Short Deck Poker: Säännöt, strategiat ja vinkit suuriin voittoihin

Short Deck Poker on saanut alkunsa aasialaisten käteispelien korkeiden panosten maailmasta, ja se on saavuttanut nopeasti suosiota ympäri maailmaa. Peli tunnetaan myös nimellä 6+ Hold’em, ja sitä pelataan 36 kortin pakalla, joka koostuu korteista 2-5, jotka on poistettu, mikä tekee pelistä nopeamman ja toiminnallisemman.

Tässä artikkelissa tutustumme Short Deck Pokerin sääntöihin, strategioihin ja vinkkeihin. Olitpa sitten kokenut pelaaja, joka haluaa lisätä uuden muunnelman repertuaariinsa, tai aloittelija, joka haluaa oppia uuden pelin, tämä artikkeli tarjoaa sinulle kattavan oppaan Short Deck Pokerista.

Käsittelemme pelin perussääntöjä, kuten käsien luokittelua ja Short Deck -pokerin ja perinteisen Texas Hold’emin eroja. Tutustumme myös tärkeimpiin strategioihin ja vinkkeihin, joiden avulla voitte Paranna peliäsi ja maksimoi voittosi. Lopuksi tarkastelemme joitakin yleisiä virheitä, joita pelaajat tekevät Short Deck Pokerissa, ja miten niitä voidaan välttää.

Olitpa sitten vapaa-ajan pelaaja tai vakava grinder, Short Deck Poker tuo pöytään uuden tason jännitystä ja haastetta. Joten laita turvavyöt kiinni, valmistaudu sekoittamaan ja jakamaan, ja tutustutaan yhdessä Short Deck Pokerin maailmaan.

Tutustu Short Deck Pokeriin

Short Deck Poker, joka tunnetaan myös nimellä Six Plus Hold'em, on Texas Hold'emin muunnelma, jossa pakassa on vain 36 korttia, ja kaikki alle 6 korttia olevat kortit poistetaan. Tämä tekee pelistä nopeamman ja toiminnantäyteisemmän, koska kortteja on vähemmän ja todennäköisyys saada vahvat kädet on suurempi.

Short Deck Pokerin säännöt ovat samanlaiset kuin perinteisen Hold'emin, mutta niissä on muutamia keskeisiä eroja. Esimerkiksi käsien arvojärjestys poikkeaa hieman toisistaan, ja väri voittaa täyskäden. Short Deck Pokerissa pelaajat saavat yleensä tehdä suoria ässällä, vitosella, kuutosella, seiskalla ja kahdeksalla perinteisten ässän, kakkosen, kolmosen, nelosen ja vitosen sijaan LeoVegas.

Strategia on tärkeää myös Short Deck Pokerissa, sillä pienennetty pakan koko ja muuttuneet käsijärjestykset edellyttävät pelaajilta pelityylin mukauttamista. Aggressiivista peliä suositaan usein varovaisen pelin sijaan, ja bluffaamisesta tulee tehokkaampaa. On tärkeää hallita Short Deck Pokerin ainutlaatuinen strategia, jotta voit menestyä tässä jännittävässä muunnelmassa.

Olitpa sitten kokenut pokerinpelaaja tai vasta aloittelija, Short Deck Pokerin kokeileminen voi tuoda peliin lisää hauskuutta ja jännitystä. Dynaaminen pelattavuus, muuttuneet säännöt ja käsien sijoitus sekä ainutlaatuiset strategiat tekevät Short Deck Pokerista virkistävän vaihtelun perinteiseen Hold'emiin.

Short Deck Pokerin säännöt

Perusteet

Short Deck Pokerissa, joka tunnetaan myös nimellä Six Plus Hold'em, käytetään 36 kortin pakkaa perinteisen 52 kortin pakan sijaan. Kortit 2-5 poistetaan, jolloin jäljelle jäävät vain kortit 6:sta ässään. Peliä voidaan pelata 2-10 pelaajan voimin, ja tavoitteena on saada paras viiden kortin käsi kunkin kierroksen lopussa.

