittaa, että sen on voitettava ottelu vähintään kahdella pisteellä, jotta vedonlyöjä voi voittaa panoksensa. Jos joukkue voittaa vain yhdellä pisteellä, veto katsotaan "pushiksi" tai tasapeli, ja vedonlyöjä saa alkuperäisen panoksensa takaisin.

Toisaalta, jos joukkueelle annetaan +1 spread, sitä pidetään altavastaajana ja se voi hävitä pelin yhdellä pisteellä ja silti voittaa vedon. Jos joukkue häviää kahdella tai useammalla pisteellä, vedonlyöjä menettää panoksensa.

-1 tasoitus on houkutteleva vaihtoehto vedonlyöjille, jotka uskovat, että tietty joukkue voittaa ottelun vakuuttavasti. Vaatii kuitenkin suuremman voittomarginaalin, jotta vedon voi lunastaa rahaksi. Kuten aina, vedonlyöjien on tärkeää tehdä tutkimustyötä ja analysoida joukkueet ja kertoimet ennen vedonlyönnin asettamista.

Esimerkki -1 tasoitusvedonlyönnistä

Ottelu: Barcelona vs Real Madrid

Barcelona on suosikkijoukkue, jonka kerroin on 1.50. Jos kuitenkin haluat lyödä vetoa Barcelonaa vastaan tasoituksella -1, saat paremman kertoimen, mutta myös vaikeamman lopputuloksen voittaa.

Jos päätät lyödä vetoa Barcelonaa vastaan -1 tasoituksella, se tarkoittaa, että heidän on voitettava ottelu vähintään kahdella maalilla, jotta vetosi onnistuu. Jos Barcelona voittaa 2-0, vedonlyöntisi on voitettu. Mutta jos joukkue voittaa vain yhdellä maalilla tai jos ottelu päättyy tasapeliin tai häviöön, vedonlyöntisi on häviäjä.

Kertoimet Barcelonalle, jonka tasoitus on -1, ovat korkeammat, esimerkiksi 2 prosenttia.25. Tämä tarkoittaa sitä, että jos panostat 100 dollaria Barcelonan puolesta tasoituksella -1 ja se voittaa vähintään kahdella maalilla, saat voiton 225 dollaria. Mutta jos he voittavat vain yhdellä maalilla tai ottelu päättyy tasapeliin tai tappioon, menetät 100 dollarin panoksesi.

 • Jos lyöt vetoa Barcelonan puolesta -1.5 tasoitus, heidän on voitettava vähintään kahdella ja puolella maalilla, jotta vetosi onnistuu.
 • Jos lyöt vetoa Real Madridia vastaan +1 tasoituksella, heidän on voitettava ottelu, pelattava tasapeli tai hävittävä vain yhdellä maalilla, jotta vetosi onnistuu.
 • Jos lyöt vetoa tasapelistä 0 tasoituksella, tämä tarkoittaa, että jos ottelu päättyy tasapeliin, vetosi on voittava.
TasoitusBarcelonaReal Madrid
-12.251.80
-1.52.751.50
01.502.50

On tärkeää ymmärtää tasoitusvedonlyöntijärjestelmä ja vedonvälittäjien tarjoamat kertoimet ennen vedonlyöntiäsi. Muista aina pelata vastuullisesti ja lyödä vetoa vain rahalla sinulla on varaa hävitä.

-1 tasoitusvedonlyönnin edut

1. Lisääntyneet kertoimet

Lisäämällä joukkueelle -1 tasoitus, kyseisen joukkueen todennäköisyys voittaa ottelu kasvaa huomattavasti. Tämä johtuu siitä, että niiden odotetaan voittavan vähintään kahdella maalilla, mikä tarkoittaa, että riskipitoisemmalla vedolla on korkeampi kerroin ja mahdollisesti korkeampi voitto.

2. Suuremmat voittomahdollisuudet

Kun lyöt vetoa joukkueesta, jolla on -1 tasoitus, sen on voitettava vähintään kahdella maalilla, jotta voitat vedon. Tämä antaa sinulle ylimääräistä pehmustetta, sillä jos joukkue voittaa vain yhdellä maalilla, panos palautetaan häviämisen sijasta. Tämä tekee -1 tasoitusvedonlyönnistä turvallisemman vaihtoehdon verrattuna perinteisiin otteluvoittajavetoihin.

