Mitä sinun on tiedettävä hevoskilpailujen paikkavedoista

Hevosurheilu on jännittävä urheilulaji, jota on harrastettu vuosisatojen ajan. Se on taito- ja strategiapeli, joka on valloittanut monien jännitystä etsivien sydämet. Niille, jotka ovat uusia hevosurheilun maailmassa, se voi kuitenkin olla ylivoimainen kokemus. Koska tarjolla on useita erilaisia vetoja, voi olla haastavaa ymmärtää niitä kaikkia. Yksi eniten suosittu veto hevosurheilussa on paikkaveto.

Paikkaveto on vedonlyöntityyppi, jossa hevosen on oltava joko ensimmäinen tai toinen. Tämä veto eroaa voittovedosta, jossa hevosen on tultava ensimmäisenä, ja jokapaikanvedosta, jossa panostetaan sekä voittoon että paikkaan. Place-veto on turvallisempi vaihtoehto niille, jotka eivät ehkä ole varmoja valitsemansa hevosen voitosta, mutta haluavat silti mahdollisuuden voittaa rahaa.

Tässä artikkelissa käsittelemme hevosurheilun paikkavedon perusteita, kuten sitä, miten se toimii ja miten tehdä tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyönnin yhteydessä. Tutustumme myös hevosurheilussa käytettyyn terminologiaan ja annamme vinkkejä voittomahdollisuuksien parantamiseen. Olitpa sitten uusi hevosurheilun harrastaja tai kokenut veteraani, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja hevosurheilun paikkavedon jännittävästä maailmasta.

Hevosurheilun vedonlyönnin ymmärtäminen

Hevosurheiluvedonlyönti on suosittu harrastus monille ihmisille. Ennen vedonlyöntiä on tärkeää ymmärtää eri vetotyypit ja niiden merkitys. Yksi yleisimmistä vedoista on paikkaveto.

Paikkaveto on veto siitä, että hevonen sijoittuu joko ensimmäiselle tai toiselle sijalle. Jos hevonen sijoittuu jompaankumpaan näistä paikoista, vedonlyöjä voittaa. Paikkavedon kertoimet ovat pienemmät kuin voittovedon, mutta se on silti hyvä tapa lisätä voittomahdollisuuksia LeoVegas.

Toinen suosittu veto hevoskilpailuissa on show-veto. Show-veto on veto siitä, että hevonen sijoittuu joko ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle sijalle. Show-vedon kertoimet ovat vieläkin alhaisemmat kuin paikkavedon, mutta se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat pelata varman päälle ja joilla on silti mahdollisuus voittaa.

On myös eksoottisia vetoja, kuten exacta-, trifecta- ja superfecta-vedot, joissa valitaan useiden hevosten tarkka maalijärjestys. Näillä vedoilla on korkeampi kerroin, mutta niiden voittaminen on vaikeampaa.

 • Vinkki: Tutki hevosia ja niiden aiempia suorituksia ennen vedonlyöntiä. Tämä voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuva päätös ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.

Hevosurheilun vedonlyöntityypit

Hevosurheilu on suosittu urheilulaji, jossa on useita vedonlyöntivaihtoehtoja. Ennen vedonlyöntiä on ratkaisevan tärkeää ymmärtää eri vedonlyöntityypit. Tämä tieto auttaa sinua valitsemaan oikeat vedot, jotta voit maksimoida voittomahdollisuutesi.

Voitto

Yksinkertaisin ja yleisin vetotyyppi hevoskilpailuissa on voittoveto. Siinä valitaan hevonen, jonka uskot voittavan kilpailun. Jos hevonen voittaa kilpailun, voitat vedon.

Place Bet

Paikkaveto on veto siitä, että hevonen tulee joko ensimmäiseksi tai toiseksi. Jos kilpailussa on enintään 7 kilpailijaa, hevosen tarvitsee vain sijoittua kahdelle ensimmäiselle sijalle voittaakseen vedon. Kilpailussa, jossa on 8 tai enemmän juoksijoita, hevosen on sijoituttava kolmen parhaan joukkoon, jotta veto voittaisi.

Each Way -veto

Each-way-veto on yhdistelmä voitto- ja paikkavetoa. Kyseessä on periaatteessa kaksi vetoa yhdessä - yksi veto hevosen voitosta ja yksi veto hevosen sijoittumisesta. Jos hevonen voittaa kilpailun, molemmat vedot voittavat. Jos hevonen vain sijoittuu, paikkaveto voittaa ja voittoveto häviää.