Käsijärjestys

Short Deck Pokerin käsien arvojärjestys eroaa perinteisestä pokerista. Short Deck Pokerissa värisuora voittaa täyskäden ja kolmonen voittaa suoran. Käsijärjestys korkeimmasta matalimpaan on seuraava: Kuninkaallinen väri, suora väri, neloset, täyskäsi, väri, kolmoset, suora, kaksi paria, yksi pari ja korkea kortti.

Pelin kulku

Short Deck Pokerissa peli alkaa siten, että jokainen pelaaja asettaa ante-panoksen. Jakaja jakaa sitten jokaiselle pelaajalle kaksi korttia kuvapuoli alaspäin. Ensimmäinen panostuskierros alkaa jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta. Panostuskierroksen jälkeen jakaja asettaa pöydälle kolme yhteistä korttia kuvapuoli ylöspäin. Tätä kutsutaan flopiksi.

Toinen panostuskierros alkaa jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta. Panostuskierroksen jälkeen jakaja asettaa toisen yhteisen kortin kuvapuoli ylöspäin pöydälle. Tätä kutsutaan vuoroksi. Toinen panostuskierros aloitetaan jakajan vasemmalla puolella olevasta pelaajasta.

Lopuksi jakaja asettaa viimeisen yhteisen kortin kuvapuoli ylöspäin pöydälle. Tätä kutsutaan joeksi. Viimeinen panostuskierros suoritetaan ja jäljellä olevat pelaajat paljastavat korttinsa. Pelaaja paras viiden kortin käsi voittaa potin.

Vinkit

Short Deck Poker saattaa vaikuttaa samankaltaiselta kuin perinteinen pokeri, mutta muutokset käsien sijoittelussa ja korttien jaossa edellyttävät erilaista strategiaa. On tärkeää mukauttaa panostusstrategia ja käsien valinta pelin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Muista kiinnittää huomiota vastustajiesi panostustapoihin ja sovita pelisi sen mukaisesti. Harjoittelu tekee tietenkin mestarin, joten aloita pienestä ja etene kohti korkeampien panosten pelejä.

Erot perinteiseen pokeriin

Säännöt

Short Deck Poker eroaa perinteisestä pokerista säännöiltään seuraavasti. Short Deck Pokerissa esimerkiksi kaikki alle 6 korttia olevat kortit poistetaan pakasta, jolloin korttipakaksi jää 36 korttia. Koska pakan koko on pienempi, eri korttiyhdistelmien todennäköisyys muuttuu ja siten myös voittokäsien hierarkia vaihtelee. Short Deck Pokerissa esimerkiksi väri on parempi kuin täyskäsi.

Strategiat

Pienempi pakan koko vaikuttaa myös pelaajien Short Deck Pokerissa käyttämiin strategioihin. Esimerkiksi taskuässän tai -kuninkaan kaltaisista käsistä tulee vähemmän arvokkaita Short Deck Pokerissa, koska todennäköisyys saada setti (kolme samanlaista) on nyt pienempi. Tämä tekee arvoltaan alhaisemmista käsistä, kuten pienistä pareista ja sopusointuisista yhdistelmäkäsistä, arvokkaampia ja lisää aseman ja aggressiivisten korotusten merkitystä.

Vinkkejä

Short Deck Poker on nopeatempoinen peli, joka vaatii sopeutumiskykyä ja nopeaa ajattelua. Yksi tärkeä vinkki on kiinnittää huomiota pelilautaan ja mahdollisiin tarjolla oleviin tasapeleihin, sillä Short Deck Pokerissa käden saamisen mahdollisuudet ovat suuremmat. On myös tärkeää olla varovainen sellaisten käsien kanssa, jotka voivat olla haavoittuvia Short Deck Pokerissa, sillä pienemmän pakan koko johtaa usein siihen, että pelissä on enemmän pelaajia, mikä voi johtaa suurempaan toimintaan ja suurempiin potteihin.

Käsijärjestys Short Deck Pokerissa

Short Deck Poker, joka tunnetaan myös nimellä Six Plus Hold'em, on nopeatempoinen muunnelma perinteisestä Texas Hold'emista. Short Deck -pokerissa pakasta poistetaan kortit kakkosesta vitoseen, jolloin kortteja jää yhteensä 36 kappaletta. Tämän seurauksena käsien arvojärjestys eroaa tavallisesta Hold'emista.

