Quinella-veto: Määritelmä, säännöt ja strategiat

Yksi suosituimmista vedonlyöntivaihtoehdoista hevoskilpailuissa on quinella-veto. Tämäntyyppisessä vedossa sinun on valittava kaksi ensimmäistä hevosta, jotka ylittävät maaliviivan, riippumatta siitä, missä järjestyksessä ne tulevat maaliin. Se on jännittävä vedonlyönti, jossa on mahdollisuus suuriin voittoihin, mutta se voi olla myös hankala ymmärtää uusille vedonlyöjille.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan onneasi quinella-vedonlyönnissä, on tärkeää, että sinulla on vankka käsitys siitä, miten se toimii ja miten tehdä fiksuja valintoja. Tässä kattavassa oppaassa tarkastelemme tarkemmin quinella-vedon perusteita, kuten sitä, miten se eroaa muista vedoista, tämäntyyppisen vedon hyviä ja huonoja puolia sekä sitä, miten voit kasvattaa onnistumismahdollisuuksiasi.

Olitpa sitten kokenut vedonlyöjä tai vasta-alkaja hevoskilpailujen maailmassa, tämä opas auttaa sinua selviytymään quinella-vedonlyönnistä itsevarmasti ja nostamaan vedonlyöntipelisi seuraavalle tasolle. Satuloi siis ja sukelletaanpa sisään!

Quinella-vedonlyöntien ymmärtäminen

Mikä on Quinella-veto?

Quinella-veto on eräänlainen eksoottinen veto hevosurheilussa, jossa vedonlyöjä valitsee kaksi hevosta sijoittumaan ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa järjestyksessä. Toisin kuin exacta-vedoissa, joissa vedonlyöjän on valittava maalijärjestys, quinella-veto antaa enemmän joustavuutta voittavan yhdistelmän valinnassa. Se on suosittu veto hevosurheilun harrastajien keskuudessa, jotka haluavat lisätä voittomahdollisuuksiaan ilman, että heidän tarvitsee olla yhtä tarkkoja valinnoissaan.

Quinella-vedossa vedonlyöjä valitsee kaksi hevosta ja sijoittaa ne yhteen vedonlyöntipooliin. Hevoset voivat sijoittua missä tahansa järjestyksessä, jotta vedonlyöjä voi voittaa. Jos esimerkiksi vedonlyöjä valitsee hevoset A ja B quinella-vedossa ja ne sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa järjestyksessä, vedonlyöjä on voittaja. Jos hevonen A voittaa ja hevonen B sijoittuu kolmanneksi, vedonlyöjä häviää vedon LeoVegas.

Quinella-vedonlyönti vaatii yleensä 1 dollarin minimipanoksen, ja sitä voidaan mukauttaa yksittäisen kilpailun perusteella. Quinella-vedon voitto määräytyy kaavan mukaan, jossa otetaan huomioon vedonlyöntipoolien rahamäärä ja voittaneiden lippujen määrä. Mitä enemmän voittokuponkeja on, sitä pienempi on voitto.

Miten Quinella-veto toimii?

Quinella-veto on eräänlainen hevoskilpailuveto, jossa valitaan kaksi ensimmäistä hevosta maaliin, riippumatta niiden järjestyksestä. Toisin sanoen voitat quinella-vedon, jos valitset oikein kaksi hevosta, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi, riippumatta siitä, kumpi hevosista sijoittuu ensimmäiseksi ja kumpi toiseksi.

Tämäntyyppinen veto on usein vaikeampi voittaa kuin suora voitto- tai sijoitusveto, koska sinun on ennustettava oikein kahden ensimmäisen sijan järjestys. Se voi kuitenkin olla myös tuottoisampi, koska voittaessasi voitto on yleensä suurempi.

Jos haluat lyödä quinella-vedon, sinun on valittava kaksi hevosta, joiden uskot todennäköisesti sijoittuvan kilpailussa ensimmäiseksi ja toiseksi. Asetat sitten vedon tote- tai vedonvälittäjälle ja odotat, oletko valinnut oikeat hevoset.

