Kattava opas siitä, miten lyödä vetoa hevoskilpailuista

Jos etsit jännittävää ja mahdollisesti tuottoisaa kokemusta, hevoskilpailujen vedonlyönti voi olla juuri sinulle sopiva asia. Mutta kun on niin paljon erilaisia vedonlyöntityyppejä ja strategioita, voi olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa. Tässä oppaassa tarjoamme sinulle helposti seurattavan erittelyn hevoskilpailuista ja kaikesta muusta sinun on tiedettävä osoitteeseen Aseta panoksesi luottavaisesti.

Johdatus hevosurheiluun

Ennen vedonlyönnin erityispiirteisiin sukeltamista hankitaan ensin perusymmärrys hevosurheilusta.

Hevosurheilun perusteet

Hevosurheilu on urheilulaji, jossa hevoset kilpailevat toisiaan vastaan radalla tavoitteenaan ylittää maaliviiva ensimmäisenä. Kilpailujen etäisyydet voivat vaihdella, ja kilpailun pituus määrittää, minkälainen hevonen todennäköisesti voittaa.

Hevoskilpailujen eri tyypit

Hevoskilpailuja on useita eri tyyppejä, joilla kullakin on omat ainutlaatuiset ominaispiirteensä. Näitä ovat mm:

Kilpailun tyyppiKuvaus
NeitokaiskilpailutKaikki hevoset eivät ole koskaan aiemmin voittaneet kilpailua.
Claiming-kilpailutKaikki hevoset ovat myynnissä määrätyllä summalla, ja kuka tahansa voi ostaa ne ennen kilpailua.
TukikilpailutHevosille annetaan painotukset aikaisempien suoritusten perusteella.
Stakes-kilpailutHevosurheilun korkein taso. Kilpailuissa on suuret palkintorahat, ja ne houkuttelevat parhaita hevosia.

Jockeyt ja valmentajat

Hevosten lisäksi myös jockeyt ja valmentajat ovat ratkaisevassa asemassa hevoskilpailuissa. Jockey on hevosen ratsastaja kilpailun aikana, ja hänen tehtävänään on ohjata hevonen voittoon. Valmentaja on vastuussa hevosen valmistamisesta kilpailuun, mukaan lukien ruokinta, harjoitus ja kuntoilu LeoVegas.

Miten valita voittaja

Hevoskilpailujen vedonlyönnissä tärkeintä on pystyä valitsemaan voittaja. Tässä on joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua Valitse voittajahevonen:

Tutki hevosia

Ennen vedonlyöntiä on tärkeää tutkia, mitkä hevoset kilpailevat. Tutustu aiempiin suorituksiin, mukaan lukien voitto/tappio-ennätys, kilpailutyyppi, jossa he ovat kilpailleet, ja radan olosuhteet.

Ota huomioon jääkiekkoilija ja valmentaja

Myös jockey ja valmentaja ovat ratkaisevassa asemassa, kun on kyse lopputulos kilpailu. Katso heidän aiempia suorituksiaan ja selvitä, onko heillä ollut tapana voittaa kilpailuja.

Katso kertoimet

Kunkin hevosen kertoimet antavat myös viitteitä sen voittomahdollisuuksista. Mitä pienempi kerroin, sitä todennäköisemmin hevonen voittaa, mutta voitto on pienempi.

Hevosurheiluvedonlyönnin tyypit

Nyt kun tiedät, miten voittaja valitaan, tarkastellaanpa seuraavaksi eri tyypit vedoista voit sijoittaa hevoskilpailuissa.

Voitto veto

Voittoveto on yksinkertainen veto, jossa lyöt vetoa hevosen voitosta. Jos hevonen voittaa, voitat panoksesi.

Paikka-panos

Paikkaveto on veto hevosen sijoittumisesta ensimmäiselle tai toiselle sijalle. Paikkavedon voitto on yleensä pienempi kuin voittovedon, mutta sen voittaminen on helpompaa.

Näytä veto

Show-veto on veto siitä, että hevonen sijoittuu ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle sijalle. Show-vedon voittoprosentti on vielä alhaisempi kuin sijoitusvedon, mutta se on helpoin veto voittaa.

Exacta-veto

Exacta-veto on veto kahdesta hevosesta, jotka sijoittuvat oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle ja toiselle sijalle.

Quinella Bet

Quinella-veto on veto siitä, että kaksi hevosta sijoittuu ensimmäiselle ja toiselle sijalle, mutta järjestyksellä ei ole väliä.