Short Deck Pokerin käsien sijoitukset korkeimmasta matalimpaan:

 • Royal Flush: Ässä, Kuningas, Kuningatar, Kuningatar, Jätkä, Kymppi samaa maata
 • Värisuora: Mitkä tahansa viisi samanväristä korttia peräkkäin
 • Neljä samaa lajia: Neljä samanarvoista korttia
 • Full House: Kolme samanarvoista korttia ja pari
 • Värisuora: Viisi yhtäpukeista korttia
 • Suora: Kaikki viisi korttia peräkkäin, riippumatta maasta
 • Kolme samanlaista: Kolme samanarvoista korttia
 • Kaksi paria: Kaksi korttia yhtä arvoa ja kaksi korttia toista arvoa
 • Yksi pari: Kaksi samanarvoista korttia
 • Korkein kortti: Jos mikään muu yhdistelmä ei ole mahdollinen, korkein kortti voittaa

On tärkeää huomata, että Short Deck Pokerissa väri voittaa täyskäden. Tämä johtuu siitä, että pakassa on vähemmän kortteja, joten värin saaminen on vaikeampaa kuin täyskäden.

Käsijärjestyksen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää voittavan strategian kehittämiseksi Short Deck Pokerissa. Muista ne ulkoa ja sovita pelisi niiden mukaan!

Pelattavuus ja panostusvaihtoehdot

Short Deck Poker noudattaa samoja perussääntöjä kuin perinteinen Texas Hold'em, mutta siinä on muutamia merkittäviä eroja. Ensinnäkin pakassa on vain kortteja, joiden arvo on 6:sta ässään, mikä tarkoittaa, että pelissä on vähemmän kortteja, ja kädet ovat yleensä korkeammassa asemassa. Lisäksi peliä pelataan blindien sijaan antilla, mikä tarkoittaa, että jokaisen pelaajan on osallistuttava pottiin ennen käden alkua.

Short Deck Pokerin panostusvaihtoehdot ovat samanlaiset kuin perinteisessä Hold'emissa, ja pelaajat voivat panostaa, korottaa, maksaa tai luovuttaa, kun on heidän vuoronsa toimia. Tiettyjen korttien puuttuminen ja tiettyjen käsien lisävahvuus tarkoittavat kuitenkin sitä, että strategioita on mukautettava sen mukaisesti. Short Deck Pokerissa on esimerkiksi vaikeampi saada värisävyjä, joten pelaajat saattavat pelata aggressiivisemmin pareilla ja korkeilla korteilla.

Yksi suosittu Short Deck Pokerin muunnelma on nimeltään Six Plus Hold'em, jota pelataan hieman erilaisella pakalla, jossa on kaikki kortit 2:sta ässään. Tätä muunnelmaa pelataan myös antilla, mutta panostusrakenne on tyypillisesti pikemminkin no-limit kuin limit. Riippumatta pelisäännöistä Short Deck Poker tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän tavan pelata Texas Hold'emia nopeammalla tahdilla ja korkeammilla panoksilla.

 • Short Deck Poker vaatii pelaajilta strategioiden mukauttamista pakan ja panostusrakenteen erojen vuoksi.
 • Pelaajat voivat panostaa, korottaa, maksaa tai luovuttaa kuten perinteisessä Hold'emissa, mutta heidän on oltava tietoisia tiettyjen käsien suuremmasta vahvuudesta.
 • Six Plus Hold'em on suosittu muunnelma, jossa käytetään hieman erilaista pakkaa ja no-limit-panostusrakennetta.

Preflop-strategia lyhytkantisessa pokerissa

Valitse kätesi huolellisesti

Short Deck Poker on korkean varianssin peli, joka vaatii huolellista aloituskäsien valintaa. Pienempi pakan koko tarkoittaa sitä, että todennäköisyys saada vahvat kädet kasvaa merkittävästi. Siksi monenlaisten käsien pelaaminen voi olla kannattavaa, mutta vain jos tiedät, mitä teet.

