Ymmärrys siitä, mitä +100 tarkoittaa vedonlyönnissä: Aloittelijan opas

Kun on kyse urheiluvedonlyönnistä, yksi tärkeimmistä asioista, jotka on ymmärrettävä, on vedonlyöntikertoimet. Mutta mitä nämä luvut oikeastaan tarkoittavat? Jos olet uusi urheiluvedonlyönti, saatat hämmentyä termeistä kuten"+100" tai"-200" jotka liittyvät usein vedonlyöntikertoimiin. Tässä artikkelissa selvitämme vedonlyöntikertoimien perusteet ja selitämme, mitä nämä numerot todella tarkoittavat.

Vedonlyöntikertoimet ovat todennäköisyys tietyn lopputuloksen saavuttamiselle urheiluottelussa tai -tapahtumassa. Ne edustavat todennäköisyyttä, että tietty joukkue tai pelaaja voittaa pelin tai kilpailun. Vedonlyöntikertoimet ilmaistaan eri muodoissa, kuten desimaali-, murto- ja amerikkalaisessa muodossa. Amerikkalaista muotoa käytetään yleisesti Yhdysvallat ja Kanadassa, ja se esitetään yleensä plus- tai miinusmerkillä, jota seuraa numero.

Joten, mitä"+100" tarkoittaa vedonlyöntikertoimissa? Yksinkertaistettuna se tarkoittaa sitä, että jos panostat 100 dollaria tiettyä joukkuetta tai pelaajaa vastaan ja he voittavat, saat kokonaisvoitoksi 200 dollaria (alkuperäinen 100 dollarin panoksesi plus 100 dollaria voittoina). Toisaalta"-100" tarkoittaa, että sinun on panostettava 100 dollaria voittaaksesi 100 dollaria, joten kokonaisvoittosi on 200 dollaria, jos panoksesi onnistuu.

Vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntikertoimet ovat urheilutapahtuman tietyn lopputuloksen todennäköisyyden numeerinen esitys. Niitä käytetään tietyn vedon tai vedonlyönnin mahdollisten voittojen laskemiseen. Kertoimet tarjoavat arvokasta tietoa, jonka avulla uhkapelaajat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyönnin yhteydessä.

Kertoimet esitetään yleensä jossakin kolmesta muodosta: murtolukuna, desimaalilukuna tai amerikkalaisena. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa käytetään yleisesti murtolukukertoimia, kun taas Manner-Euroopassa ja Australiassa käytetään enemmän desimaalikertoimia. Amerikkalaiset kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä moneyline-kertoimet, ovat suosituin muoto Yhdysvalloissa LeoVegas.

Kertoimet lasketaan ottamalla huomioon erilaisia tekijöitä, kuten historiallinen suorituskyky, joukkueen tai pelaajan tilastot ja vedonlyöntitrendit. Vedonvälittäjät tai urheiluvedonvälittäjät muokkaavat kertoimia sen mukaan, kuinka paljon rahaa kustakin tuloksesta tai tapahtumasta panostetaan, jotta he saavat voittoa lopputuloksesta riippumatta.

Kertoimien ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää vedonlyönnin onnistumisen kannalta, sillä sen avulla pelaajat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja tunnistaa arvokkaat vedot. Vertailemalla eri vedonvälittäjien tai urheiluvedonvälittäjien kertoimia, uhkapelaajat voivat löytää parhaan arvon panoksilleen ja maksimoida mahdolliset voittonsa.

Vedonlyöntikertoimien tyypit

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaisia kertoimia, jotka tunnetaan myös nimellä moneyline-kertoimet, käytetään pääasiassa Pohjois-Amerikassa. Niissä on yleensä plus- (+) tai miinusmerkki (-) ennen numeroa. Miinus tarkoittaa suosikkia, kun taas plus osoittaa altavastaajan. Jos esimerkiksi joukkueen kerroin on -200, sinun on panostettava 200 dollaria voittaaksesi 100 dollaria. Kääntäen, jos joukkueen kerroin on +200, sinun on panostettava 100 dollaria voittaaksesi 200 dollaria.

