Boost Your Shiny Odds in Pokémon Violet: Poket Pokémon Pokémon: Tehokkaat vinkit ja niksit

Pokemon Violet on suosittu peli kaikenikäisten Pokemon-harrastajien keskuudessa. Peli pyörii erilaisten Pokemonien vangitsemisen ja kouluttamisen ympärillä, mikä antaa pelaajille adrenaliinipöhinää. Yksi seikka, joka tekee pelistä entistäkin mielenkiintoisemman, on mahdollisuus saada harvinaisia kiiltäviä Pokemoneita. Kiiltävillä Pokemonilla on ainutlaatuisia värivariaatioita, jotka erottavat ne tavallisista lajitovereistaan, ja niitä pidetään harvinaisina löytöinä.

Kiiltävän Pokemonin nappaaminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, sillä todennäköisyys sellaisen kohtaamiseen on vain 1:4096. Monet pelaajat viettävät tunteja yrittäessään lisätä mahdollisuuksiaan kohdata kiiltävä Pokemon. Siksi olemme koonneet luettelon tehokkaista vinkkejä ja temppuja jotka auttavat pelaajia lisäämään mahdollisuuksiaan saada kiiltävä Pokemon kiinni Pokemon Violet -pelissä.

Tässä artikkelissa mainitut vinkit ja temput ovat pelaajien kokeilemia ja testaamia, jotka ovat onnistuneesti pyydystäneet kiiltäviä Pokemoneita. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai aloittelija, nämä vinkit ovat hyödyllisiä, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi saada kiiltävä Pokemon kiinni Pokemon Violetissa. Aloitetaanpa ja tutkitaan strategioita, joilla maksimoidaan kiiltävän metsästysmahdollisuutemme.

Mitä ovat kiiltävät Pokemonit

Johdanto

Pokemon-maailmassa jotkut olennot erottuvat muista muista. Nämä ovat kiiltäviä Pokemoneita - harvinaisia muunnelmia alkuperäisistä lajeista, joilla on erottuva, ainutlaatuinen värimaailma. Kiiltävät Pokemonit ovat erittäin haluttuja kouluttajien, keräilijöiden ja pelaajien keskuudessa.

Ulkonäkö

Kiiltävät Pokemonit näyttävät ensisilmäyksellä tavallisilta otuksilta, mutta niillä on erilainen väripaletti, joka erottaa ne toisistaan. Huomattavin ero on, että kiiltävät Pokemonit kimaltelevat ainutlaatuisella animaatiolla, kun ne astuvat taistelukentälle. Tämän lisäksi kiiltävillä Pokemonilla voi olla vaihtoehtoisia värejä, kuten sininen Charizard, keltainen Pikachu tai jopa violetti Gyarados.

Miten saadaLeoVegas>

Kiiltävän Pokemonin löytäminen on uskomattoman harvinaista. Itse asiassa mahdollisuus löytää sellainen luonnosta on noin 1:4 096:sta. On kuitenkin olemassa keinoja lisätä mahdollisuuksiasi. Yksi tapa on kohdata ketjussa peräkkäin saman lajin Pokemoneita, jolloin on suurempi mahdollisuus kohdata kiiltävä versio. Toinen tapa on osallistua tapahtumiin tai kampanjoihin, joissa jaetaan kiiltäviä Pokemoneita.

Johtopäätös

Kiiltävät Pokemonit eivät ehkä ole yhtään vahvempia kuin ei-kiiltävät, mutta niiden harvinaisuus ja ainutlaatuisuus tekevät niistä arvokkaan lisän jokaisen kouluttajan joukkueeseen. Niiden silmiinpistävä ulkonäkö ja kimalteleva eloisuus tekevät niistä silmäänpistävän näyn taisteluissa. Pienellä tuurilla ja kärsivällisyydellä kuka tahansa voi hankkia kiiltävän Pokemonin ja lisätä sen kokoelmaansa.

Kiiltävien Pokemonien merkitys

Kiiltävät Pokemonit ovat erittäin harvinaisia ja arvokkaita. Kiiltävät Pokemonit ovat tavallisten Pokemonien ainutlaatuisia muunnelmia, jotka eroavat tavallisista Pokemoneistaan erilaisen värityksensä ja kimaltelevan animaationsa ansiosta. Monet Pokemon-kouluttajat pitävät kiiltävien Pokemonien omistamista arvovallan merkkinä ja ovat ylpeitä niiden esittelemisestä.

