Kuinka lukea Vegasin kertoimia

Jos olet uusi urheiluvedonlyönnissä, kertoimien ymmärtäminen voi olla pelottava tehtävä. Tietoon perustuvien vedonlyöntipäätösten tekemiseksi on kuitenkin tärkeää ymmärtää, miten kertoimet toimivat. Vegas-kertoimet ovat suosituimpia kertoimia, ja tämä viesti opastaa sinua prosessin läpi niiden lukeminen ja ymmärtäminen.

Desimaalikertoimet

Desimaaliset kertoimet ovat helpoimmin ymmärrettävissä. Ne näytetään desimaalilukuna, esimerkiksi 2.5, ja ne edustavat kokonaisvoittoa jokaista 1 dollarin panosta kohden. Desimaalikertoimia käytetään yleisesti jalkapallossa, jääkiekossa ja tenniksessä.

Desimaalikertoimijärjestelmää käytetään pääasiassa Euroopassa, ja se on suosittu vedonlyöntiformaatti. Se on myös yleisimmät online-urheiluvedonlyöntien käyttämä muoto.

Voit laskea mahdolliset voittosi yksinkertaisesti kertomalla panoksesi desimaalikertoimella. Jos joukkueen desimaalikerroin on 2.5, voittaisit 25 dollaria jokaista panostamaasi 10 dollaria kohden.

Tässä on yhteenveto siitä, miten luetaan Decimal Odds:

DesimaalikertoimetLaskeminenVoitto
2.5Panos x 2.5Panos x 2.5 + panos

Moneyline-kertoimet

Moneyline-kertoimet tunnetaan myös nimellä amerikkalaiset kertoimet. Ne ovat suosittuja Pohjois-Amerikassa, ja ne näytetään positiivisena tai negatiivisena lukuna. Positiivinen luku edustaa altavastaajana olevaa pelaajaa, kun taas negatiivinen luku edustaa suosikkia. Moneyline-kertoimia käytetään yleisesti jalkapallossa, koripallossa ja baseballissa.

Luku edustaa rahamäärää, joka sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria, kun kyseessä on negatiivinen kerroin, ja rahamäärää, jonka voitat jokaista 100 dollaria kohden, kun kyseessä on positiivinen kerroin.

Tässä on yhteenveto siitä, miten Moneyline-kertoimia luetaan:

Moneyline-kertoimetNegatiivisten kertoimien laskeminenLaskelma positiivisia kertoimia varten
-150Panos x (150/100)Panos x (250/100)
+250Panos x (100/250)Panos x (100/100)

Yli/alle

Over/Under-kerroin, joka tunnetaan myös nimellä total, on vedonlyönti ottelussa saavutettujen pisteiden kokonaismäärästä. Urheiluvedonlyönti asettaa linjan, ja voit lyödä vetoa siitä, ylittääkö vai alittaako kokonaispistemäärä tämän linjan. Over/Under-kertoimia käytetään yleisesti jalkapallossa, koripallossa ja baseballissa LeoVegas.

Tässä on yhteenveto siitä, miten Over/Under-kertoimia luetaan:

Over/UnderVeikkaa "yli"Veikkaa "alle"
200Saavutettujen pisteiden kokonaismäärä on yli 200Pisteiden kokonaismäärä on alle 200
Salla Tallus
Salla Tallusverified

Vegasin kertoimien ymmärtäminen on tärkeää tietoon perustuvien vedonlyöntipäätösten tekemisessä. Desimaalikertoimet, moneyline-kertoimet ja over/under-kertoimet ovat seuraavat suosituin Kertoimien tyypit, joihin törmäät. Tämän oppaan avulla sinun pitäisi pystyä lukemaan ja ymmärtämään kertoimia ja tekemään tietoon perustuvia vedonlyöntipäätöksiä. Muista aina pelata vastuullisesti, äläkä koskaan panosta yli sinulla on varaa hävitä. Onnea!

FAQ: Miten lukea Vegasin kertoimia

Mitä ovat Vegasin kertoimet?

Vegas-kertoimet ovat vedonlyöntikertoimien tyyppi, jota käytetään Pohjois-Amerikassa ja ympäri maailmaa. Ne edustavat tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä urheilutapahtumassa.

Mitä ovat desimaalikertoimet?

Desimaalikertoimet ovat lähinnä Euroopassa käytetty kertoimityyppi. Ne näytetään desimaalilukuna, esimerkiksi 2.5, ja ne edustavat kokonaisvoittoa jokaista 1 dollarin panosta kohden.

Miten luetaan desimaalikertoimia?

Voit laskea mahdollisen voittosi kertomalla panoksesi desimaalikertoimella. Jos joukkueen desimaalikerroin on 2...5, voitat 25 dollaria jokaista panostamaasi 10 dollaria kohden.

Mitä ovat moneyline-kertoimet?

Moneyline-kertoimet ovat Pohjois-Amerikassa suosittuja kertoimia. Ne näytetään positiivisena tai negatiivisena lukuna. Positiivinen luku edustaa altavastaajana olevaa pelaajaa, kun taas negatiivinen luku edustaa suosikkia.

Miten luetaan moneyline-kertoimia?

Luku edustaa rahamäärää, joka sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria, kun kyseessä on negatiivinen kerroin, ja rahamäärää, jonka voitat jokaista 100 dollaria kohden, kun kyseessä on positiivinen kerroin.

Mitä ovat yli/alle-kertoimet?

Over/Under-kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä total, ovat vedonlyönti ottelussa tehtyjen pisteiden kokonaismäärästä. Urheiluvedonlyönti asettaa linjan, ja voit lyödä vetoa siitä, ylittääkö vai alittaako kokonaispistemäärä tämän linjan.

Miten voit lukea yli/alle-kertoimia?

Voit lyödä vetoa siitä, ylittääkö vai alittaako kokonaispistemäärä vedonlyöntiyhtiön asettaman linjan.

Missä urheilulajeissa käytetään tämäntyyppisiä kertoimia?

Desimaalikertoimia, moneyline-kertoimia ja over/under-kertoimia käytetään yleisesti jalkapallossa, koripallossa, baseballissa, jalkapallossa, jääkiekossa ja tenniksessä.

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, kun luen Vegasin kertoimia?

Muista aina pelata vastuullisesti ja älä koskaan panosta enemmän kuin voit varaa hävitä. Muista myös, että kertoimet voivat muuttua ja vaihdella eri urheiluvedonlyöntien välillä. On tärkeää tehdä ostoksia ja vertailla kertoimia löytää paras arvoa vedollesi.