Desimaaliset kertoimet

Euroopassa ja Australiassa käytetään yleisesti desimaalikertoimia, ja ne ovat yksinkertaisin kertoimien muoto. Kertoimet esitetään desimaalilukuna, joka ilmaisee summan, jonka saat jokaisesta panostamastasi dollarista. Jos esimerkiksi kertoimet ovat 2.00, voitat 2 dollaria jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden.

Murtolukukertoimet

Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa käytetään yleisesti murtokertoimia, jotka tunnetaan myös nimellä British odds. Ne ilmaistaan murtolukuina, kuten 5/1 tai 10/1. Ensimmäinen numero edustaa summaa, jonka voit voittaa, kun taas toinen numero edustaa summaa, joka sinun on panostettava. Jos esimerkiksi kerroin on 5/1, voitat 5 dollaria jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden.

Implisiittinen todennäköisyys

Kertoimen muodosta riippumatta kullakin tyypillä on implisiittinen todennäköisyys. Tämä tarkoittaa, että todennäköisyys, jolla jokin tulos toteutuu, on kertoimien mukaan seuraava. Esimerkiksi, jos kertoimet ovat 2.00 desimaalimuodossa, implisiittinen todennäköisyys on 50 %. Jos kertoimet ovat -200 amerikkalaisessa muodossa, implisiittinen todennäköisyys on 66.7%.

Eri vedonlyöntikertoimien muotojen vertailu
KERROINMUOTOESIMERKKIVOITTO 100 DOLLARIAIMPLISIITTINEN TODENNÄKÖISYYS
American-200$5066.7%
Desimaaliluvut2.00$10050%
Murtoluku5/1$50016.7%

Positiiviset kertoimet

Positiiviset kertoimet, tunnetaan myös nimellä "altavastaaja" Kertoimet ilmaistaan plus-merkillä (+) ja ne ilmaisevat rahamäärän, joka voidaan voittaa 100 dollarin panoksella. Esimerkiksi +150-kerroin tarkoittaa, että 100 dollarin panos altavastaajan puolesta maksaa yhteensä 250 dollaria (alkuperäinen 100 dollarin panos plus 150 dollaria voittoina).

Positiivisten kertoimien osalta mitä suurempi luku on, sitä epätodennäköisempi lopputulos on. Jos tulos kuitenkin toteutuu, voitto on suurempi. Positiiviset kertoimet liitetään usein urheilutapahtuman altavastaajiin, koska heidän voittonsa katsotaan epätodennäköisemmäksi kuin vastustajan.

 • Esimerkkejä positiivisista kertoimista: +100, +150, +200, +300
 • Korkeampi positiivinen kerroin tarkoittaa suurempaa riskiä ja suurempaa tuottoa.
 • Vedonlyöjät voivat käyttää positiivisia kertoimia tunnistamaan mahdollisia yllätyksiä ja altavastaajan voittoja.

Viime kädessä positiivisten kertoimien ymmärtäminen on tärkeää vedonlyöjille, jotka etsivät arvoa panoksilleen. Löytämällä altavastaajia, joilla on positiivinen kerroin, vedonlyöjä voi mahdollisesti voittaa enemmän rahaa kuin hän voittaisi vahvasti suosikkijoukkueella tai pelaajalla.

Positiiviset kertoimet (+)Voitto 100 dollarin vedostaImplisiittinen todennäköisyys
+100$20050%
+150$25040%
+200$30033.3%

Kuten taulukosta näkyy, vedonlyönnillä +100 altavastaajan vedonlyönnille on 50 prosentin todennäköisyys implisiittisen todennäköisyyden mukaan, kun taas vedonlyönnillä +200 altavastaajan vedonlyönnille on vain 33 prosentin todennäköisyys.3 % todennäköisyys tapahtua. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjä voi mahdollisesti voittaa enemmän rahaa +200-vedolla, mutta myös häviämisen riski on suurempi.