Exacta-veto

Exacta-vedossa valitaan hevoset, jotka sijoittuvat ensimmäiselle ja toiselle sijalle oikeassa järjestyksessä. Tämän vedon voittaminen on haastavampaa, mutta se tarjoaa korkeampia voittoja kuin win- tai place-vedot.

Trifecta-veto

Trifecta-vedossa valitaan hevoset, jotka sijoittuvat ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle oikeassa järjestyksessä. Tämän vedon voittaminen on vielä haastavampaa kuin exacta-vedon, mutta se tarjoaa vielä suurempia voittoja.

Kaiken kaikkiaan hevoskilpailujen eri vedonlyöntityyppien ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä tietoon perustuvia valintoja ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.

Mikä on Place-veto?

Paikkaveto on hevoskilpailuissa käytetty vedonlyöntimuoto, jossa vedonlyöjä valitsee hevosen sijoittuvan joko ensimmäiseksi tai toiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hevonen sijoittuu jommallekummalle ensimmäiselle sijalle, vedonlyöjä voittaa panoksensa.

Place-vedot ovat vähemmän riskialttiita kuin win-vedot, sillä vedonlyöjällä on suurempi mahdollisuus voittaa vetonsa. Voitto on kuitenkin yleensä pienempi kuin voittovetojen, koska hevosen tarvitsee sijoittua vain kahden parhaan joukkoon eikä sijoittua ensimmäiseksi.

Place-vedot ovat suosittu vaihtoehto vedonlyöjille, jotka haluavat lisätä voittomahdollisuuksiaan tai jotka luottavat kohtalaisesti valitsemansa hevosen kykyihin.

Asettaessaan paikkavetoa vedonlyöjän on täsmennettävä, että hän haluaa asettaa "paikkavedon" veto voittovedon sijasta. Kertoimet ja mahdollinen voitto lasketaan eri tavalla kuin voittovetoa varten, joten on tärkeää tarkistaa yksityiskohdat kilparadalta tai online-vedonlyöntijärjestelmästä.

Yleisesti ottaen paikkaveto voi olla fiksu valinta hevoskilpailujen vedonlyöjille, jotka etsivät keskitietä riskialttiin voittovedon ja matalapalkkaisen show-vedon väliltä. Kun vedonlyöjät ymmärtävät paikkavedonlyönnin perusteet, he voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja mahdollisesti ansaita voittoa panoksestaan.

Ymmärrys siitä, miten paikkavedot toimivat hevoskilpailuissa

Mikä on paikkaveto?

Paikkaveto hevoskilpailuissa on vedonlyöntityyppi, jossa lyöt vetoa siitä, että hevonen sijoittuu joko ensimmäiseksi tai toiseksi. Tämä tarkoittaa, että valitsemasi hevosen on tultava ensimmäiseksi tai toiseksi, jotta voitat vedon.

Miten paikkaveto toimii?

Kun lyöt vetoa siitä, että hevonen "sijoittuu" Lyödään käytännössä vetoa siitä, että hevonen sijoittuu kahdelle ensimmäiselle sijalle. Jokaisessa kilpailussa on eri määrä hevosia, ja kertoimet vaihtelevat hevosen voittomahdollisuuksien mukaan.

Jos esimerkiksi tietyn hevosen voittokertoimet ovat 3-1, todennäköisyys sille, että hevonen sijoittuu kahdelle ensimmäiselle sijalle, voi olla lähempänä tasarahaa. Tämä johtuu siitä, että hevonen sijoittuu todennäköisemmin kahdelle ensimmäiselle sijalle, joten sijoitusvedon voitto on pienempi kuin voittovedon.

Jos lyöt vetoa hevosen "sijoituksesta" Jos hevonen sijoittuu ensimmäiseksi, sinulle maksetaan voitto sijoituskertoimen perusteella. Jos hevosesi sijoittuu toiseksi, saat silti voiton, mutta se on pienempi kuin jos se olisi sijoittunut ensimmäiseksi.

Place-vedonlyönnin edut ja haitat

Yksi sijoitusvedon eduista on, että se lisää mahdollisuuksiasi voittaa veto. Huonona puolena on kuitenkin se, että voitot ovat pienemmät kuin voittajavedossa. Lisäksi sijoitusvedot voivat olla vähemmän jännittäviä, koska lyöt vetoa vain siitä, että hevonen sijoittuu kahdelle ensimmäiselle sijalle, etkä siitä, että hevonen voittaa kisan kokonaan.