Trifecta-veto

Trifecta-veto on veto siitä, että kolme hevosta sijoittuu oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle.

Superfecta-veto

Superfecta-veto on veto siitä, että neljä hevosta sijoittuu oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle, toiselle, kolmannelle ja neljännelle sijalle.

Vedonlyöntistrategiat

Sen lisäksi, että tunnet eri vedonlyöntityypit, on olemassa myös useita vedonlyöntistrategioita, joita voit käyttää, jotta voit lisää voittomahdollisuuksiasi.

Ruutuvedot

Boxed-vedot ovat tapa lisätä voittomahdollisuuksiasi, mutta ne maksavat enemmän. Jos esimerkiksi lyöt boxed exacta -vedon, lyöt vetoa kahden hevosen sijoittumisesta ensimmäiselle ja toiselle sijalle, mutta järjestyksellä ei ole merkitystä.

Dutching

Dutching on strategia, jossa lyödään vetoa useammasta hevosesta samassa kilpailussa, jotta voidaan lisätä voittomahdollisuutesi.

Suojaus

Suojaus on strategia, jossa asetat useita vetoja samaan kilpailuun voitonmahdollisuuksiesi lisäämiseksi.

Salla Tallus
Salla Tallusverified

Hevosurheiluvedonlyönti voi olla jännittävä ja potentiaalisesti tuottoisa kokemus, mutta on tärkeää, että sinulla on perustiedot lajista ja erilaisista vedonlyöntityypeistä. Tutkimalla hevosia, ottamalla huomioon jockey ja valmentaja sekä käyttämällä vedonlyöntistrategioita, voit lisätä voittomahdollisuutesi. Muista kuitenkin aina lyödä vetoa vastuullisesti ja omien mahdollisuuksiesi rajoissa.

FAQ

Q: Mitä hevoskilpailut ovat?

Hevosurheilu on urheilulaji, jossa hevoset kilpailevat toisiaan vastaan radalla tavoitteenaan ylittää maaliviiva ensimmäisenä.

K: Mitä erilaisia hevoskilpailuja on olemassa??

On olemassa useita erilaisia hevoskilpailutyyppejä, kuten neitokilpailut, claiming-kilpailut, allowance-kilpailut ja stakes-kilpailut.

K: Mikä on jockey?

Jockey on hevosen ratsastaja kilpailun aikana, ja hänen tehtävänään on ohjata hevonen voittoon.

K: Mikä on kouluttaja?

Valmentaja on vastuussa hevosen valmistamisesta kilpailuun, mukaan lukien ruokinta, harjoittelu ja kuntoilu.

K: Miten valitsen voittavan hevosen?

Voittavan hevosen valitsemiseksi sinun on tutkittava hevosia, otettava huomioon jockey ja valmentaja sekä tarkasteltava kertoimia.

K: Mikä on voittoveto?

Voittoveto on yksinkertainen veto, jossa lyöt vetoa siitä, että hevonen voittaa kilpailun.

K: Mikä on paikkaveto?

Paikkaveto on veto siitä, että hevonen sijoittuu ensimmäiselle tai toiselle sijalle.

K: Mikä on show-veto?

Show-veto on veto siitä, että hevonen sijoittuu ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle sijalle.

K: Mikä on exacta-veto?

Exacta-veto on veto siitä, että kaksi hevosta sijoittuu oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle ja toiselle sijalle.

K: Mikä on quinella-veto?

Quinella-veto on veto siitä, että kaksi hevosta sijoittuu ensimmäiselle ja toiselle sijalle, mutta järjestyksellä ei ole väliä.

K: Mikä on trifecta-veto?

Trifecta-veto on veto kolmesta hevosesta, jotka sijoittuvat oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle.

K: Mikä on superfecta-veto?

Superfecta-veto on veto siitä, että neljä hevosta sijoittuu oikeassa järjestyksessä ensimmäiselle, toiselle, kolmannelle ja neljännelle sijalle.

K: Mikä on boxed-veto?

Boksivedonlyönti on keino lisätä voittomahdollisuuksia, mutta sillä on korkeampi hinta.

K: Mitä on dutching?

Hollantilaisuus on strategia, jossa panostat useampaa hevosta samassa kilpailussa kasvattaaksesi voittomahdollisuuksiasi.

K: Mitä on suojaus?

Suojaus on strategia, jossa asetat useita vetoja samaan kilpailuun lisätäksesi voittomahdollisuuksiasi.