Esteettisen arvonsa lisäksi kiiltävillä Pokemonilla on myös korkeammat yksilölliset arvot (IV), jotka johtavat parempiin tilastoihin taisteluissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kiiltävä Pokemon voi mahdollisesti olla vahvempi kuin saman lajin ja tason tavallinen Pokemon, mikä tekee niistä erittäin haluttuja kilpailutaisteluissa.

Lisäksi kiiltävän Pokemonin nappaaminen antaa onnistumisen ja jännityksen tunteen. Todennäköisyys kohdata kiiltävä Pokemon on uskomattoman pieni, sillä tavallinen todennäköisyys on 1:4 096:sta. Tämä tarkoittaa, että Pelaajat, jotka onnistuvat saamaan kiiltävän Pokemonin, ovat voittaneet todennäköisyydet ja voivat olla ylpeitä saavutuksestaan.

Kaiken kaikkiaan kiiltävien Pokemonien merkitys on niiden harvinaisuudessa, ainutlaatuisuudessa ja potentiaalissa olla mahtavia taisteluissa. Ne tuovat peliin lisää haastetta ja jännitystä, ja omistautuneet Pokemon-kouluttajat etsivät niitä kovasti.

Kuinka parantaa mahdollisuuksiasi kohdata kiiltäviä Pokemoneita?

Kiiltävän Pokemonin löytäminen voi olla jännittävä kokemus kenelle tahansa Pokemon-kouluttajalle. Todennäköisyys kohdata kiiltävä Pokemon on kuitenkin hyvin pieni, sillä vain 1:4 096:sta on mahdollisuus löytää sellainen luonnosta. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää kiiltäviä Pokemoneita.

1. Käytä Masuda-menetelmää

Masuda-menetelmä on kasvatustekniikka, jossa kasvatetaan kaksi Pokemonia eri kielipeleistä. Tämä lisää mahdollisuuksia kuoriutua kiiltävästä Pokemonista noin 6-kertaisesti normaaliin kertoimiin nähden. Tämän menetelmän käyttäminen edellyttää, että kasvatat oman pelisi Pokemonin toisen kielisen pelin Pokemonin kanssa. Toisen kielisen pelin Pokemoneita voi saada kaupankäynnin tai maailmanlaajuisen kauppa-aseman kautta.

2. Käytä Pokemonia, jolla on Synchronize-kyky

Pokemonilla, jolla on Synchronize-kyky, on 50 %:n mahdollisuus siirtää luonteensa luonnonvaraisille Pokemonille, jotka kohtaat ryhmän johdossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on ryhmäsi johdossa Pokemon, jolla on hyödyllinen luonne, kohtaamillasi luonnonvaraisilla Pokemonilla on 50 %:n todennäköisyys, että niillä on sama luonne. Tämä voi olla hyödyllistä, kun haluat saada kiiltävän Pokemonin, jolla on tietty luonne.

3. Ketjukalastus

Ketjukalastus on kalastusmenetelmä, jossa pyydystät useita saman lajin Pokemoneita peräkkäin. Mitä enemmän pyydystät, sitä suurempi on mahdollisuus kohdata kiiltävä Pokemon. Käyttämällä Pokemonia, jolla on Imukuppi-kyky, tai Pokemonia, jolla on Sticky Barb, voit parantaa mahdollisuuksia kohdata harvinaisia Pokemoneja kalastaessasi.

4. Kiiltävien pokémonien metsästys ystäväsafarilla

Pokemon Violetissa Friend Safari on alue, jossa voit kohdata ystävillesi kuuluvia Pokemoneja. Mahdollisuudet kohdata kiiltävä Pokemon Friend Safarilla ovat huomattavasti suuremmat kuin luonnossa. Lisätäksesi mahdollisuuksiasi, lisää ystäviä, joilla on eri Friend Safareita ja tutki heidän alueitaan, jotta sinulla on mahdollisuus kohdata kiiltäviä Pokemoneita.

Käyttämällä näitä menetelmiä voit lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi kohdata kiiltäviä Pokemoneita Pokemon Violetissa. Muista olla kärsivällinen ja sinnikäs etsiessäsi, sillä nämä harvinaiset ja kauniit otukset ovat vaivan arvoisia.

Aloita kasvatus

Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi saada kiiltäviä Pokemoneja Pokemon Violetissa, yksi parhaista tavoista aloittaa on kasvattaa niitä. Kahden saman lajin Pokemonin, joilla on eri alkuperäiset kouluttajat (OT), kasvattaminen lisää mahdollisuutta, että jälkeläiset kuoriutuvat kiiltävinä. Voit hankkia jalostusparit käymällä kauppaa muiden pelaajien kanssa tai pyydystämällä Pokemoneita, joilla on eri OT:t.