Lopulliset ajatukset

Paikkaveto voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä voittomahdollisuuksiaan, mutta eivät halua riskeerata yhtä paljon rahaa kuin voittajavedossa. Jos ymmärrät, miten paikkaveto toimii ja mitkä ovat siihen liittyvät kertoimet, voit tehdä tietoon perustuvia vedonlyöntipäätöksiä ja lisätä menestymismahdollisuuksiasi hevoskilpailuissa.

Hevosurheilun paikkavedonlyönnin edut

Hevosurheilun paikkavedonlyönnillä on monia etuja. Ensinnäkin se tarjoaa pienemmän riskin kuin hevosen voittoon panostaminen, sillä voit silti saada voiton, vaikka hevosesi sijoittuisi toiseksi tai kolmanneksi. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos et ole täysin varma hevosesi kyvystä voittaa suoraan.

Toinen paikkavedonlyönnin etu on se, että se voi tarjota korkeamman voiton kuin pelkkä hevosen näyttäminen. Vaikka show-veto voi tarjota enemmän turvallisuutta, mahdollinen voitto on usein paljon pienempi kuin paikkaveto. Kun päätät lyödä vetoa sen sijaan, voit kasvattaa mahdollisia voittojasi ottamatta liikaa lisäriskiä.

Lisäksi paikkavedonlyönti voi olla tehokas strategia, kun vedonlyönti kohdistuu pitkiin voittoihin tai altavastaajiin. Vaikka näiden hevosten ei ehkä odoteta voittavan, niillä voi olla paremmat mahdollisuudet sijoittua kolmen parhaan joukkoon kuin moni uskoo. Asettamalla vetoa näiden hevosten sijoittumisesta voit mahdollisesti ansaita suuremman voiton, jos hevoset todellakin sijoittuvat kärkeen.

 • Pienempi riski: Paikkaveto on vähemmän riskialtis kuin voittoveto, sillä voit silti saada voittoa, jos hevosesi sijoittuu toiseksi tai kolmanneksi.
 • Suurempi voitto: Place-vedot tarjoavat usein korkeampia voittoja kuin show-vedot, joten voit ansaita enemmän ja pysyä silti suhteellisen turvassa.
 • Tehokas pitkien heittojen kanssa: Sijoitusvedonlyönti voi olla tehokas strategia, kun vedonlyönti kohdistuu pitkälle tähtääviin tai altavastaajiin, sillä se voi johtaa suurempiin voittoihin, jos hevoset menestyvät odotettua paremmin.

Paikka-vedonlyönnin haitat

Vaikka hevoskilpailujen paikkavedonlyönti voi olla kannattava strategia, on otettava huomioon joitakin haittoja:

 • Pienemmät voitot: Place-vedot tarjoavat yleensä pienempiä voittoja kuin voittovedot. Tämä johtuu siitä, että hevosen mahdollisuudet sijoittua (sijoittua ensimmäiselle tai toiselle sijalle) ovat suuremmat kuin sen mahdollisuudet voittaa, joten kertoimet mukautetaan vastaavasti.
 • Vähemmän jännitystä: Hevosen sijoittuminen on yleensä vähemmän jännittävää kuin sen voittaminen. Mahdollinen voitto ei välttämättä ole yhtä suuri, eikä hevosen kannustaminen maaliin ensimmäisenä ei ole yhtä jännittävää.
 • Arvaamattomuus: Vaikka hevosella voi olla vakiintunut sijoitus, monet tekijät voivat vaikuttaa sen suoritukseen kilpailupäivänä. Sääolosuhteet, jockey-vaihdokset ja jopa hevosen mieliala voivat kaikki vaikuttaa sen mahdollisuuksiin sijoittua kahden parhaan joukkoon.
 • Ei aina saatavilla: Riippuen kilpailusta ja kilpailevien hevosten määrästä, jotkin raviradat eivät välttämättä tarjoa paikkavedonlyöntiä. Tämä voi rajoittaa vedonlyöntimahdollisuuksiasi ja pakottaa sinut luottamaan pelkästään voittovetoihin tai muihin vedonlyöntistrategioihin.

