Kuinka pelata strippipokeria: Kattava opas

Oletko kyllästynyt pelaamaan samoja vanhoja pokeripelejä?? Haluatko lisätä hieman jännitystä peli-iltasi hieman hauskasti? Strippipokeri saattaa olla juuri se peli, jota tarvitset piristykseksi! Se ei ole vain loistava tapa vaihtaa pokerirutiinejasi, vaan se on myös hauska tapa tutustua paremmin ystäviisi tai kumppaniin. Tässä oppaassa kerromme sinulle kaikki tärkeimmät tarvitsemasi tiedot pelaaminen strippipokeria kuin ammattilainen.

Mikä on strippipokeri?

Strippipokeri on perinteisen pokerin muunnelma, jossa pelaajat riisuvat vaatekappaleita vastauksena käden häviämiseen. Peliä voidaan pelata millä tahansa pokerimuodolla, mutta yleensä sitä pelataan Texas Hold'emilla.

Valmistautuminen strippipokerin pelaamiseen

Ennen kuin aloitat strippipokerin pelaamisen, on tärkeää varmistaa, että kaikki mukana olevat pelaavat mielellään. Strippipokeri voi olla hauska ja jännittävä peli, mutta on tärkeää varmistaa, että ketään ei painosteta pelaamaan.

Sääntöjen asettaminen

Ennen kuin aloitat pelaamisen, on tärkeää määritellä pelin säännöt. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon sääntöjä asetettaessa:

SääntöHuomioita
Kuinka monta vaatekappaletta voi riisua kerralla??Voit halutessasi asettaa rajoituksen kerralla riisuttavien vaatekappaleiden määrälle.
Mitä tapahtuu, jos joku ei halua enää riisua vaatteita??Keskustelkaa siitä, mitä tapahtuu, jos pelaaja saavuttaa rajansa tai ei halua riisua enempää vaatteita.
Miten määrittelette pelin voittajan?Päättäkää, millä kriteereillä peli voitetaan: pelimerkkien määrällä tai olemalla viimeinen henkilö, jolla on vaatteet päällä.

Oikean ryhmän valitseminen

Strippipokeria voi pelata minkä tahansa ryhmän kanssa, mutta on tärkeää valita oikea ryhmä. Kannattaa pelata vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka tuntevat olonsa mukavaksi peli ja kuka ei ota asioita liian vakavasti. Leikkiminen läheisten ystävien tai merkittävän toisen kanssa on yleensä hyvä valinta LeoVegas.

Strippipokerin pelaaminen

Kun olet määritellyt säännöt ja valinnut oikean ryhmän, on aika aloittaa strippipokerin pelaaminen! Näin pelataan:

 1. Korttien jakaminen: Jakaja sekoittaa pakan ja jakaa jokaiselle pelaajalle kaksi korttia kuvapuoli alaspäin.
 1. Aseta panos: Jokaisen pelaajan on asetettava ante (pieni panos) pöydän keskelle. Tämä panos voi olla mitä tahansa muutamasta pelimerkistä dollariin tai kahteen.
 1. Ensimmäinen panostuskierros: Aloittaen jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta, jokainen pelaaja voi valita joko maksaa (vastaa edellistä panostusta), korottaa (korottaa edellistä panostusta) tai luovuttaa (luopua kädestä).
 1. Floppi: Kun ensimmäinen panostuskierros on päättynyt, jakaja paljastaa pöydälle kolme korttia (floppi) kuvapuoli ylöspäin.
 1. Toinen panostuskierros: Alkaen jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta, jokainen pelaaja voi valita joko tarkistuksen (ei panosta), panostuksen (asettaa panoksen), maksun (vastaa edellistä panosta), korotuksen (korottaa edellistä panosta) tai luovuttamisen (luopua kädestä).
 1. Turn: Kun toinen panostuskierros on päättynyt, jakaja paljastaa pöydälle kuvapuoli ylöspäin neljännen kortin (jota kutsutaan vuoroksi).
 1. Kolmas vedonlyöntikierros: Aloittaen jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta, jokainen pelaaja voi valita joko tarkistuksen (ei panosta), panostuksen (asettaa panoksen), maksun (vastaa edellistä panosta), korotuksen (korottaa edellistä panosta) tai luovuttamisen (luopua kädestä).
 1. River: Kun kolmas panostuskierros on päättynyt, jakaja paljastaa viidennen ja viimeisen kortin (river) kuvapuoli ylöspäin pöydälle.
 1. Showdown: Aloittaen jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta, jokainen vielä kädessä oleva pelaaja paljastaa korttinsa. Parhaan käden saanut pelaaja voittaa potin.
 1. Vaatteiden poistaminen: Pelaajan, jolla on huonoin käsi, on poistettava vaatekappale. Jos huonoimmasta kädestä tulee tasapeli, molempien pelaajien on poistettava yksi vaatekappale.
 1. Uusi käsi: Jakaja sekoittaa pakan ja jakaa uuden käden. Peli jatkuu, kunnes yksi pelaajista on täysin alasti (tai kunnes päätät lopettaa pelaamisen).