On tärkeää huomata, että jalostus ei takaa kiiltävää Pokemonia, mutta se lisää mahdollisuuksia saada sitä. Lisäksi jalostaminen voi myös johtaa Pokemoniin, jolla on paremmat IV-arvot (yksilölliset arvot) ja liikesarjat, mikä tekee niistä vahvempia taistelussa.

Maksimoidaksesi mahdollisuutesi saada kiiltävä Pokemon kasvatuksen avulla, on suositeltavaa käyttää menetelmää nimeltä "Masuda Method"." Tässä menetelmässä kasvatetaan kaksi Pokemonia eri kielisistä peleistä, esimerkiksi japanilainen Ditto englantilaisen Charmanderin kanssa. Eri kielisistä peleistä peräisin olevien Pokemonien lisääntynyt todennäköisyys voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksia saada kiiltävä Pokemon.

Kaiken kaikkiaan kasvatus on hyvä lähtökohta kiiltokertoimen kasvattamiseen Pokemon Violetissa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kärsivällisyys on avainasemassa, ja saattaa kestää useita yrityksiä ennen kuin saat kiiltävän Pokemon-pelin.

Masuda-menetelmän käyttäminen kiiltävien kertoimien parantamiseen Pokemon Violetissa

Mikä on Masuda-menetelmä?

Masuda-menetelmä on kasvatustekniikka, jossa kaksi eri kielipelistä peräisin olevaa Pokemonia kasvatetaan yhdessä, jolloin on suurempi todennäköisyys kuoriutua kiiltävästä Pokemonista. Menetelmä on nimetty Game Freakin johtajan Junichi Masudan mukaan, joka esitteli sen ensimmäisen kerran Pokemon Diamondissa ja Pearlissa.

Miten Masuda-menetelmä lisää Shiny-kertoimia??

Kun eri kielisistä peleistä peräisin olevia Pokemoneita kasvatetaan yhdessä, niiden jälkeläisillä on suurempi mahdollisuus olla Shiny Pokemon. Shiny-pokemonin kuoriutumisen todennäköisyys normaalin jalostuksen kautta on 1:4096, mutta Masuda-menetelmä nostaa tämän todennäköisyyden noin 1:683:een.

Miten Masuda-menetelmää käytetään:

 • Hanki Pokemon eri kielisestä pelistä kuin omastasi.
 • Kasvattaa se oman pelisi Pokemonin kanssa.
 • Haudo mahdollisimman monta munaa lisätäksesi mahdollisuuksiasi kuoriutua kiiltävästä Pokemonista.

Muita huomioon otettavia tekijöitä:

Vaikka Masuda-menetelmä lisää todennäköisyyttäsi kuoriutua kiiltävästä Pokemonista, se on silti tuurista kiinni. On tärkeää olla kärsivällinen ja sinnikäs tätä menetelmää käytettäessä. Lisäksi Shiny Charm -loitsun käyttäminen, joka lisää Shiny Pokemonien kohtaamisen todennäköisyyttä kaikissa menetelmissä, voi parantaa mahdollisuuksiasi entisestään.

Shiny Charm

Jos haluat tosissasi metsästää kiiltäviä Pokemoneja Pokemon Violetissa, haluat hankkia käsiisi kiiltävän loitsun. Tämä tuote sisältää huomattavasti lisää mahdollisuuksiasi Shiny Pokemoniin törmääminen, mikä tekee siitä korvaamattoman arvokkaan apuvälineen kaikille kouluttajille, jotka haluavat täydentää Shiny Dexinsä. Voit hankkia Shiny Charm -loitsun täyttämällä Pokemon Violetissa kansallisen Pokedexin, mikä ei ole helppo tehtävä, mutta palkkio on vaivan arvoinen.

Shiny Charm toimii lisäämällä todennäköisyyttä kohdata Shiny Pokemon 3x. Tämä tarkoittaa, että jos perusmahdollisuus kohdata kiiltävä Pokemon on 1:4096, kiiltävä-loitsu pienentää tätä todennäköisyyttä 1:1365:een. Ei hassumpaa, eikö? Ja se on yhdistettävissä muihin menetelmiin, joilla voit lisätä Shiny-mahdollisuuksiasi, kuten Masuda-menetelmään tai Pokeradariin.

Jos siis olet tosissasi Shiny Dexin täydentämisessä ja haluat maksimoida mahdollisuutesi kohdata Shiny Pokemon, muista hankkia Shiny Charm Pokemon Violetissa. Se muuttaa peliä ja voi tehdä kiiltävien Pokémonien metsästysmatkastasi paljon nautinnollisemman.

 • Vinkki: Jos sinulla on vaikeuksia täydentää kansallista Pokedexiä, harkitse kaupankäyntiä muiden pelaajien kanssa tai käytä verkkolähteitä vaikeasti löydettävien Pokemonien löytämiseksi.
 • Vinkki: Älä unohda tallentaa peliäsi ennen kuin yrität kohdata kiiltävän Pokemonin. Jos löydät sellaisen, et halua ottaa riskiä sen menettämisestä!

Poke-tutka

Yleiskatsaus

Poke-tutka on yksi hyödyllisimmistä työkaluista, jolla voit parantaa kiiltokuvamahdollisuuksiasi Pokemon Violetissa. Tämä ominaisuus voi auttaa sinua löytämään ja pyydystämään harvinaisia ja kiiltäviä Pokemoneita helposti. Poke-tutkan avulla voit lisätä mahdollisuuksiasi kohdata kiiltävä Pokemon jopa 300 %.

Kuinka käyttää Poke-tutkaa

Jotta voit käyttää Poke Radaria, sinun on ensin hankittava se pelissä. Voit saada Poke Radarin hahmolta, joka on rakennuksessa Route 2:lla. Kun sinulla on työkalu, voit aktivoida sen avaamalla valikon ja valitsemalla sen laukustasi.

Kun olet aktivoinut Poketutkan, kävele ruohikossa, kunnes näet ruohoa väriseviä laikkuja. Näillä alueilla Pokemonit piileskelevät. Juokse tärisevään ruohoon aloittaaksesi taistelun piilotettujen Pokemonien kanssa. Tämä lisää mahdollisuuksiasi kohdata kiiltävä Pokemon.

Vinkkejä Poke-tutkan käyttöön

Jos haluat maksimoida mahdollisuutesi löytää kiiltävä Pokemon Poke Radarilla, kokeile seuraavia vinkkejä:
 • Kävele mahdollisimman monien ruohokenttien läpi. Enemmän laikkuja tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia löytää kiiltävä.
 • Pidä ryhmässäsi erilaisia Pokemoneita, joilla on eri tyypit ja kyvyt. Tämä auttaa lisää mahdollisuuksiasi voittaa taistelut ja harvinaisten Pokemonien pyydystäminen.
 • Käytä karkotteita pitämään alemman tason Pokemonit kaukana sinusta. Tämä lisää mahdollisuuksiasi löytää korkeatasoisia, harvinaisia Pokemoneita.
 • Pidä silmäsi auki sellaisten ruoholaikkujen varalta, jotka tärisevät eri tavalla kuin muut. Näitä kutsutaan kimalteleviksi laikuiksi, ja ne saattavat sisältää tavallista harvinaisempia Pokemoneita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Poke Radar on tärkeä työkalu kaikille kouluttajille, jotka haluavat lisätä mahdollisuuksiaan löytää harvinaisia ja kiiltäviä Pokemoneita Pokemon Violetista. Pienellä kärsivällisyydellä ja tuurilla voit pyydystää joitakin harvinaisimpia ja halutuimpia Pokemoneita käyttämällä tätä tehokasta työkalua.

Ketjukalastus Pokemon Violetissa: Shiny Hunting Technique: An Effective Shiny Hunting Technique - Tehokas kiiltävä metsästystekniikka

Mikä on ketjukalastus?

Chain Fishing on Pokemon-maailmassa suosittu tekniikka, joka lisää mahdollisuuksiasi kohdata ja pyydystää kiiltävä Pokemon kalastuksen aikana. Ketjukalastusta varten tarvitset onkivavan ja vesistön jossa voit kala. Heitä vain siimasi ja aloita kalastus.

Kuinka kalastaa ketjulla tehokkaasti?

Parantaaksesi todennäköisyyttäsi löytää kiiltävä Pokemon ketjukalastuksen avulla, sinun on noudatettava näitä tärkeitä vinkkejä:

 • Pysy samassa paikassa ja jatka kalastusta samassa paikassa, kunnes saat puraisun.
 • Käytä Pokemoneja, joilla on Imukuppi- tai Sticky Hold -kyky, välttyäksesi turhilta kohtaamisilta.
 • Varmista, että sinulla on korkea Catch Combo ennen Chain Fishingin aloittamista.
 • Yritä saada Täydellinen saalis tai Erinomainen saalis joka kerta lisätäksesi mahdollisuuksiasi.
 • Käytä superkalastussauvaa, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet kohdata harvinaisia ja kiiltäviä Pokemoneita.

Ketjukalastuksen edut

Chain Kalastus on suosittua tekniikkaa kiiltävien kalojen metsästyksessä Pokemon Violetissa, koska se on suhteellisen helppoa ja voit suorittaa sen nopeasti. Toisin kuin muissa Shiny-metsästysmenetelmissä, sinun on käytettävä tunteja tai jopa päiviä saadaksesi tuloksia. Ketjukalastus tarjoaa välittömämmän palkinnon, ja voit pyydystää kiiltävän Pokemonin jopa tunnissa.

Esimerkki ketjukalastustuloksista
SaaliskomboKohtaamisten kokonaismääräSaaliiksi saatujen kiiltävien Pokemonien määrä
51501
103002
206005
309008

Käyttämällä näitä vinkkejä ja ohjeita voit lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi kohdata ja saada kiinni kiiltävä Pokemon ketjukalastuksen avulla Pokemon Violetissa. Hyvää metsästystä!

DexNavin käyttäminen Pokemon Violetissa

Mikä on DexNav?

DexNav on Pokemon VIoletissa oleva ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat helposti seurata ja pyydystää tiettyjä Pokemoneita. Käyttämällä tätä ominaisuutta pelaajat voivat lisätä mahdollisuuksiaan löytää kiiltäviä Pokemoneita pelimaailmaa tutkiessaan. Se on arvokas työkalu kouluttajille, jotka haluavat rakentaa vahvan ja monipuolisen Pokemon-kokoelman.

Miten DexNavia käytetään?

Käyttääksesi DexNavia pelaajien on ensin pyydystettävä vähintään 50 eri Pokemon-lajia Pokemon Violetissa. Kun he ovat saavuttaneet tämän virstanpylvään, he voivat käyttää DexNavia napauttamalla DS:n alaruudussa olevaa hakukuvaketta, kun he tutkivat pusikkoa ja korkeaa ruohoa. Yksi tehokkaimmista tavoista löytää kiiltäviä Pokemoneita DexNavin avulla on etsiä ruoholaikkuja, jotka kahisevat. Näissä räiskyvissä laikuissa on yleensä harvinaisia Pokemoneita, myös kiiltäviä Pokemoneita.

DexNavin käytön edut

DexNav on tehokas työkalu, joka voi lisätä kiiltäviä kertoimia ja auttaa pelaajia löytämään ja pyydystämään harvinaisia Pokemoneita helposti. Tämän ominaisuuden käyttäminen voi säästää aikaa ja vaivaa, kun yrität koota tehokkaan Pokemon-joukkueen taistelua varten. Lisäksi se voi parantaa pelaajan yleistä kokemusta pelimaailman tutkimisesta.

Yhteenvetona

DexNav on arvokas resurssi kouluttajille, jotka haluavat kasvattaa kiiltävien peliensä mahdollisuuksia Pokemon Violetissa. Vangitsemalla vähintään 50 eri Pokemon-lajia pelissä pelaajat voivat käyttää tätä ominaisuutta ja alkaa jäljittää harvinaisia ja kiiltäviä Pokemoneita. Kärsivällisyydellä ja sinnikkyydellä kouluttajat voivat käyttää DexNavia rakentaakseen vahvan ja monipuolisen Pokemon-kokoelman ja selviytyäkseen jopa pelin vaikeimmista haasteista.

Kiiltävien kertoimien parantaminen Pokemon Violetissa: metsästys kaverisafarilla

Mikä on ystäväsafari?

Ystäväsafari on Pokemon X:n ja Y:n ominaisuus, jonka avulla pelaajat pääsevät erityisille safarialueille, joilla on Pokemoneita, joita ei tavallisesti löydy pelistä. Jokaisella pelaajalla on oma ainutlaatuinen safarialueensa, jolle pääsee lisäämällä hänet ystäväksi Nintendo 3DS:llä. Ystäväsafari on loistava paikka Shinien metsästämiseen, sillä todennäköisyys kohdata Shiny Pokemon täällä on normaalia suurempi.

Miten metsästää kaverisafarilla?

Jos haluat metsästää Friend Safarissa, sinun on ensin lisättävä ystäviä, joilla on Pokemon X- tai Y-peli. Kun olet lisännyt heidät, heidän kaverisafarinsa on käytettävissäsi. Sen jälkeen voit mennä heidän safarialueelleen ja kohdata eri tyyppisiä Pokemoneita. Ystäväsafarilla näkyvät Pokemonit ovat satunnaistettuja ja voivat vaihdella ystävän pelityypin mukaan. Voit lisätä mahdollisuuksiasi kohdata kiiltävä Pokemon, jos sinulla on paljon ystäviä ja vierailet usein heidän safarialueillaan.

Kiiltävien pokémonien mahdollisuuksien parantaminen Friend Safarissa

Maksimoidaksesi mahdollisuutesi löytää kiiltävä Pokemon Friend Safarilta, voit tehdä muutamia asioita, joita voit tehdä. Yritä ensinnäkin käydä safarialueella eri vuorokaudenaikoina, sillä eri aikoina on erilaisia Pokemoneita. Toiseksi, yritä vaihdella kaveriluetteloasi, jotta voit lisätä niiden safarialueiden määrää, joihin sinulla on pääsy. Kolmanneksi, käytä Masuda-menetelmää kasvattamalla kaksi Pokemonia pelin eri kieliversioista lisätäksesi mahdollisuutta kuoriutua kiiltävästä Pokemonista.

 • Käy safarialueella eri vuorokaudenaikoina
 • Vaihtele kaveriluetteloasi lisätäksesi safarialueiden määrää
 • Käytä Masuda-menetelmää kasvattamalla kaksi Pokemonia pelin eri kieliversioista

Yhteenvetona voidaan todeta, että Friend Safari on loistava paikka Shinien metsästämiseen Pokemon Violetissa. Käyttämällä yllä lueteltuja vinkkejä voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää se vaikeasti tavoitettava kiiltävä Pokemon. Onnea matkaan!

Pehmeä nollaus: Avaintekijä kiiltävien kertoimien parantamisessa Pokemon Violetissa

Mikä on pehmeä nollaus Pokemon Violetissa ja miksi se on tärkeää??

Pokemon Violetissa pehmeä nollaus tarkoittaa pelin nollaamista ilman tallentamista Pokemonin kohtaamisen jälkeen, jotta kiiltävän Pokemonin löytämismahdollisuuksia voidaan lisätä. Kiiltävillä Pokemonilla on harvinainen värimaailma, ja kouluttajat ovat erittäin haluttuja niiden ainutlaatuisuuden vuoksi. Käyttämällä pehmeää nollausmenetelmää pelaajat voivat toistuvasti kohdata ja nollata pelin, kunnes he löytävät kiiltävän Pokemonin.

Pehmeä nollaus on tärkeää, koska sen avulla pelaajat voivat nollata pelin niin monta kertaa kuin tarvitaan löytääkseen haluamansa kiiltävän Pokemonin ilman, että heidän tarvitsee käydä läpi kaikkien muiden ei-kiiltävien Pokemonien pyydystämistä ja kouluttamista. Tämä menetelmä voi säästää aikaa ja turhautumista pelaajilta, jotka ovat päättäneet hankkia näitä harvinaisia olentoja.

Kuinka tehdä pehmeä nollaus Pokemon Violetissa

Pokemon Violet -pelin pehmeän nollauksen suorittamiseksi pelaajat voivat yksinkertaisesti painaa laitteen painikkeiden yhdistelmää. Esimerkiksi Nintendo DS:llä pelaajat voivat painaa ja pitää painettuna painikkeita "L, R, Start ja Select" samanaikaisesti. Tämä käynnistää pelin nollautumisen tallentamatta mitään edistystä. Pelaajat voivat nyt päästä peliin uudelleen ja jatkaa kiiltävän Pokemon-pelin etsimistä.

On tärkeää huomata, että pehmeä nollaus ei takaa kiiltävän Pokemonin löytämistä, sillä todennäköisyys on edelleen pieni. Toistamalla prosessia uudelleen ja uudelleen, mahdollisuudet kasvavat kuitenkin hieman jokaisen kohtaamisen myötä. Tämä menetelmä vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta niille, jotka ovat omistautuneet kiiltävän Pokemonin löytämiselle, se voi olla palkitseva kokemus.

Kiiltävien legendaaristen metsästys

Mikä tekee siitä erilaisen?

Kiiltävän legendaarisen Pokemon Violetissa löytäminen on yksi palkitsevimmista asioista, joita pelaaja voi kokea. Se ei kuitenkaan ole helppo tehtävä. Legendaarisilla Pokemonilla on 1:4 096:sta mahdollisuus olla kiiltävä, mikä tekee mahdollisuuksista vielä vaikeampia tavallisiin Pokemoniin verrattuna. Lisäksi joitakin legendoja on saatavilla vain kertaluonteisissa tapahtumissa, mikä lisää vaikeustasoa kiiltojen metsästykseen.

Miten valmistautua

On tärkeää, että olet valmistautunut, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää kiiltävä legendaarinen Pokémon. Varmista ennen kaikkea, että sinulla on hyvä määrä Ultra-palloja ja muita Pokepalloja. On myös suositeltavaa, että sinulla on mukanasi Pokemon, jolla on False Swipe ja toinen, jolla on unta aiheuttava liike, kuten Hypnosis tai Sleep Powder. Tämä auttaa sinua heikentämään legendaarista pokkaria ja nukuttamaan sen, jolloin se on helpompi pyydystää.

Mistä etsiä

Joitakin legendaarisia Pokemoneita voi tavata vain tietyissä paikoissa, kun taas toisia voi löytää mistä tahansa pelin maailmassa. On tärkeää tietää, mistä etsiä etsimääsi legendaarista Pokemonia, jotta säästät aikaa ja kasvatat mahdollisuuksiasi löytää kiiltävä Pokemonia. Muista, että jotkut legendaariset pokemonit voi napata vain tiettyjen tavoitteiden tai tehtävien suorittamisen jälkeen, joten muista suorittaa ne ensin.

Milloin tallennat edistymisesi

Lopuksi on tärkeää tallentaa edistymisesi usein. Näin voit aina ladata pelin uudelleen ja yrittää uudelleen, jos vahingossa tyrmäät legendaarisen tai Pokepallot loppuvat. Muista, että kiiltokivien metsästys on kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä vaativaa peliä, joten älä lannistu, jos et löydä kiiltävää legendaarista pokemonia heti. Jatka yrittämistä, ja lopulta saat unelmiesi kiiltokuvan.

Tapahtumapokemonit ja mysteerilahjat Pokemon Violetissa

Tapahtumapokemonit

Tapahtumapokemonit ovat erityisiä Pokemoneita, joita voi saada vain tiettyjen tapahtumien kautta. Nämä tapahtumat voivat olla rajoitetun ajan tarjouksia nettijakelun kautta, lahjoituksia live-tapahtumissa tai erityisen pelin sisäisen tapahtuman kautta. Pokemon Violetissa on saatavilla useita tapahtumapokemoneita, kuten Jirachi, Deoxys ja Arceus. Näillä Pokemonilla on suurempi todennäköisyys olla kiiltäviä kuin niiden säännöllisesti saatavilla olevilla vastineilla, mikä tekee niistä erittäin haluttuja sekä keräilijöiden että kilpapelaajien keskuudessa.

Mysteerilahjat

Mysteerilahjat ovat erikoisesineitä, joita voi saada lunastamalla koodeja tai osallistumalla virallisiin Pokemon-tapahtumiin. Pokemon Violetissa mysteerilahjoja voi saada myös täyttämällä tietyt kriteerit, kuten voittamalla Elite Fourin tai saavuttamalla tietyn tason Pokemonillasi. Mysteerilahjat voivat sisältää harvinaisia ja arvokkaita esineitä, kuten harvinaisia karkkeja, evoluutiokiviä ja jopa harvinaisia Pokemoneita, kuten Mew ja Celebi. Mysteerilahjoilla on myös suurempi mahdollisuus sisältää kiiltäviä Pokemoneita, mikä tekee niistä arvokkaita sekä keräilijöille että kilpapelaajille.

Kiiltokertoimien parantaminen tapahtumapokemonien ja mysteerilahjojen avulla

Event-pokemonien ja mysteerilahjojen hankkiminen Pokemon Violetissa voi lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää kiiltäviä Pokemoneita. Käyttämällä näitä erikoispokemoneja taisteluissa tai kasvattamalla niitä muiden Pokemonien kanssa voit lisätä mahdollisuuksiasi saada saman lajin kiiltävä muunnos. Lisäksi mysteerilahjat sisältävät usein harvinaisia ja arvokkaita esineitä, joita voit käyttää tekemään Pokemonistasi vahvemman, mikä lisää menestymismahdollisuuksiasi sekä taisteluissa että kiiltävien pokereiden metsästyksessä. Hyödyntämällä tapahtumapokemoneita ja mysteerilahjoja voit suuresti parantaa mahdollisuuksiasi löytää kiiltäviä Pokemoneja Pokemon Violetista.

Kiiltävien mahdollisuuksien parantaminen Pokemon Violetissa: Kaupankäynti ja GTS

Yksi parhaista tavoista lisätä mahdollisuuksiasi saada kiiltävä Pokemon Pokemon Violetissa on kaupankäynti. Voit saada Pokemonin, jota sinulla ei ehkä ole pelissäsi, mutta voit myös saada lisäbonuksena kiiltävän Pokemonin.

Kaupankäynti muiden pelaajien kanssa henkilökohtaisesti tai online-foorumeilla voi olla loistava tapa laajentaa kokoelmaa ja mahdollisesti saada kiiltävä Pokemon. On tärkeää muistaa käydä kauppaa vain luotettavien henkilöiden kanssa ja neuvotella reiluista kaupoista.