Negatiiviset kertoimet

Kun vedonlyöntikertoimet ovat negatiivisia, ne ilmaisevat, että tapahtuman todennäköisyys on pieni. Negatiiviset vedonlyöntikertoimet esitetään miinusmerkillä (-) numeron edessä. Jos esimerkiksi kertoimet ovat -200, sinun on panostettava 200 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.

On tärkeää ymmärtää, että negatiiviset kertoimet eivät välttämättä tarkoita, että häviät vetosi takuuvarmasti. Kertoimet kertovat yksinkertaisesti, että urheiluvedonlyönti tai vedonvälittäjä uskoo, että tapahtuma on epätodennäköinen. Jos tapahtuma kuitenkin tapahtuu, voitto on pienempi alhaisemman kertoimen vuoksi.

Yksi strategia, jota jotkut vedonlyöjät käyttävät negatiivisten kertoimien kohdatessaan, on etsiä vaihtoehtoisia vetoja, joilla on paremmat kertoimet. Jos vedonlyöjä esimerkiksi uskoo joukkueen voittomahdollisuuksien olevan pienet, hän voi etsiä vedonlyönnin voittomarginaalista tai kokonaispistemäärästä, joilla voi olla paremmat kertoimet.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää tarkastella huolellisesti kertoimia ja mahdollisia voittoja ennen vedonlyöntiä. Vaikka negatiiviset kertoimet voivat vaikuttaa epämiellyttäviltä, ne voivat silti tarjota mahdollisuuksia tuottaviin voittoihin, jos epätodennäköinen tapahtuma toteutuu.

Miten vedonlyöntikertoimia luetaan

Urheiluvedonlyönnissä vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää. Kertoimet kuvaavat tietyn lopputuloksen toteutumisen todennäköisyyttä ja määrittelevät myös sen, kuinka paljon voit voittaa, jos asetat vedon. Tässä on lyhyt opas siitä, miten vedonlyöntikertoimia luetaan:

 • Desimaalikertoimet: Nämä kertoimet on helpointa ymmärtää, koska ne yksinkertaisesti edustavat kokonaissummaa, joka palautetaan sinulle jokaisesta panostamastasi 1 dollarista. Esimerkiksi jos kertoimet ovat 2.50, saat takaisin 2 dollaria.50 jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden.
 • Amerikkalaiset kertoimet: Nämä kertoimet voivat olla hieman hämmentävämpiä, koska ne esitetään joko positiivisina tai negatiivisina lukuina. Positiiviset kertoimet kertovat, kuinka paljon voit voittaa jokaista panostamaasi 100 dollaria kohden, kun taas negatiiviset kertoimet ilmaisevat, kuinka paljon sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria. Jos kertoimet ovat esimerkiksi +250, voitat 250 dollaria jokaista panostamaasi 100 dollaria kohden, kun taas jos kertoimet ovat -250, sinun on panostettava 250 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.
 • Murtolukukertoimet: Nämä kertoimet ovat suosittuja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ne näytetään murtolukuina. Numero kertoo, kuinka paljon voit voittaa ja nimittäjä ilmaisee, kuinka paljon sinun on panostettava. Jos esimerkiksi kerroin on 5/1, voitat 5 dollaria jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden.

On tärkeää huomata, että eri urheiluvedonvälittäjät voivat käyttää erityyppisiä kertoimia, joten on aina hyvä tarkistaa asia ennen vedonlyöntiä. Lisäksi sinun tulisi aina lyödä vetoa vastuullisesti, eikä koskaan panostaa enemmän kuin sinulla on varaa hävitä.

Tasarahan ymmärtäminen Kertoimet

Urheiluvedonlyönnistä on tulossa yhä suositumpaa, ja vedonlyöntikertoimien eri tyyppien ymmärtäminen on tärkeää, jotta vedonlyönti onnistuisi menestyksellisesti. "Jopa rahaa" Kertoimet ovat yksi yksinkertaisimmista ja yleisimmistä vedonlyöntikertoimien muodoista.