 • Esimerkki: Asetat quinella-vedon hevoselle A ja hevoselle B kilpailussa. Jos hevonen A sijoittuu ensimmäiseksi ja hevonen B toiseksi, voitat vedon. Jos hevonen B sijoittuu ensimmäiseksi ja hevonen A toiseksi, voitat myös vedon. Jos jompikumpi hevosista sijoittuu kahden ensimmäisen sijan ulkopuolelle, häviät vedon.

Quinella-vedot ovat suosittu valinta hevoskilpailufaneille, jotka haluavat lisätä voittomahdollisuuksiaan ja nauttia samalla hevoskilpailujen jännityksestä. Kun hallitset quinella-vedonlyönnin perusteet, voit lisätä menestymismahdollisuuksiasi ja mahdollisesti ansaita suuria voittoja.

Miksi valita Quinella-vedonlyönti muiden vedonlyöntien sijaan??

Hevosvedonlyönnissä on monia erilaisia panostyyppejä, joista valita. Monet lajin harrastajat suosivat kuitenkin quinella-vetoa useista eri syistä johtuen.

 • Pienempi riski: Quinella-vedossa sinun tarvitsee valita vain kaksi hevosta, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa järjestyksessä. Tämä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet voittaa verrattuna muihin vetoihin, kuten exacta-, trifecta- tai superfecta-vetoihin.
 • Suurempi joustavuus: Toisin kuin muissa vedoissa, joissa sinun on ennustettava tarkka maalijärjestys, quinella-vedossa voit valita kaksi mitä tahansa hevosta sijoittumaan kahdelle ensimmäiselle sijalle. Tämä antaa sinulle enemmän joustavuutta vedonlyönnin valinnassa ja kasvattaa voittomahdollisuudet.
 • Korkeammat voitot: Koska quinella-vedoissa on pienemmät kertoimet kuin muissa vedoissa, voitot ovat usein suurempia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos voitat quinella-vedon, voit odottaa suurempaa voittoa verrattuna muunlaisiin vedonlyöntiin.

Kaiken kaikkiaan quinella-veto on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät pienemmän riskin, joustavuutta ja mahdollisesti suurempia voittoja sisältävää vetoa. Jos siis olet kiinnostunut hevoskilpailujen vedonlyönnistä, kokeile quinella-vetoa ja katso, sopiiko se sinulle!

Vinkkejä onnistuneeseen Quinella-vedonlyöntiin

Onnistuneen Quinella-vedon asettaminen vaatii hieman strategiaa ja tutkimusta. Tässä on muutamia vinkkejä, joilla voit lisätä voittomahdollisuuksiasi:

 • Katso aiempaa suorituskykyä: tarkastella hevosten aiempia suorituksia niiden juoksutyylien, vahvuuksien ja heikkouksien määrittämiseksi. Nämä tiedot voivat auttaa sinua tunnistamaan mahdollisia yhdistelmiä Quinella-vetoja varten.
 • Ota huomioon rataolosuhteet: Tarkista sää- ja rataolosuhteet, jotta näet, miten ne voivat vaikuttaa hevosten suorituskykyyn. Jotkin hevoset saattavat juosta paremmin kuivalla radalla, kun taas toiset saattavat suosia mutaisia ratoja.
 • Tarkkaile hevosia: Tarkkaile hevosia, kun ne lämmittelevät ennen kilpailua. Tarkkaile hevosten käyttäytymistä, energiatasoa ja fyysistä olemusta. Tämä voi antaa tietoa hevosten valmiudesta kilpailuun.
 • Kannusta useampaa kuin yhtä hevosta: Kun asetat Quinella-vedon, voit kannustaa useamman hevosen sijoittumista kahdelle ensimmäiselle sijalle. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa, vaikka paras valintasi ei olisikaan ensimmäinen.
 • Pidä kiinni budjetistasi: Päätä Quinella-vedonlyönnin budjetti ja pidä siitä kiinni. Älä anna tunteiden tai innostuksen johtaa ylikulutukseen.

Muista, että hevoskilpailuihin liittyy aina mahdollisuus, joten älä koskaan panosta enemmän kuin sinulla on varaa hävitä. Nämä vinkit voivat auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja lisää mahdollisuuksiasi onnistuneen Quinella-vedon asettaminen.

Mitkä ovat Quinella-vedon voittomahdollisuudet??

Jos hevoskilpailut ja Quinella-vedot ovat sinulle uusia, voit ehkäpä miettiä, mitä Quinella-vedon voittomahdollisuudet ovat. Quinella-vedon voittomahdollisuudet riippuvat useista tekijöistä, kuten kilpailussa juoksevien hevosten määrästä, jockeytyjien taitotasosta ja rataolosuhteista.

Quinella-vedossa sinun on valittava kilpailun kaksi ensimmäistä sijoittunutta hevosta missä tahansa järjestyksessä. Mitä enemmän hevosia kilpailussa juoksee, sitä haastavammaksi kahden voittajahevosen valitseminen käy. Näin ollen Quinella-vedon voittokertoimet pienenevät sitä mukaa, kun kilpailussa olevien hevosten määrä kasvaa.

Myös jockeyn taitotasolla on merkitystä Quinella-vedon voittokertoimiin. Joillakin jockeyeilla saattaa olla muita paremmat kokemukset kilpailujen voittamisesta, ja siksi heillä voi olla paremmat mahdollisuudet sijoittua kilpailussa kahden parhaan joukkoon.

Myös rataolosuhteet vaikuttavat Quinella-vedon voittokertoimiin. Märät, mutaiset tai liukkaat radan pinnat voivat olla haastavia tietyille hevosille, ja niiden voi olla vaikea suoriutua tavanomaisesta tasostaan. On siis tärkeää ottaa huomioon radan olosuhteet ennen Quinella-vedonlyöntiä.

Kaiken kaikkiaan Quinella-vedon voittaminen vaatii hieman onnea, paljon tietoa ja tarkkaa silmää yksityiskohdille. Näiden taitojen kehittäminen vie aikaa, joten älä lannistu, jos et voita ensimmäistä Quinella-vetoa. Jatka harjoittelua ja oppimista, ja pian onnistumismahdollisuutesi kasvavat.

Kuinka paljon voit voittaa Quinella-vedolla??

Quinella-veto on suosittu hevoskilpailuvedonlyönnin muoto, jossa vedonlyöjän on valittava kaksi hevosta, joiden odotetaan sijoittuvan tietyssä kilpailussa ensimmäiseksi ja toiseksi, järjestyksestä riippumatta. Quinella-vedon voitto riippuu kertoimista ja vedon koosta.

Jos kaksi valitsemaasi hevosta sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa järjestyksessä, voitat quinella-vedon. Quinella-vedon voittosumma on yleensä melko tuottoisa muihin vedonlyöntityyppeihin verrattuna, koska voittotodennäköisyys on pienempi.

Quinella-vedon voitto vaihtelee vedonlyöntipooliin sijoitetun rahamäärän mukaan. Mitä enemmän vedonlyöjiä on, sitä suurempi on maksettava summa. Jos veto onnistuu, voitto voi vaihdella muutamasta sadasta dollarista tuhansiin dollareihin riippuen siitä, miten panoksen koosta veto ja valittujen hevosten kertoimet.

On tärkeää muistaa, että quinella-vedon voittoon sovelletaan vähennyksiä, kuten veroja ja maksuja. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjän tosiasiallisesti voittama rahamäärä voi olla pienempi kuin laskettu voitto. Lisäksi, jos useampi vedonlyöjä valitsee saman voittavan hevosyhdistelmän, voitto jaetaan heidän kesken, jolloin kokonaisvoitto on pienempi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että quinella-veto voi olla tuottoisa ja jännittävä veto hevosurheilun harrastajille. Quinella-vedolla voitettava summa riippuu useista eri tekijöistä, kuten vedon koosta, valittujen hevosten kertoimista ja asetettujen vetojen kokonaismäärästä. On tärkeää ymmärtää quinella-vedonlyönnin dynamiikka ennen vedonlyönnin asettamista, jotta voit lisätä voittomahdollisuutesi ja maksimoida voittosi.

Mitkä ovat erityyppiset Quinella-vedot??

Tavallinen quinella: Tämä on yleisin quinella-vedon tyyppi, jossa valitset kaksi hevosta sijoittumaan ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa järjestyksessä. Kunhan valitsemasi hevoset sijoittuvat kahdelle ensimmäiselle sijalle, voitat.

Boxed Quinella: Tämän vedon avulla voit valita enemmän kuin kaksi hevosta quinella-vetoa varten. Voit valita kolme tai useampia hevosia, jotka voivat sijoittua kahdelle ensimmäiselle sijalle missä tahansa järjestyksessä. Nyrkkeily quinella lisää voittomahdollisuuksiasi, mutta lisää myös panoksesi kustannuksia.

Banker Quinella: Tämäntyyppisessä vedonlyönnissä valitaan yksi hevonen "pankkiiriksi" ja valitaan muut hevoset sijoittumaan pankkiirin kanssa kahdelle ensimmäiselle sijalle. Pankkihevosen on oltava joko ensimmäinen tai toinen, jotta veto voittaisi. Tämä on riskialtis ja palkitseva vedonlyöntistrategia.

Standout Quinella: Tässä vedossa valitaan yksi hevonen sijoittumaan ensimmäiseksi ja on useita vaihtoehtoja toiseksi sijoittuvalle hevoselle. Voit esimerkiksi valita hevosen A sijoittuvan ensimmäiseksi ja hevoset B ja C vaihtoehdoiksi toiselle sijalle. Jos hevonen A sijoittuu ensimmäiseksi ja joko hevonen B tai hevonen C toiseksi, voitat vedon.

Quinella Place: Tämä on muunnelma quinella-vedosta, jossa valitset kaksi hevosta sijoittumaan kolmelle ensimmäiselle sijalle missä tahansa järjestyksessä. Tämä veto tarjoaa pienemmät kertoimet kuin tavallinen quinella-veto, mutta suuremmat voittomahdollisuudet.

Mitä ovat Box Quinella-vedot?

Box quinella -veto on eräänlainen quinella-veto, jossa vedonlyöjät voivat valita kaksi tai useamman hevosen sijoittumaan kahdelle ensimmäiselle sijalle missä tahansa järjestyksessä. Tämäntyyppinen veto tunnetaan myös nimellä "combination quinella" tai "quinella box." Kun asetat box quinella -vedon, vedon kustannukset kasvavat jokaisen vedon hintaan lisätyn hevosen myötä.

Jos vedonlyöjä haluaisi esimerkiksi lyödä quinella box -vedon neljälle hevoselle, veto kattaisi kaikki näiden neljän hevosen mahdolliset yhdistelmät. Tämä tarkoittaa, että mahdollisia yhdistelmiä on yhteensä kuusi, ja vedon hinta on kuusi kertaa suurempi kuin tavallisen quinella-vedon hinta. Tämäntyyppinen veto lisää kuitenkin voittomahdollisuuksia, koska se kattaa useampia yhdistelmiä.

Box quinella -veto voi olla hyvä vaihtoehto vedonlyöjille, joilla on muutama hevonen mielessään, mutta jotka eivät ole varmoja siitä, mitkä hevoset sijoittuvat ensimmäiseksi tai toiseksi. On tärkeää huomata, että tämäntyyppistä vetoa pidetään edelleen riskialttiina vedonlyöntinä, sillä kahden parhaan hevosen tarkan järjestyksen ennustaminen on aina haastavaa.

Kaiken kaikkiaan box quinella -vedonlyönnin perusteiden ymmärtäminen voi auttaa vedonlyöjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyöntiä tehdessään. On tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin hevosten aiemmat suoritukset, rataolosuhteet ja jockey-tilastot ennen kuin lyö box quinella-vedon mihin tahansa hevoskilpailuun.

Banker Quinella -vedot: Lähempi tarkastelu

Quinella-vedonlyönnin ymmärtäminen

Ennen kuin perehdymme syvällisemmin pankkiirin quinella-vetoihin, kerrataan ensin, mitä quinella-vedot ovat. Quinella-veto on vedonlyöntityyppi, jossa vedonlyöjien on ennustettava oikein ensimmäisen ja toisen sijan sijoittuja missä tahansa kilpailussa, riippumatta tarkasta järjestyksestä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vedonlyöjä valitsee hevoset A ja B ja ne sijoittuvat kilpailussa jommassakummassa järjestyksessä (A-B tai B-A), vedonlyöjä voittaa vedon.

Mitä ovat pankkiirin quinella-vedot?

Pankkiirin quinella-veto on quinella-vedon muunnelma, johon on lisätty monimutkaisuutta. Sen sijaan, että vedonlyöjä valitsisi kaksi hevosta sijoittumaan ensimmäiseksi ja toiseksi, hän valitsee yhden hevosen voittamaan (“pankkiiri”) ja ryhmän muita hevosia sijoittumaan toiseksi. Vedonlyöjän on valittava vähintään kaksi tai useampi hevonen, jotka sijoittuvat toiseksi, mutta hän voi ottaa mukaan niin monta hevosta kuin haluaa.

Jos esimerkiksi vedonlyöjä valitsee hevosen A pankkiiriksi ja hevoset B, C ja D toiseksi sijoittuviksi hevosiksi, on kolme mahdollista voittoyhdistelmää: A-B, A-C, A-D. Jos jokin näistä yhdistelmistä on paras, vedonlyöjä voittaa vedon.

Miksi valita Banker Quinella?

Banker Quinella -vedonlyönnin tärkein etu on se, että se tarjoaa suuremman voittomahdollisuuden verrattuna tavalliseen Quinella-vetoon. Valitsemalla vain yhden hevosen voittajaksi vedonlyöjä voi kasvattaa todennäköisyyttään osua oikeaan ja samalla kattaa joukon hevosia, jotka sijoittuvat toiseksi.

Kuten missä tahansa vedonlyönnissä, avain voittoon banker quinella -vedoissa on asianmukainen tutkimus ja analyysi. Vedonlyöjien on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin hevosen aiemmat suoritukset, jockeyn ennätys ja rataolosuhteet tehdäkseen tietoon perustuvia valintoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että banker quinella -vedot ovat haastava mutta jännittävä tapa lyödä vetoa hevoskilpailuista. Huolellisella suunnittelulla ja perusteellisella tutkimuksella vedonlyöjät voivat lisätä voittomahdollisuuksiaan ja nauttia kisan jännityksestä.

Mitkä ovat Key Quinella -vedot?

Määritelmä

Quinella-vedossa valitaan kaksi hevosta, jotka sijoittuvat kilpailussa kahdelle ensimmäiselle sijalle. Sijoitusjärjestyksellä ei ole väliä, kunhan kaksi valittua hevosta sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi. Quinella-veto on suosittu sekä kokeneiden vedonlyöjien että aloittelijoiden keskuudessa sen yksinkertaisuuden, helppouden ja kyvyn tuottaa huomattavia voittoja vuoksi.

Suora Quinella

Suora quinella on suoraviivaisin ja yleisin quinella-vedon tyyppi. Tässä vedonlyöjän tarvitsee vain ennustaa kaksi hevosta, jotka tulevat ensimmäiselle ja toiselle sijalle. Tällä vedolla on tyypillisesti korkein voitto Kaikista quinella-vedoista, koska se vaatii enemmän tarkkuutta valinnassa.

Box Quinella

Box quinella on toisenlainen quinella-veto, jossa vedonlyöjä voi valita kaksi tai useamman hevosen sijoittumaan kahdelle ensimmäiselle sijalle missä tahansa järjestyksessä. Tämäntyyppinen veto tarjoaa pienemmän riskin mutta pienemmät voitot, koska sen vaikeustaso on alhaisempi. Box quinella-veto voi olla ihanteellinen niille, jotka haluavat konservatiivisemman lähestymistavan vedonlyöntiin.

Pankkiiri Quinella

Banker Quinella on eräänlainen quinella-veto, jossa vedonlyöjä valitsee yhden hevosen sijoittumaan joko ensimmäiseksi tai toiseksi ja yhdistää tämän hevosen muutaman muun valitsemansa hevosen kanssa. Tässä vedonlyöntistrategia perustuu siihen, että valittu hevonen (pankkiiri) sijoittuu joko ensimmäiseksi tai toiseksi.

Johtopäätös

Erilaisten quinella-vedonlyöntityyppien ymmärtäminen voi auttaa vedonlyöjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kun hevoskilpailuja lyödään vetoa. Kukin quinella-vedon tyyppi tarjoaa erilaisia riski- ja palkkiotasoja riippuen vedonlyöjän strategiasta ja lähestymistavasta kilpailuun. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen quinella-veto on valittu, on tärkeää tehdä oma tutkimus etukäteen ja analysoida kertoimet, jotta onnistuneen vedon todennäköisyys on mahdollisimman suuri.

Erinomaiset Quinella-vedot: Jännittävä muunnelma klassisesta Quinella-vedosta

Erinomainen quinella-veto on ainutlaatuinen muunnelma klassisesta quinella-vedosta, joka voi merkittävästi lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja. Tämäntyyppisessä vedossa valitaan yksi hevonen voittamaan ja sen jälkeen tietty määrä muita hevosia sijoittumaan toiseksi.

Sanotaan esimerkiksi, että haluat asettaa standout quinella-vedon kilpailuun, jossa on 10 hevosta. Valitset hevosen 5 voittajaksi ja valitset kolme muuta hevosta (2, 7 ja 9) toiseksi. Kunhan hevonen 5 voittaa ja vähintään yksi valitsemistasi hevosista tulee toiseksi, voitat vedon!

Yksi standout quinella -vedonlyönnin eduista on se, että sen avulla voit lyödä vetoa useamman hevosen sijoittumisesta toiseksi, mikä voi lisätä voittomahdollisuuksiasi. Ne tarjoavat yleensä myös korkeampia voittoja kuin tavalliset quinella-vedot, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat voittaa suuria voittoja.

On kuitenkin tärkeää huomata, että standout quinella -vedot voivat olla kalliimpia kuin tavalliset quinella-vedot, koska käytännössä asetat useita vetoja kerralla. Tämä tarkoittaa, että sinun kannattaa harkita budjettia huolellisesti ennen kuin asetat erottuvan quinella-vedon.

Jos etsit haastavampaa ja mahdollisesti palkitsevampaa tapaa lyödä vetoa hevoskilpailuista, erottuvat quinella-vedot ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoisia. Varmista vain, että teet tutkimusta ja asetat panoksesi viisaasti!

Voiko Quinella-vedonlyöntiä asettaa missä tahansa kilpailussa??

Quinella-vedonlyönnin osalta monet kilpaurheilun harrastajat ihmettelevät, voiko niitä lyödä missä tahansa kilpailussa vai sovelletaanko siihen tiettyjä ehtoja. Vastaus on, että se riippuu kilparadasta ja käyttämästäsi vedonvälittäjästä.

Jotkin raviradat ja vedonvälittäjät tarjoavat Quinella-vedonlyöntiä kaikissa kortin kilpailuissa, kun taas toiset saattavat rajoittaa vedonlyönnin vain tiettyihin kilpailuihin. Löydät nämä tiedot yleensä kilparadan tai vedonvälittäjän verkkosivuilta tai kysymällä asiakaspalvelijalta.

Lisäksi joissakin kilpailuissa saattaa olla erityisiä sääntöjä Quinella-vedonlyönnin osalta. Esimerkiksi joissakin kilpailuissa Quinella-vedonlyönti voi olla sallittua vain hevosille, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi, kun taas toisissa kilpailuissa vedonlyönti voi koskea hevosia, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi.

On aina hyvä idea tehdä tutkimusta ja ymmärtää säännöt ja Quinella-vedonlyönnin ehdot ennen vedonlyöntiä. Tämä varmista, että on paras että sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä ja että teet tietoon perustuvia päätöksiä vedonlyönnissäsi.

Miten asetat Quinella-vedon?

Asettaaksesi quinella-vedon sinun on ensin valittava kaksi hevosta, joiden uskot sijoittuvan ensimmäisenä ja toisena tietyssä kilpailussa. Kun olet valinnut hevoset, sinun on mentävä vedonlyönti-ikkunaan tai online-alustalle ja ilmoitettava vedonvälittäjälle, että haluat lyödä quinella-vedon kyseisille hevosille.

Vedonvälittäjä antaa sinulle vedonlyöntilipun, jossa näkyy valitsemiesi hevosten nimet sekä panostamasi rahamäärä. Muista tarkistaa lippu kahteen kertaan ennen kuin lähdet ulos ikkunasta tai vahvistat vedon verkossa varmistaaksesi, että tiedot ovat oikeat.

Quinella-vetoja voi lyödä useista kilpailuista, ja voit myös lyödä useita quinella-vetoja yhdestä kilpailusta. Muista kuitenkin, että mitä enemmän vetoja asetat, sitä korkeammat ovat kokonaiskustannuksesi.

Kun kilpailu on päättynyt, jos valitsemasi hevoset sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi oikeassa järjestyksessä, voitat quinella-vedon ja saat voittosumman kertoimen ja panostamasi summan perusteella. Jos hevoset sijoittuvat missä tahansa muussa järjestyksessä tai jos molemmat hevoset eivät ole kahden parhaan joukossa, häviät vedon.

Yleiset virheet, joita kannattaa välttää Quinella-vedonlyönnissä

Quinella-vedonlyöntiä ei ymmärretä

Yksi yleisimmistä virheistä, joita aloittelijat tekevät quinella-vetoa asettaessaan, on se, että heillä ei ole täyttä ymmärrystä siitä, miten se toimii. Quinella-veto on eräänlainen eksoottinen vedonlyönti, jossa sinun on valittava kaksi hevosta, jotka sijoittuvat ensimmäiseksi ja toiseksi missä tahansa kilpailussa. Monet luulevat, että quinella-veto on sama kuin exacta-veto, mutta siinä on merkittävä ero, joka on syytä pitää mielessä. Kun exacta edellyttää, että hevoset valitaan oikeassa järjestyksessä, quinellassa voit valita ne missä järjestyksessä tahansa.

Et tee tarpeeksi tutkimusta

Toinen virhe, jota kannattaa välttää, on se, ettei tee riittävästi tutkimusta ennen quinella-vedonlyöntiä. Hevosurheilussa on monia eri tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kuten rataolosuhteet, jockeyt, valmentajat ja hevosten aiemmat suoritukset. Varmista, että käytät aikaa näiden tekijöiden tutkimiseen ennen vedonlyöntiäsi, sillä se lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi tehdä tietoon perustuva päätös.