Korkean kortin kädet

Ässät, kuninkaat, kuningattaret, kuningattaret ja jätit ovat arvokkaimmat kortit Short Deck Pokerissa. Jos saat jonkin näistä, olet loistavassa asemassa panostaa aggressiivisesti preflop. Muut korkeiden korttien kädet, kuten ässä-kuningas, ässä-ruhtinas ja kuningas-ruhtinas, ovat myös vahvoja aloituskäsiä, joita kannattaa käyttää vastustajan painostamiseen.

Pair Hands

Parit ovat arvokkaampia Short Deck Pokerissa, koska pakassa on huomattavasti vähemmän kortteja. Ässä-, kuningas-, kuningatar-, kuningatar- tai jätkäpari on tehokas käsi, joka kannattaa pelata aggressiivisesti ennen floppia. Kannattaa myös yrittää pelata muita parikäsiä, kuten kymppejä, ysejä ja kaseja, sillä ne voivat usein flopata setin.

Varo tasapelejä

Short Deck Pokerissa on paljon tasapelejä, ja niiden todennäköisyys kasvaa merkittävästi, kun pakassa on vähemmän kortteja. Värinävedot, suorat vedot ja kaksoissuorat vedot voivat kaikki olla tuottoisia, mutta ne voivat myös olla vaarallisia, jos ne pelataan väärin. Siksi sinun tulisi olla varovainen, kun kohtaat tasapelejä ja yrittää laskea kertoimet ennen kuin teet päätöksiä.

Johtopäätös

Preflop-pelin navigointi Short Deck Pokerissa voi olla haastavaa, mutta oikealla strategialla voit selvitä voittajana. Valitse kätesi huolellisesti, painosta, kun olet hyvässä asemassa, ja ole varovainen tasapelien suhteen. Seuraamalla näitä vinkkejä voit seuraavanlaisesti lisätä voittomahdollisuuksiasi Short Deck Pokerissa.

Postflop-strategia Short Deck Pokerissa

Postflop-strategia lyhyiden korttipakkojen pokerissa on ratkaisevan tärkeää pelissä menestymisen kannalta. Lyhytpakkaisessa pokerissa sinulla on pienempi korttipakka, mikä tarkoittaa, että sinulla on suurempi mahdollisuus saada vahva käsi flopilla. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että vastustajillasi on suurempi mahdollisuus saada myös vahva käsi.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka kannattaa pitää mielessä flopin jälkeistä strategiaa kehitettäessä, on ottaa huomioon kätesi suhteellinen vahvuus lautaan verrattuna. Lyhytpakkaisessa pokerissa on suurempi mahdollisuus, että pöytä on koordinoitu ja osut jonkinlaiseen tasapeliin tai suoraan. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi olla varovaisempi, kun sinulla on marginaalisia käsiä, ja olla valmis luovuttamaan tarvittaessa.

Toinen tärkeä näkökohta postflop-pelissä lyhyiden korttipakkojen pokerissa on potin kertoimien ja implisiittisten kertoimien ymmärtäminen. Pienemmän pakan ansiosta voit helpommin laskea voittokertoimen, mutta sinun on myös otettava huomioon mahdollinen voitto, jos osut käteesi. Tämä tarkoittaa sitä, että olet valmis jahtaamaan tasapelejä, kun potin kertoimet ovat puolellasi, mutta olet myös tarpeeksi kurinalainen luovuttaaksesi, kun ne eivät ole.

Lopuksi, asema on yhtä tärkeä short deck -pokerissa kuin perinteisessä Hold'emissa. Itse asiassa se voi olla jopa tärkeämpää, koska vahvojen käsien suurempi todennäköisyys tarkoittaa, että virheet voivat tulla kalliiksi. Tämän seurauksena sinun tulisi etsiä mahdollisuuksia käyttää asemasi eduksesi, kuten bluffata asemasta tai panostaa asemassa olevasta arvosta.

 • Ota huomioon kätesi suhteellinen vahvuus
 • Ymmärtää potin kertoimet ja implisiittiset kertoimet
 • Kiinnitä huomiota sijaintiisi

Noudata näitä vinkkejä auttaa sinua kehitä vahva postflop-strategia short deck -pokerissa ja lisää menestymismahdollisuuksiasi pöydässä.