Vinkkejä strippipokerin pelaamiseen

Tässä on muutamia vinkkejä avuksesi Ota kaikki irti strippipokerikokemuksestasi:

 • Pidä se hauskana: Muista, että strippipokerin on tarkoitus olla hauska ja kevytmielinen peli. Älä ota asioita liian vakavasti ja yritä pitää tunnelma kevyenä.
 • Älä painosta ketään: On tärkeää varmistaa, että kaikilla on mukava pelata eikä ketään painosteta pelaamaan. Kunnioita jokaisen päätöstä, äläkä pakota ketään tekemään jotain, mikä ei ole hänelle mukavaa.
 • Aseta rajat: Varmista ennen pelaamisen aloittamista, että kaikki ovat selvillä säännöistä ja rajoista. Jos joku ei pidä jostain tietystä säännöstä tai toimenpiteestä, ole valmis mukauttamaan peliä sen mukaisesti.
 • Pukeudu asianmukaisesti: Vaikka strippipokerin tavoitteena on riisua vaatteet, sinun tulisi silti pukeutua tilaisuuteen sopivasti. Käytä mukavia vaatteita, joita ei haittaa riisua.
 • Pidä juomat kevyinä: On ok nauttia muutama drinkki strippipokeria pelatessa, mutta älä liioittele sitä. Haluat varmistaa, että kaikki hallitsevat peliä ja tuntevat olonsa mukavaksi.
Salla Tallus
Salla Tallusverified

Nyt kun tiedät miten strippipokeria pelataan, on aika kerätä ystäviä ja kokeilla sitä..! Muista pitää asiat hauskoina ja kevyinä ja kunnioita aina kaikkien rajoja. Näiden vinkkien ja temppujen avulla sinusta tulee strippipokerin ammattilainen hetkessä.

FAQ: Miten pelata strippipokeria

K: Mitä on strippipokeri?

V: Strippipokeri on perinteisen pokerin muunnelma, jossa pelaajat riisuvat vaatekappaleita hävittyään käden.

K: Minkälaista pokeria strippipokerissa yleensä pelataan??

V: Strippipokeria voi pelata millä tahansa pokerimuodolla, mutta yleensä sitä pelataan Texas Hold'emilla.

Kysymys: Miten laadit pelisäännöt??

V: Ennen kuin aloitat pelaamisen, on tärkeää vahvistaa pelin säännöt. Sääntöjä laadittaessa on otettava huomioon seuraavat asiat: kuinka monta vaatekappaletta voi riisua kerralla, mitä tapahtuu, jos joku ei halua riisua enää yhtään vaatetta, ja miten voittaja määritetään.

Kysymys: Kuka on oikea ryhmä pelaamaan strippipokeria??

A: Strippipokeria voi pelata minkä tahansa ryhmän kanssa, mutta on tärkeää valita oikea ryhmä. Kannattaa pelata vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka tuntevat pelin hyvin ja jotka eivät ota asioita liian vakavasti. Pelaaminen läheisten ystävien tai merkittävän kumppanin kanssa on yleensä hyvä valinta.

Q: Miten aloitat strippipokerin pelaamisen??

V: Kun olet laatinut säännöt ja valinnut oikean ryhmän, on aika aloittaa strippipokerin pelaaminen! Näin pelataan:

 1. Korttien jakaminen
 1. Aseta panos
 1. The Ensimmäinen Vedonlyöntikierros
 1. Floppi
 1. Toinen panostuskierros
 1. Käännös
 1. Kolmas panostuskierros
 1. River
 1. Showdown
 1. Vaatteiden riisuminen
 1. Uusi käsi

Kysymys: Miten pidät pelin hauskana ja kevyenä??

V: Muista, että strippipokerin on tarkoitus olla hauska ja kevyt peli. Älä ota asioita liian vakavasti ja yritä pitää tunnelma kevyenä. Pidä juomat kevyinä ja pukeudu asianmukaisesti.

K: Entä jos joku ei pidä tietystä säännöstä tai toimenpiteestä??

A: Ennen kuin aloitatte pelaamisen, varmista, että kaikki ovat selvillä siitä, mitä säännöt ja rajat. Jos joku ei pidä jostakin tietystä säännöstä tai toimenpiteestä, ole valmis mukauttamaan peliä sen mukaisesti.

K: Miten varmistat, ettei ketään painosteta pelaamaan??

V: On tärkeää varmistaa, että kaikki viihtyvät ja että ketään ei painosteta pelaamaan. Kunnioita jokaisen päätöstä, äläkä pakota ketään tekemään jotain, mikä ei miellytä häntä.

K: Miten pelin voittaja määritetään??

V: Päättäkää kriteerit pelin voittaminen, onko se pelimerkkien määrä vai se, että on viimeinen henkilö, jolla on vaatteet päällä.

K: Kuinka monta vaatekappaletta voi riisua kerralla??

V: Kannattaa ehkä rajoittaa kerralla poistettavien esineiden määrää.

K: Mitä tapahtuu, jos pelaaja saavuttaa rajansa tai ei halua enää riisua vaatteita??

V: Keskustelkaa siitä, mitä tapahtuu, jos pelaaja saavuttaa rajansa tai ei halua riisua enempää vaatteita.

K: Entä jos huonoin käsi on tasapeli??

V: Jos huonoin käsi on tasan, molempien pelaajien on riisuttava vaatekappale.

K: Mitkä ovat vinkkejä strippipokerin pelaamiseen??

V: Joitakin vinkkejä strippipokerin pelaamiseen ovat: pidä se hauskana, älä painosta ketään, aseta rajoja, pukeudu sopivasti ja pidä juomat kevyinä.

K: Mitä jos joku ei pidä pelaamista mukavana?

V: Jos pelaaminen on jollekin epämiellyttävää, kunnioita hänen päätöstään ja etsi toinen peli.

K: Entä jos joku jää täysin alastomaksi?

V: Peliä voidaan jatkaa, jos joku riisuutuu kokonaan, mutta on tärkeää kunnioittaa kaikkien rajoja ja mukavuutta.