3. Lisää vedonlyöntimahdollisuuksia

Tasoitusvedonlyönti mahdollistaa enemmän vedonlyöntimahdollisuuksia, koska se tasoittaa pelikenttää joukkueille, jotka ovat vahvasti suosikkeja. Lisäämällä -1 tasoitus suosikkijoukkueelle voit silti lyödä vetoa ottelusta riskeeraamatta suurta rahasummaa. Tämä mahdollistaa myös suuremman jännityksen ja sitoutumisen ottelun aikana, sillä jopa altavastaajana oleva joukkue voi silti voittaa vedon, jos se häviää alle yhdellä maalilla.

4. Strategian joustavuus

-1 tasoitusvedonlyönti voi olla arvokas väline vedonlyöjän strategiassa. Se mahdollistaa useita vaihtoehtoja, kuten vedonlyönnin siitä, että suosikkijoukkue voittaa yli kahdella maalilla (mikä voi tuottaa suuren voiton), tai vedonlyönnin siitä, että altavastaaja häviää alle yhdellä maalilla (mikä voi palauttaa alkuperäisen panoksesi).

Yhteenveto
-1 tasoitusvedonlyönnin edut
Suuremmat kertoimet
Suuremmat voittomahdollisuudet
Lisää vedonlyöntimahdollisuuksia
Strategian joustavuus

-1 tasoitusvedonlyönnin haitat

Vaikka -1 tasoitusvedonlyönti voi vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta korkeampien kertoimien ja suuremman voiton mahdollisuuden vuoksi, on myös useita haittoja, jotka on otettava huomioon.

 • Lisääntynyt riski: Vedonlyönti -1 tasoituksella tarkoittaa, että lyöt vetoa suosikkijoukkueen voitosta kahdella maalilla tai enemmän. Tämä lisää riskiä vedon menettämisestä, sillä jo yksi vastustajan tekemä maali voi johtaa tappioon.
 • Pienemmät kertoimet: Vaikka -1 tasoitusvedon kertoimet ovat korkeammat kuin tavallisen otteluvedon, ne ovat yleensä alhaisemmat kuin tarkemmat vedot, kuten ensimmäinen maalintekijä tai oikea tulos. Tämä tarkoittaa sitä, että et välttämättä saa yhtä suurta voittoa kuin tarkemmalla vedolla, vaikka riski on suurempi.
 • Vähemmän joustavuutta: -1 tasoitusvedot ovat sovellettavissa vain tiettyihin otteluihin, eivätkä ne välttämättä ole aina saatavilla. Tämä rajoittaa vaihtoehtojasi ja voi jättää sinut ilman toimivaa vedonlyöntistrategiaa tietyissä peleissä.

Ennen kuin lyöt vetoa -1 tasoitusvedosta, on tärkeää punnita mahdolliset hyödyt ja haitat ja jatkaa vain, jos olet varma seuraavista asioista voittomahdollisuutesi.

Miten voit hyötyä -1 tasoitusvedonlyönnistä??

Tasoitusvedonlyönti on suosittu vaihtoehto jalkapallovedonlyönnissä, ja -1 tasoitusvedonlyönti on yksi niistä yleisimmät haittatyypit. Tämäntyyppisessä vedossa joukkue aloittaa ottelun yhden maalin tappiolla, ja jotta veto onnistuisi, joukkueen on voitettava vähintään kahdella maalilla.

Miten voit tehdä voittoa -1 tasoitusvedoista?? Tärkeintä on tehdä tutkimusta ja löydä joukkueet, jotka todennäköisesti voittavat vähintään kahdella maalilla. Katso joukkueen kunto, viimeaikaiset tulokset ja mahdolliset loukkaantumiset tai pelikiellot, jotka voivat vaikuttaa heidän suoritukseensa.

Toinen tärkeä huomioon otettava tekijä on vastustaja. Onko kyseessä heikompi joukkue, joka todennäköisesti kamppailee vahvaa joukkuetta vastaan, jolla on -1 handicap? Vai ovatko he joukkue, jolla on vankka puolustus ja joka tuskin päästää enempää kuin yhden maalin??