Short Deck Pokerin edut

1. Enemmän toimintaa

Short Deck Poker on tunnettu nopeatempoisesta ja toiminnantäyteisestä pelattavuudestaan. Kun kortteja on vähemmän, pelistä tulee nopeampi ja jännittävämpi verrattuna perinteiseen Hold'em-muotoon. Pelaajien on pakko pelata aggressiivisemmin ja tehdä suurempia panostuksia, mikä johtaa siihen, että floppiin tulee enemmän käsiä. Tämä lisääntynyt toiminnan määrä pitää pelaajat sitoutuneina ja jännittyneinä koko pelin ajan.

2. Paremmat aloituskädet

Pienempi kansi muuttaa myös kertoimet saada tietyt aloituskädet. Pelaajille jaetaan todennäköisemmin ensiluokkaisia käsiä, kuten taskupareja, taskuliitännäisiä ja jopa suoria. Tämä lisää mahdollisuuksia suuriin potteihin ja vahvoihin käsiin. Pelaajilla, joilla on hyvä käsitys siitä, mitä käsiä kannattaa pelata ja miten ne voivat olla yhteydessä pöytään, on paremmat mahdollisuudet menestyä Short Deck Pokerissa.

3. Uudet strategiat ja tekniikat

Pienempi pakan koko tarkoittaa myös sitä, että perinteiset Hold'emissa käytetyt strategiat eivät välttämättä ole yhtä tehokkaita Short Deck Pokerissa. Tämä avaa pelaajille aivan uuden maailman strategioita ja tekniikoita, joita he voivat tutkia ja kehittää. Se haastaa pelaajat ajattelemaan luovemmin ja sopeutumaan erilaisiin pelityyleihin, mikä tekee pelistä paljon mielenkiintoisemman ja dynaamisemman.

4. Suuremmat potin koot

Nopeampi tahti, aggressiivisempi pelaaminen ja korkeampi aloituskäden potentiaali johtavat suurempiin ja jännittävämpiin potteihin. Pelaajat, jotka nauttivat isosta rahasta pelaamisesta, rakastavat Short Deck Pokerin valtavien voittojen mahdollisuuksia. Lisääntynyt riski ja palkkio tekevät pelikokemuksesta jännittävän.

5. Pienempi varianssi

Vaikka Short Deck Pokerissa voi olla suurempia potteja, korttien vähäisempi määrä pakassa vähentää huonojen lyöntien ja epäonnisten lopputulosten mahdollisuuksia. Tämä vähentää varianssia, mikä tekee pelistä vähemmän heiluvaa ja miellyttävämpää pelaajille, jotka etsivät tasaisempaa ja luotettavampaa kokemusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Short Deck Pokerilla on paljon tarjottavaa pokerinpelaajille, jotka etsivät uutta ja jännittävää haastetta. Koska pelissä on enemmän toimintaa, paremmat aloituskädet, uusia strategioita, suurempia potteja ja vähemmän varianssia, on helppo ymmärtää, miksi tästä pelistä on tullut niin suosittu pokerin harrastajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Yleiset Short Deck Poker -virheet

Huono käsien valinta

Yksi yleisimmistä virheistä Short Deck Pokerissa on huono käsien valinta. Pelaajat pelaavat usein liikaa käsiä eivätkä onnistu kippaamaan heikkoja käsiä. On tärkeää ymmärtää Short Deck Pokerin uudet käsiarvot ja mukauttaa aloituskäsivalikoimaasi sen mukaisesti. Liian monen käden pelaaminen voi johtaa huomattavien pelimerkkimäärien menettämiseen.

Aseman huomiotta jättäminen

Asema on ratkaiseva missä tahansa pokerissa, eikä Short Deck Poker ole poikkeus. Aseman huomiotta jättäminen voi johtaa huonoihin päätöksiin ja kalliisiin virheisiin. Pelaajat, jotka eivät ota huomioon asemaansa, ovat alttiimpia jäämään ansaan, tekemään marginaalisia soittoja ja pelaamaan aseman ulkopuolella.