Longshot-hevosten unohtaminen

Vaikka voi olla houkuttelevaa pitää kiinni suosikeista, kun asetat quinella-vetoa, on tärkeää muistaa, että pitkälle menevät hevoset voivat silti voittaa. Näiden hevosten huomiotta jättäminen voi olla kallis virhe, erityisesti kilpailuissa, joissa on suuri kenttä juoksijoita. Pidä silmällä hevosia, joilla on hyviä aiempia suorituksia, ja harkitse niiden ottamista mukaan quinella-vetoosi.

Budjetin asettamatta jättäminen

Toinen yleinen virhe on se, ettei aseta budjettia ennen quinella-vedonlyöntiä. On tärkeää, että sinulla on tietty rahamäärä, jonka olet valmis panostamaan, ja että pysyt siinä. Vältä joutumasta kisan jännityksen vietäväksi ja tuhlaamasta liikaa, sillä se voi johtaa nopeasti taloudellisiin ongelmiin. Pidä mielessä vanha sanonta - panosta niin paljon kuin sinulla on varaa hävitä ja nauti kilpailusta!

Missä voit lyödä Quinella-vedonlyöntiä?

Jos olet kiinnostunut lyömään quinella-vedon, voit lyödä sen muutamassa eri paikassa:

 • Rata: Jos olet raviradalla, voit lyödä quinella-vedon radan vedonlyönti-ikkunoissa.
 • Radan ulkopuolinen vedonlyöntimahdollisuus: Jos et ole raviradalla, voit lyödä quinella-vedon ratojen ulkopuolisessa vedonlyöntipaikassa. Näissä laitoksissa voit lyödä vetoa muiden ratojen kilpailuista ympäri maata.
 • Verkossa: Toinen vaihtoehto quinella-vedonlyönnin asettamiseen on online-vedonlyöntijärjestelmä. On olemassa erilaisia verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden avulla voit lyödä vetoa kilpailuista tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

On tärkeää huomata, että quinella-vedonlyöntien saatavuus voi vaihdella paikasta ja kilpailusta riippuen. Jotkin radat tai vedonlyöntipaikat eivät välttämättä tarjoa quinella-vetoja jokaiseen kilpailuun, joten tarkista asia etukäteen.

Kun asetat quinella-vedon, muista tarkistaa kertoimet ja niiden hevosten nimet, joista lyöt vetoa. Varmista, että ymmärrät vedon minimikoon ja muut mahdolliset säännöt tai rajoitukset.

Liittyykö quinella-vedonlyöntiin riskejä??

Kuten mihin tahansa vedonlyönnin muotoon, quinella-vetoihin liittyy riskejä. Ilmeisin riski on se, että voit menettää panoksesi, jos valitsemasi hevoset eivät sijoittuisi kilpailussa ensimmäiseksi tai toiseksi. On kuitenkin muitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon.

Yksi quinella-vedonlyönnin riski on, että kertoimia voi olla vaikea laskea. Toisin kuin muissa vedoissa, joissa kertoimet ovat suoraviivaisempia, quinella-vedoissa sinun on ennustettava kahden ensimmäisen hevosen järjestys maaliviivan ylittämiseksi. Tämän vuoksi voi olla haastavaa määrittää, kuinka todennäköistä on, että valitsemasi hevoset sijoittuvat oikeassa järjestyksessä.

Toinen huomioon otettava riski on se, että quinella-vedoissa on yleensä korkeampi vähimmäispanos kuin muissa vedoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on ehkä panostettava etukäteen enemmän rahaa kuin muissa vedonlyönneissä. Jos et halua ottaa suurempaa riskiä, quinella-vedonlyönti ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

 • Yhteenveto:
 • Quinella-vedonlyöntiin liittyy riskejä kuten mihin tahansa muuhunkin vedonlyöntiin;
 • Kertoimien laskeminen voi olla vaikeaa, ja minimipanos on yleensä muita vetoja korkeampi;
 • Jos et halua ottaa riskiä suuremmalla summalla etukäteen, quinella-vedonlyönti ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.