"Tasaraha" Kertoimet ilmaistaan 1:1 tai parillisena voittona, mikä tarkoittaa, että voitto on sama kuin alkuperäinen panos. Tämä tunnetaan myös nimellä "win" veto, jossa vedonlyöjä valitsee joukkueen tai pelaajan voittamaan pelin tai tapahtuman. Jos käyttäjä esimerkiksi lyö 10 dollaria vetoa New York Yankeesin voitosta, ja se voittaa, vedonlyöjä saa voitoksi 20 dollaria (10 dollaria alkuperäinen panos + 10 dollaria voittoa).

Onnistuneen vedon tekeminen käyttämällä "tasarahaa" kertoimet, vedonlyöjän on arvioitava kertoimet ja päätettävä, onko tuotto riskin arvoinen. Yleensä "tasaraha" vedonlyöntiä pidetään vähemmän riskialttiina, koska vedon onnistumisen mahdollisuus on 50/50. On kuitenkin aina olemassa tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa pelin tai tapahtuman lopputulokseen ja jotka on otettava huomioon vedonlyöntiä tehtäessä.

On tärkeää huomata, että vaikka "Even Money" vedonlyöntivaihtoehtojen löytäminen saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta usein on olemassa vivahteita, jotka on otettava huomioon ennen vedonlyöntiä. Tähän sisältyvät sellaiset tekijät kuin loukkaantumiset, aiemmat suoritukset ja joukkueen tai pelaajan trendit. Lisäksi parhaan "Even Money" -vedon löytäminen Kertoimet edellyttävät, että eri urheiluvedonlyönnin yhteydessä tehdään ostoksia eri urheiluvedonlyöntiyhtiöissä parhaan mahdollisen arvon löytämiseksi.

Yhteenvetona "tasaraha" kertoimet ovat yksinkertainen ja yleinen vedonlyöntivaihtoehto, joka tarjoaa suoraviivaisen voitonmaksun. Vaikka ne voivat olla vähemmän riskialttiita kuin muunlaiset vedot, on tärkeää arvioida kertoimet ja ottaa huomioon kaikki tekijät ennen vedonlyöntiä.

Voittojen laskeminen vedonlyöntikertoimien avulla

Vedonlyönnissä voittojen laskemisen osaaminen voi vaikuttaa merkittävästi voittoihin. Vedonlyöntikertoimet ilmaistaan yleensä murto- tai desimaalilukuina, mutta jotkut vedonvälittäjät käyttävät moneyline-järjestelmää.

Moneyline-järjestelmä on yleisesti käytössä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja se perustuu plus- tai miinusjärjestelmään. Jos esimerkiksi joukkueen kerroin on +100, tämä tarkoittaa, että 100 dollarin panoksella voitat 100 dollaria. Sitä vastoin, jos joukkueen kerroin on -200, tämä tarkoittaa, että sinun täytyy panostaa 200 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.

Voittojen laskeminen moneyline-kertoimilla on suhteellisen yksinkertaista. Voit laskea voiton plus-voittolinjan voiton käyttämällä kaavaa (Kertoimet/100) x panos. Jos esimerkiksi panostat 50 dollaria joukkueelle, jonka kerroin on +150, voitto on (150/100) x 50 = 75 dollaria.

Jos lyöt vetoa joukkueesta, jonka kerroin on miinus, kaava on hieman erilainen. Jos haluat laskea summan, joka sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria, käytä kaavaa (-100/Odds) x panos. Jos esimerkiksi haluat voittaa 100 dollaria joukkueella, jonka kerroin on -125, laskelma on (-100/125) x 100 = 80 dollaria.

On tärkeää huomata, että vedonvälittäjät ottavat jokaisesta vedosta provision eli vigorishin. Tämä tarkoittaa, että heidän tarjoamansa kertoimet ovat hieman todellisia kertoimia alhaisemmat.