Keskittyminen liikaa parikäsiin

Short Deck Pokerissa on paljon tuuria, ja keskittyminen pelkästään parikäsiin voi rajoittaa potentiaalista kannattavuuttasi. Vaikka parit ovatkin tärkeitä, keskittyminen pelkästään niihin voi rajoittaa pelivalikoimaasi, jolloin pelisi on ennalta arvattavaa ja mahdollisuuksia bluffata tai arvopanostaa on vähemmän.

Vääränlainen panoksen mitoitus

Panosten mitoitus on ratkaisevan tärkeää kaikissa pokerimuodoissa, eikä Short Deck Poker poikkea tästä. Vääränlainen panoksen mitoitus voi johtaa siihen, että menetät arvoa, annat pelaajille väärän potin kertoimen tai jätät itsesi alttiiksi bluffeille. On tärkeää ymmärtää vastustajasi taipumuksia ja mukauttaa panoskokosi sen mukaisesti.

Kurinalaisuuden puute

Short Deck Poker voi olla nopeatempoista, ja pelaajat, joilta puuttuu kurinalaisuutta, voivat joutua tekemään valitettavia päätöksiä hetken kuumuudessa. Keskittyminen ja kurinalaisuus on tärkeää Short Deck Pokerissa. On ratkaisevan tärkeää pitää kiinni pelisuunnitelmasta, pysyä kärsivällisenä ja välttää tilttiä.

Vinkkejä Short Deck Pokerin hallintaan

1. Ymmärrä säännöt

Short Deck -pokerissa on erilaiset säännöt kuin perinteisessä Texas Hold'emissa. On tärkeää, että otat aikaa oppia ja ymmärtää nämä säännöt ennen peliin ryhtymistä. Tähän kuuluvat muun muassa se, mitkä kortit poistetaan pakasta, käsien arvojärjestys ja miten panostuskierrokset toimivat.

2. Säädä strategiaasi

Koska pakka on pienempi ja käsien arvojärjestys on erilainen, Short Deck -pokerin strategiasi pitäisi myös olla erilainen. Tässä pelissä esimerkiksi värin saaminen on vaikeampaa, joten sitä ei ehkä kannata tavoitella yhtä paljon kuin perinteisessä pokerissa. Varaudu mukauttamaan strategiaasi lennossa pelatessasi.

3. Ole aggressiivisempi

Short Deck -pokeri on yleensä aggressiivisempi peli, ja pelaajat panostavat ja korottavat usein useammin. Tämä johtuu osittain siitä, että pakka on pienempi, joten tarjolla on enemmän vahvoja käsiä. Älä pelkää ottaa riskejä ja olla aggressiivinen panostuksissasi.

4. Pelaa tiukemmin

Vaikka aggressiivisuus on tärkeää Short Deck -pokerissa, sinun on myös oltava valikoiva pelattavien käsien suhteen. Kun pakassa on vähemmän kortteja, mahdollisuudet saada vahva käsi ovat pienemmät, joten sinun on oltava kärsivällisempi ja odotettava oikeita tilaisuuksia.

5. Harjoittele, harjoittele, harjoittele

Kuten missä tahansa pokerin lajissa, avain Short Deck -pokerin hallitsemiseen on harjoittelu. Ota aikaa pelata Short Deck -pokerin eri variaatioita verkossa tai ystävien kanssa, jotta voit oppia tuntemaan pelin ja parantaa taitojasi. Analysoi pelaamistasi ja tunnista alueet jossa voit parantaa ja työstää niitä.

Kuinka mukauttaa pelaamistasi Short Deck Pokeria varten

Ymmärrä kannen lyhentämisen voima

Short deck -pokeri on peli, jossa pakan kokoa on pienennetty poistamalla kaikki alle 6 korttia olevat kortit. Kun pelissä on vähemmän kortteja, lyhyiden korttipakkojen pokerissa käsien arvojärjestys on erilainen, ja monet normaalisti vahvat kädet menettävät merkittävästi arvoaan. Pakan lyhentämisen vaikutuksen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, kun säädät peliäsi.

Arvioi kantamaasi uudelleen

Lyhytpakkaisessa pokerissa sinun on mukautettava valikoimaasi, jotta voit ottaa huomioon suuremmat mahdollisuudet osua vahvoihin käsiin. Myös liian tiukka pelaaminen johtaa todennäköisesti tappiollisiin tilaisuuksiin, joten sinun on laajennettava valikoimaa ja pelattava useampia käsiä. Varo kuitenkin pelaamasta liikaa käsiä, jotka heikentävät kykyäsi tehdä vahvoja käsiä postflopin jälkeen.

Mukauta panostusstrategiaasi

Lyhytpakkaisessa pokerissa sinulla on aina oltava selkeä panostusstrategia jokaista pelaamaasi kättä varten. Sinun on myös otettava huomioon eri käsien vahvuudet ja pienennettävä panostustesi kokoa, sillä vaikka löisitkin vahvan käden, se on usein haavoittuva ja se voidaan helposti ohittaa. Siksi sinun on luotettava enemmän flopin jälkeiseen panostukseen ja vähemmän pre-flop-panostukseen.

Ole aggressiivinen

Short deck -pokerissa sinun on omaksuttava aggressiivinen pelityyli. On tärkeää asettaa panokset käden alkuvaiheessa, jotta heikot pelaajat joutuvat luovuttamaan aikaisin, jolloin voit hallita potin. Hyvä ymmärrys aggressiivisesta post-flop-panostuksesta on myös olennaisen tärkeää menestyksesi kannalta short deck -pokerissa.

Johtopäätös

Pelin mukauttaminen short deck -pokeriin vaatii erilaista lähestymistapaa kuin perinteiset pokeripelit. Pakan lyhenemisen vaikutuksen ymmärtäminen, valikoiman uudelleenarviointi, panostusstrategian mukauttaminen ja aggressiivisuus ovat tärkeitä askeleita. Harjoittelemalla voit hallita lyhyiden kansien pokeria ja nauttia pelistä.

Kuuluisia Short Deck Pokerin pelaajia

Daniel "Jungleman" Cates

Daniel Catesia pidetään yhtenä maailman parhaista short deck -pokerinpelaajista. Hän on voittanut lukuisia turnauksia ja käteispelejä, muun muassa Triton Super High Roller Seriesin vuonna 2018, jossa hän voitti 5 dollaria.1 miljoona. Hän on myös esiintynyt useissa pokerin TV-ohjelmissa, kuten Poker After Dark ja High Stakes Poker.

Tom Dwan

Tom Dwan, joka tunnetaan myös nimellä "Durrrr", on legendaarinen pokerinpelaaja, joka tunnetaan aggressiivisesta pelityylistään ja rakkaudestaan korkeiden panosten peleihin. Hän on pelannut short deck -pokeria jo pitkään ja voittanut useita suuria turnauksia, kuten Triton Montenegro Main Eventin vuonna 2019, jossa hän voitti 3 dollaria.1 miljoona.

Jason Koon

Jason Koon on pokeriammattilainen, joka on kilpaillut short deck -pokerissa sen perustamisesta lähtien. Hän on voittanut useita korkean panoksen pelejä ja hänet tunnetaan strategisesta pelityylistään. Koon on voittanut liveturnauksissa yli 30 miljoonaa dollaria ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista pokerinpelaajista.

Phil Ivey

Phil Ivey on legendaarinen pokerinpelaaja, joka on pelannut short deck -pokeria siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön korkeiden panosten peleissä. Hän on voittanut useita suuria turnauksia, kuten Triton Super High Roller Seriesin vuonna 2018, jossa hän voitti 604 000 dollaria. Ivey tunnetaan strategisesta pelityylistään ja kyvystään lukea vastustajiaan.

Justin Bonomo

Justin Bonomo on pokeriammattilainen, joka on pelannut short deck -pokeria jo pitkään. Hän on voittanut useita high-stakes-pelejä ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista short deck -pokerin pelaajista. Bonomo on voittanut liveturnauksissa yli 49 miljoonaa dollaria ja voittanut useita isoja turnauksia short deck -pokerissa.

 • Daniel Cates
 • Tom Dwan
 • Jason Koon
 • Phil Ivey
 • Justin Bonomo

Short Deck Poker Turnaukset: Jännittävä uusi pelimuoto

Short Deck Poker -turnaukset ovat saavuttaneet paljon suosiota viime vuosina niiden nopeatempoisen ja jännittävän luonteen vuoksi. Perinteiseen Texas Hold'emiin verrattuna Short Deck Pokeria pelataan pienemmällä pakalla, jossa on vain 36 korttia ja josta poistetaan kaikki alle kuuden kortin kortit jokaisessa värissä. Tämän seurauksena pelissä vahvat kädet ovat yleisempiä ja toiminta on aina intensiivistä.

Short Deck Poker -turnauksissa pelaajilla on aluksi tietty määrä pelimerkkejä, ja peli etenee useiden tasojen kautta, joissa blindit ja antit kasvavat. Turnausmuoto tekee pelistä entistäkin jännittävämmän, sillä pelaajien on taisteltava tiensä läpi useiden kierrosten päästäkseen finaalipöytään. Voittaja on pelaaja, jolla on kaikki pelimerkit pelin lopussa.

Pelin nopean luonteen vuoksi Short Deck Poker -turnaukset ovat täydellisiä pelaajille, jotka nauttivat korkeasta energiasta ja intensiivisestä toiminnasta. Säännöt ja tämän pelin strategiat on helppo oppia, ja jopa aloittelijat voivat omaksua pelin perusteet nopeasti. Vaikka Short Deck Poker on suhteellisen uusi formaatti, se on jo vakiinnuttanut asemansa suosittuna ja jännittävänä pokerimuunnelmana.

 • Tärkeimmät vinkit:
  1. Tutustu Short Deck Pokerin sääntöihin ja strategioihin ennen kuin ilmoittaudut turnauksiin.
  2. Harjoittele Short Deck Poker -taitojasi pelaamalla verkossa tai ystävien kanssa ennen turnauksiin osallistumista.
  3. Varaudu pelin nopeatempoiseen ja intensiiviseen luonteeseen, jossa pelaajat siirtyvät usein all-in heikommilla käsillä.
  4. Säädä strategioitasi pöydän pelaajamäärän ja turnauksen vaiheen mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Short Deck Poker -turnaukset ovat jännittävä ja nopeatempoinen muunnelma perinteisestä pelistä, joka sopii pelaajille, jotka nauttivat intensiivisestä toiminnasta ja nopeasta päätöksenteosta. Helposti opittavien sääntöjensä ja strategioidensa ansiosta Short Deck Pokerista on nopeasti tulossa monien pokerin harrastajien suosikki, ja voimme odottaa näkevämme tulevaisuudessa paljon enemmän turnauksia, joissa käytetään tätä jännittävää uutta formaattia.

Short Deck Poker -nettipokerin vaihtoehdot

Short Deck Pokerin suosion kasvaessa yhä useammat nettipokerisivustot tarjoavat tätä jännittävää pelimuunnelmaa. Pelaajat voivat valita useista eri vaihtoehdoista Short Deck Pokerin pelaamiseen verkossa.

 • Mobiilisovellukset: Monet nettipokerisivustot tarjoavat nyt mobiilisovelluksia, joiden avulla pelaajat voivat pelata Short Deck Pokeria älypuhelimella tai tabletilla. Nämä sovellukset tarjoavat kätevän ja helpon tavan pelata tien päällä.
 • Verkkopohjaiset alustat: Jotkin nettipokerisivustot tarjoavat verkkopohjaisia alustoja, joiden avulla pelaajat voivat pelata Short Deck Pokeria selaimellaan. Nämä alustat ovat usein yhteensopivia monenlaisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.
 • Turnaukset: Short Deck Poker -turnaukset ovat yhä suositumpia, ja monet nettipokerisivustot tarjoavat nyt turnauksia tässä muodossa. Nämä turnaukset tarjoavat mahdollisuuden kilpailla muita pelaajia vastaan ja mahdollisesti voittaa suuria palkintoja.

Kun valitset Short Deck Poker -nettipokerivaihtoehtoa, on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin sivuston maine, helppokäyttöisyys ja pelaajaliikenne. Kun käytät aikaa tutkimiseen ja eri vaihtoehtojen vertailuun, voit varmistaa hauskan ja palkitsevan nettipokerikokemuksen.