Toinen vaihtoehto kiiltävien Pokemonien hankkimiseen on maailmanlaajuinen kauppa-asema (GTS). GTS:n avulla pelaajat voivat käydä kauppaa eri puolilta maailmaa olevien henkilöiden kanssa, mikä lisää mahdollisuuksia löytää etsimäsi Pokemon. GTS:n avulla voit myös etsiä tiettyjä Pokemoneita, joita tarjotaan kaupattavaksi, mukaan lukien kiiltävät Pokemonit.

On tärkeää pitää mielessä, että jotkut pelaajat saattavat tarjota hakkeroituja tai kloonattuja Pokemoneita kaupankäynnin ja GTS:n kautta, mikä voi johtaa seurauksiin, kuten tilisi käyttökieltoon tai vioittuneisiin tallennustiedostoihin. On parasta käydä kauppaa vain luotettavien henkilöiden kanssa ja noudattaa varovaisuutta osallistuessaan verkkokauppaan.

 • Voit käydä kauppaa muiden pelaajien kanssa henkilökohtaisesti tai online-kauppafoorumeilla.
 • Neuvottele reiluista kaupoista ja käy kauppaa vain luotettavien henkilöiden kanssa.
 • Käytä Global Trade Stationia laajentaaksesi kokoelmaasi ja mahdollisesti saadaksesi kiiltäviä Pokemoneita.
 • Ole varovainen osallistuessasi verkkokauppaan välttyäksesi hakkeroiduilta tai kloonatuilta Pokemoneilta ja mahdollisilta seurauksilta.

Huijauslaitteiden käyttäminen kiiltävien todennäköisyyksien lisäämiseksi Pokemon Violetissa

Huijauslaitteita, kuten Action Replayta, voidaan käyttää pelin manipuloimiseen ja lisäämään mahdollisuuksiasi kohdata kiiltäviä Pokemoneita Pokemon Violetissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että huijauslaitteiden käyttö voi mahdollisesti vahingoittaa peliäsi ja jopa vahingoittaa tallennustiedostoasi.

Yksi suosittu huijauskoodi on Shiny Charm -koodi, joka takaa, että jokainen kohdattu villi Pokemon on kiiltävä. Tämä koodi voidaan syöttää Action Replay -laitteeseen ja aktivoida ennen pelin aloittamista tai ennen jokaista villien Pokemonien kohtaamista.

Toinen huijauskoodi on increase shiny rate -koodi, joka moninkertaistaa kiiltävän Pokemonin kohtaamisen todennäköisyyden. Tämä koodi voidaan myös syöttää Action Replay -laitteeseen ja aktivoida ennen pelin aloittamista tai ennen jokaista kohtaamista villien Pokemonien kanssa.

On tärkeää käyttää huijauslaitteita vastuullisesti ja olla tietoinen niihin liittyvistä riskeistä. Muista, että huijaaminen voi viedä sen tyydytyksen, jota kiiltävän Pokemonin saaminen laillisin keinoin, kuten kiiltävien Pokemoneiden metsästys ja kasvattaminen, tuottaa. Viime kädessä päätös huijauslaitteiden käytöstä riippuu yksittäisestä pelaajasta.

Aika ja kärsivällisyys

Kun on kyse kiiltokertoimien parantamisesta Pokemon Violetissa, oikoteitä ei ole olemassa. Yksi tärkeimmistä tekijöitä, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi kohdata kiiltäviä Pokemoneita, on aika. Sinun on investoitava paljon aikaa peliin, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää kiiltävä Pokemon.

Kärsivällisyys on myös olennaisen tärkeää kiiltokertoimien kasvattamisessa. Vaikka käytössäsi olisikin kaikki oikeat tekniikat ja työkalut, peli voi silti yllättää sinut ja saada sinut odottamaan kiiltävän Pokemonisi ilmestymistä. Tässä kohtaa kärsivällisyys on paikallaan. Älä lannistu, jos et näe kiiltävää Pokemonia heti. Jatka yrittämistä, ja lopulta kärsivällisyytesi ja kova työsi tuottavat tulosta.

Kun yrität kasvattaa kiiltävien pokémonien todennäköisyyttäsi, on tärkeää pysyä keskittyneenä ja sitoutuneena. Varmista, että sinulla on selkeä suunnitelma siitä, miten saavutat tavoitteesi, ja pysy sitoutuneena siihen. Muista, että jokainen hetki, jonka vietät pelin pelaamiseen, on askel kohti suurempia mahdollisuuksia löytää kiiltävä Pokemon.

 • Sijoita aikaa peliin
 • Pysy kärsivällisenä
 • Keskity