Sen ymmärtäminen, miten voitot lasketaan eri vedonlyöntikertoimilla, voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvammat päätökset kun asetat vetoja ja mahdollisesti kasvatat voittojasi. Muista aina lyödä vetoa vastuullisesti ja budjetin rajoissa.

Vedonlyöntikertoimiin vaikuttavat tekijät

Vedonlyöntikertoimiin voi vaikuttaa useita eri tekijöitä, ja on tärkeää olla tietoinen niistä, jos haluat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyöntiä tehdessäsi.

1. Yleinen käsitys

Yleisön käsitys joukkueesta tai pelaajasta voi vaikuttaa kertoimiin. Jos joukkue tai pelaaja on erittäin suosittu, kertoimet voivat olla alhaisemmat, koska vetoja on enemmän, riippumatta niiden todellisista voittomahdollisuuksista.

2. Loukkaantumiset tai pelikiellot

Avainpelaajan poissaolo loukkaantumisten tai pelikieltojen vuoksi voi vaikuttaa suuresti joukkueen suoritukseen ja siten sen kertoimet voivat huonontua. Toisaalta, jos tähtipelaaja palaa loukkaantumisen jälkeen, kertoimet saattavat parantua.

3. Head-to-head-ennätykset

Kahden joukkueen tai pelaajan aiemmat suoritukset voivat vaikuttaa kertoimiin. Jos toinen joukkue on aiemmin voittanut toisen jatkuvasti, sen kertoimet voivat olla alhaisemmat, koska se on katsonut olevansa ylivoimainen.

4. Pelaajan kunto

Pelaajan senhetkinen kunto voi vaikuttaa suuresti hänen suorituskykyynsä ja siten kertoimiinsa. Jos pelaaja on voittoputkessa tai on pelannut viime aikoina poikkeuksellisen hyvin, hänen kertoimensa saattavat parantua.

5. Sääolosuhteet

Myös sää voi vaikuttaa kertoimiin, erityisesti hevoskilpailujen kaltaisissa urheilulajeissa tai tenniksen kaltaisissa ulkotapahtumissa. Hevonen, joka suoriutuu hyvin kuivalla radalla, ei välttämättä suoriudu yhtä hyvin märällä radalla, mikä voi vaikuttaa kertoimiin.

On ratkaisevan tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon vedonlyöntiä tehdessäsi ja tutkia ja analysoida ne aina perusteellisesti ennen päätöksen tekemistä. Älä anna yleisen käsityksen tai puolueellisten mielipiteiden vaikuttaa, vaan tee tietoon perustuvia päätöksiä todellisten tietojen ja tilastojen perusteella.

Yleiset virheet vedonlyöntikertoimia käytettäessä

Vaikka vedonlyönti voi olla jännittävää ja kannattavaa toimintaa, on tärkeää olla tietoinen joistakin yleisistä virheistä, jotka voivat vaikuttaa kokemukseesi merkittävästi. Seuraavassa on muutamia virheitä, joita sinun tulisi välttää vedonlyöntikertoimia käyttäessäsi:

 • Kertoimien ymmärtämättä jättäminen: Yksi suurimmista virheistä, joita vedonlyöjä voi tehdä, on olla ottamatta huomioon kertoimien ymmärtäminen he panostavat. On olennaista tietää, mitä kertoimet tarkoittavat ja miten voit laskea mahdollisen voittosi. Varmista, että teet tutkimusta ennen vedonlyöntiäsi.
 • Tappioiden jahtaaminen: On tärkeää muistaa, että vedonlyönti on viihdettä, ei taattu tulonlähde. Jos huomaat jahtaavasi tappioita ja panostavasi suurempia summia saadaksesi tappiosi takaisin, vaarana on, että menetät enemmän rahaa ja joudut mahdollisesti haitalliseen uhkapelimalliin. Panosta aina omien mahdollisuuksiesi rajoissa ja aseta raja sille, kuinka paljon olet valmis menettämään.
 • Pankkikassan hallinnan huomiotta jättäminen: Pankkitilin hallinta on olennainen osa menestyksekästä vedonlyöntiä. Siihen kuuluu taloutesi hallinta, jotta vähennät riskiäsi menettää kaikki rahasi. Vältä asettamasta vetoja rajojesi ulkopuolelle tai lyömällä vetoa impulsiivisesti ottamatta huomioon budjettia.
 • Keskitytään vain suosikkeihin: On helppoa jäädä kiinni pelin tai kilpailun suosikkeihin liittyvään hypeen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että suosikit eivät aina voita, ja myös altavastaajan panostaminen on hyödyllistä. Tee tutkimusta ja harkitse kaikkia mahdollisia tuloksia ennen vedonlyöntiä.
 • Ei etsi parhaita kertoimia: Kertoimet voivat vaihdella huomattavasti eri urheiluvedonlyöntiyhtiöissä, ja kannattaa etsiä parhaat kertoimet. Varmista, että vertaat eri markkinoiden ja tapahtumien hintoja ennen vedonlyöntiä.

Mitä tarkalleen ottaen tarkoittaa"+100" Kertoimet tarkoittavat?

Kun lyöt vetoa mistä tahansa vedonlyöntitapahtumasta, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa voit voittaa tai menettää. Tässä kohtaa kertoimet astuvat kuvaan. Kertoimet kuvaavat yksinkertaisesti tietyn lopputuloksen todennäköisyyttä tapahtumassa. Jos todennäköisyys on sinun puolellasi, voiton todennäköisyys on suurempi.

Kertoimet voidaan ilmaista eri muodoissa, mutta yleisin tapa ilmaista ne on plus- tai miinusmerkki. Kun näet kertoimissa +-merkin, se tarkoittaa, että voit voittaa kyseisen summan rahaa 100 dollarin panoksella. Jos esimerkiksi näet kertoimen +100, se tarkoittaa, että voit ansaita 100 dollarin voitto 100 dollarin panoksella on 100 dollaria.

On tärkeää ymmärtää, että +100-kertoimet tarjoavat tasarahaa ja tarkoittavat, että vedonlyönnin kohteena olevan tapahtuman toteutumisen todennäköisyys on 50 %. Jos kertoimet ovat yli +100, todennäköisyys on alle 50 %, mikä tarkoittaa, että tulos on epätodennäköisempi, ja jos kertoimet ovat alle +100, todennäköisyys on yli 50 %, mikä tarkoittaa, että tulos on todennäköisempi.

Lopuksi on tärkeää muistaa, että kertoimet voivat vaihdella, ja on tärkeää olla tarkkana mahdollisten muutosten varalta. Kertoimien muutokset voivat viitata tapahtuman lopputulosta koskevan käsityksen muuttumiseen, pelaajan loukkaantumiseen tai muihin kriittisiin tapahtumatekijöihin, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi tapahtuman lopputulokseen.

Miten +100 kertoimet vertautuvat muihin kertoimiin??

Kun on kyse urheiluvedonlyönnistä, on tärkeää ymmärtää kertoimet ja miten ne toimivat. +100-kertoimia pidetään parillisina kertoimina, mikä tarkoittaa, että voit odottaa saavasi takaisin alkuperäisen panoksesi plus voittosi, jos panostat oikeassa lopputuloksessa. Mutta miten +100-kertoimia verrataan muihin kertoimiin??

Positiivinen vs. Negatiiviset kertoimet

Positiiviset kertoimet, kuten +100, tarkoittavat, että voittaessasi voitto on suurempi kuin alkuperäinen panoksesi. Negatiiviset kertoimet taas tarkoittavat, että sinun on panostettava enemmän kuin mahdollinen voitto, jotta voittaisit. Esimerkiksi -110-kerroin tarkoittaa, että sinun on panostettava 110 dollaria voittaaksesi mahdollisesti 100 dollaria.