Eräs strategia, jota jotkut vedonlyöjät käyttävät, on yhdistää -1 tasoitusvedot muihin vedonlyöntityyppeihin, kuten yli/alle- tai molempien joukkueiden pistemääriin. Tämä voi auttaa lisäämään kertoimet ja panoksen mahdollinen voitto.

Lopuksi on tärkeää hallita pelikassaa tehokkaasti ja olla asettamatta liikaa -1 tasoitusvetoja. On aina parempi ottaa muutama hyvin harkittu veto kuin hajauttaa rahojaan liikaa ja ottaa riski, että menettää kaikki rahat.

Vaihtoehtoiset tasoitusvedot

Perinteisen -1 tasoitusvedon lisäksi jalkapallovedonlyönnissä on useita muita tasoitusvetoja, joita voit valita. Tämäntyyppiset vedot tarjoavat vedonlyöjille enemmän vaihtoehtoja voittaa ja lisätä heidän mahdollista voittoaan.

Yksi suosituimmista vaihtoehtoisista tasoitusvedoista on aasialainen tasoitusveto. Tämäntyyppinen veto eliminoi tasapelin mahdollisuuden, sillä se antaa tasoituksen kummalle tahansa joukkueelle tasoittaakseen pelikentän. Jos esimerkiksi lyöt vetoa -0.5 Aasialainen tasoitus joukkueelle A, sen on voitettava peli, jotta voitat vedon. Jos peli päättyy tasapeliin, panoksesi palautetaan.

On olemassa myös European Handicap, joka on samanlainen kuin Asian Handicap, mutta mahdollistaa myös tasapelin mahdollisena lopputuloksena. Jos esimerkiksi lyöt vetoa joukkue A:n eurooppalaisesta tasoituksesta -1, heidän on voitettava vähintään kahdella maalilla, jotta voitat vedon. Jos joukkue voittaa vain yhdellä maalilla, panoksesi palautetaan. Jos peli päättyy tasapeliin tai joukkue B voittaa, menetät panoksesi.

Toinen vaihtoehtoinen tasoitusveto on Split Handicap, jonka avulla voit jakaa panoksesi kahden tasoituksen välillä. Esimerkiksi jos lyöt vetoa jaetusta tasoituksesta, joka on -1.5, -2 joukkueelle A, puolet panoksestasi sijoitetaan -1:een.5 tasoitusta ja toinen puoli -2 tasoitusta. Jos joukkue A voittaa kahdella maalilla, voitat vedon molemmilla tasoituksilla. Jos he voittavat vain yhdellä maalilla, voitat -1-voittopanoksen.5 vetoa, mutta häviät -2-vedon.

Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoiset tasoitusvedot tarjoavat vedonlyöjille enemmän joustavuutta jalkapallo-otteluiden lopputuloksen ennustamisessa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää kunkin vetotyypin säännöt ja tehdä tutkimustyötä ennen vetojen asettamista.

Samankaltaisuuksia ja eroja aasialaisen tasoitusvedonlyönnin kanssa

Samankaltaisuudet

Aasialainen tasoitusvedonlyönti ja -1-vedonlyönti ovat samankaltaisia siinä mielessä, että molemmissa on kyse yhden joukkueen tasoittamisesta pelin kertoimien tasapainottamiseksi. Molemmissa tapauksissa suosikkijoukkue tarvitsee suuremman voittomarginaalin voittaakseen vedon.

Erot

Tärkein ero näiden kahden vedonlyöntityypin välillä on se, että Aasian tasoitusvedonlyönti sisältää neljännes- tai puolikkaita maaleja, kun taas -1-vedonlyönti sisältää vain kokonaisia maaleja. Tämä tarkoittaa sitä, että Aasian tasoitusvedonlyönnissä voittomarginaali, joka vaaditaan, jotta suosikkijoukkue voittaa vedon, on pienempi kuin -1-vedonlyönnissä.

Toinen ero on se, että Aasian tasoitusvedonlyönnissä on mahdollisuus tasapeliin, mikä tarkoittaa, että vedonlyöjä voi voittaa, vaikka suosikkijoukkue ei kattaisi eroa. -1-vedonlyönnissä tasapeli johtaa pushiin, mikä tarkoittaa, että vedonlyöjä ei voita eikä menetä vetoa.

Lopuksi Aasian tasoitusvedonlyönti voi olla monimutkaisempi kuin -1-vedonlyönti, koska siihen liittyy enemmän vaihtoehtoja ja enemmän mahdollisia tuloksia. Tämä lisätty monimutkaisuus voi kuitenkin johtaa myös suurempiin voittomahdollisuuksiin ja strategiseen vedonlyöntiin.

Parhaat vedonvälittäjät tasoitusvedonlyöntiä varten

Handicap-vedonlyönti on suosittu tapa tasoittaa kertoimia, kun kaksi joukkuetta on epäsuhtainen keskenään. Tämäntyyppisessä vedonlyönnissä vedonvälittäjät antavat virtuaalisen tasoituksen altavastaajalle, mikä tarkoittaa, että se saa etulyöntiaseman ennen kuin ottelu on edes alkanut. Tämä tekee vedonlyönnistä jännittävämpää, mutta se tarkoittaa myös sitä, että oikean vedonvälittäjän valinta on avainasemassa.

 • Bet365: Tämä suosittu vedonvälittäjä on tunnettu anteliaista kertoimistaan ja kattavasta valikoimasta urheilumarkkinoita, mukaan lukien tasoitusvedonlyönti. Bet365 tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jolla vedonlyönti on helppoa myös liikkeellä ollessa.
 • William Hill: William Hill on luotettu nimi urheiluvedonlyönnin maailmassa, ja heidän tasoitusvedonlyöntivaihtoehtonsa ovat alan parhaita. Vedonvälittäjä tarjoaa myös loistavia kampanjoita ja bonuksia uusille ja nykyisille asiakkaille.
 • 888sport: Kilpailukykyisten kertoimien ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta 888sport on loistava vaihtoehto tasoitusvedonlyönnille. He tarjoavat myös otteluiden suoratoistoja, joten voit seurata ottelua sen tapahtuessa.

Kun valitset vedonvälittäjää tasoitusvedonlyöntiä varten, on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin tarjottujen urheilulajien valikoima, kertoimien laatu ja mahdolliset tarjoukset tai bonukset. Tekemällä tutkimustyötä ja valitsemalla luotettavan vedonvälittäjän voit voi lisätä mahdollisuuksiasi menestykseen ja nauti tasoitusvedonlyönnin jännityksestä.

Handicap-vedonlyöntistrategia ja vinkit

Mitä on tasoitusvedonlyönti?

Handicap-vedonlyönti on vedonlyöntityyppi, jossa vedonvälittäjä lisää virtuaalisen piste-edun tai -haitan yhdelle joukkueista tasoittaakseen pelikenttää ja tehdäkseen vedosta mielenkiintoisemman. Tasoitus antaa sinulle paremmat mahdollisuudet voittaa panostamalla altavastaajan voittoon tai pienemmät mahdollisuudet voittaa panostamalla suosikin voittoon.

Handicap-vedonlyöntistrategia

Avain menestyksekkääseen tasoitusvedonlyöntiin on löytää arvoa vedonvälittäjän tarjoamista kertoimista. Etsi tilanteita, joissa vedonvälittäjän tarjoama tasoitus on suurempi tai pienempi kuin mitä sen pitäisi mielestäsi olla oman analyysisi perusteella. On tärkeää tehdä tutkimustyötä ja tarkastella molempien joukkueiden kuntoa, viimeaikaisia tuloksia ja vastakkainasetteluja.

Tasoitusvedonlyöntivihjeet

Yksi hyödyllinen vinkki tasoitusmarkkinoilla lyödessäsi vetoa on lyödä vetoa altavastaajan puolesta, kun se pelaa kotona, varsinkin jos joukkue on tunnettu vahvasta kotikunnostaan. Jos lyöt vetoa suosikista, jolla on suuri tasoitus, harkitse lisäksi vaihtoehtoisten tasoitusmarkkinoiden käyttämistä vedonlyönnissä kertoimien nostamiseksi. On myös tärkeää etsiä eri vedonvälittäjien parhaita kertoimia, jotta voit maksimoida mahdolliset voittosi.

FAQ

Mikä on tasoitus jalkapallovedonlyönnissä??

Tasoitus on vedonvälittäjien tapa tasoittaa urheilutapahtuman kertoimia antamalla yhdelle joukkueelle virtuaalinen etu toiseen nähden. Jalkapallovedonlyönnissä tasoitus ilmaistaan tyypillisesti joko positiivisena tai negatiivisena lukuna, joka ilmaisee niiden maalien määrän, jotka on joko lisättävä tai vähennettävä sen joukkueen lopputuloksesta, jonka puolesta lyöt vetoa, jotta vedon lopputulos voidaan määrittää.

Mitä negatiivinen tasoitus tarkoittaa jalkapallovedonlyönnissä??

Negatiivinen tasoitus jalkapallovedonlyönnissä tarkoittaa, että tiettyä joukkuetta pidetään suosikkina tietyssä ottelussa, ja sen vuoksi sen on voitettava tietyllä määrällä maaleja, jotta voitat vetosi. Jos esimerkiksi joukkueen tasoitus on -1, sen on voitettava ottelu vähintään kahdella maalilla, jotta voitat vedon.

Mitä positiivinen tasoitus tarkoittaa jalkapallovedonlyönnissä??

Positiivinen tasoitus jalkapallovedonlyönnissä tarkoittaa, että joukkuetta pidetään tietyn ottelun altavastaajana, joten se voi hävitä tietyllä määrällä maaleja ja silti voittaa vedon. Jos esimerkiksi joukkueella on tasoitus +1, se voi hävitä ottelun yhdellä maalilla, ja voitat silti vedon.

Mitä eroa on Aasian tasoituksella ja eurooppalaisella tasoituksella??

Aasialainen tasoitus on peräisin Aasiasta, ja sen tarkoituksena on eliminoida tasapelin mahdollisuus jalkapallo-otteluissa. Kummallekin joukkueelle annetaan maalin tasoitus, ja jos lopputulos on tasapeli, veto on mitätön. Eurooppalainen tasoitus on samanlainen kuin aasialainen tasoitus, mutta se sallii tasapelin mahdollisuuden, joten sitä käytetään yleisemmin Euroopassa.

TasoitustyyppiTasapeli Tulos
Aasialainen tasoitusMitätön
Eurooppalainen tasoitusMahdolliset

Mitä tapahtuu, jos tasoitusluku on murtoluku??

Jos tasoitusnumero on murtoluku, se tarkoittaa, että puoli maalia annetaan jommallekummalle joukkueelle. Tämä tunnetaan nimellä "puolen pallon tasoitus". Tässä tapauksessa on mahdotonta saada tasapeliä, koska ei ole mahdollista tehdä puolta maalia. Jos esimerkiksi joukkueen tasoitus on -0 tai -0.5, heidän on voitettava ottelu, jotta voitat panoksesi.

Viitteet

Seuraavassa on joitakin lähteitä, joissa kerrotaan lisää jalkapallon vedonlyöntikertoimista:

 • ESPN - tarjoaa yksityiskohtaisen selityksen jalkapallon vedonlyöntikertoimista ja niiden lukemisesta.
 • Betway Insider - tarjoaa artikkeleita jalkapallon vedonlyöntistrategioista ja vinkkejä aloittelijoille.
 • Pinnacle - tarjoaa kattavan oppaan jalkapallon ja muiden urheilulajien vedonlyönnistä.
 • BBC Sport - tarjoaa uutisia ja asiantuntija-analyysejä jalkapallosta ja vedonlyöntikertoimista.

Jos etsit vedonlyöntikertoimien ja vedonlyöntisivustojen vertailua, näistä lähteistä voi olla apua:

 • OddsChecker - vertailee eri vedonvälittäjien kertoimia ja nostaa esiin edullisimmat vedonlyönnit.
 • bet365 - suosittu online-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kertoimia ja laajan valikoiman jalkapallo-otteluita, joista voi lyödä vetoa.
 • 888sport - toinen online-vedonvälittäjä, joka tarjoaa hyviä kertoimia ja tarjouksia jalkapallovedonlyöntiin.