Tekijät, jotka on otettava huomioon sijoitusvedonlyönnissä

Kun lyöt vetoa hevoskilpailuissa, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, ennen kuin valitset hevosen sijoitusvetoa varten. Seuraavassa on muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon:

 • Hevosen aiemmat suoritukset: Katso hevosen aiempia kilpailuja ja sen sijoituksia. Jos hevosella on ollut tapana sijoittua kolmen parhaan joukkoon, se voi olla hyvä valinta sijoitusvedoksi.
 • Jockey: Jockeyn kokemuksella ja taidoilla voi olla suuri vaikutus hevosen suoritukseen. Ota huomioon jockey'n aiemmat suoritukset ja menestysprosentit, kun valitset hevosta sijoitusvetoa varten.
 • Radan olosuhteet: Radan kunto voi vaikuttaa hevosen suoritukseen. Jos rata on esimerkiksi märkä tai mutainen, jotkut hevoset saattavat suoriutua paremmin kuin toiset. Ota vedonlyönnissä huomioon senhetkiset sää- ja rataolosuhteet.
 • Kilpailun etäisyys: Jotkin hevoset sopivat paremmin lyhyempiin kilpailuihin, kun taas toiset loistavat pidemmissä kilpailuissa. Ota huomioon kilpailun pituus ja se, onko tietyllä hevosella ollut tapana menestyä hyvin tämän pituisissa kilpailuissa.
 • Kertoimet: Hevosen voitto- tai sijoituskertoimet voivat olla osoitus siitä, kuinka todennäköistä on, että hevonen suoriutuu hyvin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kertoimet eivät aina ole luotettava indikaattori, eikä niitä pitäisi pitää ainoana tekijänä vedonlyönnissä.

Aseta vedonlyöntistrategiat

1. Tunne kertoimet

Ennen vedonlyöntiä on tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys kunkin hevosen tämänhetkisistä kertoimista ja siitä, miten ne voivat muuttua ennen kilpailua. Pidä silmällä aamun linjaa, joka on radan asettamien kertoimien alustava luettelo, ja huomioi myös mahdolliset muutokset kertoimissa päivän aikana.

2. Ota huomioon rata ja olosuhteet

Rataolosuhteilla voi olla suuri vaikutus kilpailun lopputulokseen, joten on tärkeää ottaa ne huomioon sijoitusvetoa tehdessäsi. Tekijät, kuten sää, radan pinta ja etäisyys, voivat kaikki vaikuttaa tietyn hevosen menestykseen.

3. Katso hevosen aiempia suorituksia

Tutustu kunkin hevosen aiempiin suorituksiin saadaksesi käsityksen niiden vahvuuksista ja heikkouksista. Tutustu hevosten ennätyksiin samankaltaisilla radoilla ja samankaltaisissa olosuhteissa sekä heidän ennätystensä jockeyyn ja valmentajaan.

4. Hallitse pelikassaasi

Hevosurheilun jännitys on helppo ottaa haltuun, mutta on tärkeää pysyä kurinalaisena ja hallita pelikassaa asianmukaisesti. Aloita asettamalla budjetti sijoitusvedoillesi ja pidä siitä kiinni, vaikka olisitkin voittoputkessa.

5. Älä pelkää lyödä vetoa altavastaajan puolesta

Vaikka on houkuttelevaa valita aina suosikki, joskus paras arvo löytyy panostamalla altavastaajalle, jolla on korkeampi kerroin. Varmista, että teet tutkimusta ja sinulla on hyvä syy valita kyseinen hevonen.

Vinkkejä menestyksekkääseen paikkavedonlyöntiin

Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi menestyksekkään paikkalaskun tekemiseen hevoskilpailuissa, kannattaa harkita näiden vinkkien noudattamista:

 • Tee tutkimusta: Tutki ennen vedonlyöntiä hevosen suoritushistoriaa, jockeyta, valmentajaa ja radan olosuhteita. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.
 • Seuraa vedonlyöntikertoimia: Pidä silmällä vedonlyöntikertoimia löytääksesi arvokkaita ja mahdollisesti ylihinnoiteltuja hevosia, joita vastaan voit lyödä vetoa.
 • Aseta budjetti: Määrittele, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa, ja pysy siinä, vaikka olisit voittoputkessa. Älä myöskään jahtaa tappioita.
 • Ota huomioon kenttä: Arvioi muita hevosia kilpailussa ja niiden mahdollisuuksia sijoittua. Etsi hevosia, jotka saattavat kamppailla tai joiden sijoitus on epätodennäköisempi.
 • Seuraa kilpailua: Tarkkaile hevosta lämmittelyn aikana ja lähtöportilla. Seuraa kilpailua huolellisesti havaitaksesi kaikki tekijät, jotka voivat parantaa tai haitata hevosen suoritusta.
 • Seuraa aiempia tuloksia: Kirjaa ylös panoksesi, hevosen tulokset ja mahdolliset syyt panostukseen. Nämä tiedot voivat antaa tietoa tulevasta vedonlyöntistrategiastasi.

Vertailu paikkavedonlyönnin ja muiden vedonlyöntityyppien välillä

Hevoskilpailuvedonlyönnissä on useita eri tapoja lyödä vetoa. Yksi suosittu vaihtoehto on paikkaveto. Mutta miten se vertautuu muihin vedonlyöntityyppeihin??

Voitto

Voittoveto on suoraviivaisin veto. Lyöt vetoa, että hevonen voittaa kilpailun. Se on yksinkertainen ja suosittu veto, josta voi saada hyvän voiton. Jos hevosesi ei kuitenkaan tule ensimmäiseksi, et voita mitään... Se on siis korkean riskin ja korkean tuoton vetotyyppi.

Näytä veto

Show-veto on voittovedon täydellinen vastakohta. Lyöt vetoa siitä, että hevosesi sijoittuu kolmen parhaan joukkoon. Voittokertoimet ovat suuremmat kuin voittovetoisella vedolla, mutta voittosumma on pienempi. Kyseessä on matalan riskin ja matalan tuoton vetotyyppi.

Exacta-veto

Exacta-veto edellyttää, että lyöt vetoa kahden hevosen sijoittumisesta ensimmäiselle ja toiselle sijalle täsmälleen samassa järjestyksessä. Voitto on korkea, mutta voiton todennäköisyys ovat alhaiset. Kyseessä on riskialtis ja palkitseva vedonlyöntitapa.

Trifecta-veto

Trifecta-veto edellyttää, että lyöt vetoa kolmen hevosen sijoittumisesta ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle täsmälleen samassa järjestyksessä. Voitto on vielä korkeampi kuin exacta-vedossa, mutta voiton todennäköisyys on vielä pienempi. Kyseessä on erittäin riskialtis ja erittäin palkitseva vetotyyppi.

Yleisesti ottaen paikkavedonlyöntiä voidaan pitää varovaisempana tapana lyödä vetoa hevosista. Lyöt vetoa siitä, että hevosesi sijoittuu kahden parhaan joukkoon, mikä lisää voittomahdollisuuksiasi. Voitto on alhaisempi muihin vedonlyöntityyppeihin verrattuna, mutta sijoitukselle saadaan silti kohtuullinen tuotto. Kyseessä on kohtuullisen riskialtis ja kohtuullisen palkitseva veto.

Esimerkkejä paikkavedonlyönnistä

Jos olet uusi hevoskilpailujen paikkavedonlyönnissä, voi olla hyödyllistä ymmärtää joitakin yleisiä esimerkkejä siitä, miten nämä vedot toimivat.

 • Esimerkki 1: Asetat 10 dollarin panoksen hevosen "sijoittumisesta" Se tarkoittaa, että sen täytyy sijoittua joko ensimmäiselle tai toiselle sijalle voittaakseen. Jos hevonen sijoittuu ensimmäiselle sijalle, voitat silti vedon ja saat voittosumman sijasta, mutta myös voittosumman.
 • Esimerkki 2: Asetat 5 dollarin panoksen hevosen "näyttämiselle" eli sen täytyy sijoittua joko ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle sijalle voittaakseen. Jos hevonen sijoittuu toiseksi, voitat voittosumman.
 • Esimerkki 3: Asetat 20 dollarin panoksen hevosen "sijoittumiselle" mutta hevonen jää pois kilpailusta. Tässä tapauksessa saat palautuksen vedostasi.

Loppujen lopuksi paikkaveto voi tarjota hyvän tasapainon riskin ja palkkion välille, sillä sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa veto kuin voittovedossa, mutta sinulla on silti mahdollisuus saada kunnon voitto.

SijaintiPaikan voitto
1$5.00
2$2.50
Kolmas$2.00

Kuten yllä olevasta esimerkkipalkkiotaulukosta käy ilmi, paikkavedon voittosumma riippuu panostamasi hevosen sijoittumisesta maaliin. Muista, että nämä voitot voivat vaihdella radasta ja kilpailusta riippuen.

Suosittuja hevoskilpailutapahtumia, joissa voit lyödä vetoa paikasta

Hevosurheilu on suosittu urheilulaji kaikkialla maailmassa ja tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Paikkaan lyöminen on yksi yleisimmistä vedonlyöntityypeistä hevosurheilussa. Siinä lyödään vetoa siitä, että hevonen sijoittuu kahdelle tai kolmelle ensimmäiselle sijalle, riippuen kilpailussa olevien hevosten määrästä.

On monia suosittuja hevosurheilutapahtumia, jotka sopivat erinomaisesti paikkaan lyötäviin vedonlyönteihin. Näihin kuuluvat muun muassa Kentucky Derby, Preakness Stakes, Belmont Stakes, Royal Ascot ja Dubai World Cup.

Kentucky Derby on Yhdysvaltojen tunnetuin hevoskilpailu, ja se houkuttelee suuren määrän vedonlyöjiä. Se järjestetään vuosittain toukokuun ensimmäisenä lauantaina Churchill Downsissa Louisvillessä, Kentuckyssa. Preakness Stakes on Yhdysvaltain Triple Crownin toinen osakilpailu, joka järjestetään kaksi viikkoa sen jälkeen kun Kentucky Derby Pimlico Race Course -kilpailukentällä Baltimoressa, Marylandissa. Belmont Stakes on Triple Crownin viimeinen osakilpailu, ja se järjestetään kolme viikkoa Preaknessin jälkeen Belmont Parkissa Elmontissa, New Yorkissa.

Royal Ascot on tunnettu hevoskilpailutapahtuma Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se houkuttelee huippuhevosia ympäri maailmaa. Se järjestetään vuosittain kesäkuussa, ja siellä järjestetään monia arvostettuja kilpailuja, kuten Diamond Jubilee Stakes, Queen Anne Stakes ja King's Stand Stakes.

Dubai World Cup on toinen merkittävä hevosurheilutapahtuma, jonka voittajalle on tarjolla merkittävä palkinto. Se järjestetään vuosittain maaliskuussa Meydanin raviradalla Dubaissa, ja siinä on mukana joitakin maailman parhaita hevosia.

Jos haluat lyödä vetoa hevosurheilusta, siihen on runsaasti mahdollisuuksia näissä suosituissa tapahtumissa ja monissa muissa tapahtumissa ympäri maailmaa.

Paikka- ja vedonlyöntipörssit

Vedonlyöntipörssit

Vedonlyöntipörssit ovat verkkoalustoja, joiden avulla yksityishenkilöt voivat lyödä vetoja toisiaan vastaan, eikä vedonvälittäjää vastaan. Tämä tarkoittaa, että kertoimet ja hinnat määräytyvät markkinoiden mukaan (i.e. tarjonta ja kysyntä) eikä vedonvälittäjä. Vedonlyöntipörssit tarjoavat erilaisia vedonlyöntimarkkinoita, myös hevoskilpailuja, ja monet niistä tarjoavat perinteisiä vedonvälittäjiä parempia kertoimia.

Place-vedonlyönti

Hevosurheilussa paikkaveto on veto siitä, että hevonen sijoittuu joko ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle sijalle. Kertoimet ovat alhaisemmat kuin voittovedossa, mutta voittomahdollisuus on suurempi. Place-vedot ovat suosittuja aloittelijoiden ja satunnaisten vedonlyöjien keskuudessa, koska niiden voittomahdollisuudet ovat suuremmat kuin voittovetojen.

Aseta vedonlyönti vedonlyöntipörsseissä

Vedonlyöntipörssit tarjoavat paikkavetoja hevoskilpailujen vedonlyönti, markkinoiden määräämillä kertoimilla. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia paremmista kertoimista kuin perinteiset vedonvälittäjät, ja voit myös asettaa lay-vetoja (i.e. veto siitä, että hevonen ei sijoittuisi tietylle sijalle). Vedonlyöntipörssit tarjoavat myös useita muita hevoskilpailujen vedonlyöntimarkkinoita, kuten voitto-, joko-way- ja eksoottisia vetoja.

Vinkkejä hevoskilpailujen paikkavedonlyöntiin

- Etsi hevosia, jotka sijoittuvat jatkuvasti kolmen parhaan joukkoon - Tutkitaan hevosten ja jockeyttien muotoa ja suorituskykyä - Tarkista kertoimet ja vertaa niitä muiden vedonvälittäjien ja vedonlyöntipörssien kertoimiin - Hallitse pelikassaasi ja aseta panostussuunnitelma, jotta et menetä enempää kuin mihin sinulla on varaa - Käytä vedonlyöntijärjestelmää tai -strategiaa voittomahdollisuuksiesi lisäämiseksi, kuten Dutching tai usean hevosen paikkavedonlyönti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että paikkavedonlyönti on suosittu ja yksinkertainen tapa lyödä vetoa hevoskilpailuista, ja se tarjoaa paremmat voittomahdollisuudet kuin voittovedonlyönti. Vedonlyöntipörssit tarjoavat erilaisia paikkavetoalueita paremmilla kertoimilla kuin perinteiset vedonvälittäjät, joten ne ovat hyvä vaihtoehto hevoskilpailujen vedonlyöjille. Muista harjoittaa vastuullista uhkapelaamista ja tehdä tutkimuksia ennen vedonlyöntiä.

Ymmärtäminen Place Vedonlyönti Kertoimet hevosurheilussa

Mitä ovat paikkavedonlyöntikertoimet?

Hevosurheilussa paikkaveto-kertoimilla tarkoitetaan kertoimia, joilla tietty hevonen sijoittuu joko ensimmäiselle tai toiselle sijalle. Tämä on suosittu vedonlyöntityyppi niille, jotka etsivät enemmän turvallisuutta kuin pelkkä voittoveto, sillä se tarjoaa suuremman voittomahdollisuuden ja pienemmän voitonmaksun.

Miten paikkavedonlyöntikertoimet lasketaan?? Paikka-vedonlyönti kertoimet lasketaan käyttämällä useita eri tekijöitä, kuten hevosen aiempia suorituksia, radan olosuhteita ja muiden kilpailussa olevien hevosten tämänhetkisiä kertoimia. Vedonvälittäjät ottavat huomioon kaikki nämä tekijät, ennen kuin hevoselle määritetään paikkavedonlyöntikertoimet.

Esimerkki: Jos hevosen voittokertoimeksi on asetettu 3/1, sen kerroin sijoitusvedonlyönnissä voi olla 1/1 tai 2/1, kilpailusta riippuen. Tämä tarkoittaa, että jos hevonen sijoittuu joko ensimmäiseksi tai toiseksi, vedonlyöjä voittaa paikkavedon.

 • Nämä kertoimet esitetään usein desimaali- tai murtolukumuodossa.
 • Desimaalikertoimet ovat yksinkertaisempia laskea, mutta monet vedonlyöjät pitävät murtolukukertoimista enemmän.
 • Vedonlyöjien on tärkeää tehdä tutkimustyötä ja ymmärtää tekijät, jotka vaikuttavat paikkavedonlyöntikertoimien laskemiseen.

Mitä on otettava huomioon sijoitusvedonlyöntiä tehtäessä Hevosurheilun paikkavetoa tehtäessä on otettava huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä, kuten hevosen aiempi suorituskyky, radan tämänhetkiset olosuhteet ja muiden hevosten kertoimet kilpailussa. Vedonlyöjien tulisi myös harkita omaa vedonlyöntistrategiaansa ja budjettiaan ennen vedonlyöntiä.

 1. Tutki hevosen aiempia suorituksia
 2. Huomioi radan tämänhetkiset olosuhteet
 3. Ymmärrä kilpailua
 4. Pidä kiinni vedonlyöntistrategiaasi ja budjetti
TulosMaksu
VoittoKorkea voitto
PaikkaKeskisuuri voitto
NäytäAlhainen voitto

Kaiken kaikkiaan hevoskilpailujen vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää kaikille vedonlyöjille, jotka haluavat tehdä strategisen ja tietoon perustuvan vedonlyönnin. Ottamalla huomioon sellaiset tekijät kuin aiemmat suoritukset, rataolosuhteet ja kilpailu, vedonlyöjät voivat lisätä mahdollisuuksiaan asettaa voittava veto.

Paikka- ja tasoitusvedonlyönti

Ymmärtäminen Place-vedonlyönti

Sijoitusvedonlyönti on hevoskilpailuvedonlyönnin laji, jossa lyödään vetoa siitä, että hevonen sijoittuu kilpailussa kahdelle tai kolmelle ensimmäiselle sijalle juoksijoiden määrästä riippuen. Sijoitusvedonlyönti on suosittu vedonlyöjien keskuudessa, jotka haluavat pienentää häviämisriskiä panostamalla hevosen sijoittumiseen rahoille eikä ensimmäiselle sijalle.

Tasoituslaskenta ja paikkalasku

Handicapping on hevoskilpailujen analysointia sen määrittämiseksi, mikä hevonen todennäköisimmin voittaa. Paikkaan lyömistä käytetään usein yhdessä tasoitusvedonlyönnin kanssa, jotta vedonlyönnin onnistumismahdollisuuksia voidaan lisätä. Handicapperit tutkivat hevosen aiempia suorituksia, jockey- ja valmentajarekisteriä, rataolosuhteita ja muita tekijöitä ennustaakseen hevosen mahdollisuudet voittaa tai sijoittua kärkisijoille.

Tekijät, jotka on otettava huomioon paikkaan lyödessäsi vetoa

Kun vedonlyöjät lyövät vetoa paikasta, heidän on otettava huomioon useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa hevosen mahdollisuuksiin sijoittua kärkisijoille. Näihin tekijöihin kuuluvat hevosen aiemmat suoritukset, jockeyn ja valmentajan ennätys vastaavissa kilpailuissa, rataolosuhteet, kilpailun vauhti ja kilpailussa olevien juoksijoiden määrä. Vedonlyöjien tulisi analysoida näitä tekijöitä tehdäkseen tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä hevonen todennäköisimmin sijoittuu kärkisijoille.

Johtopäätös

Sijoitusvedonlyönti on suosittu hevoskilpailujen vedonlyöntivaihtoehto, jonka avulla vedonlyöjät voivat pienentää häviämisriskiään panostamalla hevosen sijoittumiseen kärkisijoille. Handicapping ja niiden tekijöiden analysointi, jotka voivat vaikuttaa hevosen mahdollisuuksiin sijoittua kärkisijoille, voi lisätä mahdollisuuksia onnistuneen vedonlyönnin tekemiseen. Vedonlyöjien tulisi harkita huolellisesti näitä tekijöitä ennen vedonlyöntiä, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Kuinka lyödä vetoa hevoskilpailuista

Vaihe 1: Valitse ravirata

Ennen kuin voit lyödä vetoa hevoskilpailuista, sinun on löydettävä ravirata. Voit joko mennä fyysiselle kilparadalle lähellesi tai etsiä virtuaalisia kilparatoja verkosta.

Vaihe 2: Päätä vedon tyyppi

Hevosurheilussa voi lyödä monenlaisia vetoja, kuten voitto, sijoitus, show, exacta ja trifecta. Jokaisella vedolla on erilainen riski- ja voittotaso, joten on tärkeää valita sellainen, joka sopii budjettiisi ja haluamaasi lopputulokseen.

Vaihe 3: Aseta budjetti

Aseta budjetti ja pidä siitä kiinni ennen vedonlyöntiä. On tärkeää ymmärtää kuinka paljon voit on varaa menettää eikä koskaan ylittää tätä summaa. Uhkapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, joten on tärkeää olla vastuullinen ja olla antamatta tunteiden viedä voiton.

Vaihe 4: Aseta panoksesi

Kun olet valinnut raviradan, vedon tyypin ja asettanut budjetin, on aika lyödä vetoa. Voit joko mennä vedonlyöntipisteeseen tai käyttää online-vedonlyöntialustaa vedonlyönnin asettamiseen.

Vaihe 5: Seuraa kilpailua

Kun olet asettanut panoksesi, on aika rentoutua ja katsella kilpailua. Hevosurheilu on jännittävä urheilulaji, jota voi olla innostavaa seurata. Muista pitää hauskaa ja nauttia kokemuksesta, voitit tai hävisit.

Aseta vedonlyönti FAQ

Mikä on sijoituspanos hevoskilpailuissa?

Paikkaveto hevoskilpailuissa on vedonlyöntityyppi, jossa panostat tietyn hevosen sijoittumiseen joko ensimmäiselle tai toiselle sijalle kilpailussa. Näin voit voittaa vedon, vaikka valitsemasi hevonen ei sijoittuisikaan ensimmäiseksi.

Mikä on sijoitusvedon voitto?

Hevosurheilussa sijoitusvedon voitto riippuu yleensä kilpailussa olevien hevosten määrästä ja valitun hevosen todennäköisyydestä sijoittua kahden parhaan joukkoon. Yleensä voitto on pienempi kuin voittovetojen, mutta suurempi kuin show-vetojen.

Miten lasketaan sijoitusvedon voitto??

Place-vedon voitto lasketaan kertomalla valitun hevosen sijoituskertoimet vedon määrällä. Jos esimerkiksi panostat 10 dollaria hevosen sijoitukselle kertoimella 4/1, voittosi on 50 dollaria (10 dollaria x 5).

Voitko lyödä vetoa useammasta sijoitushevosesta samassa kilpailussa??

Kyllä, voit lyödä vetoa useammasta hevosesta, jotka sijoittuvat samassa kilpailussa. Tämä tunnetaan nimellä "place multiple" tai "joka suuntaan" veto. Muista kuitenkin, että tämä lisää panoksesi hintaa.

Lasketaanko paikkavedot eksoottisiin vedonlyönteihin??

Ei, paikkavetoja ei lasketa eksoottisiin vetoihin, kuten exactoihin, trifectoihin tai superfectoihin. Tämäntyyppiset vedot edellyttävät, että ennustat oikein useiden hevosten maalijärjestyksen kilpailussa. Place-vedot edellyttävät vain kahden parhaan sijoituksen ennustamista oikein.