Fractional vs. Desimaaliset kertoimet

Murtolukukertoimia käytetään usein hevoskilpailuissa, ja ne ilmaisevat mahdollisen voiton murto-osana alkuperäisestä panoksesta. Esimerkiksi 2/1-kertoimet tarkoittavat, että voit mahdollisesti voittaa 2 dollaria jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden. Desimaalikertoimet ovat puolestaan yleisemmin käytössä Euroopassa, ja ne edustavat mahdollista kokonaisvoittoa, mukaan lukien alkuperäinen panoksesi. Esimerkiksi 3.0-kerroin tarkoittaa, että voit mahdollisesti voittaa 3 dollaria jokaista panostamaasi 1 dollaria kohden.

Amerikkalainen vs. Eurooppalaiset kertoimet

Kuten nimestä voi päätellä, amerikkalaisia kertoimia käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa, ja niissä käytetään plus- tai miinusmerkkiä ilmaisemaan positiivista tai negatiivista kerrointa. Eurooppalaisia kertoimia taas käytetään yleisemmin Euroopassa, ja niissä käytetään desimaalikertoimia kuvaamaan mahdollista voittoa.

 • +100-kertoimet edustavat parillisia kertoimia, mikä tarkoittaa, että mahdollinen voittosi on yhtä suuri kuin alkuperäinen panoksesi ja voittosi
 • Positiiviset kertoimet tarkoittavat, että voitat enemmän kuin alkuperäinen panoksesi, kun taas negatiiviset kertoimet tarkoittavat, että sinun on panostettava enemmän kuin mahdollinen voitto voittaaksesi
 • Murtolukukertoimet esitetään murto-osana mahdollisesta voitosta alkuperäiseen panokseen nähden, kun taas desimaalikertoimet osoittavat koko mahdollisen voiton, mukaan lukien alkuperäisen panoksen
 • Amerikkalaisissa kertoimissa käytetään plus- ja miinusmerkkejä ilmaisemaan positiivisia tai negatiivisia kertoimia, kun taas eurooppalaisissa kertoimissa käytetään desimaalikertoimia

When to Use"+100" Kertoimet

Jos olet uusi urheiluvedonlyönnissä, kertoimien ymmärtäminen voi olla ylivoimaista. On kuitenkin tärkeää tietää, mitä eri kertoimet tarkoittavat ja miten ne voivat vaikuttaa vedonlyöntikokemukseesi. Yksi kertoimista, joihin saatat törmätä, on"+100" kertoimet. Tämäntyyppisiä kertoimia käytetään yleisesti amerikkalaisissa kertoimissa, ja niistä voi olla hyötyä tietyissä tilanteissa.

Kun näet"+100" Kertoimet, se tarkoittaa, että joukkueella tai pelaajalla, jonka puolesta lyöt vetoa, on tasainen mahdollisuus voittaa tai hävitä. Nämä kertoimet tunnetaan myös nimellä "tasaraha" kertoimet. Toisin sanoen, jos lyöt 100 dollaria vetoa joukkueen tai pelaajan puolesta, jolla on"+100" Kertoimet ja he voittavat, saat voiton 100 dollaria.

Saatat haluta käyttää"+100" kertoimet, kun olet epävarma pelin tai ottelun lopputuloksesta, mutta uskot, että joukkueella tai pelaajalla on hyvät mahdollisuudet voittaa. Vedonlyönti"+100" kertoimet voivat olla hyödyllisiä myös silloin, kun haluat minimoida riskin ja mahdollisesti voittaa takaisin sen, mitä alun perin panostit.

 • Plussaa: Tasainen mahdollisuus voittaa tai hävitä, minimoi riskin
 • Voitot eivät välttämättä ole yhtä merkittäviä kuin muissa kertoimien formaateissa

Viime kädessä päätöksesi käyttää"+100" kertoimia tulisi riippua vedonlyöntistrategiastasi ja siitä, miten ymmärrät pelin tai ottelun, josta lyöt vetoa. On aina tärkeää tutkia ja analysoida kertoimet ennen kuin vedonlyönti lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi.