Kuinka peruuttaa Bet Plus: Plus Plus: Kattava opas

Oletko Bet Plus -tilaaja, joka ei ole enää kiinnostunut käyttämään palvelua?? Jos näin on, voit peruuttaa tilauksesi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Tässä artikkelissa opastamme sinua Bet Plus -tilauksen peruuttamisprosessin läpi.

Mikä on Bet Plus?

Bet Plus on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn monenlaisiin elokuviin, tv-ohjelmiin ja dokumentteihin... Se on BET Networksin ja Tyler Perry Studiosin yhteisyritys, joka on luotu esittelemään afroamerikkalaisia sisällöntuottajia.

Syitä peruuttaa Bet Plus

On useita syitä miksi saatat haluat peruuttaa Bet Plus -tilauksesi. Ehkä olet löytänyt toisen suoratoistopalvelun, josta pidät enemmän, tai ehkä et ole enää kiinnostunut tarjotusta sisällöstä. Olipa syysi mikä tahansa, Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on yksinkertainen prosessi.

Kuinka peruuttaa Bet Plus -tilaus

Voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Kirjaudu sisään Bet Plus -tilillesi
  • Ensimmäinen vaihe on kirjautua Bet Plus -tilillesi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  1. Siirry tiliasetussivulle
   • Kun olet kirjautunut sisään, siirry tiliasetussivulle napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta ja valitsemalla "Tiliasetukset" pudotusvalikosta.
   1. Valitse "Peruuta tilaus" Vaihtoehto
    • Selaa tiliasetussivulla alaspäin, kunnes löydät kohdan "Tilaus" kohta. Täällä näet vaihtoehdon "Peruuta tilaus"." Klikkaa tätä vaihtoehtoa jatkaaksesi.
    1. Vahvista peruutus
     • Kun olet napsauttanut "Cancel Subscription" vaihtoehtoa, sinua pyydetään vahvistamaan peruutuksesi. Vahvista peruutus noudattamalla näytön kehotteita.
     1. Vahvista peruutuksesi
      • Kun olet vahvistanut peruutuksen, saat Bet Plusilta sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan peruutuksesi. Muista tarkistaa roskapostikansiosi, jos et näe sähköpostiviestiä saapuneessa postilaatikossasi.
      VaiheetKuvaus
      1.Kirjaudu sisään Bet Plus -tilillesi
      2.Siirry tiliasetussivulle
      3.Valitse "Peruuta tilaus" Vaihtoehto
      4.Vahvista peruutuksesi
      5.Vahvista peruutuksesi

      Mitä tapahtuu, kun peruutat Bet Plus -tilauksen?

      Kun olet peruuttanut Bet Plus -tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy palveluun laskutusjaksosi loppuun asti. Kun laskutusjaksosi päättyy, tilisi alennetaan ilmaistiliksi, eikä sinulla ole enää pääsyä premium-sisältöön LeoVegas.

      Miksi Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on helppoa

      Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on vaivaton prosessi. Olipa kyse sitten siitä, että et ole enää kiinnostunut sisällöstä tai olet löytänyt toisen suoratoistopalvelun, jonka haluat, tilauksen peruuttaminen on yksinkertainen prosessi. Seuraa vain tässä oppaassa esitettyjä vaiheita, ja olet valmis hetkessä.

      Salla Tallus
      Salla Tallusverified

      Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on yksinkertainen prosessi, joka vaatii vain muutaman vaiheen. Oli syysi peruutukseen mikä tahansa, se on helppo prosessi. Jos sisältö ei siis enää kiinnosta sinua tai olet löytänyt toisen suoratoistopalvelun, jota pidät parempana, noudata tässä oppaassa esitettyjä ohjeita, jotta voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi ilman vaivaa.

      Usein kysytyt kysymykset Bet Plus -tilauksen peruuttamiseen liittyvistä kysymyksistä

      K: Miten voin peruuttaa Bet Plus -tilaukseni??

      V: Voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi kirjautumalla tilillesi, siirtymällä tiliasetussivulle ja valitsemalla "Peruuta tilaus" vaihtoehto, vahvista peruutus ja vahvista peruutus.

      K: Kuinka kauan Bet Plus -tilauksen peruuttaminen kestää??

      V: Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on nopea ja vaivaton prosessi. Kun olet vahvistanut peruutuksen, saat Bet Plus -palvelusta sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan peruutuksesi. Tarkista roskapostikansiosi, jos et näe sähköpostia saapuneessa postilaatikossasi.

      K: Pääsenkö edelleen käyttämään premium-sisältöä tilaukseni peruuttamisen jälkeen??

      V: Kun olet peruuttanut Bet Plus -tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy palveluun laskutusjaksosi loppuun asti. Kun laskutusjaksosi päättyy, tilisi alennetaan ilmaistiliksi, eikä sinulla ole enää pääsyä premium-sisältöön.

      K: Saanko hyvityksen, jos peruutan tilaukseni ennenaikaisesti??

      V: Bet Plus ei tarjoa hyvityksiä ennenaikaisesta peruutuksesta. Kun olet peruuttanut tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy palveluun laskutusjaksosi loppuun asti.

      K: Mitä jos muutan mieleni ja haluan aktivoida tilaukseni uudelleen??

      V: Jos muutat mielesi ja haluat aktivoida Bet Plus -tilauksesi uudelleen, voit tehdä sen kirjautumalla tilillesi ja valitsemalla "Reactivate Subscription" (Aktivoi tilaus uudelleen) vaihtoehto. Muista, että sinun on ehkä maksettava uusi laskutusjakso riippuen siitä, kuinka kauan tilauksen peruuttamisesta on kulunut.

      K: Vaikuttaako Bet Plus -tilaukseni peruuttaminen laskutustietoihini??

      V: Bet Plus -tilauksen peruuttaminen ei vaikuta laskutustietoihisi. Laskutustietosi säilyvät tiedosto Bet Plus -palvelun kanssa, ellet halua poistaa sitä manuaalisesti.

      K: Mitä jos minulla on ongelmia Bet Plus -tilaukseni peruuttamisessa??

      V: Jos sinulla on ongelmia Bet Plus -tilauksesi peruuttamisessa, ota yhteyttä Bet Plus -asiakastukeen saadaksesi apua. He pystyvät opastamaan sinua peruutusprosessin läpi tai ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi.

      K: Voinko peruuttaa Bet Plus -tilaukseni mobiilisovelluksen kautta??

      V: Kyllä, voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi mobiilisovelluksen kautta. Kirjaudu vain tilillesi ja siirry tiliasetussivulle ja etsi "Peruuta tilaus" vaihtoehto.

      K: Veloitetaanko minua silti, jos unohdan peruuttaa tilaukseni ennen laskutusjakson päättymistä??

      V: Kyllä, jos unohdat peruuttaa Bet Plus -tilauksesi ennen laskutusjakson päättymistä, sinulta veloitetaan toinen laskutusjakso. Jos haluat välttää veloituksen, muista peruuttaa tilauksesi ennen nykyisen laskutusjaksosi päättymistä.

      K: Mistä tiedän, milloin laskutusjaksoni päättyy??

      V: Löydät laskutusjaksosi päättymispäivän kirjautumalla Bet Plus -tilillesi ja siirtymällä tiliasetussivulle. Laskutusjaksosi päättymispäivämäärä näkyy kohdassa "Tilaus" osio.

      K: Voinko peruuttaa Bet Plus -tilaukseni milloin tahansa??

      V: Kyllä, voit peruuttaa Bet Plus -tilauksesi milloin tahansa. Tilauksen peruuttamisesta ennenaikaisesti ei peritä maksuja tai rangaistuksia.

      K: Menetänkö tilitietoni, jos peruutan tilaukseni??

      V: Bet Plus -tilauksen peruuttaminen ei poista tilitietojasi. Tilitietosi säilyvät Bet Plus -palvelussa, ellet halua poistaa niitä manuaalisesti.

      K: Voinko edelleen käyttää Bet Plus -palvelua, jos peruutan tilaukseni??

      V: Kun olet peruuttanut Bet Plus -tilauksesi, sinulla on edelleen pääsy palveluun laskutusjaksosi loppuun asti. Kun laskutusjaksosi päättyy, tilisi alennetaan ilmaistiliksi, eikä sinulla ole enää pääsyä premium-sisältöön.

      K: Ilmoitetaanko minulle, kun laskutusjaksoni päättyy??

      V: Kyllä, saat Bet Plusilta sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, kun laskutusjaksosi päättyy. Tarkista roskapostikansiosi, jos et näe sähköpostia saapuneessa postilaatikossasi.

      K: Onko Bet Plus -tilaukseni peruuttaminen pysyvää??

      V: Bet Plus -tilauksen peruuttaminen on pysyvää, mutta voit aktivoida tilauksesi uudelleen milloin tahansa kirjautumalla tilillesi ja valitsemalla "Reactivate Subscription" (Aktivoi tilaus uudelleen) option.